Home \ firma
 

Feire en trettende bursdag.

 

Du blir offisielt en tenåring. Det skjer kun en gang, så partiet må være flott. Hva gjør du for å feire denne anledningen? La oss begynne å samle ideer.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Bli avslappet  ,

    
   
 1.   1      Samle en vennegruppe. Jo mer jo bedre. Det spiller ingen rolle om det er 2 eller 12, hvis du bare har noen venner, blir det mye morsommere. Prøv å gjøre gruppen så stor at det er nok folk til å gjøre en gruppeaktivitet, men ikke for mange, slik at du kan planlegge alt godt og nyte det.  
    
  • Hvis du ikke er sikker på hvor mange du vil invitere, planlegg natten og velg deretter nummeret. Noen ganger blir det selvsagt - hvor mange som passer inn i bilen, et jevnt nummer for lag eller antall stoler du har i kjelleren.
  •  
         
 2.  
 3.            2      Hit den. Gå til din favorittrestaurant for middag, opphold hjemme og bestil pizza, spør foreldrene dine til å lage mat for deg eller lage mat selv. Gi dine sultne venner og nyt dem og nyt tiden du ikke er bekymret for Skole eller noe annet. God mat kan være en god start for en fest.  
    
  • Det er en god ide å holde vennene dine opptatt - noen kan lage sin egen pizza med forskjellige ingredienser, dekorere en kake eller lage sin egen sandwich eller iskrem. Eller la mor og far ta vare på det. Når alle er fulle, kan du planlegge resten av festen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Slapp av og se en film på kino eller hjemme. Komedier er gode med venner. Og så kan alle tilbringe natten med deg og holde seg våken så lenge som mulig. Hvem kan gjøre det til soloppgang? En filmmaraton er kanskje en god ide?  
    
  • Hvis du holder deg våken lenge, må du sørge for at du har nok sukker til å holde seg våken, lett for å holde deg våken og ting som holder deg kjedelig og sovner. Du vil raskt ha en pyramide av Coke-bokser stort nok, slik at du kan legge inn et bilde av det på Facebook.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Forskjær deg selv med vennene dine. Hvis de er jenter (eller gutta som har sminke...) selvfølgelig. Inviter noen venner, la dem ta med seg sminke og begynne å lage hverandre. Hvem bryr seg om du ser merkelig ut? Du vil fortsatt ha det gøy å se på bildene senere. Når du pynter hverandre, kan du snakke om skole, om venner, gutter, filmer, musikk, kjendiser - alt!  
    
  • Du kan også latterliggjøre det litt. Lyseblå øyenskygge, røde lepper - det du ser i forferdelige motemagasiner. Deretter tar du bilder og har et moteshow og late som å være haute couture-modeller. Bruk sprø farger, glitter og hårfarger.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Gå til kjøpesenteret. Spar penger (og be vennene dine om å gjøre det samme) og gå og handle. Ha det gøy å kle på nye antrekk selv om du ikke har råd til dem. Gå til butikkene du aldri ville gå til og sette på ting du aldri ville ha på deg. Men ikke la selgeren vite det.  
    
  • Hvis ikke kjøpesenteret, tenk på hvor du kan gjøre noe galt! Det er dagen din. Gjør du noe gal i bokhandler? Vil du prøve på smykker i flere timer? Maling keramikk? Outlet butikker? Bruktbutikker?
  •  
         
 10.  
 11.             6      Gå svømming. Du bor sannsynligvis nær et svømmebasseng eller strand - hvis det ikke er vinter, selvfølgelig. Hvis det er mulig, så gjør en hel dag ut av det. Har hver venn ta med litt snacks, håndklær og tilbringe dagen med å spille spill i vannet og sole seg solen. Hvis du ikke har lyst til å svømme lenger, kan du spille spill i hagen eller på stranden, eller ha en grill eller et bål.  
    
  • Pass på at vennene dine finner det bra. Noen mennesker liker heller ikke slike aktiviteter, kan ikke svømme eller føle seg uvel i badetøy. Først, fortell vennene dine om du vil feire dagen med moro.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Tilbring tid sammen, synge karaoke og spill dataspill. Du kan åpne din egen karaokebar i kjelleren. Kjøpe eller leie en maskin (eller finn en venn som har en) og bli en popstjerne for en natt. Når vokalbåndene er slitne, begynner du å spille.  
    
