Home \ firma
 

kle deg som pocahontas.

 

Om det er for et lek eller bare for moro skyld, er Pocahontas en flott karakter. Her er noen forslag til hvordan du lager din egen Pocahontas antrekk med matchende tilbehør. Denne kostymen passer for nesten alle aldersgrupper, og produksjonen kan tas som et billig og raskt prosjekt for en ettermiddag.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Kjoler til endel  ,

    
   
 1.            1      Få et stoff i jordfarger. Ta en av bomull eller annen lett naturlig fiber, som hamp eller lin. Pass på at du har nok materiale til din størrelse og figur.  
    
  • I tillegg kan du også bruke et stoff i en litt lysere eller mørkere nyanse av brun. Han ville være frynset i midjen og på toppen og bunnen av kjolen for aksenter. Materialet i dette stoffet er ikke så viktig, men med stoffet i kjolen bør du sørge for at det ikke irriterer huden din.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lag en kjole i stil med Pocahontas (se på bildet for formen). Du finner enkle mønstre på internett eller i en hvilken som helst tekstil- eller syforsyningsbutikk. Det er best å velge et mønster som smigrer figuren.  
    
  • Ikke glem å planlegge stripene på bunnen av kjolen og på den øverste halvdelen. For å lage kantene, kutt stripsene fra et bredt lag av stoff og fest dem til topp- og bunnkanter.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Fest et bomullsbelt. Et tynt tau ville også være egnet. Alt som ser robust ut og ikke maskinfremstillet vil være egnet.                  
 6.  
             

    2      Todelt med poncho  ,

    
   
 1.             1      Kjøp et suedeimitasjonst stoff (også kalt Monkey Skin eller Sweden Leather). Ta den i en skygge av brun du liker. Hvis du ikke vet hvor mye stoff du trenger, spør en ansatt i stoffbutikken for råd. En kvinne av gjennomsnittlig høyde trenger rundt 185 cm stoff for denne metoden.  
    
  • Bestem hvor lenge ponchoen og skjørtet skal være og kutte stoffet i henhold til dette.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Brett stoffet som du vil lage poncho i midten. I den lukkede foldede kanten skal hullet for hodet ditt komme. For å gjøre dette, brett stoffet igjen for å finne senteret for hodet. For en trekantet kutt, brett den resulterende toppen (midten) igjen og merk det senere grensesnittet.  
    
  • Klipp ponchoen til ønsket lengde. Ikke glem å inkludere slots som du senere vil utvikle til frynser. Lengden på poncho og frynse avhenger av størrelsen og hvor lenge du vil ha ponchoen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Klipp ut nakkeområdet. Vri stoffet til venstre før du begynner å kutte. Klipp langs hjørnet eller markert grensesnitt identifisert i forrige trinn.  
    
  • Lukk den åpne siden for å få en poncho-form. Den foldede siden trenger ikke å syes. Vri ponchoen til høyre.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Klipp kanten. Hvis du ikke liker å gjøre det gratis (og du ikke engang har en stripet klippematte), kan du slå ponchoen tilbake til venstre og tegne linjer med linjal og penn. Kanten kan ha lengde, men de skal være ca 2,5 cm brede og kutte med jevne mellomrom til hverandre.  
    
  • For en fullvokst kvinne er frynser på over 30 cm passende for en poncho som dekker hele overkroppen.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ta det andre stoffet på skjørtet. Du kan bruke et skjørt som du allerede har som et grovt mønster. Som allerede nevnt, er den nødvendige stofflengden avhengig av hvor lenge du vil ha skjørtet.        
 10.  
 11.             6      Trim stoffet for kjolen din. Et ikke-symmetrisk hjørne er epitom av den klassiske Pocahontas-stilen. Begynn på midten av låret og la den ende på kneet. Men ikke glem å inkludere kantene. Pocahontas kjørt var sikkert lenge nok til å dekke hennes rumpe!  
    
  • Nær ca. 2/3 av sideskjørtet til - Den nøyaktige sømlengden avhenger av skjørtlengden. Du trenger ikke å sy hele siden, fordi du vil kutte en del av lengden under for kantene.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Klipp kanten. Kanterne skal samsvare med ponchoen. Klipp dem derfor i omtrent samme lengde og bredde som på ponchoen. Men de trenger ikke å være perfekte. Faktisk kan litt ujevne frynser bli enda bedre og ikke så symmetriske.  
    
  • Om nødvendig kan du bruke et annet stykke stoff som et belte for å hindre at skjørtet glir av. Poncho skal dekke overdelen av skjørtet. Hvis det ikke ser så pent ut med beltet, kan du gjemme det godt under ponchoen.
  •  
  • Hvis du fremdeles har stoff igjen, kutt frynser i den og gjør det rundt skoene eller støvlene. På denne måten har du allerede krysset av fottøyet!
  •  
         
 14.  
             

    3      Todelt med en skulderhals  ,

    
   
 1.             1      Kjøp en lysebrun T-skjorte som er flere størrelser for store til deg. Du trenger det for å lage en topp og et skjørt og kantene. Derfor bør det være mye lengre og bredere enn klærne dine vanligvis er.        
 2.  
 3.             2      Klipp av T-skjorten i en vinkel, løp oppover (fra en armhule til motsatt skulder). Hold skulderen på den ene siden, slik at kjole ikke slipper av deg senere. Klipp av ermen på siden og en del av halsen. Den enkleste måten er å sette T-skjorten på en flat overflate for kutting.  
    
  • Klipp av bunnen 1/3 av t-skjorten også. Gjett hvor lenge du vil ha toppen og skjørtet. Hvis du vil ha et lengre skjørt, så kutte du av et lengre stykke T-skjorten. Ta hensyn til størrelsen på hoftene og posen din - de kan gjøre et lengre skjørt mye kortere.  
     
