Home \ firma
 

Spar på bryllupsfesten.

 

Du gifte deg og vil gjøre det til en vakker begivenhet, men du har et lite budsjett. Dette er et problem som mange brudepar har. Heldigvis finnes det måter å få drømbruddet ditt uten å gå konkurs.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Bruk sted og tid  ,

    
   
 1.            1      Få rabatter på flere ting. Hvis du feirer bryllupet ditt langt unna hvor de fleste gjestene bor, feire seremonien og maten på et hotell og be om rabatter når familie og venner booker dette hotellet. Bestill flere rom på hotellet flere måneder før bryllupet for å få de beste prisene.  
    
  • Snakk med riktig leder når du ber om rabatter og romreservasjoner.
  •  
  • Ikke vær redd for å prute! En liten handling er akseptabelt! Du trenger ikke å være uhøflig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Tenk på et bryllup på landsbygda eller i en liten by. Sted, catering og blomsterbutikker er vanligvis billigere i mindre byer enn i en storby. Finn deg selv en ekstern landsby som gjestene enkelt kan kjøre til, men det koster ikke så mye som ting i byen din.        
 4.  
 5.             3      Tenk nøye på når du blir gift. Tenk på å gifte seg i lavsesong, som lånt, september til november eller april. Deretter har du mulighet til å forhandle ut leien til balsalen, da det er mindre etterspørsel og virksomhet på den tiden. For eksempel, hvis du gifte deg med Lent, kan du kanskje få en større ballsal til samme pris som den minste. 
    
  • Bryllup i lavsesongen er også mer fleksibel, fordi hvis du faktisk får 95% løfter fra invitasjonene til bryllupet ditt, kan du strebe etter et større rom, bestille en kake og mat lettere, og ofte til en mindre Pris som i sommermånedene.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Husk å gifte hver dag unntatt lørdager. Fredag ​​er også en populær bryllupsdag, men kan koste mindre enn en lørdag. For enda større besparelser gifter du deg en dag i løpet av uken. Planlegg bryllupet slik at gjestene kan komme komfortabelt etter arbeidet.  
    
  • Mange gjester liker en ukedag for et bryllup, da de fremdeles har helgen for seg selv.
  •  
  • Velg en dato mellom november og april (mellom mai og oktober hvis du bor på den sørlige halvkule) for å unngå høysesong priser på mange områder.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Organiser bryllupet om dagen. Tenk på å feire bryllupet ditt om dagen, for eksempel med en helgbrunsj eller lunsj på en lørdag eller søndag. Kostnaden for lokalet er da lavere og dagslyset er bedre for fargebilder.                  
 10.  
             

    2      Feire seremonien og mottaket  ,

    
   
 1.             1      Vurder å ha en venn eller et familiemedlem som holder bryllupsseremonien. Dette kan spare deg for flere hundre dollar som en pastor ville belaste deg. Ta en titt på Becoming Ordained informasjonen for å velge din egen bryllupsjef.        
 2.  
 3.             2      Feire seremonien og mottaket på samme sted. Glem reisekostnadene (og bryllupssalekostnaden) for å flytte mellom kirken og balsalen ved å feire bryllupet ditt på samme sted som resepsjonen! Du kan også få en bedre pris ved å bruke mer enn én tjeneste på et bestemt sted. Dette gjør det også lettere for gjester som kommer fra en annen by, da de ikke trenger å kjøre til to forskjellige steder. Du vil sette pris på det!  
    
  • Mange kirker har haller som kan være vert for bryllupsmottakelser, ofte til rimelige priser - spesielt hvis du er medlem.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hold deg til din plan for seremonien og mottaket. Musikerne vil kreve mer hvis de spiller lenger enn det som ble avtalt på kontrakt. Du må også betale ekstra for sedan hvis arrangementet går lengre enn beregnet. Ta med litt ekstra tid hvis ting ikke går i henhold til planen, men hold deg til denne planen.  
    
