Home \ firma
 

feire julen.

 

Juleferien er en festlig og fantastisk tid på året. Uansett om du feirer julens sekulære eller religiøse, blir dagen din fylt med glede, spesielt med litt hjelp fra wikiHow. Les noen nyttige tips om hvordan du feirer en verdslig, religiøs, barnevennlig eller forbruksfri jul. Glade helligdager!

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Feire en verdslig jul  ,

    
   
 1.            1      Spred glede. Smil og hum sammen når en julesang lyder i stedet for å være dystre. Å være festlig i juletiden vil spre gode ånder rundt deg og hjelpe deg med å nyte tiden enda mer.  
    
  • Ønsk Merry Christmas til andre mennesker, hvis du er sikker på at de vil dele denne ferien. Ellers ønsker du bare lykkelig ferie! Uansett, spray festlig stemning.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Nyt jultradisjonene i ditt land. Bli barn igjen og nyt ferien atmosfæren. Bli båret av den magiske og la kaker til julemannen, prøv å få øye på ham i horisonten, eller legg de nyskapede skoene dine ut av døren, uansett dine tradisjoner.        
 4.  
 5.             3      Dekorer huset ditt til jul. Dekorasjonsmulighetene er uendelige. Fest fe lys, heng en misteltein i dørkarmen, dekorere hjemmet ditt med hjemmelagde kranser eller dekorere julen figurer.        
 6.  
 7.             4      Kjøp og dekorere et juletre. Du kan ta en tur til en juletregård med familien din til å klippe din egen gran eller kjøpe et allerede kuttet tre. Velg et juletre som passer godt i dine lokaler. Sett opp treet og du er hjemme, sett på lysene og pynt det med elementene du ønsker. Ikke glem å helle det hver eneste gang, og beskytt det fra noen kjæledyr!  
    
  • Du kan henge treet ditt med tradisjonelle familie smykker eller prøve noe nytt. Det avhenger av deg - vær så kreativ eller tradisjonell som du vil.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Møt med venner og familie. For mange betyr jul å møte med venner og familie og tilbringe ferien sammen. Det er en nasjonalferie, så de fleste trenger ikke å gå på jobb eller slutte tidlig. Benytt anledningen til å gjenopprette relasjoner med familie og venner. Lag dine egne tradisjoner eller feire jul med gamle ritualer.        
 10.  
 11.             6      Inviter venner eller familie til en julebordsmiddag. Pass på at alle har noe å holde kostnader og innsats i sjakk. Det viktige er å komme sammen med de menneskene du elsker og setter pris på og for å feire en fest av varme. Forbered en tradisjonell middag med gås og dumplings, eller velg en ukonvensjonell middag, akkurat som du liker det!        
 12.  
 13.             7      Syng julesanger. Lær et par carols og syng! Det er gøy, selv om stemmen din ikke er bra. I tillegg vil du sikkert få støtte fra venner eller familiemedlemmer som kanskje har litt mer talent. Ellers er det alltid muligheten til å spille julemusikk mens du pakker gaver eller du er i en koselig sammenkomst.  
    
  • Mulige sanger vil for eksempel være "O Christmas Tree", "Silent Night" eller "Silently trickling the snow", men du kan velge dine favoritter fra en rekke populære julesanger.
  •  
         
 14.  
 15.   8      Se på julfilmer. Organiser en filmkveld for venner og familie med godteri som mulledvin, kaker eller pepperkake.     
 16.  
 17.             9      Gjør en god gjerning i navnet på glede, generøsitet og kjærlighet i juletiden. Kanskje du kan hjelpe deg i et suppekjøkken eller donere leker eller dagligvarer slik at folk er mindre heldige enn du kan feire jul.        
 18.  
 19.             10      Overlever gaver i pen innpakningspapir. Du trenger ikke å bruke tonnevis av penger på gaver, små detaljer er nok. I noen familier utveksles gaver for å vise hverandre hvor viktig du er til hverandre. Du kan kjøpe gaver eller gjøre dem selv.  
    
