Home \ firma
 

Gjør juledekorasjon selv.

 

Selvfølgelig er det morsomt å dekorere huset til jul, men juledekorasjoner kan noen ganger være ganske dyre. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du enkelt kan lage mange juledekorasjoner selv.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Tree dekorasjon  ,

    
   
 1.   1      Kraftfrosne furuskegler. Denne vakre smykker er veldig enkelt å lage deg selv. Du trenger bare noen få pinjekegler. Finn de fineste, mest konsistente kjegler og legg dem på avis. Spray den ene siden av kjeglene med en spray av hvit maling. La malingen tørke i noen minutter, skru pinnene over og spray på den andre siden. Bruk et limpistol, lim hvitt silkebånd i en løkke til tappen slik at du kan henge tappen med spissen ned til treet.  
    
  • Du kan spray i flere strøk for å få en lys hvit, eller du kan spray konene fra bunnen slik at det ser ut som det er snøhengende fra kantene på hver konisk brikke.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Håndverk vintage smykker fra gamle metallstykker. Du kan lage gammeldags flotte ornamenter og gi juletre et viktoriansk preg ved å knytte sløyfer til gamle bakekopper som finnes i retro butikker eller antikvitetsbutikker. Få moldene i forskjellige varianter og heng dem rundt treet. Du kan også pakke båndet rundt gamle jern- og bronsnøkler og henge dem på treet.  
    
  • Du kan også spray nøklene i hvitt eller dekorere dem med et enkelt juleklips, hvis du vil.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Heng små metallrammer som smykker på. Rammene vil gjøre det bra fordi metallet skinner vakkert. Det er billige nikkelrammer å kjøpe der du kan ramme små biter av festlige klær som du ikke vil bære lenger. Bare lim klutene av stoffet til et stykke papp og legg dem i rammen. Fest en sløyfe til et hjørne av rammen slik at du kan hengte det godt.  
    
  • Hvis du har hvit klut igjen, kan du tinker med barna dine: skriv ned et ord eller en julegave på hvert stykke stoff du vil ramme, før du rammer det og henger det opp.
  •  
         
 6.  
 7.   4      Kjøp små gjennomsiktige plastballer i håndverksbutikken. Du ser ganske bra ut, men du kan også dekorere deg selv hjemme. Fyll kulene med en fin liten gjenstand, for eksempel toppen av en påfuglfjær eller et lite tre, og lim deretter ballen med limpistol.  
    
  • Fylling av disse små ballene med gjenstander er bare en av de mange utformingsmulighetene som følger med. Du kan bruke magisk snø og et lite plasttre eller en mini-snømann for å fremheve et lite vinterlandskap, eller male ballens vegger med glitter, så det glirer vakkert, bare vær kreativ!
  •  En annen måte å dekorere ballene på er å dekke en halv med papir og spray den andre halvdelen med snø, som om halvparten av kloden var snowed. Når malingen er tørr, kan du trekke papiret av den andre halvdelen av ballen og knytte et bånd rundt "ekvator".  
         
 8.  
 9.   5      Lag dine egne små trommer. Trommer er et klassisk jule tema. Du kan enkelt og billig gjøre deg selv ved å kjøpe små runde tre- eller pappkasser i håndverksbutikken og pakke dem med et tykt gavebånd i midten, eller lim opp og ned tynn gavebånd rundt. Fest en liten løkke for å henge trommene.  
    
  • Bruk forskjellige trommelstørrelser og sløyfe farger for å lage ditt eget personlige trommesett.
  •  
         
 10.  
 11.   6      Forvandle skjell til fantasifulle treformasjoner. Skjellene er dekorative - bare slip på en sølv eller en gullstring for å henge dem opp. Men du kan også dekorere dem litt mer: male skallene med gjennomsiktig, flytende lim og påfør glitter. Du kan også bruke limet i forskjellige lag og bruke forskjellige fargete glitter for å skape en annen effekt, eller du kan tegne en tynn linje med limet, dette fungerer veldig bra, spesielt for spiralformede skall.               
 12.  
               

