Home \ firma
 

Hvordan finner jeg den riktige bryllupsfotografen? ,

 

Hvordan velge riktig fotograf for ditt eget bryllup? Ikke så lett! Her er noen tips som hjelper deg med å gjøre det riktige valget.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Første trinn: Spør deg selv hva du vil ha i bryllupsfotografering. Bare fine minner fra din store dag? Veldig undemanding, de viktigste bildene? Det er greit Ikke alle verdsetter den flotte bryllupsfotograferingskunst. Flott, så ikke ute etter mye lenger. Den fine fotografen på stedet, med de håndterbare prisene, kan være akkurat den rette. Kanskje selv en hobbyfotograf i vennekretsen? Han vil se frem til utfordringen, og du vil få bildene dine. Men - bare noen bilder? Egentlig er bryllupsfotografer på toppen av listen over prioriteringer, så er hobbyfotografen ikke et godt valg.        
 2.  
 3.   2      Du merker, det er forskjellige synspunkter på dette emnet. Normalt styrer budsjettet de totale utgiftene til bryllupet, betydningen av hver tjeneste og hvordan den distribueres. Derfor er viktigheten av bryllupsfotografering et viktig tema, og derfor er budsjettet ditt et første rev, hvor du deler vannet. Fordi ikke alle dyre fotografer er gode, men de gode er ikke forgjeves.     
 4.  
 5.   3      Bryllupsbilder og stilspørsmålet: Et annet tips for orientering: Det er forskjellige stiler i bryllupsfotografering. Prøv å finne ut hva du liker. Liker du det ganske klassisk, for eksempel? Så, hvordan kjenner du de gode, gamle bryllupsbildene? "Ja, men ikke helt så gammel skole!" Du vil finne det du leter etter i en "moderne" type klassisk bryllupsfotografi. Alt er vakkert avbildet, paret, kjole, bryllupsstedet, dekorasjonen, gjestene. Ofte vintage, ofte lyse og myke farger. Reportage fotografering allerede, men ikke i den faktiske journalistiske forstanden. Alt er pent å se på, men færre små historier i det enkle bildet. Dagen er ganske fortalt i totaliteten av bildene.     
 6.  
 7.   4      En annen stil er den journalistiske og kunstneriske bryllupsfotograferingen. Selvfølgelig er en fotograf av denne sjangeren også oppmerksom på fullstendigheten av klassiske elementer, fra familiebilder til deco. Selvfølgelig er reportagen også fullført fra forberedelsene til festen. Men han legger også særlig vekt på den enkelte fotografering. Kreativitet og allsidighet i bryllupsportretter og spesielle øyeblikk i hvert bilde. Disse bildene oppfyller høyere krav.               
 8.  
 

Ingen av disse instruksjonene kan vurderes fordi alle liker noe annet. Også individuelle fotografer er ikke nødvendigvis unike for en slik kategori. Snarere handler det om ledetråder som kan være en annen guide for deg i din søken.

 
   
 1.   1      Søk: Det finnes flere måter å finne den riktige fotografen på. Noen av disse er:  
    
  • Internett: Bryllupsfotografer presenterer seg hovedsakelig via Internett. Så din venn Google vil hjelpe. Bruden fra Köln kan være på utkikk etter "bryllupsfotograf Köln". God idé! Men kanskje er bryllupsfotografen din også i Frankfurt? Ikke begrenset geografisk. Gode ​​bryllupsfotografer er overalt. Reisekostnadene i forhold er ofte ikke så dramatiske, så rolig se til venstre og høyre.
  •  
  • Portaler som ISPWP, WPJA, Fearless Photographers eller Mywed gir også et godt utgangspunkt. For dem må du ofte møte visse opptakskriterier. Selv om disse vanligvis ikke er for krevende, tilbyr de et første filter.
  •  
  • Anbefalinger: Vennen anbefaler henne fotografen? Super! Har du en bryllupsplanlegger? Ditt tips? Klasse! Anbefalinger er alltid gode. Hvis en kompis anbefaler en restaurant, så går jeg dit. Men: Hvis han anbefaler meg en restaurant med gode rosinretter, så er det dumt. Jeg hater rosiner! Det vil si, alle har sin egen smak. Også når det kommer til bryllupsfotografier. Husk alltid med anbefalinger!            
  •  
         
 2.  
 3.   2      Fotografens nettsted. Det første du ofte forventer på fotografens hjemmeside er et bilde. Det tjener som en slags figurehead. Ikke adresser dette, og fortsett deretter. Ellers velkommen og gå inn! Jeg ser alltid på bryllupsfotografens nettsteder i den rekkefølgen:  
    