  • Pass på at foreldrene dine er enige om at du har kontroll over en del av huset. Gi dem beskjed om dine planer, så de er ikke bekymret og kommer ikke inn hvert 5. minutt for å se hva som skjer.
  •  
         
 14.  
 15.   8      Spill nye festspill. Ikke bare babyer - spill kan gjøre noe fest, bryte isen og få alle til å le. Men du vil sannsynligvis ikke ha de gamle spillene du har spilt i årevis. Her er noen nye ideer.  
    
  • Jakter en scavenger. La foreldrene dine (eller andre) skjule ting i nabolaget. To lag kan se etter forskjellige ledetråder, og det kan være et løp for å se hvem som finner den siste aningen først.
  •  
  • Ta en fotofjernerjakt. To lag hver har et kamera og tar fem eller seks bilder på en viss tid. Så bytter de kameraene og det andre laget må justere bildene i samme posisjon og på samme sted. Hvis du kan reise rundt i byen, finn et sted du kanskje ikke kjenner igjen.
  •  
  • Spill Ballong Dare. Skriv mot på små stykker papir, legg dem i ballonger og blås dem opp. Deretter må folk gå rundt og velge ballonger og få dem til å briste, en etter en, og teste motet i den. Men vær ikke så middelmådig - gjør den dristige gjennomførbar og bare litt nervøs.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Ikke glem kaken. Uansett om du er 3, 13 eller 103, er kaken en del av hver god fest. Når det er over alt (du vil ikke at alle skal være i kakekoma mens du er lasermerking), få ​​kaken ut og feire ditt nye år. Kaker og cupcakes er så trendy at du sikkert kan få dem i enhver smak.  
    
  • Hvis du har en fest, kan du også tilby andre ting til gjestene også. Drikker (vann, cola), kaker (forskjellige smaker eller et alternativ for de som ikke liker eller er allergiske) og snacks som vil holde gjestene fra å gå til nærmeste McDonald's.
  •  
                   
 18.  
             

  Del 2      Gjør noe stort  ,

    
   
 1.             1      Gå bowling. Lag to lag og se hvem som vinner spillet - hva skal vinnerne få? Alle kan bowle - og de som ikke er gode, kan vanligvis le av seg selv. Se om det er en natt på bursdagshelgen når bowlingbanen er oppe lenger. Noen ganger er det enda billigere.  
    
  • Bowlingbaner har vanligvis biljardbord, dartbord og andre spillmaskiner. Og også fin fettete mat. Så hvis du ikke har lyst til å kaste 10 pins over en ball, vil det være andre ting du kan gjøre.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Spill Laser Tag. Som bowling, er det noe noen kan gjøre. Og hvem liker ikke å skyte på andre mennesker? Hvis du har nok folk til lag (og et jevnt nummer), hvorfor ikke? Bursdagen din vil gjøre alles blodflow raskere.  
    
  • Å være aktiv er alltid bra - spesielt hvis det er litt uvanlig. Prøv å gå til en skateboarding park, spille Frisbee golf, gå volleyball, gå fotturer eller båtliv. Gjør noe du ikke kan gjøre ellers.
  •  
         
 4.  
 5.             3      La deg bli bortskjemt. Enten spare penger for profesjonell behandling før festen din, be dine foreldre om å betale for det som en gave eller bruke dine egne produkter og beautify hverandre hjemme. Det er mange behandlinger å velge mellom, og du vil føle deg bra etterpå.  
    
  • Selv om du ikke kan besøke spaet, ikke la det stoppe deg. Du og dine venner, du kan gi hverandre manikyr og pedikyr, ansiktsbehandlinger (få agurkskiver) og massasje hverandre. Selvfølgelig er du først.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gå camping. Camping i hagen din fungerer best for en fest hvis noen vil gå inn om natten. Du kan sitte rundt brannen, spille spill, spise og drikke, fortelle historier, spille gitar og nyt nattehimmelen, flimrende flammer og godt selskap. Tenk på marshmallows.  
    
