Home \ firma
 

Påfør Heksesmak.

 

Bruk av heksemake-up kan være vanskelig, om du vil se ut som en skummel eller en sexy heks. For å se ut som en heks, må du bare legge på et grunnlag i ansiktet ditt, lage røkete øyne, og legg deretter til enten en skummel eller sexy berøring. Så hvordan gjør du det? Bare følg denne veiledningen, og du vil bli glad for det nye hekset ditt.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Skumle heks  ,

    
   
 1.            1      Ta håret ut av ansiktet ditt. Hvis du ikke har kort hår, må du ta det av ansiktet ditt. Dette vil sørge for at du ikke smeder håret, som er nær ansiktet, med sminke. Lag en fletning og legg den bak ørene dine.        
 2.  
 3.             2      Dekk ansiktet ditt med grønn hudfarge. Start med å ta en vannbasert grønn hud og legg den på ansiktet med en stor børste. Denne fargen skal være lysegrønn og ikke for tykk, slik at du kan legge til skygge og struktur. Malingen skal komme ut tynn fra røret, den vil tykkere senere. 
    
  • Etter å ha påført malingen med en pensel, kan du gjemme den med en andre børste. Bruk en stor børste for å myke fargene ved å flytte den i en sirkulær bevegelse, for å unngå opphopning av farge i rynker mens malingen tørker.
  •  
  • Hvis du vil legge til falske vorter eller strukturer i ansiktet ditt, bør du bruke en kunstig vorte eller puffete kornflak ved å bruke hudlim eller spesiallim for å feste vorter.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Påfør farge i nakken. Bruk den samme store børsten til å male nakken din, bare til nakken er dekket av klær. Dette vil holde heksen ser konsekvent - du vil ikke ha ektheten ødelagt hvis din naturlige hudfarge er synlig under haken din.       
 6.  
 7.             4      Påfør fargene i ørene dine. Bruk en grunnbørste til å dekke på innsiden av ørene med grønn maling. Dette kan kile litt, men det vil gjøre utseendet mer realistisk. Selv om ørene dine er dekket av hår, vil det se mer autentisk hvis du gjør dem grønne.       
 8.  
 9.             5      Bruk fargen under håret ditt. Bruk samme fundament børste for forsiktig å bruke fargen under håret ditt, slik at din naturlige hudtone ikke er synlig på hodet ditt. Påfør fargen til kanten av håret ditt og vær forsiktig så du ikke får noen farge i håret.       
 10.  
 11.             6      Bruk en grønn kremfarge til å male under øynene dine. Finn en grønn krempinne med en lys gylden glans for å dekke området under øynene dine. Du vil ikke kunne nå dette området med den tykke børsten som du pleide å male resten av ansiktet ditt. Dette vil bidra til å markere øynene dine. Du kan bruke en svamp til å fade den gyldne gløden litt og skape en metallisk, skinnende tone. Du kan deretter male malingen av med en annen børste.       
 12.  
 13.             7      Påfør et gult pulver over ansiktet ditt. Ta en svamp og la den grønne fargen forsvinne ved å bruke en lys gul tone over hele ansiktet ditt. Først området under øynene dine. Deretter dekker hele ansiktet med den gule skyggen, og deretter børstes malingen med en pulverbørste for å blande med den grønne maling. Dette vil gjøre ansiktet ditt ser skummelt og strålende og vil legge til struktur til den enkle grønne fargen du startet med. 
    
