Home \ firma
 

Distribuere engangskameraer ved et bryllup.

 

Det kan være en veldig fin ide å distribuere engangskameraer blant bryllupsg gjestene. Dette vil gjøre det mulig for gjestene å delta aktivt i bryllupet, mens du dokumenterer bryllupet ditt fra en rekke perspektiver. En profesjonell fotograf fotograferer ofte bare brudeparet, mens engangskameraene til dine gjester kan fange alle de morsomme øyeblikkene på bryllupsmottaket. Fordel brukskameraer til bryllupet ditt med litt kreativitet, og la deg bli overrasket over hva inntrykkene er registrert.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Plasser en kurv med engangskameraer ved siden av gjesteboken, rett ved inngangen til kapellet eller registret. Skriv på et kort: "Vennligst hjelp oss til å holde denne taggen for alltid" og en indikasjon på hvor kameraene kan leveres etter seremonien. Du kan også be gjestene om å ta med kameraene til bryllupet etter at bryllupet tar flere bilder der.       
 2.  
 3.             2      Legg en kurv ved siden av gjesteboken på bryllupsmottaket. Legg til noen få penner slik at gjestene kan skrive en melding eller maling på kameraene de bruker, og senere kan du fortelle de brukte fra de ubrukte kameraene.        
 4.  
 5.             3      Legg IKKE kurven på bryllupsgavebordet. Kurven kan gå tapt mellom gaver.        
 6.  
 7.             4      Har kameraene distribuert av dine blomsterbarn og Ringbearer blant dine gjester. Hvis du har et lite bryllup eller ingen barn inviteres til bryllupet ditt, spør et familiemedlem eller annen gjest hvis han kan hjelpe til med å distribuere kameraene. Når barna inviteres til bryllupet ditt, må de distribuere kameraene i små kurver, og de vil gjerne utføre en så viktig oppgave på bryllupet ditt.        
 8.  
 9.             5      Legg noen kameraer på hver bord på bryllupsfesten. Dine gjester kan da forlenge kameraene. Dette er sannsynligvis det billigste alternativet, da du ikke trenger et kamera for hver gjest.                  
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Firma populær:
Mal et gresskar.

Lag en gavepose ut av et gratulasjonskort.

Å være en god partner på prom (for gutter).

Pakke en gave i en pose.

Planlegg en romantisk dato for Valentinsdag.

Brudbuketter.

Organiser et Halloween fest.

Dekorer juletre.

Dekorer for Halloween.

Finn ut når noen er fødselsdag.

Skriv et ekteskapslove.

Lag en bleie kake motorsykkel eller en bleie motorsykkel.

Gaver til julestrømmen.

Dekke et bord for et tefest.

Fake et blåmerke med sminke.

Feirer Hvit Dag.

Kjole for et utendørs bryllup.

Gjør borddekorasjon til bryllup selv.

Dans haka.

Disponering av engangskameraer ved et bryllup.

Hvordan finner jeg den rette bryllupsfotografen.