Home \ firma
 

Organiser et bursdagsfest.

 

Hvis du noen gang har vært på en dårlig bursdagsfest, så vet du hvor skuffende det kan være. Men en god fest kan være en levetid påminnelse, selv om bursdagen barnet er bare noen få år gammel.

               

Fremgangsmåte .

    

    1      Organiser et småbursdagsfest  ,

    
   
 1.            1      Planlegg festen rundt de småas sengetid. Den beste tiden for et barns bursdagsfest er om ettermiddagen i helgen. Foreldrene har vanligvis noen timer, og de inviterte barna (inkludert fødselsdagsbarn) kan sove litt før eller etter. Velg en dag som varer 2-3 uker i fremtiden for å informere foreldrene i god tid.  
    
  • Angi en start- og sluttid, for eksempel 1:00 til 3:00. På den måten kommer ingen for sent, og gjestene føler seg ikke tvunget til å finne en grunn til å forlate festen en gang i løpet av dagen. Gjestene vil legge bursdagen sammen 2 timer senere.
  •  
  • Dette gjør det enkelt for barnet, '' så vel som '' for foreldrene. Det er ikke noe press og det er hensiktsmessig, derfor er de mer sannsynlig å komme. 2 timer er også en god tidsramme som passer i kalenderen til alle.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Velg dine gjester klokt. Dette er et av de sjeldne tilfellene i ditt barns liv når gjestene blir svært forskjellige mennesker i forskjellige aldre. Det vil være venner, naboer, familiemedlemmer og barn rundt barnets alder, om enn ikke nødvendigvis samme alder. Tenk på hvor mange personer du er vert for. Generelt er rundt 10 et godt nummer.  
    
  • Jo flere forskjellige aldersgrupper og typer mennesker du inviterer, desto mer responsive må du være. Når andre små barn er rundt, trenger de underholdning. Du trenger både "mat for voksne" og "mat for barn". Tenk på hva hver person vil trenge når du legger sammen listen din.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Velg en metode for å sende invitasjonene. Du må sende gjester invitasjoner via post, e-post eller over telefon. Det er best å holde noe i hånden din - en SMS eller en telefonsamtale blir raskt glemt. Det er noen nettsteder som Evite som også kan skape "personlig" invitasjoner for deg.  
    
  • Den største fordelen med e-post er at du virkelig kan gjøre det slik du vil. Hvis du bestemmer deg for å poste, bør du vurdere å legge til et personlig preg på babyens håndtrykk på invitasjonen. Dette er noe for utklippsboken!
  •  
  • Uansett hva du bestemmer deg for: Du bør ringe gjestene igjen 3-5 dager før festen eller sende dem en tekstmelding for å sikre at alle tenker på arrangementet og for å finne ut hvem som kommer.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Fortell gjestene hvilke gaver du vil ha. Mange foreldre vil ikke ha flere leker til sine barn. Hvis du vil ha noe spesifikt som en gave, så er i denne forbindelse direkte på invitasjonen. Angi om du vil ha praktiske ting, penger eller gavekort... eller til og med ingenting. Det er ikke uhøflig. Det hjelper spare dine gjester bryet med å kjøpe noe du ikke vil ha.  
    
  • Hold deg unna sofistikerte gaver som er for dyre eller for sofistikerte fra begynnelsen. Hvis gjestene er sparsomme, er de mindre tilbøyelige til å komme når gaver er påkrevd.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Planlegg måltidet. Nummer ett på sjekklisten? Cake. Det er et must. Men hva mer skal du ha i tillegg til det? Vel, det avhenger av dine gjester. Døm etter din alder. Ta vare på "mat for voksne" og for "barnevennlig" mat. Du trenger ikke å planlegge et måltid. Bare sørg for at snacks er tilgjengelige under festen.  
    
  • Du kan lage en ferdig kake med tilsetning av majones eller et ekstra egg, som om det kom rett fra konditoriet. Det er ikke nødvendig å bruke store summer på en tilpasset kake, fordi barnet ditt sannsynligvis ikke vil huske det. Og på den måten får du all ros for den deilige desserten.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Hvis du vil, kan du tilberede poser med godbiter til gjestene. Alle liker en fin pose, spesielt når gjestene har spart ingen innsats for å kjøpe en gave og tidsplan for festen på kalenderen. Vis dem din takknemlighet gjennom en pose med godbiter, selv om posene er bare for barna.  
    