  • Påfør et tynt lag med gulgrønn maling på ansiktet for å legge til et høydepunkt i huden din.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Lag Smokey Eyes. Border utsiden av øyelokkene dine med en mørk lilla tone, som er nesten svart. Tegn linjen langs øyelokket ditt og legg det med på utsiden av øyelokket ditt. Legg deretter en mørkere gull tone på øyelokkene dine for å få dem til å skille seg ut. Sett sorte eyeliners på øyelokk og på vannlinjen. For et mer ekstreme og skummelt utseende, kan du også bruke mørk rød eyeliner.       
 16.  
 17.             9      Gi kinnene sin oversikt. Sett en mørk lilla tone på kinnene og templene for å lage et uthulet utseende. Bruk den på samme sted du vil bruke rouge. Du kan også bruke dem langs kjevebenet.       
 18.  
 19.             10      Fremhev øyenbrynens øye. Hekser har dramatisk buede øyenbryn, så finn den naturlige øyenbrynens øye og fremhev den med en svart øyenbrynpenn ved å løfte den litt og gjøre det naturlige øyenbrynet om en fingerbredde lenger.       
 20.  
 21.             11      Mal dine lepper. Påfør grønn leppestift på leppene dine og deretter deksel med grønn leppeforing. Da bør du omgir leppene dine med svart liner. Du kan til og med male korte, svarte, vertikale linjer på leppene dine for å skape skremmende sprekker.       
 22.  
 23.             12      Legg til detaljer på slutten. Gjør ansiktet ditt jevnere ved å pusse ut alle odde områder og omsmykke eyeliner med en svart børste etter at øyekonfigurasjonen har tørket litt. Hvis du vil bruke kunstige øyevipper, kan du gjøre det nå, eller du kan bare bruke tykk, forlengende mascara. Når malingen er tørr, kan du senke håret og forberede resten av heksens drakt.                 
 24.  
             

    2      Sexy Witch  ,

    
   
 1.             1      Påfør et grunnlag av maling på ansiktet ditt. Bruk en børste eller svamp til å bruke Foundation and Concealer i ansiktet ditt. Du kan bruke en farge som er en nyanse lysere enn huden din for å skape et svakt, grusomt utseende. Hvis du dekker din base makeup med pulver, vil det vare lenger.       
 2.  
 3.             2      Lag sexy øyne. . For å lage sexy øyne, bruk en glitrende gylden eller sølv øyeskygge til øyelokkene dine. Deretter dekker fargene ved å bruke svart fra øyelokk til øyeklappen. For et mer dramatisk utseende, kan du bruke øyeskyggen opp til øyenbrynene. 
    
  • Bruk sort eyeliner på nedre og øvre øyelokk.
  •  
  • Påfør enten en fortykkende mascara eller sett på kunstige øyenvipper.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Mørk øyenbrynene dine. Bruk en svart øyenbrynpenn for å gjøre øyenbrynens øye større og gjøre dem lenger.       
 6.  
 7.             4      La kinnene dine se ut som en hule. Bruk bronsefarget sminke til å male under kinnbenet ditt og få kinnene til å virke usynlige og spooky. For et mer dramatisk utseende, kan du i stedet ta en grønn tone. Når du lager et fiskesikt, blir det lettere for deg å finne stedet der du må gjøre linjen under kinnbenet.       
 8.  
 9.             5      Lag sexy lepper. Border leppene først og fyll deretter med lipliner. Deretter legger du på en sexy rød leppestift som skiller seg ut fra hudtonen din. En mørk rød fungerer bedre enn en lys en. For å gjøre leppene dine enda mer sensuelle, dekk dem med en glitrende, gjennomsiktig leppeglans. 
    
  • Du kan til og med omgjøre leppene dine med en svart penn for å øke effekten.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Bruk et leppepapir (valgfritt). Bruk en svart liner for å lage en svart mull under leppen din, til høyre eller venstre for haken. Bare tegne en liten prikk og drei blyanten for å gjøre den større og rounder.       
 12.  
 13.             7      Ferdig.        
 14.  
             

Ting du trenger .

             
Firma populær:
Klær passende for bryllup.

Lag en Halloween kostyme.

Velg en gave til din beste mannlige venn.

Feire bursdagen din alene.

Binde en brudebukett med hånden.

Feirer en tradisjonell påskedag.

Juletre dekorasjon for å lage din egen.

Kom inn i julegave når du har mistet følelsen til jul.

Brudbuketter.

Gjør Halloween dekorasjon selv.

Forløp løpet av et bryllup.

Å organisere et tefest.

Dress opp som en zombie.

Slå en eviggrønn kranse.

Lag en santa hat.

Velg en gave til sjefen din.

Maitanz.

Velg en forlovelsesring.

Spill en April Fool's spøk på familien din.

Rengjør et kunstig juletre.

Bli en god seremester.