Home \ firma
 

Velg gjester for et bryllupsdrink.

 

En bryllupsreise eller bruddusj er en fin måte å feire det kommende bryllupet med venner og familie på. Noen ganger kan det være vanskelig å lage gjestelisten fordi du ikke vil skade noen følelser. Følg instruksjonene for å lære hvem du skal invitere til en brudesalong.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Sjekk din gjestegruppeliste.  
    
  • Din bryllupsgisteliste vil trolig være mye lengre enn bryllupsfesten. Begynn med å lage en liste over de gjestene fra din bryllupsliste som du vil ha på brudepartiet. Dette gir deg en ide om hvem du vil invitere.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vurder hvem som kaster brudesalongen.  
    
  • Snakk med verten på brudefestet om hvor mange gjester du kan invitere. Avhengig av hvor festen finner sted, kan du også bli begrenset av kostnaden. Brudepartier er vanligvis små, intime sammenkomster, så det er spesielt viktig å begrense gjestelisten til disse forholdene.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vurder hvem som vet hvem i festen.  
    
  • I mange tilfeller vil flere enn én person tilby deg å arrangere brudesuite for deg. Dette er en fin måte å inkludere ulike fasetter av livet ditt for å dele i pre-wedding feiringer. En fest kan være sammensatt av dine arbeidende venner, mens en annen kan være for din nærmeste venner og familie. Du kan også dele partiene i gamle og nye venner. Husk at den intime innstillingen av en brudesalong er mer moro for alle, hvis hver gjest kjenner minst en annen gjest.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Husk at brudesalonger kan være personlige.  
    
  • Noen spill og underholdninger som finner sted på et brudeparti, kan være ganske personlige. La arrangøren av brudepartiet vite når noen, som sjefen din, kommer, som kanskje ikke kjenner de intime detaljene i forholdet ditt. Dette tillater dem å planlegge spill eller aktiviteter som passer for sine gjester.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vurder følelsene dine gjester.  
    
  • I mange tilfeller vil du sannsynligvis trenge å invitere en klikk heller enn enkeltpersoner. Det vil unngå å skade følelser og betyr ofte bare en eller to brudepartier gjester mer.
  •  
  • Kun virkelig inviterte gjester skal komme til brudefest. Mens disse valgene ofte er vanskelige, forstår folk at du ikke kan invitere alle til bryllups- eller bryllupsrelaterte feiringer som du noen gang har møtt.
  •  
                   
 10.  
        
Firma populær:
Forløp løpet av et bryllup.

Julelys blinker i synkronisering med musikken.

Skriv bursdag invitasjoner.

Hvordan lage en zombie sminke.

Adresse bryllup invitasjoner.

Lag et Ninja Sword.

Dress opp som Medusa.

Dekke et bord for et tefest.

Kjøp en perfekt gave til din tidligere kjærlighet.

Invitert til en fest.

Gjør borddekorasjon til bryllup selv.

Dekke et bord for et tefest.

Gjør en bleie kake.

Brennende salvie.

Å organisere et tefest.

Å la barna falle i søvn om kvelden før jul.

Dekorer et moderne juletre.

Organiser et bryllupsdrink.

Bli et bryllup DJ.

Velg en gave til sjefen din.

Hyggelige julegaver på et budsjett.