Home \ firma
 

Skriv en begravelsesordning for en avdøde besteforelder.

 

En begravelse eller eulogy er en dødsdom til en avdøde person som vanligvis holdes ved begravelsen eller begravelsen. Blant annet kan taler bli laget av folk som kjente personen som arbeidskollegaer, klassekamerater, naboer eller lignende. Du bør konsentrere deg om ditt personlige forhold i talen din til bestefaren din eller bestemoren i stedet for å prøve å sette et helt liv inn i det. Begravelser kan være svært vanskelig for alle som kjente den avdøde, men en god, gripende og meningsfylt eulogy kan hjelpe deg og alle andre finne en forsonende og fredelig konklusjon for deg.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Planlegg begravelsestallet  ,

    
   
 1.            1      Brainstorm og plan. Du må slippe noen ting i løpet av denne prosessen. Du kan sikkert fylle hele dagen med å fortelle historier om bestefar eller bestemor, men det passer ikke inn i talen din. Fokus på små, spesielle øyeblikk som du delte med hverandre: delte opplevelser og hendelser som preget din besteforeldres personlighet. Skriv ned alt som kommer til hjernen, men ikke tenk at du må ta imot alt som er på den listen til slutt. Faktisk kan noen øyeblikk være best for deg og dine to.  
    
  • Spør deg selv hvilke karaktertrekk som var mest formative av ditt kjære menneske.  
  •  
  • Tenk på hva det var som gjorde din besteforeldre så spesiell.  
  •  
  • Hvis din bestemor eller bestefar hadde spesielle hobbyer eller lidenskaper, nevner dem. Men du trenger ikke å sette dem i midten av talen din, fordi dette handler om dere begge og deres spesielle forhold til hverandre.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Spør andre om deres minner. Du snakket om hva en storforeldre du mistet. Men det betyr ikke at du ikke kan inkludere andre mennesker i talen din. For eksempel kan du først spørre dine foreldre eller tanter og onkler hva de husket mest. Du kan også snakke med den avdøde personens gamle venner om hva deres favorittminner om dette vennskapet er. Det kan hjelpe deg å få en følelse av hvordan andre har sett din bestefar eller bestemor og visste og tenkte på ham eller henne som en person som ikke er direkte fra familien din.  
    
  • Når du snakker med andre om besteforeldre, spør dem om når og hvordan de møtte for første gang (hvis de ikke er i familien), hva deres favorittminner om denne personen er, og hva hans beste karaktertrekk er var. Avhengig av forholdet mellom de to, kan du få helt forskjellige svar, som kan være svært forskjellige fra din egen. Så i talen din kan du også snakke om hvordan andre så din bestefar eller bestemor.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Husk innsiktsfulle minner. Når du reflekterer om tiden din sammen i tankene dine, se etter de øyeblikkene som på en eller annen måte var signifikante og karakteristiske for din bestemor eller bestefar. Har du aldri opplevd et øyeblikk da du trodde, "Dette er min bestemor i sin reneste form"? Det trenger ikke å være et stort, livskiftende øyeblikk. De definerende øyeblikkene til en person er ofte svært små øyeblikk der de sier eller gjør noe uten å tenke på hverdagsadferd som bare er en del av personligheten til personen.  
    
  • Når du begynner å skrive ned minner, fokuserer du på små detaljer. Du behøver ikke å holde en stor, dramatisk brann. Fortell meg om små quirks og quirks som gjorde din besteforeldre personen han var.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vær spesifikk. Skriv ikke bare at bestefaren din var veldig omsorgsfull. I stedet bør du rapportere en fortellende påminnelse som viser bestefars omsorg uten at du må nevne henne. Hvis din bestemor var utrolig morsom, si ikke bare det. Beskriv en konkret scene, for eksempel hvordan bestemoren din spilte en vits på noen eller fortalte en god vits. Ikke alle forbinder de samme minner med et menneske, så din tale burde få andre til å forstå hvordan ditt forhold var og hvordan den avdøde var som besteforeldre.                  
 8.  
             

  Del 2      Finn den rette tonen  ,

    
   
 1.             1      Få folk til å le uten å fortelle vitser. Husk at du ikke bør skrive et komedieprogram her! Likevel får en god begravelsestale også folk til å le av en begravelse her og der, fordi det kan være en stor lettelse hvis du sørger. Ikke gjør en slapstick av det, men rolig fortelle den ene eller den andre anekdote og legg et smil på ansiktet av de tilstedeværende når de tenker, "Det er så sant. Det var akkurat slik han var... ". Eller du forteller en liten historie med en uventet vri som karakteriserer å møte din besteforelder. Men du vil skrive din eulogy, ikke glem at latter er noen ganger den beste medisinen. I en situasjon som dette, bør den ikke og burde ikke være et lårverk. Hvis du noen ganger ser et smil flitt over et ansikt eller det andre, så har du gjort alt riktig.  
    
