Home \ firma
 

Forbered din venn til en uforglemmelig bursdag.

 

Når vi feirer folkene som betyr mest for oss, er det en ting som betyr mest, å være oppmerksom på dem. Det er ikke den ultimate nettnøkkelen som forteller deg nøyaktig hva en (og absolutt ikke din spesielle) kjæreste vil gjerne ha til bursdagen sin. Men å finne den perfekte gave eller et feilfritt planlagt parti kan være stressende, så forhåpentligvis kan disse ideene hjelpe deg med å hoppe om du planlegger en minneverdig bursdag for din partner.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Samle informasjon  ,

    
   
 1.            1      Merk bursdagen i kalenderen din. Du kan ikke gi kjæresten din en uforglemmelig bursdag hvis du glemmer ham. Hvis du ikke husker når han er, spør henne. 
    
  • En anstendig bursdag plan starter ikke på kvelden før bursdagen, og du vet ikke engang at det er natten før bursdagen hvis du ikke spør. Du vil ha en tidlig varsel, slik at du kan gjøre alle forberedelsene du trenger å gjøre.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lytt nøye. Det skal være åpenbart for et sunt forhold og en samarbeidspartner, men doble opp når bursdagen din nærmer seg. Uten liten innsats vil selv de mest åpenbare leddene unnslippe deg.  
    
  • Hvis du handler sammen, gjett hva? Høyre, hun snakker om ting hun vil ha. Start en liste med notisblokken til smarttelefonen din, eller ta med en liten bærbar PC i ryggsekken med deg (vær diskret hvis du skriver inn den).
  •  
  • Det kan også være ledetråder hvis du henger sammen på sofaen, surfe på nettet eller halvparten av TV-programmet følger. Hvis hun har sin iPad eller mobiltelefon åpen, prøv å ta hensyn til isolerte kommentarer som gir potensielle gaver.
  •  
  • Det går utover gavenes omfang. Så du kan, for eksempel Bare gjennom aktive lyttere finner ut om kjæresten din hater overraskende fester fordi hun i tiende klasse ble fryktelig glad av kjærrene hennes for et motiv på hennes pyjamas. I dette tilfellet ville en planlagt overraskelsesfest være en forferdelig ide. Ikke anta at du liker noe, bare fordi du liker det.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vær oppmerksom når hun er sammen med vennene sine. Selv om du bare har lunsj sammen, vil hun nok snakke mer åpent med deg om noen av hennes interesser som hun mener de ikke interesserer deg for. Ikke la disse gaveideer (eller meninger som kan advare deg mot dårlige gaver) så åpenbart degenerere!       
 6.  
 7.             4      Spør henne hva hun vil. Selvfølgelig har det ingen forpliktelse til å svare deg åpent, men hvis du takler problemet direkte, er det ofte den beste løsningen for alle involverte. 
    
  • Hvis hun forteller deg at hun ikke vil gi noe, betyr det ikke "bokstavelig talt ikke til bursdagen min". Små gester, for eksempel matlaging middag eller gi bort noe hjemmelaget for å minne deg om din tid sammen, kan være hjertelig velkommen, selv om du ikke forventer en flott gave. Hvis hun ikke vil ha en stor begivenhet, hva med en stille kveld for to?
  •  
  • Du bør ikke ignorere eksakte ønsker om hvor mye penger du skal bruke på gaven, spesielt hvis du ber dem om deres mening. Ideen om "mer penger = bedre gave" er en utbredt misforståelse av bursdagsgaver, spesielt i de tidlige stadier av et forhold.  
  •  
  • Selv om du uttrykker et ønske, gjør personen mer utsatt for skuffelse, vær ikke motløs hvis du ikke kan oppfylle partnerens ønske. Men hvis ditt ønske ikke er rimelig for deg for øyeblikket, er det best å ta en helt annen tilnærming, og ikke begrense deg til en mindre enn ideell versjon av en begrenset versjon eller Tom Ford parfyme.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Bla gjennom Pinterest-kontoen din. Dette sosiale nettverk eksisterer slik at brukerne kan pinne fotografier av ting de liker. Enkelt sagt, hvis kjæresten din bruker Pinterest, og du har problemer med å finne en bursdagsgave, sjekk ut hennes Pinterest-konto. 
    
