Home \ firma
 

Planlegg et billig bryllup.

 

Bryllup kan være en kostbar fest og mye reklame og markedsføring vil prøve å få deg til å bruke mye mer enn du faktisk trenger. Ifølge en rapport kostet gjennomsnittlig bryllup i 2013 bare under 27 000 euro. Men du trenger ikke å bruke så mye som en bil er verdt å feire begynnelsen av ekteskapet ditt. Det er mange måter å unngå kostnader ved å planlegge et billig bryllup som gjenspeiler den sanne naturen til deg og din partner.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Budsjettet til bryllupet  ,

    
   
 1.            1      Sett et budsjett og hold deg til det. Bestem mengden penger din partner og du er villig til å bruke. Gjør et forsøk på å holde fast ved dette budsjettet (eller under). Du vil uunngåelig ha flere avgifter og utgifter som du ikke hadde forventet, så tenk nøye på hva du bruker penger på. 
    
  • Prøv å bruke omtrent halvparten av budsjettet på stedet, mat og drikke.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Angi prioriteringer. Det kan være noen få deler av et bryllup som du absolutt vil ha. Snakk med partneren din for å finne ut hvor du finner kompromisser og hvor du ikke gir inn.        
 4.  
 5.             3      Finn kilder til penger. Finansierer du bryllupet alene eller gir du familiemedlemmer noe å gjøre? Mange foreldre eller andre familiemedlemmer vil delta i et bryllup. Finn ut hvem som vil gi deg penger og hvor mye det vil være. Snakk om å akseptere penger er betinget. 
    
  • Noen familiemedlemmer vil kanskje bidra med pengene sine til noe spesielt, som fotografen eller kaken. Gi dem rimelige og realistiske estimater for deres bidrag og opphold i budsjettet.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lag en sammenligningstabell. Bruk et regneark på datamaskinen din for å lage lister over ulike temaer for bryllupsplanlegging. Dette gjør det enklere å sammenligne priser og fordeler slik at du kan finne de beste tilbudene.  
    
  • Dette vil også hjelpe deg med å holde oversikt over hva du trenger å planlegge og når du skal utføre oppgaver.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Datoer angående bryllupet  ,

    
   
 1.             1      Planlegg på forhånd. Hvis du har flere måneder til å planlegge denne feiringen, vil du ha mer tid til å kjøpe billige ting. Hvis du bestiller alt i siste øyeblikk, vil det trolig øke prisene.       
 2.  
 3.             2      Presenning for lavsesong. Planlegg et bryllup som finner sted etter april eller før oktober. Planlegg et bryllup som ikke finner sted på en lørdag. Spillesteder og potensielle cateringfirmaer vil bli dyrere på lørdager og om sommeren. Hvis du setter bryllupet ditt på en avtale hvor det er få bryllup og god tid i mellom - som om vinteren - vil du sannsynligvis få mer fornuftige priser. 
    
  • Planlegg ikke å feire på en feriehelg, som vanligvis er dyrere, uansett årets tid.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Planlegg et kort bryllup. Feire i tre timer i stedet for fire eller fem. Dette sparer kostnader for arbeid, drikke, etc.        
 6.  
 7.             4      Planlegg bryllupet for deg. Dette bryllupet er viktigst for deg og din partner. Familie og venner kan foreslå hva de ønsker å ha på festen, eller hvilken dato ville være best for dem. Å oppfylle dine forventninger kan raskt føre til høyere kostnader. Det er ikke deres dag, og du bør forbli trofast mot planene til deg og din partner.       
 8.  
             

    3      Velg et sted  ,

    
   
 1.             1      Se etter offentlige steder eller parker. Mange parker, offentlige hager og andre offentlige steder kan være gratis eller billige. Kontakt din byparks kontaktpunkt for å finne passende steder, avgifter og krav.       
 2.  
 3.             2      Feire bryllupet hos noens hjem. Hvis noen har et fint hjem eller en hage, spør om du kan feire med ham. Ta godt vare på huset og verftet, og hvis antall inviterte gjester passer inn i lokalet. 
    
