Home \ firma
 

Organiser en julefest.

 

Ønsker du å organisere en julefest i ditt hjem? Her er noen tips om hvordan du forbereder en fin fest.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Lag en dato. Ukene før jul er vanligvis veldig hektiske, så det er best å sette en dato så snart som mulig.       
 2.  
 3.             2      Send invitasjonene i slutten av november eller begynnelsen av desember, eller inviter gjester via telefon eller e-post. Gi invitasjonene forkortelsen "u.A.w.g." slik at du vet hvor mange gjester du må forvente.        
 4.  
 5.             3      Planlegg din myke nattmeny til tiden. Vurder om du vil forberede et mer formelt måltid eller en mer uformell buffet. Skriv en handleliste og hold deg til den. Forbered så mye som mulig dagen før, så du ikke panikk i siste øyeblikk. Kok en meny som er sikker på å lykkes og ikke er for overdådig, du vil ikke bruke hele tiden på kjøkkenet mens gjestene nyter seg uten deg.        
 6.  
 7.             4      Forbered partiet. Festområdet bør være rent, ryddig og innbydende. Plass verdifull eller ødeleggende ting ut av veien, og sørg for at du har rikelig med sitteplasser.        
 8.  
 9.             5      Motta gjestene. Hils dine gjester på døren, ta av jakker og jakker og eskorte dem til festområdet. Hvis gjestene ikke kjenner hverandre, introduserer de hverandre og gjør samtaler. Delegiser drinker til en av gjestene, for eksempel noen som er veldig sjenert, fordi du er veldig lett å snakke med hverandre når de helles.        
 10.  
 11.             6      Sett musikk på. Musikk har stor innflytelse på atmosfæren. Forbered noen CDer og juster volumet slik at folk kan snakke godt med hverandre.        
 12.  
 13.             7      Forbered noen festspill. Charade eller lignende spill er veldig populære på familie sammenkomster. I alle fall, hold nok papir, papir og ballonger klar.        
 14.  
 15.             8      Nyt deg selv! Som vert bør du være i et utmerket humør, og det oversetter til dine gjester. Dessverre, hvis du ser stresset, overfører den også.        
 16.  
 17.             9      Deal med de små gjestene! Hvis du har barn, må du invitere noen venner, og sørg for at de er opptatt, slik at du kan ta vare på dine gjester.                  
 18.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Firma populær:
Få ekteskapstillatelse.

Lag julepynt selv.

Kutte en bryllupskake.

Rosh HaShana feirer.

Maitanz.

Overrask noen på bursdagen sin.

Feirer en 14 årsdag.

Ikke argumenterer ved julen.

Lag en gaveeske med flere nivåer.

Pakke gaver.

Ha en flott fest.

Det perfekte tefestet.

Å organisere et tefest.

Bevar din kultur.

Planlegg en romantisk dato for Valentinsdag.

Den rette bryllupsgardinet.

Lag dyrekostymer.

Å være mester for seremonier av et bryllup.

Planlegg den perfekte Valentinsdag for mannen din.

Skriv en begravelsesordning for en avdøde besteforelder.