Home \ firma
 

Organiser en øvelsesmiddag før et bryllup.

 

Det er en tradisjon at etter et bryllupsrepetisjon holdes et måltid med alle involverte. Disse inkluderer vanligvis gjester og folk som deltar i bryllupet, samt deres partnere og foreldrene til brudgommen og bruden. Når det er på tide å bestemme hvilken meny som skal tjene etter bryllupet, må du se etter noen viktige faktorer.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Kontroller at menyen ikke overskrider budsjettet. Selv på et begrenset budsjett kan du ordne et godt måltid ved å spise opp hovedretten med en god forrett eller dessert. Pass på at girene passer sammen. Du kan for eksempel servere prosciutto med melon som en forrett, en lasagne med salat og brød som hovedrett og til slutt fruktig sorbet.       
 2.  
 3.             2      Velg om du skal være vert for en middag eller en buffet. Avhengig av hva du velger, bør menyen velges tilsvarende.  
    
  • Beslut om enkle retter når du velger en buffet. Retter som spaghetti er ganske upassende fordi de gjør for mye innsats mens de spiser. Velg mat som føles bra, da det vil være åpent i lang tid.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hvis du vil organisere måltidet i en restaurant, ta kontakt med restaurantleder og spørre om en valgt meny kan utarbeides for dine gjester. Dette vil sikre at gjestene velger de retter som passer til menyen, og budsjettet overskrides ikke.        
 6.  
 7.             4      Velg en meny som passer til temaet for bryllupet ditt, men ikke stjele showet. Hvis du planlegger et formelt måltid, bør måltidet etter repetisjonen ikke være så formelt. For eksempel, et enkelt måltid i en restaurant. Hvis du planlegger et mer uformelt måltid, etter repetisjon, kan du ordne et avslappet buffémåltid hjemme hos deg. Maten etter repetisjonen bryllupet bør også passe tematisk til måltidet. Hvis du planlegger å servere italiensk eller indisk mat i resepsjonen, bør du velge en passende meny for måltidet etter repetisjonen bryllupet. Unngå å betjene den samme menyen på begge hendelsene.        
 8.  
 9.             5      Husk dine gjester når du velger en meny. Prøv å gjøre utvalget på en slik måte at det er noe for alle gjester. Sørg også for å tilby både kjøtt og vegetariske retter.        
 10.  
 11.             6      Ikke glem drinker.  
    
  • Hvis du organiserer måltidet ditt i en restaurant og har et begrenset budsjett, kan du tilby dine gjester å velge en drink gratis. Et annet alternativ ville være å bestille en flaske rødvin og en flaske hvitvin for hvert bord.
  •  
  • Hvis budsjettet tillater det, la dine gjester bestille så mange drinker som de vil.
  •  
                   
 12.  
             

Tips .

             
Firma populær:
Bygg en nativity scene.

Lagre på bryllupsfesten.

Bestem når påske er.

Bygg en nativity scene.

Lag edderkoppnett.

Feire en trettende bursdag.

Ring gavekortet.

Lagre på bryllupsfesten.

Ha en flott fest.

Dress opp til Halloween som en eldre person.

Lag en gjesteliste for en høytid.

Kjole til Oktoberfest.

Organiser et bryllupsdrink.

Få mange søtsaker på Halloween.

Feire en trettende bursdag.

Feire høstens solstice.

Velg en forlovelsesring.

Kjole for en baby dåp.

Ikke argumenterer ved julen.

Planlegg et bryllup på et budsjett.

Brennende salvie.