  • Mens en liten online utforskningsturné kan gi deg gode ideer, må du aldri bruke det som en unnskyldning for å invadere kjærestenes personvern. Respektere grenser er alltid viktig.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Vurder statusen for forholdet ditt. Det som kan være hensiktsmessig for en jente du inviterte til dato i klasserommet bare to dager siden, er absolutt ikke hensiktsmessig for den fireårige kjæresten du har bodd med i en stund, og omvendt. Ta med lengden på forholdet og graden av intimitet i din vurdering når du tenker på partneren din bursdag. 
    Overdriving for mye er en annen av disse utbredt feilene i et nytt forhold. Planlegger en hel kveld med festligheter kan ikke være best for nybegynnere. Men vær kommunikativ og la dem få vite at du tenker på dem i løpet av dagen. Den frem og tilbake sende av tekstmeldinger eller noen gammeldags, håndskrevne bokstaver kan f.eks. å oppfylle formålet.  
                   
 12.  
             

  Del 2      Planlegg en fest  ,

    
   
 1.             1      Lag en plan og klargjør tidlig. Hvis du venter til siste øyeblikk for å plukke opp gaven, foreta reservasjonen i restauranten, eller spør sjefen din om du kan slutte tidligere, slik at du kan møte kjæresten din på kino, som vil gjøre deg til Ta med stress og skape situasjoner der du må falle tilbake på den nest beste (eller tredje beste) muligheten. Ingen kjæreste kommer inn i ideen om en uforglemmelig bursdag, vennens overføringstaktikk. 
    
  • Når du planlegger et overraskelsesfest, sørg for at alle gjester vet tidlig nok til å klargjøre planen og gjøre justeringer.
  •  
  • Å utforske et museum er en god ide for en bursdag, men du bør være fullt klar over på forhånd museets retningslinjer, billettpriser og åpningstider. Bare forutsatt at alt er åpent fordi "det burde være så", er det en fin måte å trossa de beste bursdagene i siste øyeblikk.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Få et kort, blomster eller begge deler. Selv om ikke hver jente er altfor gal om disse tingene, er ideen selv solid. Små hint som du tenker på henne når hun ikke er med deg, kan bety verden for henne. Enda bedre enn å kjøpe et kort er å lage en selv, uansett hvor uttalt dine ferdigheter er med klassiske verktøy som penn, glitter og lim. 
    
  • Blomster fremkaller følelser når de mottas og selv når de er gitt. Du kan gjøre mer godt med denne buketten enn du tror! Alene, hvis du velger henne en veldig pen blomst og overlater henne til henne uten mye fanfare eller anledning, kan du få henne til å rødme.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ikke bare velg en gave, men også hvor du kan få den fra. Online postordrefirmaer trenger tid til å sende gaveen, og mindre butikker (som dem du finner på Etsy) har ofte en annen tidsplan enn du er vant til og tar litt lengre tid for å fullføre bestillingen din.        
 6.  
 7.             4      Se de kommende hendelsene i byen din. Du kan finne interessante og uventede ideer ved å sjekke ut kommende arrangementer i nabolaget ditt. Selv om du har andre planer, er det fornuftig å holde deg oppdatert med denne hendelsen. Ulike festivaler, konserter og konstruksjoner kan få dagen fri hvis du ikke forventer det, så planlegg alternative ruter for eksempel. til restauranten. 
    
  • På samme måte bør du være forberedt på værforhold. Et stormsystem kan være en katastrofe for turen, mens en meteorregn kan være en passende fredelig avslutning (eller midnattsstart) for bursdagen din.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Legg lommeboken til side og nå for piknikkurven. Ingen sa at en minneverdig bursdag må være dyr. En veletablert piknik er alltid rimelig og en morsom ettermiddag for par. Du kan gjøre deg komfortabel på en innsjø, i en clearing eller bare i hagen, ta din egen musikk og nyt litt privatliv. 
    
  • Selv om du ikke er kulinarisk, kan noen få brus og kylling nuggets være akkurat det forholdet ditt trenger nå. Ikke vær redd for å spørre familie og venner for hjelp med en bruschetta eller en annen enkel forrett. Eller du kan bare lage en fransk piknik: fine kjøttpålegg, smør, ost og en baguette.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Grav for Gift Gold i fortiden din. Å være sammen med en annen person i lang tid, gir mye gavepotensial. Noen ganger kan du pakke inn alle de synspunkter, ideer og steder du har opplevd sammen i en flott gave! 
    
