Home \ firma
 

Kjole til Oktoberfest.

 

Tradisjonelt dressing er en morsom del av Oktoberfest. Selv om det ikke er nødvendig, hjelper det å komme i riktig humør på forhånd.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      For kvinner  ,

    

Med ingen reelle trender er det tradisjonelle Oktoberfest-antrekket for kvinner konservativt. Nøkkelelementet er selvfølgelig den dirndl, en typisk bayersk kjole, over hvilken en slags forkle er slitt. Tradisjonelle dirndler strekker seg til anklene, men også andre lengder er fine.

 
   
 1.            1      Bruk en rustikk utseende bluse, en såkalt "tradisjonell bluse". Ikke velg med knapper og unngå dekorative mønstre. Tradisjonelle bluser er kuttet ganske høye, men de med større nakke er også gode hvis du har lyst til det.       
 2.  
 3.             2      Bruk dirndl over blusen. En dirndl er en spesiell type kjole som består av et skjørt og en ermeløs topp. Det er ment å bli slitt over en bluse. Noen har mønstre som ligner en bodice, men andre gjør det ikke. Det er et spørsmål om smak. Tradisjonelle dirndl er laget av spesielt trykte stoffer og kan derfor være svært dyre.        
 4.  
 5.             3      Hvis du ikke kan eller vil ikke ha en tradisjonell dirndl, etterligner du utseendet med skjørt og en bodice.  
    
  • Velg en plate eller sirkelskjørt. Ta en i svart, rød, mørkegrønn, brun eller himmelsblå. Han burde være kne til gulvlengde. Den tradisjonelle varianten når, som allerede nevnt, opp til anklene.
  •  
  • Bruk en laced bodice over blusen. Autentiske bodices er laget av fløyel eller filt. Hvis du finner en bodice med brede stropper over skulderen, er det en god faux.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Sett et forkle over skjørtet ditt. Dette forkleet må samsvare med skjørtets lengde.        
 8.  
 9.             5      Hvis du har nylonstrømper, velger du en farge som passer til din hudtone.        
 10.  
 11.             6      Legg eller slit et par hvite knesokker i stedet.        
 12.  
 13.             7      Bruk et behagelig par tøfler, tøfler eller hælsko i svart eller mørk brun. Flatsko er bedre enn høye hæler.                  
 14.  
            

    2      For menn  ,

    

Lederhosen er sannsynligvis det mest populære oktoberfest-tilbehør for menn.

 
   
 1.             1      Bruk en hvit eller lett pledd skjorte. Skjorten kan være kortærmet eller langermet så lenge den er knappet.        
 2.  
 3.             2      Kast deg i et par lærbukser. Alle typer lærbukser gjør jobben sin, men autentiske kan være ganske dyre. Hvis du ikke finner ekte lærbukser, etterligner du utseendet ved å ha brune, svarte eller mørkegrønne bukser. Bare vær sikker på at det har få lommer.        
 4.  
 5.             3      Bruk et par suspenders. Autentiske lærbukser inneholder sannsynligvis allerede hengsler, men hvis du kjøper dem separat, må du sørge for at de passer til fargene på buksene dine.        
 6.  
 7.             4      Velg hvite, grå, lysebrune, jagergrønn eller lys beige sokker. Disse skal være Schoppersocks som kommer til knærne.  
    
  • Mens mange menn trekker sine knesokker opp, skyver noen andre ned dem, slik at de ikke når mye høyere enn anklene deres.
  •  Ofte de som har skinnbukser til slutt over kneet, bærer sokkene opp til knærne, mens de som lærer bukser når over kneet, trykker på sokkene.  
         
 8.  
 9.             5      Bruk tradisjonelle sko, for eksempel Haferlschuh. Hvis du ikke finner en, bruk et par svart eller mørkbrunt skinn slippers.        
 10.  
 11.             6      Fullfør ditt utseende med en fjellhue. Dette er en spesiell type filthatte. Han løper tå og har en bred kant. Ofte vikles et bånd rundt som en fjær er bundet til. Hvis du ikke liker det, trenger du ikke å bruke en lue.        
 12.  
             

Tips .

                  

Ting du trenger .

                  
Firma populær:
Dress opp som Medusa.

Lag en gavepose ut av et gratulasjonskort.

Lag en påskkurv.

Gjør et falskt sår.

Feire bursdagen din alene.

Finn ut når noen er fødselsdag.

Skriv en begravelse eller en begravelsesordre.

Hemmelig gifte seg i Las Vegas.

Hang eventyrlysene på juletreet.

Lag en gaveeske med flere nivåer.

Kjole som en pirat.

Feire Hanukkah.

Cinco De Mayo feirer.

Å være mester for seremonier av et bryllup.

Feire en trettende bursdag.

Klær passende for bryllup.

Slik feirer du rett.

Skriv en tale som beste mann.

Feire julen.

Ideer til morsdag hjemmelagde gaver.

Lag sukkerskalle.