  • Sett deg sammen rundt juletreet på julaften, bytt gaver og nyt festen sammen.
  •  
         
 20.  
 21.             11      Gjør noe med familien din i naturen. Gå til parken, gå eller bygge en snømann. Det er alltid en god ide å forlate huset og få litt frisk luft.       
 22.  
 23.   12      Forsiktig bruk Miesepetern. Hvis noen sier "La oss avbryte julen" eller noe lignende negativt, si noe forstyrrende som "Jeg beklager at du ikke liker disse ferien. Du er velkommen til å feire med oss ​​hvis du ikke har noen andre. "Pipers virksomhet vil trolig føre til kansellering, eller han / hun vil bli enig, men vil så skinne med hyppige negative kommentarer. Bare prøv å ignorere personen så forsiktig som mulig, sørg for henne og fortsett å fortsette.               
 24.  
             

    2      Feire en religiøs jul  ,

    
   
 1.             1      Reflektere over betydningen av julen. Hvis du ikke er sikker eller trenger å oppdatere din kunnskap, gjør du litt forskning. I Bibelen finner du julegirken i Det nye testamente med Luke og Matthew i kapitlene ett og to. Vurder å lese denne delen i sirkelen til familien din. Spør familiemedlemmene deres mening om historiene for å gjøre det mer personlig.  
    
  • Snakk med barn regelmessig om betydningen av jul og fortell dem julenes historier. Finn flotte tegninger som du kan bruke til å følge Bibelen historier for å vekke sin interesse.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Inviter Gud til å feire dagen med deg. Noen gjør dette ved å delta på en julemasse. Andre sitter sammen foran juletreet og spør stille Gud om å delta. Uansett hvilket valg du velger, som kristen er det ekstremt viktig å integrere Gud i hverdagen.        
 4.  
 5.   3      Velg noen aktiviteter som din familie, venner og du liker, og er i julaften. Vurder å lage et spesielt måltid for de fattige og trengende, besøke mennesker som bor alene eller uten familie i nærheten, eller besøker syke på sykehuset. Du kan selv gi håndlagde gaver til folk som ikke sannsynligvis vil motta noe annet i løpet av ferien.     
 6.  
 7.   4      Tilbring tid med andre for å feire. Møt noen hjemme og tilbringe tid med folk som deler din tro.     
 8.  
 9.   5      Gi andre. Uansett om du gir noe til familien eller vennene dine eller hjelpe trengende mennesker, husk å gi noe i juletiden. Akkurat som Gud har gitt oss, så skal vi også gi andre.     
 10.  
 11.             6      Tilbring tid i stillhet for å uttrykke takknemlighet for Jesus som en gave til verden. Dette er dagen da kristne feirer begynnelsen til den største gaven menneskeheten noensinne har mottatt. Takknemlighet bør være et sentralt tema i juletiden.        
 12.  
 13.             7      Lag din egen nativity scene. En fin måte å feire jul på er å bygge en barneseng i ditt hjem eller på bakgården. La barna hjelpe deg, har du noe? Du vil elske å leke med de små englene og andre figurer.  
    
  • Hvis du ikke er i stand til å lage din egen barneseng, tenk å se på en i den lokale kirken eller skolen.
  •  
         
 14.  
             

    3      Feire en verdslig jul med barn  ,

    
   
 1.             1      Involver barna i juletradisjonene. Uansett hvor du bor i verden, lær barna dine jule tradisjoner fra en tidlig alder. Julen har noe helt magisk for barn. br & gt;        
 2.  
 3.   2      Fortell dine barns julehistorier. Du kan gjøre dette ved å lese historier til dem, lese bedtidshistorier før du sover eller ser på julfilmer med dem. En god idé er å kjøpe en bok om jule skikker rundt om i verden. Så barna har muligheten til å lære mer om andre kulturer og tradisjoner.     
 4.  
 5.             3      Hjelp barna dine til å tro på julemannen. Fortell dem hvem som er julemannen, og hvordan han skal besøke ditt hjem. For å virkelig hjelpe barna dine til å tro på ham, la dem sette en kakeplate på døren på julaften. Mens de sover, spiser du informasjonskapslene, la noen krummer og drikker melk (som er satt utenfor). Hvis barnet ditt skriver et brev til julemanden, svar "i navnet på Santa" eller svar på et spørsmål han / hun har bedt om. Sørg for å bruke et annet manuskript for dette brevet.  
    