  • En scavenger jakt er en fin måte å slå et lite gavebudsjett til en morsom opplevelse med noen tanker og litt innsats. Skriv rimelige ledetråder som fremhever spesielle opplevelser i forholdet ditt på papirstopp og gjem dem rundt hjemme, i klasserommet (i så fall bør det ikke være pinlig) eller på et annet meningsfylt sted. Du kan spørre familien sin om hjelp, så hun får den første anledningen rett etter at han står opp, og dangling fra hennes takvifte!
  •  
  • Samle / legge inn album er en søt, billig idé. Ved å limke bilder og gamle bokstaver inn i det, kan du igjen la dem oppleve alle positive minner i forholdet ditt og kanskje til og med legge til noen ideer for fremtidige datoer. Og hvis det er derfor du er flau, husk, det er ikke noe pinlig å gjøre kjæresten din til en virkelig flott gave.
  •  
         
 12.  
             

  Del 3      Feire din partner  ,

    
   
 1.             1      Kast små steiner ved midnatt mot vinduet hennes. Det er ikke en klisje, det er en klassiker. Å kaste noen små små småstein i vinduet, akkurat som det treffer midnatt, er en meningsfylt gest som alle kan gjøre. Det er verdt det, selv om du kan bølge det til henne bare fordi hun ikke kan gå utenfor. 
    
  • Ekstra poeng er der hvis du tar henne med din gave akkurat nå, fordi du bare ikke kunne vente med å gi den til henne. Eller du bare holde en "Gratulerer med dagen" Registrer deg.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Øyne vekk fra smarttelefonen. I dag er smarttelefonen overalt: i klasserommet, i møter, på badet, i sengen. La smarttelefonen være hjemme når du går til kjæresten din bursdag. Det er bare en distraksjon som påvirker din oppmerksomhet og hemmer kommunikasjonen. Udelatt oppmerksomhet er den beste gave av alle. 
    
  • Merk: Du bør ikke misforstå "min utelukkede oppmerksomhet" som en tilfredsstillende gave til kjæresten din.
  •  
  • Du må kanskje ha smarttelefonen din til å koordinere venner og familie til bursdag planene dine. Imidlertid bør vennens mentale og følelsesmessige behov alltid ha forrang fremfor å kontrollere smarttelefonen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gi henne gaver som bare er for henne. Det er enklere enn du kanskje tror, ​​en flott gave for deg å vurdere en flott gave til kjæresten din. Så sørg for at du har en pakket Super Nintendo i skapet ditt fordi Super Metroid har enorm sentimental verdi for kjæresten din, og ikke fordi du virkelig vil ha en Super Nintendo.       
 6.  
 7.             4      Gi henne noe som bare kan komme fra deg. Mens fokuset ligger på henne, må du sørge for at gaver er uadskillelige fra deg. Dette gjør dem enda viktigere for dem. 
    
  • Hvis du inviterer henne til middag, ikke bare gå til byens flotteste butikk. Gå til den nye pizzeriaen fordi du nylig snakket om å studere sammen i Italia.
  •  
  • Hvis du gir henne en bok (eller annen form for kunst), gi henne noe meningsfylt at du er sikker på at hun vil like, men at hun også vil huske deg. Gjør henne en mixtape eller en spesiell spilleliste, så hun må tenke på deg hver gang hun lytter til disse bandene.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vær kreativ. Hvis du er musiker, skriv et spesielt stykke for kjæresten din og fortell henne! Og hvis ikke - hemmelighet ta leksjoner og spill noe for dem! Selv om det er dårlig, har du laget en varm gave til kjæresten din, som bare kan komme fra deg (og kanskje noe veldig morsomt som du kan le om senere på kvelden).       
 10.  
             

Tips .

             
Firma populær:
Feire Halloween.

Skriv en Thanksgiving etter en begravelse.

Dress opp som en katt.

Snakk på et møte før et arrangert ekteskap.

Dress opp som en katt.

Vert en liten, privat bryllupsmottakelse.

Feire en trettende bursdag.

Skriv et ekteskapslove.

Bli et bryllup DJ.

Å oppføre seg riktig på en julefest.

Lys et lys for Hanukkah.

Feire bursdagen din alene.

Gjør et falskt sår.

Dekorer striper med crepe papir.

Grooming et juletre.

Gjør en bleie kake.

Rengjør et kunstig juletre.

Lag sukkerskalle.

Lag dyrekostymer.

Planlegger et seks måneders bryllup.