  • Selv om det ikke er for de voksne, vil de fortsatt være glad for å ha kommet fordi barna har noe som holder dem opptatt. Det handler om å vise din takknemlighet og ha en fin dag for alle.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Forbered ditt barn. Hvis barnet ditt er gammelt nok til å forstå, la dem få vite hva som skjer. En gruppe mennesker kommer til å feire dem. Gaver! Men det kan også bety at andre barn kan se sine eiendeler, bryte sine normale rutiner, osv. Hvis de vet hva som skjer, kan de bli roligere.  
    
  • Gi dem beskjed om at dette er en glede dag - det skal ikke være stressende eller skummelt. Mesteparten av tiden barna vil spille spill, åpne gaver og spise.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Når barna er gamle nok, planlegg noen spill. Når en gruppe 3-åringer går rundt i 2 timer, blir det ikke bursdagen de vil oppleve (spesielt ikke når det gjelder andre foreldre). For å sikre at barna er minst halvveis opptatt, planlegg noen spill for dem (dette gir også foreldrene muligheten til å ha det bra).  
    
  • Trenger du noen ideer? Begynn å lage barn ved å holde barna opptatt med maling, papir, glitter og alt annet du har i huset. Fortsett deretter med spillene "Hot Potato", "Freeze" eller en avslappet runde "The Journey to Jerusalem".  
  •  
                   
 16.  
             

    2      Organiser en bursdagsfest for barn  ,

    
   
 1.             1      Tenk på et emne. Hvis du går til en restaurant eller et bowling senter, er det bra, men barnet ditt kan være begeistret for å være vert for et tema bursdagsfest... og du kan til og med kunne implementere det mottoet i bowling senteret. Dette gjør det lettere å velge dekorative materialer, dekorere kaken og velge aktiviteter. Snakk med barnet ditt om hva han liker - det skal passe til hans preferanser.  
    
  • Hvis ditt barn har en ganske fancy smak ("Jeg vil ha en hashtag motto, Mama!"), Ta ham eller henne til festforretningen. Vis dem valg og la dem velge mellom dem.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lag en gjesteliste med barnet ditt. Når ditt barn vokser opp, bør dette være en felles innsats. Begrens listen ovenfor til rundt 7 barn, avhengig av hvor mange andre foreldre som er tilgjengelige (du bør ikke være alene for å overvåke 20 barn). Sett deg ned med bursdagsbarnet ditt og velg hvem han / hun virkelig vil ha på sitt parti.  
    
  • Kontroller at invitasjonene er hemmelig innsendt. Hvis bare enkelte venner inviteres, bør dette håndteres nøye, slik at de andre barna ikke er forferdet. Du kan enten levere dem selv, be en lærer om å overlevere dem, eller fortelle barnet ditt om å gjøre det i hemmelighet (hvis du tror du kan håndtere det).
  •  
         
 4.  
 5.             3      Organiser noen aktiviteter. Hvis det er opp til barn å finne sin egen versjon av moro, så kommer du inn i rommet og finner spaghetti på veggene, knuste stoler, og noen i hjørnet gråter. Organiser noen aktiviteter for å holde alle glade og holde rotet til et minimum. Spill med musikk, ansiktsmaling eller håndverk er påvist normer.  
    
  • En oppvarmingsaktivitet er også bra. På den måten har de tidlige ankomster noe å gjøre mens de andre barna gradvis ankommer.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bare hold maten. Barn er imponert. Hvis du lager en haug med mini mais hunder på kort tid, vil deres bellies bli fornøyd. Også, få litt sunnere snacks (pretzels, en vegetabilsk tallerken) i tillegg til søtsaker og litt finger mat som chips og salsa.  
    
  • Partiets tid bestemmer hvilken mat som er nødvendig. Hvis det bare skjer om ettermiddagen, trenger du bare snacks. På måltidstid? Prøv å bestille en pizza eller bestille noe et sted å plukke det opp. Hva er den viktigste delen? Selvfølgelig kaken.
  •  
         
 8.  
             

    3      Organiser et bursdagsfest for tenåringer  ,

    
   
 1.             1      Snakk med tenåringen din om hva han / hun vil, og hvor og når partiet skal finne sted. Nå som barnet ditt er gammelt, bør det ha et stort ord i sitt parti. Vil han / hun feire hjemme eller ute? Hva vil han / hun gjøre? Skal festet foregå om dagen eller om kvelden?  
    
  • Hvis barnet ditt har mange ideer, begrens du listen til 3 eller slik at du godkjenner på forhånd. Fra disse kan han / hun velge fritt.
  •  
  • Snakk om et budsjett og noen restriksjoner. I denne samtalen må du fungere som en stemme av grunn. Vær ærlig og la barnet ditt vite hva som er mulig og hva som ikke er.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Planlegg gjestelisten. Spør ungdommen din om å lage "shortlist"... om lag 8 personer han / hun vil ha på hans / hennes fester. Til slutt, hvor mange ganger partiet skal skje (hvis det foregår i utlandet betyr mindre jobb for deg) og hvor lenge det varer. 8 gjester for pizza å spise ute er mulig, men du bør bare ta med 3 eller 4 til en fornøyelsespark.  
    