  • Du kan finne det nyttig å velge noen som kan sørge for at alt går i henhold til planen og forblir innenfor tidsrammen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lei studenter for å spare penger på musikerne. Hvis du ikke kjenner noen musikere selv, ring deretter lokale musikkskoler i stedet for å søke i de gule sidene. Studentene vil være billigere enn profesjonelle musikere.  
    
  • Enda bedre, hvis du har en god venn som lager god musikk, kan du spørre ham om han kan gi deg en nedsatt bryllupsgave. Men du bør bare spørre folk som ellers ville invitere deg til bryllupet ditt.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Snakk med en leder. Hvis du planlegger seremonien og mottaket ditt på et hotell eller et annet sted, vennligst snakk med lederen som er ansvarlig for denne tjenesten. En leder bør kunne tilby de beste prisene på hotellets tjenester. 
    
  • Be sjefen om å gi deg litt ekstra. Bruk hotellets duker i stedet for å leie dem ekstra. Hoteller og cateringtjenester har sine egne varer og borddekorasjoner som de er glade for å låne ut. Be alltid om minst 10% av den normale prisen.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ikke si hva du planlegger å gjøre. En annen måte å redusere kostnadene ved et bryllup er ikke å nevne at varen eller tjenesten er for et bryllup. For eksempel, hvis du leier et rom for bryllupet, si at rommet er brukt til en "familiegjenforening". 
    
  • Denne prosedyren kan også være nyttig med bryllupskake. En vanlig kake er vanligvis mye billigere enn den samme kaken som fungerer som en bryllupskake.
  •  
  • Hvis du planlegger å bruke en enkel blomsterdekorasjon (som gerbera og tusenfryd og grønt kvister), kan du unngå en høyere pris og en avtale hvis du ikke sier at de er til bryllup.
  •  
         
 12.  
             

    3      Dekorasjoner og invitasjoner gjør  ,

    
   
 1.             1      Kombiner dette med en annen brud. Sjekk inn i kirken eller i ballsalen hvis det er enda en gang på samme dag. Noen ganger kan du dele kostnaden ved å dekorere med en annen brud og brudgom - når begge er villige til å velge nøytrale farger, og når den første han giftes sørger for at ingen velmenende slektninger "rydder opp" bordene etterpå.       
 2.  
 3.             2      La blomstrene og bruk noe enklere. I stedet for blomster og bånd for å dekorere kirken, ta store pottebregner og enkle lys på alteret. Disse er billige og elegante. Hold fernene vekk fra flammene! Vær oppmerksom på sikkerheten!       
 4.  
 5.             3      Vurder en borddekorasjon som kan brukes som noe annet på samme tid. Ved å bruke gaver og borddekorasjoner eller borddekorasjoner og mat på samme tid, kan du spare mye penger og tid til å rydde opp, noe som gjør din spesielle dag mindre stressende! Det er mange måter du kan gjøre det på. Tenk på dette: 
    
  • I stedet for å ha en stor bryllupskake, legg en cupcake på hvert bord. Kaken er dessert og borddekorasjonen! Omslut den med falske blomster eller stearinlys for å fullføre dekorasjonen.
  •  
  • Hvis du lager små gaver, legg dem pent sammen midt på bordet.
  •  
  • Prøv å dekorere bordet med et bilde av bruden og brudgommen, eller med et bilde av en by de begge besøkte, omgitt av billige votive stearinlys. Eller ta flere mini rammer og bilder, som du kan distribuere som små gaver!
  •  
         
 6.  
 7.             4      Be venner om å hjelpe deg med deres talent på invitasjonene. Spør en venn med en fin håndskrift for å skrive adressene på konvoluttene enn å ansette en kalligrafar. Dette kan spare mye penger og se like bra ut! Bare sørg for at de gjør en god jobb og enten betale dem litt penger eller snakk om å se på arbeidet som en bryllupsgave. Du vil ikke at de skal bli utnyttet!  
    
