Home \ filosofi
 

For å utføre Tahajjud-bønnen.

 

Du har sikkert kommet over denne artikkelen fordi du tidligere har lest en annen som omhandler hvordan du blir en bedre muslim. Tahajjud-bønnen er en spesiell bønn og krever at du har en kort dyp søvn før denne bønnen, som navnet på bønnen sier, betyr Tahajjud oppvåkning. Denne bønnen kan utføres når som helst mellom Isha og Fajr. Det er imidlertid best, hvis det blir bedt mellom midnatt og fajr, helst i den siste tredjedelen av natten. Gjør det din rutine og tilbedelse, Han vil belønne deg rikelig.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Pass på at du våkner fra søvn og det er mellom Isha og Fajr.        
 2.  
 3.             2      Lag Wudu. Det er rituell ablusjon før bønn eller lesing av Koranen.        
 4.  
 5.             3      Gå til et rent sted. Det er viktig å beholde dette fordi Guds navn er rent og derfor skal vi bare snakke om ham på et rent sted. Legg bønnteppet ditt i retning av Qiblah og sett deg ned. Qiblahs retning er retningen til den hellige Kabah.        
 6.  
 7.             4      Slett alle verdslige bekymringer fra ditt hjerte. Rolle deg selv. Hvis du har problemer med noen, ignorere dem. Forsøk å være fullt bevisst i øyeblikket. Kjør bort alle negative tanker eller følelser. Lukk øynene og konsentrere deg om hjertet ditt.        
 8.  
 9.             5      Gjør frivillig bønn. Tahajjud bønnen er ikke obligatorisk, men det er nødvendig å gjøre det. Sørg for at du vet hvordan du skal bønn i islam før du prøver å forstå følgende prosedyre. Det er en setning (Rakat) av to bønnssykluser. Du kan gjenta denne setningen så mange ganger som du vil. Det er ingen grense. Åtte rakat anses å være optimale.  
    
  • Etter recitering av Al-Fatiha i første syklus, recitér Surah Al-Kafirun .
  •  
  • Etter å ha recitert Surah Al-Fatiha i annen syklus, recitér Surah Al-Ikhlas .
  •  
  • Under Sujud i annen syklus, reciter følgende tre ganger: Rabbi adkhilnii mudkhala sidqiwwa akhrijnii mukhraja sidqi waj'allii minladunka sultaanan nasiiraa. "O Gud, jeg er kommet fra sannhetsdøren, og så er kommet ut av sannhetsdøren, og gi meg hjelp fra deg."
  •  
         
 10.  
 11.             6      Etter å ha fullført rakaten, spør Gud om helse og en god skjebne. Gud er villig, Han vil oppfylle dine ønsker.                  
 12.  
             

Tips .

             
Filosofi populær:
Leser et astrologi diagram.

Ordinert prest.

Finne Gud.

Har en Zen innstilling.

Lese tarotkort.

Ta med magi i hverdagen.

Bruk Ouijabett trygt.

Konverter til jødedommen.

Starte en lokal kirke.

Finn meningen med livet.

Gå til kirke.

Bøy en skje.

Les linjene i hånden.

Bekjennelser i den katolske kirke.

Bli en kvalifisert etisk hacker.

Kanal.

Som Kristus kommer nærmere Gud.

Karva Chauth feirer.

Zen Meditation (Zazen) for nybegynnere.

Som kristne ungdommer gjør en forskjell.

Sjekk hvor godt forskjellige dyrekretsen passer.