  • Galleriet: En samling av fotografens favorittbilder. Et første ledd til stil og ferdighet for deg. Hvordan jobber portrettene? Synes paret å føle seg komfortabel? Er bildene intime og uforstyrrede? Veldig bra! Bilder av rapporten, forteller de deg en historie? Veldig bra, fortsett å se! Galleriet bør bare tjene som en første anelse.
  •  
  • Bloggen: Hva kan fotografen virkelig gjøre? Bloggen gir svar. Bilder av et bryllup eller et skudd. 50 - 100 fotografier av en bryllupsdag, det er meningsfullt.
  •  
  • Fortsatt tvil? Deretter la fotografen vise deg et komplett bryllup reportasje. I hvert fall vet du hva mann eller kvinne kan... og hva ikke.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Liker du ikke bryllupsfotografen? Du vil føle det på portretter. Den flotte kunsten med fremragende portrettfotografering er ikke bare kreativitet og teknisk ferdighet. Personen bak kameraet er avgjørende. Som regel opplever du ikke et slikt skudd daglig som et par. Spenningen, det ukjente kameraet, som nå fremmer en uforstyrret sammengang, er en ekte utfordring! Men det er akkurat det fotografen må kunne gjøre med deg. Han må ta vare på "vi føler oss trygge og trygge" følelser. Ellers vil bildene gå glipp av det "ekte". Derfor, hva nettsiden avslører om menneskene bak kameraet. Hva skriver han, er det bilder eller kanskje en film? Er dette noen du kanskje liker?     
 6.  
 7.   4      Kontakt og foreløpig snakk: Din første "hei" vil definitivt være en e-post. Hvis avtalen er ledig, kan visningen i prislisten alt dette gjøres via post. Hvis du liker å snakke på telefonen, gjør du det. Telefonsamtalen er en foreløpig fortale og gir et første godt inntrykk.     
 8.  
 9.   5      Foreløpig snakk: Vi har adressert det. Kjemien mellom fotograf og kunde er ekstremt viktig for gode bilder. Hvis det er mulig, fører det derfor en innledende samtale. Hvis det ikke er personlig, bruk Skype eller Facetime. Det oppfyller en meget lignende hensikt.  
    
  • I tillegg til sympati, vær oppmerksom på om fotografen vil svare på deg og dine ønsker. Stiller han spørsmål, eller er han direkte med tilbudet. Ser han ut til å håndheve sin egen tidsplan, for eksempel for skytingen, eller er han fleksibel og ser etter deg? En god bryllupsfotograf brenner for fotografering, men forstår også at bryllupet ditt ikke er en selvrealiseringshendelse for din egen portefølje. Uttalelser a la "2 timer par skyting under solnedgang er obligatorisk" er veldig tvilsomt. Hans tilbud bør helst bygge slik: Hva ønsker du og hva som anbefales etter min mening. Hvordan kan begge kombineres for å oppfylle dine ønsker perfekt.
  •  
         
 10.  
 11.   6      Utstråler han kompetanse? For et bryllup: Ikke repeterbar! Bryllup bilder messed opp? Uflaks. Det vil ikke skje med en ekte profesjonell. Utstråler kandidaten profesjonalitet? Veldig bra! Der er det ingen konkret oppskrift på en slik karisma. Hvert menneske er annerledes. Men følelsen din gir deg det riktige inntrykket.     
 12.  
 13.   7      Beslutningen: Sannsynligvis mange timer, uendelige vandringer gjennom www og noen delte kopper kaffe senere har du noen få fotografer i din shortlist. Alt bra, alle synes å være kompetente. Min nest siste tips - la følelsene dine bestemme - kommer på dette tidspunktet ikke veldig overraskende eller spesielt originalt derfor. Men forhåpentligvis min siste: Forsink ikke beslutningen foran deg, for virkelig gode bryllupsfotografer er hverken klonbare eller i massene. Kanskje du har lykke, og drømfotografen er fortsatt tilgjengelig tre måneder før bryllupet ditt. Men det vil ikke være regelen, så: Er du sikker, så streik.     
 14.  
        
Firma populær:
Lag LEGO kostymer selv.

Planlegg et lite bryllup.

Å være mester for seremonier av et bryllup.

Planlegg ditt eget bryllup.

Feire Hanukkah.

Lag enkle julekort.

Organiser en påskeeggjakt i huset.

Feire mors dag.

Feire en grønn jul.

Gjør ditt juletre katt sikkert.

Bli et bryllup DJ.

Slik feirer du rett.

Kjøp en julegave til din kvinnelige forelskelse.

Lag en Halloween kostyme.

Organiser en julefest.

Skriv bryllup invitasjoner.

Vert en liten, privat bryllupsmottakelse.

Lag en blekekake uten ruller.

Organiser en øvelsesmiddag før et bryllup.

Kjole til Oktoberfest.

Lag en svampegurk kostyme.