  • Du kan også ha bryllupsprogrammet gjort av en venn! Noen av de vakreste bryllupsprogrammene skrives ut av datamaskiner hjemme og deretter kreativt pyntet med farget papp, innpakningspapir, buer og så videre.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vær smart med frimerker. Hvis du beregner prisen på frimerkene, spør postkontoret dersom det vil øke kostnadene. Dette kan påvirke budsjettet ditt. I USA kan du kjøpe såkalte "Forever Stamps" til dagens pris.       
 10.  
 11.             6      Bruk Internett! Bruk en online engasjementstjeneste og ta med en nettadresse i invitasjonene, slik at du ikke trenger å sende noen svar eller ekstra frimerker. Tenk på å inkludere et telefonnummer for de som ikke har internettilgang.       
 12.  
             

    4      Spar på blomster  ,

    
   
 1.             1      Kjøp blomster i varehuset. Kjøp bordduk engros. I engros er produkter ofte solgt i bulk og billigere enn i detaljhandel. Du kan ofte få 30-40 små borddekorasjoner for under 100 € hvis du spør venner og familie for å hjelpe deg.       
 2.  
 3.             2      Prøv tørkede blomster for å spare penger. Lag ordninger av tørkede blomster eller lage vakre "silke" blomster i stedet for dyre, friske blomster. Stoff eller bånd blomster er like vakker og et permanent alternativ. Hvis du har ordninger gjort noen dager eller uker på forhånd, sparer du tid, penger og stress.       
 4.  
 5.             3      Lag et godt valg med friske blomster. Hvis du velger friske blomster, velg de som samsvarer med sesongen. Tegn dem enten seg selv eller kjøp dem i stor mengde på markedet og gjør arrangementene selv. Noen yrkesskoler, som utdanner blomsterhandlere, gjør ofte kun arrangementer for prisen på blomstene.       
 6.  
 7.             4      Har ordninger laget av en venn. Hvis du velger enkle blomster og arrangementer, kan en god venn sette sammen friske eller silke blomster og spare deg hundrevis av euro. Pass på at han gjør en god jobb, og enten betale ham eller sørg for at dette kan være bryllupet ditt. Du vil ikke at han / hun skal bli utnyttet!       
 8.  
 9.             5      Ta floral arrangementene fra seremonien til ballroom. Dette kan halvere budsjettet ditt. Tenk på å ta færre og billigere blomster. Kjøp løs blomster og la venuespersonalet eller en begavet venn arrangere kunstnerisk blomstene i store glassvaser. (Du kan gjøre det gratis, men spør først!).       
 10.  
             

    5      Velg maten klokt  ,

    
   
 1.             1      Bruk cupcakes! Bryllupskaker blir stadig mer populære og er enkle å lage deg selv! Enda bedre, kan du be alle vennene dine og familiemedlemmer til å hjelpe deg med dette. Du kan finne gode oppskrifter på den berømte Cupcake Project nettsiden, laget for å lage unike bryllup cupcake oppskrifter.       
 2.  
 3.             2      Ta en "falsk" kake. Bakeren din kan sette noen "falske" gulv i kaken din, som ser bra ut, men sparer deg mye penger. Du kan også kjøpe et arkkake eller en rund kake i varehuset eller dagligvarebutikken, og deretter få den dekket med samme glasur som selve bryllupskake. Så du kan mate flere mennesker for mindre penger. 
    
  • Husk også å ha ca 20% mindre kake enn gjester. Mange mennesker spiser ikke kake, så ofte kastes mye kake bort. Til kostnaden av cca. € 2 - € 5 hver (det er den gjennomsnittlige kakekostnaden), det vil knuse hjertet ditt når du ser førti stykker blir kastet i søpla.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vurder å ta en kake i stedet for en multi-tiered kake. Dette sparer nok penger, slik at du kan ta en mer ekstraordinær oppskrift eller mer vakker utsmykking hvis du virkelig vil, og fortsatt bruke mindre. Dette er fordi det er en utfordring å skape en struktur som kan ha flere etasjer, og det er også mer tidkrevende for bakeren.       
 6.  
 7.             4      Lag en godteri. Å gi søtsaker i stedet for paus til dine gjester, kan spare deg for penger mens du skaper en unik og minneverdig opplevelse. Hvis du har en candy stall, ikke lage små gaver. Søtsaker kan tjene som en liten gave! Du trenger ikke å by på begge gjestene.       
 8.  
             