  • Vær oppmerksom på ting som parkering, toaletter og tilgjengeligheten til stedet. Pass på at folk finner bryllupet ditt. Leie av et mobil toalett er godt hvis det er for få toaletter for antall gjester.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Feire seremonien og mottaket på samme sted. Hvis du leier en i stedet for to steder, vil dunauf definitivt spare penger. Mange steder, spesielt de som holder familiegjenforeninger oftere, har fasiliteter for å holde seremonien og mottaket, og kan gjøre overgangen enkel.        
 6.  
 7.             4      Feire bryllupet i en annen by. Hvis du bor i en storby, er arenaer sannsynligvis dyrere. Flytt festen til et mindre sted i nærheten av byen din, og du vil legge merke til at kostnadene går ned.        
 8.  
 9.             5      Velg et sted med en god stemning. Hvis du velger et sted som er fint eller interessant, for eksempel et kunstmuseum, akvarium eller en anlagt hage, trenger du sannsynligvis mindre dekorasjon. Kanskje er lokalet allerede pent innredet, og det vil bety at du ikke trenger å kjøpe dekorasjon.       
 10.  
             

  Del 4       ,

    
   
 1.             1      Hold bryllupsfesten ganske liten. Du kan føle seg forpliktet til å ha flere brudepiker, groomsmen, en blomsterpike og en ringbærer. Disse personene er vanligvis gitt en liten gave som en takk for at du møter bryllupet og de flere deltakerne du har, jo mer koster gaver du vil ha. Bare å velge en deltaker for bruden og en for brudgommen, vil kutte kostnader.       
 2.  
 3.             2      Kort gjestelisten. Færre gjester betyr at du kan leie et mindre sted og trenger mindre mat. Tenk på hvem du vil dele denne affære med.       
 4.  
 5.             3      Tenk på hvem som kan avvise en invitasjon. Det kan være en fin touch å invitere familie eller venner som bor langt unna, selv om de ikke er sannsynlig å komme. Tenk på hvem du bør invitere og hvem som sannsynligvis vil avvise invitasjonen. Dette vil hjelpe deg med å planlegge antall gjester. 
    
  • Men vær ikke overrasket om slektninger fra langt unna bestemmer seg for å komme til bryllupet. Mange bruker dette som grunn til å ta en ferie.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Velg en registrator for å holde seremonien. Registrarer er dommere av lavere domstoler som har fått rett til å holde bryllup. Erfarne eller kjente tjenestemenn vil koste mer til 180 - 360 € eller mer. 
    
  • Registrarer belaster 45-90 € for en enkel seremoni. Du må kanskje betale offisiell tilgangsavgift, da han må kjøre til arenaen først.  
  •  
  • Noen registrarer kan bare holde seremoniene i rådhuset eller tingsretten. Andre kan holde seremonien der du vil ha det.
  •  
         
 8.  
             

    5      Velg klær  ,

    
   
 1.             1      Bruk en arvet kjole. Det kan være veldig spesielt å ha på seg brudekjoler som alltid sendes ned. Du kan bruke kjole, slør eller sko igjen hvis de passer deg og du kan spare tusenvis av euro.       
 2.  
 3.             2      Lei bryllupsmote. Ta en titt rundt i en bedrifts motebutikk som leier ut i nærheten av deg. Der kan du få en brudekjole og en drakt til brudgommen til leie. Leide brudekjoler er tilgjengelig fra 200 - 2000 €, i tillegg til depositumet og det vil være tilgjengelig noen dager før bryllupet. Likevel, ikke glem at du sannsynligvis ikke kan endre kjolen.  
    
  • Noen butikker har også klær som allerede har tilhørt noen som har blitt brukt med omhu og kan koste rundt 90 €. Når man vurderer at en gjennomsnittlig brudekjole kun bæres en gang i noen timer, er det perfekt fornuftig å bruke en brukt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk casual eller ingen tradisjonelle brudekjoler. Hvis du går til en ikke-så viktig begivenhet, kan du bruke den. For eksempel kan menn ha på seg khaki bukser og en vanlig skjorte og kvinner kan ha på seg en sommerkjole. 
    
  • Tenk også på sko. Hvis du blir gift om sommeren, kan du være i stand til å bære sandaler eller til og med flip-flops hvis de passer din feiring.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Kjøp en kjole som ikke er solgt som en brudekjole. Brudekjoler kan være veldig dyre, men hvis du kjøper en kjole som ikke er solgt som en brudekjole, kan du spare mye penger.       
 8.  
             

