Home \ filosofi
 

Mantras synger.

 

Meditere og syngende mantraer, som reciterer Guds navn, er laget over hele verden, i buddhisme, hinduisme, islam, kristendom osv. Chanting mantras er en mystisk og magisk opplevelse fordi kroppen gjennom sang og Meditasjon blir et tempel og et guddommelig instrument. For å synge mantra trenger vi riktig pusting, avslapning og riktig tankegang.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.      1      Velg din mantra. Chants er hovedsakelig laget av Guds navn, de hebraiske mystikene sang Guds hemmelige navn som Yahweh, Adonai og Elohim; Hindu yogier sjanger navnene på Shiva, Vishnu, Brahma eller andre guder og gudinner. Kristne sjanger navnet på Jesus eller Maria eller direkte å synge til Gud er en gammel måte å uttrykke kjærlighet til Gud. Velg dine mantra på forhånd.        
 2.  
 3.      2      Chanting er en form for meditasjon og stilhet er viktig. Klargjør rommet ditt med stearinlys og josspinner og gå først inn i stillheten i hjertet ditt; føl mantraet. Hver mantra har en dyp mening - koble til den. Begynn å synge fra rom med fred, åpenhet og kjærlighet!        
 4.  
 5.      3      Syng og respekter signalene til kroppen din. Er stemmen din veldig stille, er du redd for at du vil bli sett eller hørt? Er halsen for stram? Synger du fra tarmen eller ut av hodet? Er du sentrert, jordet, balansert og respekterer behovene til ditt hjerte og sinn? Er du for høy? Ønsker egoet ditt å kjempe inn? Er du chanting fordi du vil at andre skal høre deg eller fordi du vil bli den guddommelige energien og la det guddommelige strømme gjennom deg?        
 6.  
 7.      4      Syng med kjærlighet og engasjement. Når vi synger ordene med mantraer, bønner eller hengiven sanger, blir vi den transcendente vibrasjonen av lyden som vi gjentar og blir ren kjærlighet og glede. Sangeren hengivne sanger med dyp følelse og full tro og la den transcendentale skjønnheten og egenskapene i ordene komme inn i din sjel.        
 8.  
 9.      5      Syng i en gruppe og bruk instrumenter. Bli med dine stemmer og hjerter i en ånd av kjærlighet og hengivenhet til andre, det er en magisk opplevelse. Chanting følger vanligvis med trommeslag, klapp, rattling og andre slaginstrumenter.        
 10.  
 11.      6      Dance. Når hjertet ditt er fullt av lidenskap, dans dansen av guddommelig kjærlighet. Han vil berike din erfaring.        
 12.  
 13.      7      Meditere på slutten av hver chanting. Mantra, kirtan, chants, sang hengiven sanger, alle har ett mål: å roe tankene dine og åpne hjerter til den guddommelige strømmen. La stillheten lede deg til den guddommelige elven.                  
 14.  
             

Tips .

                  
Filosofi populær:
Opplyst.

Forstå eksistensiell filosofi.

Nyt livet fullt ut.

Fange spøkelser.

Brenn røkelsepinner.

Mottatt nattverd i den katolske kirken.

Å være quirky.

Vær jødisk.

Bøy en skje.

Forstå eksistensiell filosofi.

Hold sabbatsdagen hellig.

Slik ber du en Novena.

Snakk med spøkelser.

Konsentrere olje.

Bli en Mason.

Lei et godt kristent liv.

Bestem hva du vil gjøre utenom lånet.

Bestem hva du vil gjøre utenom lånet.

Utfør en astral projeksjon.

For å bli frelst av Jesus Kristus.

Kast bort en bibel.