  • Hva ødelegger et bål er når du ikke lenger har nok tre eller ild. Pass på at du har nok kamper og brenn aviser for å holde brannen hele natten. Og nok pølser, marshmallows og cola.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Gå til en fornøyelsespark. Noen ganger er det bare ikke nok å gå på kino eller bli hjemme. I stedet går du til en fornøyelsespark. Bare vær sikker på at alle vennene dine er gratis hele dagen, ha litt forandring for mat og som rulleskøyter.  
    
  • Hvis neste temapark er langt borte, spør foreldrene dine om du og vennene dine kan bo i et nærliggende hotell og tilbringe helgen der. Du kan ta smørbrød, klær for natten, og få så mye kaffe og sjampo som du vil ha gratis. Hva en bursdag!
  •  
         
 10.  
 11.             6      Gjør noe helt annet. I stedet for å gå på kino som vanlig eller til en restaurant, gjør noe du nesten aldri gjør. Gå på ridning (hvis du og vennene dine kan ri), gå til et komedieshow eller til teatret. Malekopper. Gå til akvariet. Sett på ballkjoler. Hvorfor gjør du hver helg?  
    
  • Du kan lage alt som er normalt med bare noen få unormale endringer. Gå til din favorittrestaurant, men bli kledd som du skal til den kuleste klubben i byen. Gå til fornøyelsesparken med en liste over 100 ting du vil gjøre og prøv å gjøre alt. Slå middagsberedningen til et matlagingsprogram. Det er helt opp til fantasien din!
  •  
         
 12.  
 13.   7      Ha et temafest. Et lite besøk til Pinterest vil gi deg hundrevis av ideer. Du trenger ikke å bære den klassiske hvite søppelposen eller organisere en 90-årsfest. Det er 2014 og tid for å bli kreativ. Ha en lysfest. Secondhand Ball. Sandwich Party. Hva har ingen av vennene dine gjort noensinne?  
    
  • Snakk med foreldrene dine om hva som er mulig og hva som ikke er. Å ha en pengepart kan være vanskelig. Så gi dem en liste over ideer og finn ut hva begge sidene anser mulig og morsomt.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Gå til et sportsspill. Om det er vår, sommer, vinter eller høst, er det alltid noe som foregår der du og dine venner kan gå og heie, spise popcorn og være gal. Har ditt miljø en liga for baseball, hockey, fotball eller basketball? Lokale ligaer har vanligvis billige billetter, og spillene kan være morsomme og energiske.  
    
  • Legg til den morsomme faktoren ved å ta med koks, snacks, tepper og stoler. Det er som en piknik med underholdning. Ta med noen reise spill hvis spillet har lange pauser, og du må bryte klokken.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Gå til en konsert. Hvis du feirer i helgen, er det sannsynligvis noe i nærheten som kan være gøy - selv om du ikke er sikker. Prøv et band du aldri har sett før, eller et show du aldri har hørt om. Sjekk hva som skjer i ditt område og kjøp billetter så snart som mulig. Ha en god natt ute.  
    
  • Noen ganger er konserter sent på natten og dyrt. Gjør alt sammen med vennene dine før du lager planer. Kanskje de vil spise pizza og spille spill hvis du har mange galne ideer. Men kanskje du kan forandre henne.
  •  
         
 18.  
             

Tips .

      

            

Advarsler .

      

          
Firma populær:
Gjør påskeegg.

Å organisere et tefest.

Velg en gave til sjefen din.

Plukk blomster til bryllupet ditt.

Lagre på bryllupsfesten.

Skriv bursdag invitasjoner.

Kom inn i julegave når du har mistet følelsen til jul.

Slik feirer du rett.

Organiser en Halloween Pary.

Klær passende for bryllup.

Bevar din kultur.

Skriv bursdag invitasjoner.

Feire Farsdag.

Kutte en bryllupskake.

Dekorer et moderne juletre.

Skriv en Thanksgiving etter en begravelse.

Gjør hjemmelagde gaver.

Kjole som en pirat.

Ideer til morsdag hjemmelagde gaver.

Organiser en påskeeggjakt i huset.

Lag en gaveeske med flere nivåer.