    2      Ytterligere dekorasjonsideer  ,

    
   
 1.   1      Legg et lite pryd på det. Med noen få grunnleggende redskapsverktøy og en stund kan du raskt lage vakre deco-elementer. Først legger du en bue til en liten tredekorasjon. Ta en treramme (hvis du vil, kan du male den i en farge som passer til tredekorasjonen) og henge smykkene slik at den er i midten av rammen. Lim deretter løkken til baksiden av rammen. Nå kan du henge rammen på veggen.     
 2.  
 3.   2      Kraft snøstorm for peisen. Disse unike ornamenter ser ut som snøflak eller løvetann. Ta små skumbolter og mange små tannplukkere. Engasjer tannpirene i ballen og prøv å klemme hele ballen så tett som mulig med tannplukkere. Når du er ferdig, må du sørge for at alle tannpikkeendene er omtrent samme lengde og dryss ballen med hvit maling. Disse ballene ser bra ut når du fyller dem sammen i en bolle.  
    
  • Bruk skumkuler av forskjellige størrelser til å lage mange forskjellige snøblokker.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Dekorer spisebordet med festlige serviettringer. Vri tynt bånd rundt små baller og knut båndet inn i en bue. Bruk et stykke bredere gavebånd for å danne serviettringen selv. For et vakkert og klassisk utseende, kan du bruke to forskjellige farger, for eksempel blå og sølv.  
    
  • Servietringer fungerer best med klutservietter. Du kan også dekorere bordet ditt ved for eksempel å knytte bestikket sammen med et silkebånd.
  •  
         
 6.  
 7.   4      Innpakket stearinlys. Ved å dekorere stearinlys kan du raskt sette sammen en borddekorasjon. Dekorert lys er raskt og billig å lage og se bra ut. Sett et stearinlys i et egnet fartøy laget av glass eller sett et lys i et vindusglass. Fest noe rundt sentrum av fartøyet, for eksempel buer eller stoff med et julemønster, for eksempel klær du ikke lenger har på deg. En fløyelsbue ser høytidelig ut, du kan også bruke firgrener godt for å skape en varm og elegant atmosfære.  
    
  • Du kan bruke vakre bevarer krukker eller syltetøy for å gjøre det enda mer hjemlig. For dette kan du sette glasset på det inverterte lokket.
  •  
         
 8.  
 9.   5      Dekorer en krans. Det finnes utallige deco-ideer for kranser for å fremheve dine egne juledekorasjoner: du kan pakke dem inn i stoff eller dekke dem med ball smykker. Det er ikke noe enklere enn å bruke en gran-krans som grunnlag for din egen kreativitet. Du kan feste små navnekoder med familienes navn, legge små blomster i dem, eller hold frukt og blader på dem.  
    
  • Du kan også dekorere kransen akkurat som ditt tre. I stedet for å feste smykker, bør du klemme den. Du kan bruke forskjellige størrelser og fargede smykker for å gjøre ditt plagg ser elegant og hjemmelaget.
  •  
         
 10.  
             

Advarsler .

                  
Firma populær:
Pakke en gave i en pose.

Feire foreldrenes sølv bryllup.

Bruk Heksesmake.

Lag en Halloween krans.

Lag en gavepose ut av et gratulasjonskort.

Planlegg en bursdagsfest om vinteren for tenåringer.

Feire høstens solstice.

Lag edderkoppnett.

Overrask noen på bursdagen sin.

Mal et gresskar.

Hvordan lage en zombie sminke.

Finn ut hva foreldrene dine vil gi deg til jul.

Lag dyrekostymer.

Pakke en gave i en pose.

Slå en eviggrønn kranse.

Dekorere påskeegg.

Bruk Heksesmake.

Hemmelig gifte seg i Las Vegas.

Maitanz.

Lag edderkoppnett.

La en Kong Ming Lantern stige.