    6      Invitasjoner  ,

    
   
 1.             1      Lag dine egne invitasjoner. Hvis du eller en venn er håndverker, kan det være kostnadseffektivt å designe dine egne invitasjoner og reflektere din personlighet. Design invitasjonene enten for hånd eller med tekstbehandler på datamaskinen. 
    
  • Kjøp papir og konvolutter i en papir- eller kunstbutikk. Disse bedriftene har vanligvis et bredt utvalg av farger, tykkelser og utseende.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Reduser antall innlegg i invitasjonen. I stedet for å skrive ut kart, hotelllister eller annen relevant informasjon og legge den til invitasjonen, kan du også legge den inn på en blogg. Ta med en lenke til dette nettstedet i invitasjonene dine. Så du kan redusere invitasjonskostnadene litt. 
    
  • Du kan også sende en avvisning eller kansellering via e-post og ikke via post. Da trenger du ikke å legge inn stemplet svarkuvert i invitasjonene.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Send online invitasjoner. For et mindre formelt bryllup kan du gjøre alt på nettet. Design en invitasjon og send den fra din egen e-postadresse eller bruk en invitasjonswebside som Evite. 
    
  • Bruke en invitasjonswebside som Evite hjelper deg med å holde øye med dine gjesters svar, da de vil svare på denne nettsiden.
  •  
         
 6.  
             

    7      Matplanlegging  ,

    
   
 1.             1      Spør familie eller venner om de lager mat. Du trenger ikke en gourmetkokk i familien din for å lage god mat til et bryllup. Prøv å finne 2-3 personer som tar vare på maten. Forbered en realistisk meny som du kan klargjøre med tilgjengelig utstyr. 
    
  • Ikke glem platene, bestikk, kopper og servietter hvis du gjør det selv. Du må også dekke bordene og varme opp skuffene.
  •  
  • Sjekk om du kan ta med din egen mat til ditt valgte sted. Noen mennesker vil at du skal bruke mattjenestene sine.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Server lett forfriskninger i stedet for et tungt måltid. Det er ikke en fest på alle bryllup, og du bør ikke føle seg forpliktet til å betjene dine gjester som det. Hvis du serverer snacks og drikke, kan du også kutte kostnader.       
 4.  
 5.             3      Ikke betjen alkohol. Alkohol er trolig den dyreste drikken, og budsjettet ditt kan raskt blåses opp når bryllupet er i full gang. Likevel, mange gjester forventer at alkohol skal serveres, så ikke glem det. Du må tilby noe å drikke, men alkoholfrie drikker er mye billigere. 
    
  • Alternativt kan du tilby egen alkohol. Kjøp det i bulk i en butikk som Costco. Pass på at stedet er greit å ta med egen alkohol.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Spør en venn om han lager din bryllupskake. Hvis du har en venn som er en begavet baker, kan du spørre ham om han baker din bryllupskake. Det trenger ikke å være en kake med flere nivåer; Faktisk er den store bryllupskaken bare spist av bryllupsfesten. Gjester får vanligvis arkkake fra kjøkkenet. Spør om en venn kan bake flere store kaker og dekorere en spesielt.       
 8.  
 9.             5      Kjøp bryllupskaker i en matbutikk. Bakerier i dagligvarebutikker har ofte gode kaker som kan dekoreres på forespørsel. Arbeid med sjefen bakeren for å få alt slik du vil ha det. 
    
  • Ta kaken selv. Spar penger ved ikke å ha den levert.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Planlegg et måltid hvor gjestene serveres. Hvis hver gjest blir servert en tallerken, er det billigere enn en buffet. På den måten kan du sørge for at gjestene ikke spiser mer enn en servering og dermed sparer penger.       
 12.  
 13.             7      Organiser en uformell repeteringsmiddag. Planlegg denne ettermiddagen som en grill eller piknik med mindre ekstravagant mat. Hold det avslappet og uformelt. En uformell meny vil være kompatibel med uformelle diskusjoner.       
 14.  
             

    8      Musikkplanlegging  ,

    
   
 1.             1      Hopp over liveorkesteret. Det er mange flotte bryllupssammensetninger på CDer og lignende som du kan spille på seremonien. Last ned noen få sanger eller spill en CD på de viktigste øyeblikkene til seremonien. 
    
