Home \ firma
 

La en Kong Ming Lantern stige.

 

Kong Ming lanterner er små, lette luftballonger laget hovedsakelig av papir og dekorert med bambus eller metallramme. For lite penger kan du få en Kong Ming-lantern i detaljhandel, eller du kan lage din egen lanterne med bare noen få klikk. Uansett hvilken anledning du velger å heve lykten, enten av tradisjonelle årsaker eller bare av personlige grunner, er det viktig å følge visse sikkerhetsforanstaltninger. Dette vil forhindre mulige branner og gi alle involverte en god tid.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Velg et trygt sted. I de fleste tilfeller er Kong Ming lanternene trygge og inspirerende. Normalt stiger lanternen stille inn i himmelen, drivstoffet har en tendens mot slutten, og ballongen glir sakte til bakken. Likevel er det en sjanse for at kombinasjonen av vevpapir og åpen flamme kan bli en brennende farekilde. Bruk sunn fornuft når du bestemmer deg for arenaen. Følgende punkter bør noteres: 
    
  • Velg et sted uten hindringer. Parker eller viltvoksende marker er perfekte for dette formålet. Det skal ikke være trær, tak, elektrisitetspyloner eller andre hindringer i umiddelbar nærhet.
  •  
  • Ikke la lanternene fly i områder der det er mye tørt tre. På grunn av lav risiko for brann, bør Kong Ming-lyktene ikke stige i nærheten av dødt tre, blader eller gress. Husk at lanternene i flyet kan bæres av vind. Selv om lanternen brenner mest i luften, er det fortsatt en risiko for å bli vurdert.
  •  
  • Og til slutt bør du kjenne til de regionale lovene. Ikke la en lanterne stige uten tillatelse. For det meste har hver region sine egne lover om fyrverkeri og annen åpen flammeunderholdning. Følg disse lovene - denne glede er ikke bra eller verre.
  •  
         
 2.  
 3.             2      La lyset stige i godt vær. Kong Ming lanterner skal flyte i luften og gi glede til folk i nærheten. Prøv å fange en rolig, klar natt. I en blåsig eller regnfull natt bør du ikke bruke lanternen. Dårlig vær kan raskt pynte festene og gjøre det vanskelig å få fjærlampen i himmelen i det hele tatt.       
 4.  
 5.             3      Åpne lanternen din. Når alle omstendighetene er oppfylt, må du sørge for at åpningen nederst på ballongen er åpen og ballongmaterialet er godt festet til rammen. Nå kan du sette stearinlyset eller bensinvæsken på stedet. For en ledningsramme må du vanligvis trekke spinnene gjennom midten og rotere dem rundt brannkilden.       
 6.  
 7.             4      Fyll lanternen med luft. Før klatring, kontroller at ballongen er godt fylt med luft og det er ikke noe materiale som henger innvendig. Ikke bare øker lanternen bedre i luften, det minimerer også risikoen for at papiret brenner. Hold ballongen nederst på rammen og sving lanternen frem og tilbake til den er full av luft.       
 8.  
 9.             5      Tenk på drivstoffkilden. Enten du jobber med et bensinbehandlet håndkle, et stearinlys eller en annen drivstoffkilde, er det nå på tide å lyse det. Hold ballongen vertikalt, antenn drivstoffkilden og la den varme luften blåses opp ballongen godt. Det kan ta et minutt eller to for lanternen å være veldig full. Så lenge du bør holde ballongen åpen og vertikal for hånden. 
    
  • Er du bekymret for at lanternen kan kollapse og ta i bruk brann? For sikkerhets skyld, legg en bøtte med vann innen rekkevidde.
  •  
         
 10.  
 11.             6      La fyren stå opp og nyt synet! Vent til du føler at lanternen henter litt. Deretter slipper du ballongen sakte - du trenger ikke å kaste den oppover. Med en vakker, varm glød skal lanternen din nå flytte inn i himmelen. Nyt dette fredelige, magiske øyeblikket. 
    
  • Hvis du føler deg trist at lanternen forsvinner langsomt i avstanden, kan du sikre den med en brannsikker ledning og holde den som en drage.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Lag et ønske. I noen tradisjoner bærer Kong Ming lanterner ønskene til personen eller familien. Hvis du eller din familie liker denne tradisjonen, kan du ønske deg noe så snart lyktene flyter, eller du skriver dine ønsker på papiret før du lar dem gå.                 
 14.  
            

Advarsler .

             
Firma populær:
Feire Thanksgiving.

Forbered din venn til en uforglemmelig bursdag.

Skriv en begravelsesordning for en avdøde besteforelder.

Gjør Halloween dekorasjon selv.

Planlegg en romantisk dato for Valentinsdag.

Kjøp en perfekt gave til din tidligere kjærlighet.

Velg en gave til sjefen din.

Feire Hanukkah.

Planlegg et bryllup på et budsjett.

Feire Santa Lucia Festival.

Feirer Hvit Dag.

Velg en gave til en mann.

Dress opp som Medusa.

Skumle Halloween dekorasjon.

Feirer en tradisjonell påskedag.

Feire mors dag.

Blås ut et hardkokt egg.

Cinco De Mayo feirer.

Blås ut egg.

Gjør Halloween dekorasjon selv.

Dress opp til Halloween som en eldre person.