    6      Dressing Well  ,

    
   
 1.             1      Endre en billigere kjole. Finn en kjole på en billig butikk eller et provisjonslager eller eBay, og la det forandre seg. Hvis du har en talentfull sømstress (eller enda bedre, vet du noe!), Dette kan hjelpe deg med å få en designer til en super-lav pris! Endringer er billigere enn du tror, ​​og du kan til og med be om rabatt hvis noen andre ønsker å bytte noe av bryllupsfesten.       
 2.  
 3.             2      Tenk på en mindre tradisjonell kjole. Tenk på en mindre tradisjonell kjole du kan bære etter bryllupet ditt. Så du kan lettere justere kostnadene. Dagene med hvite kjoler er nummerert og mer fargerike kjoler blir mer og mer fasjonable. Du kan enkelt bytte en lengre kjole inn i en cocktailkjole og deretter bruke den på julefester og andre formelle anledninger de neste årene.       
 4.  
 5.             3      Lagre på tuxedosene. Hvis alle brudgummene bærer smoking, og de ikke alle eier en, bruk en smokingbutikk eller en herreklærbutikk som gir deg gratis sminke til din mann hvis du gir opp alle andre ordrer samtidig. Dette kan spare deg for mye penger. Det kan også spare penger hvis du låner det, hvis du ikke planlegger å bruke en smoking igjen.       
 6.  
 7.             4      Lån et slør eller kjøp en på eBay. Brudebutikker byr på utrolige priser på slør. Hvis du finner et billig alternativ, kan du spare mye! Du kan til og med prøve å lage ditt slør selv eller ha en kunstnerisk begavet venn gjøre det!       
 8.  
 9.             5      Bestill fra en katalog for å spare penger. Din brudepike er ansvarlig for kostnaden for klærne sine. Prøv å forstå den økonomiske situasjonen ved å bestille klær til en billigere butikk, inkludert kataloger som spesialiserer seg på klær. 
    
  • Bestil en kjole i riktig størrelse først og la den prøve på en av brudepiker. På denne måten kan du se stoffets kvalitet, fargen og kuttet av kjolen på tett, uten å bestille flere kjoler, bare for å finne ut at du ikke liker dem. Selv om du kan gi den tilbake, er dette tidkrevende, og du har ikke tid til å miste.
  •  
         
 10.  
 11.             6      La brudepikerne ha sine egne klær. Du kan velge forskjellige kjoler til hver kvinne, men la dem alle ha noe til felles, for eksempel farge, skjerf, belte eller klut. Hvis alle har samme tilbehør, kan du se temaet, og alt ser ut som en god kompilering. Dette kan spare tid og penger på bestilling og endringer.       
 12.  
             

    7      Lagre for større effekt  ,

    
   