  • Ditt barn er endelig i en alder der det er viktig hvem som er invitert - noen mennesker kan ikke komme sammen eller ikke ønsker å gjøre visse ting. Snakk med tenåringen din om hvordan de andre som inviteres, er det, om de kjenner hverandre og om andre problemer barnet ditt kan møte.
  •  
  • Vurder å feire festen andre steder, for eksempel i en restaurant, en trampolinpark, et bowlingssenter eller en arkade. Tenåringen din vil nok ha frihet og det er lettere for deg også.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kontroller at invitasjonene leveres på riktig måte. Tenåringer er i en alder der følelser kan bli skadet. Hvis din sønn / datter inviterer barn til skole og andre ikke, så finn en måte å diskret overlevere invitasjonene. Hvis dette ikke er tilfelle, kan det utløse et unødvendig drama som demper den vakre opplevelsen.  
    
  • Send invitasjonene via e-post hvis det er mulig. Be om tilbakemelding, så du vet hvem som kommer og kan estimere nummeret. Pass på at barnet ditt sender påminnelsesmeldinger via SMS eller over telefonen før den store dagen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vurder et motto. Motto parter er morsomme for 4-årige, 40-åringer og alle aldre i mellom (selv om temaene kan endres over tid). Snakk med tenåringen din om et temaparti... barna kan kle seg på riktig måte, du vil nyte planlegging av mat som passer til mottoet, og det vil forenkle dekorasjonen og gjøre det lettere å finne tilsvarende tilbehør.  
    
  • Dette bør være barnets beslutning. Så lenge det er hensiktsmessig og gjennomførbart, bør du være enig. Hvis du ikke vil ha det, gi tenåringen din en god grunn og tilby alternativer.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Lag alle ting tilgjengelig for festen. Dette er spesielt viktig når du feirer festen hjemme. Planlegg og ordne all maten og pynt inntil dagen du er ute etter. Med motto blir valget enklere. Hvis du ikke har en, er det opp til deg. Her er noen ting å tenke på:  
    
  • Pass på at du har nok snacks. Ikke bekymre deg for hovedmåltidet. Du kan alltid lage rask spaghetti eller bestille pizza, avhengig av hva festen gjerne føler. Men ikke glem kaken!
  •  
  • For å minimere kaoset, kjøp plastplater, gafler, kniver og kopper for å minimere post-party opprydding.
  •  
  • Ikke vær redd for å spørre andre foreldre om å ta med noen retter når festen er hjemme. Noen få poser med sjetonger eller noen liter limonade kan bidra raskt.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Hold øye med tenåringene, men la dem ha det gøy. Du må være der for problemløsing eller for å løse spenninger, men la dem plass og moro når ting går bra. De er i en alder der de kan ta vare på seg selv. Vær så langt unna som du tror passer.  
    
  • Sannsynligvis vil tenåringen din ha behov for å bestille pizza eller ta vare på rotet de sprer seg. Selv om det ikke skjer slik du vil ha det, vil du sannsynligvis være nødvendig relativt nær handlingen.
  •  
         
 12.  
             

    4      Organiser et voksenfest  ,

    
   
 1.             1      Planlegg hvem, hva, når og hvor. En voksen bursdagsfest kan foregå i noen form, fra å samle noen få folk til å drikke, til et rom fullt av folk som danser til levende musikk. Det avhenger helt av bursdagsbarnets preferanser. Enkel og klassisk eller helt uvanlig?  
    
  • Det er den enkleste måten å komme hjem, men det handler om å rydde opp, lage mat, snakke og rydde opp igjen. Men det er billigere hjemme, og du er mesteren i huset.
  •  
  • Hvis du organiserer festen hjemme, bør du vurdere å ta med deg et måltid eller en drink. Dette holder byrden av deg og gjør festen en mer interaktiv historie.
  •  
  • Hvis du feirer i utlandet, reserver så tidlig som mulig. Det er vanskelig på noen steder å komme seg fra nå av.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Send invitasjonene tidlig. I motsetning til barn har voksne tusenvis av ting å jobbe på. Send ut invitasjonene 2-3 uker før festen, slik at alle gjester kan komme. På den måten kan de sette partiet på kalenderen før det er fullt.  
    
