Home \ firma
 

Lag en heksehue.

 

Ingen heksedragt ville være komplett uten heksehatten. Det er ganske greit å gjøre dette selv hvis du ikke vil kjøpe en. Den enkle som presenteres her er laget av papp, fordi det gjør det raskt og enkelt.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Gjør konen  ,

    
   
 1.   1      Legg ut et stykke plakatbrett horisontalt slik at en av de lange kantene vender mot deg. Plakatbrettet er flott for heksehatter fordi det er større og tykkere enn vanlig papir. Den kommer i forskjellige farger, men svart er best for en heksehue.        
 2.  
 3.   2      Fest en lang stållinje til en av de smale kanter. Frøken 34 tommer og lage et lite dash på papiret ditt. Bruk noe som skiller seg godt ut mot svart papir, for eksempel en hvit blyant.     
 4.  
 5.   3      Flytt linjalen noen grader og gjør en annen dash på 34-centimeter-punktet. Fortsett å flytte linjalen og ta strekk til du kommer til nederste kant av papiret. Du skal ende opp med en prikket halvcirkel 34 cm høy og 34 cm bred.     
 6.  
 7.   4      Bli med prikkene sammen. Gjør bauget så godt som mulig. Dette vil være basen av heksehatten din.     
 8.  
 9.   5      Gjør et sekund fire centimeter over din første bue. Sett linjalen tilbake på den smale kanten og la en linje fire centimeter over den første buen. Fortsett å flytte linjalen og ta slag til du kommer til bunnen av papiret. Koble prikkene med hverandre. Du bør ende opp med en dobbel bue. Den første bue er 34 tommer høy / bred. Den andre er 38 tommer høy / bred.     
 10.  
 11.   6      Tegn trekanter mellom de to buene. Trianglene må være noen få inches fra hverandre. Spissen av hver triangel skal peke innover og berøre den mindre buen. Basen av hver triangel skal vende utover og berøre den store bue. Disse trianglene danner riller og bidrar til å forankre randen til keglen.     
 12.  
 13.   7      Kutt ut den store buen. Klipp langs den største buen. Ikke bekymre deg for den indre bue.     
 14.  
 15.   8      Klipp ut trekanter. Kutt bare små spor på den mindre buen. La mellomrom mellom trianglene være intakte. Kast trianglene du har kuttet eller hente dem opp for et annet prosjekt.               
 16.  
             

    2      Lag randen  ,

    
   
 1.   1      Bruk et kompass for å tegne en 32-tommers sirkel på et ark med plakatbord. Ta kompassen din og trekk sirkelbenet 32 ​​cm fra hverandre. Sett nåldelen i midten av papiret. Tegn en komplett sirkel med blyantdelen.  
    
  • Pass på at du bruker samme papirfarge som kjeglen.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Tegn en 20-tommers bred sirkel i den første. Lukk lårene til de er 20 cm fra hverandre. Sett nåldelen tilbake i midten av papiret. Tegn sirkelen med blyantdelen. Pass på at sentrene i begge sirkler er de samme.     
 4.  
 5.   3      Klipp ut den store sirkelen. Dette vil bli din rand. Hold et sterkt lys over papiret hvis du har problemer med å se blyantlinjen.     
 6.  
 7.   4      Klipp ut den minste sirkelen. Den enkleste måten å gjøre dette på er å slå hull i midten av de to sirkler og deretter kutte det ut til kanten av den mindre sirkelen. Klipp rundt den lille sirkelen til du har en tykk ring. Kast den indre "skiver" -formen eller lagre dem for et annet prosjekt.     
 8.  
             

    3      Sett hatten sammen  ,

    
   