   • Å få to lysebrune T-skjorter vil også være en fin måte å få et lengre skjørt på og en matchende topp. De er ikke spesielt dyre og kan kjøpes i mange klærbutikker og kanskje håndverksbutikker.
   •  
    
  •  
         
 4.  
 5.             3      Klipp den nederste kanten av skjørtet. Han burde være belte senere, så vær forsiktig med ham. Klipp nesen slik at du får en lang stripe.  
    
  • Klipp ca 2,5 cm fra toppen av skjørtet og kutt små spalter i beltet. De skal være 2,5 til 5 cm fra hverandre og være store nok til at beltet passer inn.  
     
   • Trekk beltet inn i sporene. Du kan starte i midten, sidelengs eller bakover, avhengig av hvor du vil knytte den. Gjør doble knuter i enden, slik at du ikke ved et uhell trekker dem ut igjen.
   •  
    
  •  
         
 6.  
 7.             4      Klipp ermene til kantene. Del i 2,5 cm brede tekstilstykker og kutte dem av. Når du er ferdig, bør du ha flere stoffløkker som ikke lenger kan gjenkjennes som ermer. Klipp dem alle sammen, så du har flere striper. Ikke frykt når de krølle opp på kanten. Det kan være slik. Denne kostymen vinner sin sjarm bare ved så små uregelmessigheter.        
 8.  
 9.             5      Kutt små dobbelte slisser parallelt med hemmen ned i skjørtet. Du vil feste kantene til disse sporene senere. En liten dobbel spalte oppstår når du kutter to små spalter veldig tett sammen. Du vil trekke kantene du nettopp har gjort gjennom disse sporene.  
    
  • Klipp spalene ca. 2,5 cm fra hemmet. Du bør sette dobbeltspalene i en avstand på ca 2,5 cm. Når du har trukket en fryns gjennom sporene, fikser du den med en dobbel knute på skjørtet.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Kutt slisser på baksiden av skallet ditt. I midjeområdet skal du være ca 7,5 cm bred og så bredere i skulderretningen. Start i midjeområdet.  
    
  • Kutt sporene midt på ryggen i midten slik at du har flere stykker å knute sammen. Pass på at du treffer nøyaktig midten, slik at knottene blir fine på rad senere.
  •  
  • Spør noen senere om å knytte deg øverst bak. La han / hun knute den for å fremheve figuren din.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Frynk kantene ned i bodice. Bruk samme metode som du brukte på skjørtet før. Hvis halsen din (en-skulderhalsen) ser litt for nakken, kan du også bruke frynser der. Skjær i små dobbeltspor. Trekk deretter kantene som er igjen over dem og knute dem.  
    
  • Hvis halsen din fortsatt er for minner om en T-skjorte, kan du ta to frynsede striper og knute dem i forskjellige høyder til venstre og høyre foran kanten for å dekorere halsen. Han blir litt firkantet og mister sin T-skjorte karakter.
  •  
         
 14.  
             

    4      Tilbehør  ,

    
   
 1.             1      Bruk en tann eller brun sminke på kinnene dine for å få en fin brun hudfarge. Vær forsiktig med selvsinneren - Pocahontas hud var absolutt ikke oransje. Hvis du har veldig lett hud, kombiner deretter rødme og solbrun for en solbrun hudtone.        
 2.  
 3.             2      Bruk en kjede av treperler. Enda bedre enn en kjøpt, ville være en hjemmelaget! Hvis du vil ha et kjede som Pocahontas i Disney-versjonen, så se på internett for noen bilder av sitt beste. Halsbåndet hennes var blått med et hvitt anheng.  
    
  • Med kjedet kan du ta med litt mer farge inn i kostymen. Også vurdere å bruke armbånd eller armbånd, men overstyr ikke det. Et eller to tilbehør er tilstrekkelig, fordi som Pocahontas er: mindre er mer!
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kjøp en paryk med langt, flytende, svart hår på kostymeutleie eller lignende butikk. Hvis du vil være ukomplisert, må du binde dem til en eller to pigtails. Pocahontas har ikke nødvendigvis mørkt hår, men det ville være det klassiske bildet av henne.  
    
  • Hvis du har langt hår, men likevel vil ha på seg en paryk, så vurder om du vil kjøpe badedeksel, slik at håret ditt ikke glir ut under parykken - fordi det ville gi ditt utseende en fin spjeld.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Forbud et pannebånd. Ta det samme stoffet du brukte til antrekket ditt. Klipp tre lange striper og bind dem sammen. Start det hele med en knute.  
    
  • Den flettede delen skal passe rundt hele hodet på pannehøyde. Men la enden henger ned viklet. På den hengende enden kan du fortsatt feste perler eller fjær for å krydre kostymen litt. Strikk pannebåndet på hodestørrelse og til slutt knute i endene, slik at smykker ikke faller av.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

             
Firma populær:
Skriv en tale som beste mann.

Det perfekte tefestet.

Dress opp som en zombie.

Cinco De Mayo feirer.

Synge Gratulerer med dagen.

Elver og scrapweed.

Gjør et falskt sår.

Kjøp en julegave til din kvinnelige forelskelse.

Kjole til Oktoberfest.

Dress opp som en katt.

Som en venn av brudgommen gjør en morsom tale.

Fotspor av Leprechaun på St Patrick's Day.

Gjør en bleie kake.

Gjør en bleie kake.

Lag LEGO kostymer selv.

Velg en gave til en mann.

Få ekteskapstillatelse.

Ideer til morsdag hjemmelagde gaver.

Plukk blomster til bryllupet ditt.

Skriv bursdag invitasjoner.

Skriv bursdag invitasjoner.