  •   Ikke skriv vitser. Det er fortsatt en begravelse. Men du kan klokt inkludere noen anekdoter i talen din som vil lette humøret litt og få folk til å huske sine vakre minner fra besteforeldre.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Din eulogy bør skreddersys til din bestemor eller bestefar. Det er viktig at dødsfallet uttrykker den dødes personlighet. Hvis bestefaren din vanligvis var veldig seriøs i livet, kan det hende at en humoristisk tale ikke er riktig. Hvis din bestemor var veldig religiøs, så nevne den store rollen som tro har spilt i livet hennes. Det er ingen riktig løsning når du skriver en begravelsesorasjon. Du bør bare gjøre ditt beste for å fange ånden og personligheten til besteforeldre i talen din. Hva ville han eller hun ha likt å fortelle deg? Hva er hensiktsmessig? Hva er viktig for å beholde sitt liv i kjærlig minne?        
 4.  
 5.             3      Filter deg ut av talen. Det første utkastet til talen din kan være veldig opptatt av deg og dine følelser. Tross alt handler dette ikke om deg. Du bør snakke om forholdet du hadde med bestefaren din eller bestemor, men ikke bruke for mye tid på å snakke om dine tanker og følelser. Alle vet at du elsket din bestemor eller bestefar, og at du vil savne ham eller henne. Det folk som ønsker å høre er en kjærlig hyllest til livet til besteforeldre.  
    
  • La noen lese talen før minnetjenesten og fortelle deg om du tok deg litt for viktig i det. En outsiders mening kan fortelle deg hvor du skal fokusere mer på besteforeldre og ta tilbake deg selv og dine subjektive følelser.  
  •  
         
 6.  
             

  Del 3      Forbered begravelsestallet  ,

    
   
 1.             1      Skriv en kort introduksjon. Hvis du er fra en stor familie eller din besteforeldre hadde mange venner og bekjente, vet ikke alle med en gang hva familieforbindelsen din var. Hold denne introduksjonen svært kort - en eller to korte setninger er nok. Du bør bare la folk vite hvem du er og hvordan du forholder deg til den avdøde.       
 2.  
 3.             2      Snakk med de andre høyttalerne. Hvis andre familiemedlemmer eller venner også snakker ved begravelsen, snakkes det med dem kort. Tenk på hvem som vil si noe slik at du ikke ender med å fortelle den samme anekdoten.        
 4.  
 5.             3      Vet om det er en tidsbegrensning. Hvis mer enn én person ønsker å si noe, kan det være at du må være med talen din innen en viss tidsramme. Selv om det ikke er noen eksplisitt grense, bør du ikke uendelig snakke. Vær respektfull og hensynsfull og vær rimelig kort.  
    
  • Hold din dødsdom under fem minutter hvis mulig, selv om du ikke har fått en tidsbegrensning. Etter omtrent fem minutter mister mange mennesker sin evne til å konsentrere seg, og dette er sikkert enda mer sant når du sliter med din sorg.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Forsøk ikke engang å gjøre mening. Du liker ikke bestefaren din eller bestemoren hvis du prøver å gi mening om hans eller hennes død. Du kan ikke kontekstuere et helt liv. Så ikke fortell alle hva du tenker om din besteforeldres liv og død. Konsentrere deg om hva som gjorde livet hans spesielt og viktig . Det er også unødvendig å nevne hvor vanskelig det vil være å fylle tomrummet at tårene åpner tapet av en elsket. Det er sannsynligvis det som alle tror. Så, i stedet for å tydeliggjøre det åpenbare, bruk taletiden din til en kjære hyllest til livet ditt besteforeldre bodde.        
 8.  
 9.             5      Øv talen hjemme. Hver tale skulle ha blitt repetert et par ganger før, og en begravelsestale er ikke noe unntak. Det er ikke usannsynlig at du må gråte under talen din - og det er greit. Folk gråter ved begravelser, og det er spesielt trist når den avdøde er veldig nær deg og du knytter mange fantastiske minner til ham. Bare prøv å ikke bryte inn i ukontrollerte sobs. Faktisk kan du til og med være i stand til å "bli vant til" noen av de svært dårlige delene av talen hvis du trener dem igjen og igjen. Du kan allerede gråte litt alene, og det er ikke første gang du må snakke åpent om død av bestefar eller bestemor ved begravelsen. Ikke vær redd for tårene dine, men bare slipp noen av dem før du snakker med en gruppe ropere.        
 10.  
 11.             6      Ta vare på praktiske spørsmål. Det er viktig at du kjenner de grunnleggende forholdene før selve begravelsen. Spørre om hvor du vil snakke, om det vil være en mikrofon, når det kommer til din tur, etc. Alt dette er viktig, slik at du kan levere en god tale. Ikke glem å ha en skriftlig versjon av den endelige versjonen av talen din med deg når du går til minnesmerket. Selv om du tror at du kan huske talen ned til minste detalj, bør du ha et jukseark i tilfelle av noe tilfelle.        
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (16)      
Firma populær:
Skumle Halloween dekorasjon.

Kle deg som Harry Potter.

Lag dyrekostymer.

Kjole for en øvelsesmiddag til et bryllup.

Ta tak i en død.

Organiser en Halloween Pary.

Vær glad som singel på Valentinsdag.

Finn ut når noen er fødselsdag.

Få ekteskapstillatelse.

Organiser en julefest.

Slå en eviggrønn kranse.

Lær barn den sanne betydningen av den kristne påske.

Gjør hjemmelagde gaver.

Dekorer for Halloween.

Forklar barnets betydning for lånet.

Feire Halloween.

Lys et lys for Hanukkah.

Planlegg et bryllup på et budsjett.

Feire en trettende bursdag.

Organiser en julefest.

Lag enkle julekort.