 1.   1      Tape en stripe med dobbeltsidig tape langs en av de rette kantene på konusstykket. Sett konusstykket foran deg på bordet. Kjør en stripe med dobbeltsidig tape langs en av de rette kantene. Båndet må nå ned fra spissen til den indre buelinjen. Ikke la tapeet strekke seg helt til bunnkanten av kjeglebiten.     
 2.  
 3.   2      Brett de to rette kanter sammen for å danne en kjegle. Delen med båndet skal være nede.     
 4.  
 5.   3      La de to kantene overlappe og press dem sammen for å forsegle båndet. Hvis båndet holder godt, legg konusen sidelengs på bordet med hylsedelen nedover. Sett hånden i kjeglen og løp fingrene langs hemmet.     
 6.  
 7.   4      Vik trekanter på toppen av kjeglen til utsiden. Bruk linjen fra den mindre buen som leder. Fell trianglene langt nok slik at de ligger flatt på bordflaten når du setter opp kjeglen.     
 8.  
 9.   5      Gå over overflaten av hver triangel med limpinne. Du bør gjøre dette over et stykke skrubbepapir, slik at du ikke ødelegger bordet ditt. Bruk i stedet et tynt lag med flytende lim hvis du ikke har limpinne.     
 10.  
 11.   6      Legg randen på. Plukk opp randen og skyv den over kjeglen. Trykk dem på trekanter. Trekk fingeren over randen for å tette limet. Hatten din er klar og klar til å bli slitt - men du kan legge til noen flere detaljer til den.     
 12.  
             

    4      Legg til detaljene  ,

    
   
 1.   1      Gjør båndet. Velg et ark med plakatbrett eller håndverkskum i en kontrastfarge, som rød eller lilla. Tegn en 34-centimeter høy / bred halvcirkel i hjørnet, akkurat som du gjorde med kjegledelen av hatten. Tegn en andre halvcirkel seks inches under den første. Klipp langs de to linjene du trakk. Du burde nå ha et seks tommers tykt band.     
 2.  
 3.   2      Tegn et ti-å-åtte-tommers rektangel på et ark med skum eller papp. Dette blir din spenne, så velg noe som er glitrende, sølvfarget eller gyldent. Vri skum eller papp over, slik at den blanke siden av deg peker bort. Tegn et rektangel på 8 inches høy og ti inches lang. Den lange kanten av rektangelet skal peke på deg. Ikke kutt det ut enda.     
 4.  
 5.   3      Tegn innsiden av spenne. Tegn et mindre rektangel en centimeter fra kantene til den første. Det mindre rektangelet skal være seks inches høyt og åtte inches langt. Tegn en vertikal, en-centimeter bred stråle midt i midten.     
 6.  
 7.   4      Klipp ut spenne. Først skjær ut det store rektangelet. Deretter kuttes de to mindre rektanglene på hver side av midtlinjen.     
 8.  
 9.   5      Fest båndet til hatten. Gå over hele overflaten av båndet med limpinne. Vik det rundt kjeglen en tomme over randen. Dette gir deg nok plass til at spenne kan passe. Ikke bekymre deg hvis kantene overlapper.     
 10.  
 11.   6      Sett spenne på. Vri spenne over slik at den skinnende siden vender mot deg. Dekk ryggen med lim og legg den på båndet. Prøv å dekke bandet av bandet med midtstrålen. Den nedre kanten av spenningen bør røre på randen og dermed fylle den ene centimeter brede spalten. Pass på at spenningen er på siden og den lange delen berører randen.  
    
  • Vri stroppen gjennom spenningen for et annet utseende, og slipp det på hatten.
  •  
         
 12.  
 13.   7      Klippe noen få stjerner ut av noe papir. Du kan bruke sølv, gull eller glittende papir. Vri papiret over slik at den blanke siden peker bort fra deg. Tegn noen få store stjerneformer. Hvis du vil, kan du også legge til en halvmåneform. Klipp ut stjernevannene.  
    
  • Hvis du finner noen håndverkskuttere stort nok, kan du bruke dem i stedet. Dette er mye raskere og enklere.
  •  
         
 14.  
 15.   8      Fest stjernene til kegle delen av hatten. Dekk baksiden av hver stjerne med lim. Sett stjernene på kegle delen av hatten. Sett hånden i hatten og gni fingrene over stjernene for å få dem til å holde seg bedre.     
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Firma populær:
Lag ditt eget utskrivbare sertifikat.

Ha en flott fest.

Pakke en gave i en pose.

Blås ut et hardkokt egg.

Planlegg den perfekte Valentinsdag for mannen din.

Å la barna falle i søvn om kvelden før jul.

Lag fort vampyrtenner.

Skriv bryllup invitasjoner.

Elver.

Dress opp som Pocahontas.

Lag et popupkort for et juletre.

Lag Pocahontask kostyme fra Disney filmen selv.

Dekke et bord for et tefest.

Feire et økologisk bryllup.

Gjør godteri til jul.

Pi dag feire.

Kjøp en brudekjole.

Lag en enhjørningsdrakt.

Dress opp som Pocahontas.

Kjøp en vielsesring.

Bestem når påske er.