  • Du kan også fortelle at barna skal ta med noen gulrøtter til rensdyret. Når de sover, nibble du på gulrøtter og lar rester som bevis.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Dekorer julekaker. Tilbered deig for sukkerkaker eller pepperkake og få dem dekorert av barna dine - du kan selvfølgelig bli med! Barna dine vil elske å slå informasjonskapslene inn i søte, fargerike kreasjoner.        
 8.  
 9.   5      La barna hjelpe deg med å dekorere juletreet. Når trærne er satt opp, og du har satt eventyrlysene på det, dekorere det med familien din.     
 10.  
 11.             6      Vis barna hvordan du holder på strømper ved peisen. Hvis dette er en del av juletradisjonene dine, vil barna elske forventningen om å henge strømpebuksene ved peisen til faderen jul å fylle. En søt idé er å fylle strømper over natten og legge dem på slutten av sengen. Om morgenen setter alle sine sokker i foreldrenes soverom, og du kan alle åpne strømpene sammen på sengen.        
 12.  
             

    4      Christmas Commercial Escape  ,

    
   
 1.   1      Lag ritualer og tradisjoner om å distribuere gaver. Opprett familieritualer og tradisjoner som hylder julenes ånd og involverer alle familiemedlemmer. Dette kan bety å gå sammen i kirken, tilberede middag sammen, eller skrive varme brev til hverandre for å fortelle en annen person hvordan de hjalp ham / henne over året. Uansett hva dine ritualer kan være, legg større vekt på å dele og dele i stedet for å tilby hverandre gaver.     
 2.  
 3.   2      Unngå å bruke penger som du ikke har. Gjør ingen gjeld på grunn av en ferie. Du trenger ikke å distribuere dyre gaver, du kan gjøre en selv i stedet. Mange tror at en hjemmelaget gave er likevel bedre, da det viser at du har tenkt og investert innsats. Gi innenfor dine muligheter, folk vil forstå, og du vil sette et godt eksempel for å befri andre fra forbrukeren.  
    
  • Gaveideer: bokmerker, innrammede familiebilder, hjemmelagde kaker eller brød. Vær kreativ!
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lær noen av de ikke-glade julesangene. Syng med dine venner eller familie, kanskje til og med noen kan følge deg på piano eller gitar.        
 6.  
 7.   4      Slå av TV-en i kommersiell pause! Seriøst, forkjøl "kjøp dette, kjøp det til jul" annonser fra livet ditt. Forbrukerøkonomien har sitt sted i verden, men ikke i stuen din under helligdager. Lær barna dine for å gjemme annonsene og gjør det selv. Et alternativ er å ta opp favorittprogrammer og spole reklamefilene. Du vil alle være mye mer avslappet og mindre i forretningen med å gå til butikkene for å handle til du faller.  
    
  • Ikke la forretningsfolk oppmuntre deg til å gjøre jul til en forbrukerfestival. Dette har ingenting å gjøre med den sanne betydningen av julen, uansett om du er religiøs eller ikke.
  •  
         
 8.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

                  
Firma populær:
Pakke gaver.

Finn ut hva foreldrene dine vil gi deg til jul.

Gjør et falskt sår.

Lag ditt eget utskrivbare sertifikat.

Å være mester for seremonier av et bryllup.

Slå en eviggrønn kranse.

Lag en gjesteliste for en høytid.

Skriv en begravelse eller en begravelsesordre.

Finn ut når noen er fødselsdag.

Lag LEGO kostymer selv.

Planlegg den perfekte Valentinsdag for mannen din.

Planlegg en vakker Valentinsdag på lavt budsjett.

Gaver til julestrømmen.

Kjole for en baby dåp.

Skriv en begravelse eller en begravelsesordre.

Blås ut egg.

Lag sukkerskalle.

Lag en Halloween kostyme.

Lag edderkoppnett.

Dekorer et juletre elegant.

Fotspor av Leprechaun på St Patrick's Day.