  • Send noe håndfast som en e-post. Et anrop eller en SMS blir raskt glemt og ser ofte ikke offisiell ut. Men ikke nøl med og send en tekstmelding noen dager før festen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Velg et motto eller en kryssaktivitet. Det er noen få ting som gjør noen fester ekstraordinære:  
    
  • Velg et motto som dine gjester kan kle på riktig måte, spis spesiell mat og delta i aktiviteter som passer til mottoet. Det kan være alt fra 80-tallet med neonfarger og dårlige filmer om golf med par -fiks og en minigolfbane i kjelleren til et tegn fra en tegneserie hvor du kan gjenopplive barndommen din.
  •  
  • Planlegg en begivenhet. Dette kan være en fotograferingsjakt gjennom byen, en pubkryp eller en makaroni og ostsmake i huset ditt (som alle bringer et annet utvalg av). Dette gir ekstra spenning til festen din og sikrer også at folk ikke kjeder seg.
  •  
  • Overvei underholdning som levende musikk eller et sportsspill. På denne måten blir hele planleggingen tatt bort fra deg.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Dekker alle behov for mat og drikke. Hvis du har en fest i huset ditt, må du sørge for at alle er godt tatt vare på. Du vil trenge forretter for gjestene som de kan nyte hele kvelden og mat som passer for alle dietter eller mulige allergier av dine gjester. Noen plater av glutenfrie og vegetariske retter kan være en god ide.  
    I tillegg vil du kanskje ha alkoholholdige og alkoholfrie drikker klar. Tilbyr en punch eller annen koking for alkoholfrie gjester. Dette vil også gjøre festen attraktiv for deg og gi deg følelsen av å være en del av det.  
         
 8.  
 9.             5      Dekorer området som passer til ditt motto Har du valgt "Old Hollywood" som motto? Få noen gamle ruller med film, hvite og sorte dekorasjoner, og kast ut det røde teppet på fortauet ditt. "90-tallet"? Hårbinder er varme, høy-midje jeans, lyse farger. Og la Spice Girls løpe. Din fantasi er den eneste grensen - og selvfølgelig budsjettet ditt.  
    
  • Har du ikke noe motto? Ikke noe problem. Lag en stor tavle hvor alle kan stemme eller lage tilpassede personlige stemmekort for gjestene når du fullfører denne makaroni-smaksprøven. Lag navneskilt og pynt bordet for å få ostmakaronen til å se bedre ut enn de allerede gjør.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Pass på at gjestene har kontakt med hverandre. Siden du er den som holder sammen dette, gjør ditt beste for å flytte fra person til person, introdusere gjester og introdusere spill når stemningen krever det.  
    
  • Vær også oppmerksom på dine gjesters sikkerhet. Når den er full, ta nøklene og legg dem på et trygt sted. Når gjestene forlater festet, sørg for at de er edru før de forlater. Hvis ikke, få dem brakt hjem av en utpekt sjåfør.
  •  
         
 12.  
            

Tips .

    
   
 • Få noen til å hjelpe deg med å forberede alt. Det kan være stressende når du må gjøre alt selv.
 •  
         
   
 • http://www.parents.com/fun/birthdays/ideas/perfect-kids-birthday-party/?page=6
 •  
 • http://www.washingtonpost.com/news/parenting/wp/2014/07/01/8-tips-on-how-to-throw-a-birthday-party-from-a-woman-who -throws-birthday party /
 •  
 • http://www.g2u.com/news/how-to-throw-a-birthday-party-like-a-celebrity
 •  
 • http://www.g2u.com/news/how-to-throw-a-birthday-party-like-a-celebrity
 •  
 • http://money.usnews.com/money/personal-finance/articles/2014/04/22/how-to-throw-a-kids-birthday-party-on-a-budget?page=2
 •  
   Les mer... (5)      
Firma populær:
Brudbuketter.

Maitanz.

Kjole for en øvelsesmiddag til et bryllup.

Å være en god partner på prom (for gutter).

Grooming et juletre.

Skriv et ekteskapslove.

Planlegg ditt eget bryllup.

Juletre dekorasjon for å lage din egen.

Feire Santa Lucia Festival.

Ta tak i en død.

Lag julepynt selv.

Dekorer juletre.

Planlegg den perfekte Valentinsdag for mannen din.

Lag Pocahontask kostyme fra Disney filmen selv.

Gaver til julestrømmen.

Gaver til julestrømmen.

Velge gjester for et bryllupsdrink.

Hvordan bygge et hjemsøkt hus.

Rengjør et kunstig juletre.

Binde julebuer.

Planlegg en bursdagsfest om vinteren for tenåringer.