Home \ firma
 

Finn ut når noen er fødselsdag.

 

Det kan være pinlig å glemme bursdagen til en venn eller et familiemedlem. Hvis du er ubehagelig spør, er det måter og måter å få det ut. Du trenger bare å vite hvor du skal se og hvordan du spør. Så du kan få informasjonen du trenger uten at den slår og får det du vil ha.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Forespør direkte  ,

    
   
 1.            1      Spør personen når deres halvfødselsdag er. Godt triks: start en samtale om halvparten av fødselsdager. Fortell en venn at du er halv bursdag og be om hans. Så du kan beregne den virkelige datoen. Normalt kan du komme til informasjonen indirekte uten mye innsats - ganske enkelt.        
 2.  
 3.             2      Spør personen for deres beste bursdag. Spør henne eller han forresten for den vakreste bursdagen. Spør hvordan han var slik, og prøv å få sesongen ut om samtalen. Var det i løpet av ferien, var det varmt eller var det snø? Det kan hjelpe ditt minne om hoppene.       
 4.  
 5.             3      Snakk om bursdager generelt. Du kan snakke om bursdagen din forresten, kanskje personen snakker om deres. Si noe som, "Jeg liker ikke bursdag om sommeren, det er aldri noen der." Eller "Jeg har en bursdag i mars, så jeg kan se frem til hele vinteren." 
    
  • Eller si noe til henne: "I en måned har jeg en bursdag!" Eller "Bare noen få uker til min halvfødselsdag." Kanskje personen går inn og forteller henne når bursdagen hennes er.
  •  
  • Spør personen til tegnet av dyrekretsen. Si noe som, "Jeg er en ram, jeg. at jeg kan være ganske moody. Hva er ditt stjernetegn? ".
  •  
         
 6.  
 7.             4      Leter etter en birthstone. Noen jenter bærer smykker med deres birthstone, for eksempel Opal Birthstone i oktober. Hvis en jente har smykker med en stein, kan du spørre, "Er dette din birthstone? Hva slags stein er det? "Hvis det er en birthstone, forteller den deg hvilken stein den er, og du finner måneden ut. Hvis ikke, kan hun si: "Nei, min birthstone er en smaragd."       
 8.  
 9.             5      Spør en felles venn eller slektning. Hvis du og personen har felles venner, kan du spørre deg der. Hvis du ikke kjenner datoen, spør dem om å finne det ut for deg. Du trenger ikke å være ubehagelig. Fortell meg ærlig at du har glemt bursdagen din og du er flau. Du trenger ikke å prøve å gjøre det rundt baksiden. Spørsmål direkte.                 
 10.  
             

    2      Sjekk Internett  ,

    
   
 1.             1      Sjekk personens Facebook-side. Du kan enkelt se om personen har bursdag på Facebook. Hvis du har en konto, logg inn og skriv inn personens navn. Hvis du kommer til deres krønike, klikker du på info-boksen under profilbildet. 
    
  • Hvis datoen er oppført, vil den være under "Info". Det kan være at personen må være oppført som vennen din for at den skal fungere.
  •  
  • Noen indikerer bare dagen og måneden, men ikke fødselsåret. Hvis du leter etter fødselsåret, kan det ikke fungere på den måten.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Søk litt på Facebook. Søk i kronikk av personen. Du kan finne innlegg med "Gratulerer med dagen!". Hvis du finner mange slike programmer på samme dag, er dette trolig virkelig bursdagen. 
    
  • Bla gjennom personens bilder på Facebook. Du kan finne bilder av personens bursdagsfest. Siden ikke alle bilder er lagt ut på dagen de ble laget, kan datoen ikke være nøyaktig nøyaktig. Men det kan gi en god anelse.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk andre sosiale nettverk. Hvis Facebook ikke fungerer, kan du prøve det på andre sosiale nettverk eller på andre nettsteder der personen gir ut informasjon, som i blogger eller på hjemmesiden. Også på andre sosiale nettverk kan du ofte finne fødselsdato, og hvis ikke, kan du finne ut om innlegg, tweets eller bilder. Du kan se på de følgende sidene. Kanskje du er heldig: 
    
  • Twitter
  •  
  • Instagram
  •  
  • Finn noen
  •  
  • Tumblr
  •  
         
 6.  
 7.             4      Søk i databaser på Internett. Det finnes databaser der du kan få informasjon for en liten avgift. For dette trenger du vanligvis fullt navn på personen og deres omtrentlige alder. Siden flere personer med samme navn kan vises der, bør du vite hvor personen bor - spesielt hvis personen har et veldig vanlig navn. 
    
  • I USA er det en fødselsdatabase eller en annen fri som Anybirthday eller Zabasearch. Hvis du kjenner for- og etternavnet til personen og deres omtrentlige alder, får du vanligvis fødselsdato. Dette er ikke et hundre prosent sikkert skjønt.
  •  
         
 8.  
             

    3      Rummaging  ,

    
   
 1.             1      Hemmelig se på vennens kalender. Få personer bærer sin egen bursdag i kalendere, men en venn vil legge merke til det. Du kan finne noe som, "Johns bursdag."       
 2.  
 3.             2      Se på telefonen for gamle fødselsdaghilsener. Hvis du har kjent personen for en stund, har du kanskje allerede sendt henne en bursdagsmelding. Du kan sjekke denne personen i gamle tekstmeldinger hvis du finner bursdaghilsener til dem. Hvis ja, så vet du den eksakte datoen. Da kan du klappe deg selv på ryggen. Godt gjort! 
    
  • Sjekk også personens telefon. Men gjør ikke dette i hemmelighet, men spør: "Hei, kan jeg se på kalenderen din? Jeg ville se noe opp. "
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kontroller bankoppgjøret. Du har kanskje kjøpt personen en gave eller invitert til middag i løpet av det siste året. Eller du har betalt en gave med kredittkort. Deretter kan du se i dine kontoutskrifter, når det var. Selvfølgelig må du huske hva du kjøpte eller hvor du spiste. Men det er verdt et forsøk. 
    
  • Men husk at du kanskje ikke har kjøpt gaven direkte på personens bursdag, eller du spiste det samme dag. Men det skjedde sannsynligvis svært nær selve arrangementet.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Har en bakgrunnskontroll gjort. Hvis alle de ovennevnte Hvis ting ikke fungerte, kan du bruke en betalt tjeneste og få en bakgrunnskontroll gjort. En tjeneste i USA betyr "Offentlig bakgrunnskontroll", hvor du kan få litt info for en nominell avgift. Du kan også få mer informasjon som "Government-records.com" der du kan bli henvist til nettsteder der du må registrere deg for en måned (avgiftsbelastet). 
    
  • Men vær forsiktig med at disse leverandørene er legitime og lovlige før du bruker penger på dem. Og du bør spørre deg selv om det virkelig er verdt det, eller hvis du bare ikke spør personen.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

      

            Les mer... (2)      
Firma populær:
Gaver til julestrømmen.

Lag sukkerskalle.

Lys et lys for Hanukkah.

Maitanz.

Organiser en julefest.

Ha en flott fest.

Feire Halloween.

Lag ditt eget utskrivbare sertifikat.

Lag gavekurver.

Lag LEGO kostymer selv.

Planlegg en romantisk dato for Valentinsdag.

Lag en santa hat.

Dress opp som en zombie.

Organiser et Halloween fest.

Hvordan bygge et hjemsøkt hus.

Skriv bryllup invitasjoner.

Ring gavekortet.

Skriv en begravelse eller en begravelsesordre.

Feire Halloween.

Feire en grønn jul.

Planlegg ditt eget bryllup.