  • Spør et familiemedlem eller en venn som ikke går på festen for å se om han bryr seg om musikken for den delen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bestill et lokalt eller amatørband. Spar penger ved å skrive et band som trenger notoriety og praksis som et profesjonelt band som er dyrere. Hent et lokalt eller amatørband. Møt med bandet for å snakke om favorittmusikkstilen din og lytt til dem mens du spiller.       
 4.  
 5.             3      Lag en kompilasjon for musikken i resepsjonen. Hvis du liker å ha musikk i resepsjonen eller ønsker å danse der, kan du lage en spilleliste. På denne listen må også sanger du og partneren din vil høre under alle omstendigheter. Be et familiemedlem eller en venn å styre musikken for å sikre at alt går jevnt i resepsjonen. 
    
  • Lagre spillelisten ved å brenne den til en CD eller noe lignende.
  •  
         
 6.  
             

    9      Bryllupsbilder  ,

    
   
 1.             1      Spør en talentfull venn til å ta bilder. Hvis du har en venn som er god til å lage portretter, spør han om han kunne være bryllupsfotografen din. Det er en god ide å gi ham penger til arbeid og tid, men du må kanskje forhandle en lavere avgift.       
 2.  
 3.             2      Gi fotografen en liste over spesielle bilder for å sikre at han kan skyte alle bildene på kort tid.  
    
  • Du trenger ikke å ansette fotografen for hele bryllupet. Lei ham til seremonien og deler av resepsjonen for å fotografere den viktigste delen av feiringen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Spør fotografen om en "bare ta bilder" -pakke. Ikke be om trykte bilder. Det bør være denne pakken, og fotografen skal gi deg bildene enten i form av bevis eller på en CD.       
 6.  
 7.             4      La dine gjester jobbe. Gi dem engangskameraer og få dem til å ta bilder under mottaket. Denne strategien vil ofte gi deg muligheten til å se bryllupet ditt fra en unik side, da du får en serie bilder som viser alle gjestene, og ikke bare noen få som fotografen kan fokusere på.       
 8.  
             

    10      Dekorasjon til bryllupet  ,

    
   
 1.             1      La lokalet være dekorasjonen. Hvis du feirer bryllupet ditt på en vakker beliggenhet, kan du kanskje erstatte dekorasjonen med landskapet. Et kunstgalleri, et akvarium eller bare en hage kan være det perfekte bakteppet for bryllupet, og du trenger mindre intrikat dekorasjon.       
 2.  
 3.             2      Se etter blomster. Besøk ulike blomsterbutikker for å kjøpe blomsterarrangementer. Leter etter blomster som er for tiden og i ditt område, og ikke for eksotiske blomster som er dyre eller ikke vokser for øyeblikket. Det er også blomster som vanligvis ikke er så dyre, som fedd og gerbera. 
    
  • Alternativt kan du kjøpe blomstene i bulk; Butikker som Costco, for eksempel, selger blomster. Ordne blomstene selv.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk stearinlys i stedet for blomster. Blomster kan være et kostbart alternativ til bryllups- og lysforhold, selv i kombinasjon med blomster, kan redusere kostnadene. Sørg for at lysene er sikre og ikke kan fange flammer.       
 6.  
 7.             4      Hang opp julelys. Når du feirer om kvelden, kan du opprette en romantisk atmosfære når du holder på julelys. Kjøp ekstra lys når de er redusert etter julen.  
    
  • Pass på at du legger skjøteledninger eller legg dem under teppet slik at gjestene ikke går over kablene.
  •  
         
 8.  
            

Tips .

                Les mer... (14)      
Firma populær:
Velg en gave til sjefen din.

Lag en gavepose ut av et gratulasjonskort.

Bestem når påske er.

Lag en Halloween kostyme.

Vert en bursdagsfest.

Gjør godteri til jul.

Planlegg ditt eget bryllup.

Organiser et bryllupsdrink.

Gi en hawaiisk fest.

Hvordan lage en zombie sminke.

Velg en gave til sjefen din.

Hvordan dekorere hjemmet ditt til jul.

Skumle Halloween dekorasjon.

Blås ut egg.

Lagre porto på bryllup invitasjoner.

Velg en forlovelsesring.

Velg en gave til din beste mannlige venn.

Bli et bryllup DJ.

Lag en bleie kake motorsykkel eller en bleie motorsykkel.

Gjør et falskt sår.

Julelys blinker i synkronisering med musikken.