Home \ firma
 

Skriv en Thanksgiving etter en begravelse.

 

Etter at en elsket er død, kan det hende at etikettene er det siste du vil ta vare på. Likevel er det også en viktig del av livet å anerkjenne andres godhet i tider med sorg og smerte. Ikke bare krever den grunnleggende etiketten at du skal sende et kort, enkelt takk-kort, men det er også en tankefull måte å uttrykke din takknemlighet på for folk som var en del av den avdøde personens liv.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Få tilbehør  ,

    
   
 1.            1      Lag en liste over personer du vil takke. En potensiell liste kan også inkludere begravelsesstedets direktør og stab, samt de som sendte blomster, tilberedt et måltid eller på annen måte hjulpet med begravelsen. Pass på at du sender et takkekort til den offisielle som leverte preken. Hvis noen har uttrykt sine følelser for deg mest på begravelsen, bør du også sette den personen på listen.  
    
  • Du bør ha et notisblokk og en pennhendig å skrive ned hver persons navn og hva som bidro til det. Det er sannsynligvis for mye hvis du prøver å huske alt selv. Du kan også overføre denne oppgaven til et annet familiemedlem, men du bør sørge for at han eller hun også spør etter donorers for- og etternavn og hva de bidro til begravelsen.
  •  
  • Personer du burde ha på listen din er: pallbærere, offiserer, musikere, folk som donerte (mat, blomster eller minnesmerke) og de som hjalp deg med forberedelsene (ta kontakt med begravelseshuset eller å ta vare på barna dine, for eksempel).  
  •  
  • Husk at du ikke trenger å sende et takk kort til alle som besøkte begravelsen. Bare de som har stått ut for deres hjelpsomhet og støtte trenger et takk kort. Alle andre kan takke deg muntlig på begravelsen.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Velg mellom et kort eller et brevpapir. Det er mye å velge mellom når det gjelder takkekort. Velg en som ser elegant og enkelt ut. Eller, hvis du foretrekker det, kan du også kjøpe et fint skrivesaker og skrive kortene dine for hånd. Designet, ordlyden og om du tar et kort eller skrivesaker, er i siste instans et spørsmål om personlig preferanse.  
    
  • Generelt bør du unngå å sende en e-post eller et e-kort i stedet for en håndskrevet takbeskjed, da det kan virke upersonlig.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Velg et tomt takkekort for å gi deg god plass til å skrive. Uansett hvilken stil du velger for kortet, se etter ufarvede kort som inneholder så lite interiør som mulig. På den måten har du nok plass til å skrive og takk skal dukke opp.        
 6.  
 7.             4      Hold det enkelt. Selv om etikett er viktig, trenger du ikke å bekymre deg for de takkekortene. I så fall er det tanken som teller. Ikke bekymre deg for at du kanskje har plukket feil kort eller at skrivesaker kan være stygg. Du er sørg og disse meldingene er bare en måte å takke de som hjalp deg i en vanskelig tid.                 
 8.  
             

  Del 2      Bestem hva du skriver  ,

    
   
 1.             1      Snakk fra hjertet. La personen få vite hvor mye det betydde for deg, at hun var der for deg i denne vanskelige tiden, og at ditt bidrag også betydde mye for deg. Det er mange måter å uttrykke deg på takk kort og alt avhenger av hva personen har gjort for deg og dine kjære. Du kan bare skrive to setninger som takker personen for å tenke på deg i denne tiden med stort tap og fortelle henne at det betydde mye for deg.  
    
  • Hvis du er spesielt nær den personen du takker, kan du også inkludere en personlig anekdote eller historie fra den avdødes liv - hvis det er en historie du deler. Det er alltid en fin touch å tilpasse takkekortene dine, men du trenger ikke å føle at det er et must.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vær spesifikk. Du bør spesifikt nevne i takkekortene hva personen eller gruppen du takker for å bidra til din elskede død. Om det var et måltid, blomster eller en donasjon til minnesmerket, må du finne ut hva du takker personen for, og la dem få vite at deres oppmerksomhet har betydd mye for deg.  
    
  • Start ditt takk kort generelt og bli mer konkret. For eksempel vil en god start være noe generelt som, "Takk for din godhet i denne vanskelige tiden." Eller "Vår familie verdsetter din støtte i denne vanskelige tiden."  
  •  
  • Så kan du bygge videre på hvordan personen har hjulpet deg konkret. For eksempel, hvis hun har laget et måltid, kan du si etter å takke henne for sin godhet: "Måltidet du ga var fantastisk fordi det bekymret meg. Vi er veldig takknemlige for det. "Poenget er å takke personen for deres konkrete bidrag.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Unngå å ringe spesifikke mengder penger. Hvis du skriver et takk kort til noen som har gjort en donasjon til minne om din kjære, takk han for hans donasjon, men ikke nevne hvor mye han ga. Bare si at du er takknemlig for hans generøsitet til ære for den avdøde.  
    
  • Et godt valg av ord når du gjør en donasjon kan være, for eksempel: "Takk for din generøsitet i denne triste tiden. Donasjonen til ære for [den avdødees navn] betydde mye for oss. "På denne måten kan du uttrykke din takknemlighet uten å måtte nevne hvor mye personen har gitt.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ikke føl deg forpliktet til å skrive lange, detaljerte meldinger. To eller tre setninger er nok til å uttrykke din takknemlighet. Bare det faktum at du tar deg tid til å sende individuelle takk-kort, sier mye om hvor takknemlig du er. Du trenger ikke å føle at du må skrive lange avsnitt for å uttrykke din takknemlighet.  
    
  • Skriv kortene enten med eget navn eller med "Familie til [avdødes navn]".
  •  
         
 8.  
             

  Del 3      Sende kortene  ,

    
   
 1.             1      Prøv å sende kortene innen to uker. Generelt dikterer etikett at du sender takkene dine innen to uker etter begravelsen. Dine venner og familie vet at du er sørgende, så du trenger ikke å bekymre deg for det hvis du tar lengre tid å sende kortene. En sen melding er bedre enn ingen melding.        
 2.  
 3.             2      Få hjelp hvis du trenger det. Hvis du er overveldet med utsiktene til å takke dusinvis av mennesker etter en elskedes død, ikke vær redd for å be om hjelp. Selv om det bare betyr å sende noen andre til postkontoret for å kjøpe frimerker eller konvolutter, kan du også delegere oppgaver for å lukke venner eller familiemedlemmer.        
 4.  
 5.             3      Husk at takkort ikke er avgjørende. Hvis du ikke kan skrive takkekort, trenger du heller ikke å føle deg dårlig. Selv om de er en del av god etikett under sorg, er etiketten fortsatt mindre viktig enn din sorg. Så hvis du ikke kan følelsesmessig jobbe gjennom disse takkekortene, ikke gjør deg klar for det.       
 6.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

                Les mer... (11)      
Firma populær:
Dekorer striper med crepe papir.

Planlegg en romantisk dato for Valentinsdag.

Diwali feire.

Avtale med døden.

Dekorer for Halloween.

Plukk blomster til bryllupet ditt.

Feire International Women's Day.

Lys et lys for Hanukkah.

Velg en forlovelsesring.

Skriv bryllup invitasjoner.

Kjole til Oktoberfest.

Skriv bryllup invitasjoner.

Fotspor av Leprechaun på St Patrick's Day.

Lag en santa hat.

Feire mors dag.

Organiser en fest.

Hanukkah forklarer.

Forbered din venn til en uforglemmelig bursdag.

Dekorer juletre.

Bruk Heksesmake.

Lag en påskkurv.