Home \ firma
 

Gi et bursdagsfest.

 

Bursdagsfest kommer og går med hvert nytt år, så hvordan gir man en fest som folk alltid liker å huske? Dette er noen tips å begynne med.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Finn et passende emne, avhengig av alder, kjønn, interesser og hobbyer til æresgjesten! Velg deretter et tema som passer perfekt til ham!       
 2.  
 3.             2      Planlegge fremover. Lag en gjesteliste og gjør invitasjonene dine minst 1 uke før festen. Dette vil gi deg en ide om hvor mange personer du kan forvente og bestemme hva som er den beste plasseringen for det forventede antall gjester.        
 4.  
 5.             3      Last ned en personlig sang fra "The Family Party Song Singers" eller "The Best Birthday Song Band Ever". Disse to bandene har tusenvis av bursdagssanger for bestemte navn. Søk på iTunes for en sang til æresgjesten: http://itunes.apple.com/us/artist/the-family-party-song-singers/id363632525 og http://itunes.apple.com/us/artist/ best bursdag-sang-band noensinne / id414060893        
 6.  
 7.             4      Dekorer deretter. Ballonger og kranser er flotte, men de er der på hvert fest. Bli kreativ og hold deg til emnet ditt. En stor boks kan bli et hus for en valpfest. Små steiner sprinklet med gull kan være skatten på et piratfest, og høballer gjør gode plasser for en vill vestfest.        
 8.  
 9.             5      Server med matchende mat, for eksempel en hawaiisk fruktdyp til en luau- eller svinfilé i en kjole for en låvefest. Husk at fingermat er best!        
 10.  
 11.             6      Hold gjestene underholdt. Spill er alltid et hit på en fest! Det er noen gode nettsteder der du kan finne aktiviteter som holder seg til et bestemt emne.        
 12.  
 13.             7      Forvent det uventede! Barnas fester er nesten sikre på at ting ikke går akkurat som planlagt. Vær forberedt på å ha ekstra spill og aktiviteter, overraskende poser på lager, og en regnvær også.        
 14.  
 15.             8      Tenk på overraskelsesposene! Sett igjen overraskelsene til festtemaet og alderen til dine gjester! Den overraskende pose kan inneholde for eksempel sjokolade barer og leker etc.                  
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Firma populær:
Organiser en øvelsesmiddag før et bryllup.

Binde julebuer.

Feire bursdagen din alene.

Feire en tradisjonell hinduistisk bryllup.

Ring gavekortet.

Si en bryllupsskål.

Dekorer juletre.

Dans haka.

Lag en heksehue.

Feire en tradisjonell hinduistisk bryllup.

Juletre dekorasjon for å lage din egen.

Rengjør et kunstig juletre.

Lag en heksehue.

Grooming et juletre.

Vert en bursdagsfest.

Skriv bursdag invitasjoner.

Hvordan finner jeg den rette bryllupsfotografen.

Feire foreldrenes sølv bryllup.

Organiser et Halloween fest.

Disponering av engangskameraer ved et bryllup.