 1.             1      Sett prioriteringer og være realistiske om hva som betyr noe for deg. Lag en liste over hva som er viktigst for deg for bryllupet ditt, og la din forlovede gjøre det jævla. Ønsker du virkelig å ha vakre blomster, inviter 400 personer til å feire bryllupet på et bestemt sted eller servere Filet Mignon og Hummer? Kjenn dine prioriteringer før du går inn i planleggingen, da dette vil hjelpe deg med å bestemme hva du vil bruke pengene dine på og hva du vil gjøre på en billig måte eller hva du ikke trenger.        
 2.  
 3.             2      Kort gjestelisten. Dette er vanskelig, men noen ganger nødvendig når kostnadene per gjest reduserer budsjettet. Fjern gjestene fra listen som du mener ville føle seg forpliktet til å komme, men hvis følelser ikke vil bli brutt hvis du ikke inviterer dem. Vurder å invitere bare slektninger til hvem du har et nært forhold i stedet for å invitere alle du er knyttet til. Inviter bare personer som er viktige for deg og dine foreldre i stedet for å invitere alle du kjenner.        
 4.  
 5.             3      Reduser antall personer i bryllupsfesten. Du må kjøpe flotte gaver til alle i bryllupsfesten, og det legger til. I tillegg inviteres hele bryllupsfesten og dets samarbeidspartnere vanligvis til en øvelsesmiddag. Syv brudepiker og syv brudgommere, deres samarbeidspartnere, ringholderen og blomsterjentene, pluss begge foreldrene, alle de som leser noe ved seremonien, pluss tjenestemannen, kan lett føre til at 40 eller flere mennesker kommer til middag!        
 6.  
 7.             4      Lagre på bildene. Profesjonelt laget og godt opplyste bilder er en av de vakreste suvenirene på din spesielle dag, men å få dem laget fører ikke til konkurs. Finn en erfaren fotograf som brenner alle bildene på en CD til en bra pris. Deretter kan du lage så mange billige kopier som du trenger i stedet for å betale en stor avgift for ekstra utskrift med fotografen.  
    
  • Lag en liste over gruppebilder du vil ha, lage en detaljert tidsplan for dagen, og gi en kopi til alle som er involvert i skytingen. Pass på at du bruker 15 minutter ekstra, så de som er sent vil ikke glemme.
  •  
  • Tenk også på et bryllupsmøte med bruden og brudgommen og alle som skal utgjøre. Hvis du fullfører alt før bryllupet, betyr det at du kan tilbringe resten av dagen og nyte tiden med gjestene. (Gjestene liker ikke å bli ventet mellom seremonien og måltidet).
  •  
         
 8.  
 9.             5      Tenk på å bryte med tradisjon. Ønsker du å skåle oftere, må dine gjester øke glasset med den drikken de har akkurat nå, i stedet for å servere hver champagne. I stedet for en limousine, bruk et vanlig kjøretøy. Hvis du bare liker å servere øl og vin, hopp over baren og spar mye penger på ånene. Tenk på å ha på seg en ganske formell kjole som ikke er en tradisjonell kjole fra brudebutikken.        
 10.  
 11.             6      Se etter måter å stramme alt enda mer på. Etter å ha gjennomgått din endelige bryllupsplan, men før du gjør noen nedbetalinger for noe, bør du vurdere om du kan forenkle hele prosessen enda lenger. Tenk på om du virkelig trenger et kor, en strengekvartett ved seremonien, en bryllupsanger og en DJ i balsalen. Duer eller sommerfugler som flyr opp i luften eller en candlelit seremoni er alle fantastiske, men sannsynligvis ender med å koste mye penger. Enkelhet sparer penger, og hvis det går bra, ser bryllupet ditt klarere og mer imponerende ut.        
 12.  
 13.             7      Ikke bare tenk på bryllupsdagen. Husk at bryllupet er en dag i begynnelsen av en levetidsforpliktelse. Husk også målene du har som nygift etter bryllupet ditt. Hvis du vil kjøpe et hus i løpet av de neste årene, er dette en prioritet i tankene dine under bryllupsplanleggingen, så dette vil hjelpe deg med å gjøre klokt valg om hvor mye du vil bruke på den ene dagen.        
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

              
Firma populær:
Juletre dekorasjon for å lage din egen.

Elver og scrapweed.

Gi et bursdagsfest.

Gjør hjemmelagde gaver.

Folding a American flag.

Feire foreldrenes sølv bryllup.

Blås ut egg.

Synge Gratulerer med dagen.

Avtale med døden.

Å organisere et tefest.

Ha en flott fest.

Invitert til en fest.

Klær passende for bryllup.

Synge Gratulerer med dagen.

Lag en santa hat.

Dekke et bord for et tefest.

Finn ut hva foreldrene dine vil gi deg til jul.

Kjole som en pirat.

Organiser en påskeeggjakt i huset.

Spill en April Fool's spøk på familien din.

Å være mester for seremonier av et bryllup.