Home \ filosofi
 

Takk Gud for hver av hans velsignelser.

 Da ropte Jesus: "Far, himmelens og jordens herre, du er begynt å etablere ditt herredømme." Du har skjult det fra den vise og den lærde, men du har gjort det åpenbart for den uvitende. For det lover jeg deg! " (Matt 11:25) Har du noen gang tenkt på å takke den som gir deg" alle ting " kan gi deg flere velsignelser enn å klage på mindre ønskelige hendelser, hvordan du styrker troen og din selvtillit til å være i stand til å motta disse større velsignelsene.

                 

Fremgangsmåte .

    

Be Gud om velsignelser og svar på bønner, og fortsett ved å tjene andre som trenger og vil ha det. Tenk på hva du kan gjøre for Herren. Bibelen sier at alle skal alltid takke og prise Herren. Tenk på en ting - og det er: "Stol på Herren med hele ditt hjerte og ikke stole på tankene dine, men husk ham på alle dine veier vil han lede deg rett. " (Ordspråkene 3: 5). "Forsøk å gå inn gjennom den smale porten, for mange sier jeg, vil forsøke å gå inn og ikke. "

 
   
 1.            1      Godta Guds velsignelser og gaver, men ikke glem å takke ham når du får det du vil ha.        
 2.  
 3.             2      Ikke overdrive det: Gud spør oss ikke om å sitte i kirken eller på gulvet hele dagen, og takk, men hvis han velsigner oss med en gave, bør vi si takk.       
 4.  
 5.             3      Arbeid på vane å be Gud om hver velsignelse og behov - men så glemmer å være takknemlig.        
 6.  
 7.             4      Utsett ikke alltid takk til Herren (som om du en dag skulle komme rundt) , glem å takke ham i hvert øyeblikk.       
 8.  
 9.             5      Husk at hvis du ikke vil at svarene dine skal gå vekk: Hvis Herren tilfredsstiller deg med alt du vil ha eller trenger, må du sørge for at du umiddelbart takker ham for å "ligge bak" for å unngå fremtiden. 
    
  • Vil du at Gud skal forsinke dine bønner, bønner og velsignelser?
  •  
         
 10.  
 11.             6      Husk at hvis han har velsignet deg med så mange ting i livet ditt, f.eks. B. Med luften du og jeg puster, må du takke ham.        
 12.  
 13.             7      Si tre ord til din daglige bønn før du sover: "Takk, Herre." Dette vil ikke skade deg på noen måte; Faktisk vil det bringe flere og flere velsignelser i livet ditt - takk Gud for alt, ikke bare det beste av tider. Prøv å få en ånd der du takker ham på hvert trinn, da vi kan vise stor takknemlighet til Herren som skapte oss - som vår guddommelige Skaper.                 
 14.  
            

Tips .

    
   
 • Hvis ikke i hvert øyeblikk, så minst etter din daglige bønn, før du gå til sengs - si "takk, sir." Disse ordene vil bringe velsignelser til livet ditt. Hvis et problem oppstår, begynn å bede på forhånd da svaret allerede er utarbeidet.
 •  
 • Tenk på noe hver dag, du kan være takknemlig for og si i dine bønner og roser at du er takknemlig for det.
 •  
 • Gud, selv i vanskelige tider, for muligheten til å stole enda mer på ham.
 •  
 • Øynene som du leser dette er Guds velsignelse - og ørene som du hører er Guds velsignelse. Alt vi har i våre liv er en guds velsignelse, og det er også Guds nåde, som han aldri skifter til senere.  
    Hvorfor skal vi utsette noen takk, som Herren fortjener til senere.  
   
 •  
             

Advarsler .

    
   
 • Vær rettferdig og nyttig, "fordi med målet du måler, blir du dømt igjen". Spesielt hvis du ikke forventer det...
 •  
 • Glem aldri å takke ham; Han er så glad når barna hans takker ham. Nåde og trofasthet vil ikke forlate deg. Heng henne på nakken og skriv henne på hjertebrettet ditt! " (Ordspråkene 3: 3)  
 •  
 

                 
Filosofi populær:
Feire det kinesiske nyttåret.

Bli mer åndelig.

Bruk magi og skriv inn okkulten.

Gjett stjernens tegn på noen.

Healing sjelen.

Bøy en skje.

Mantra meditasjon.

Gå til kirke.

Lag en voodoo dukke.

Studiefilosofi.

Kanal.

Finn sann lykke og fred.

Vær jødisk.

Åpne ditt tredje øye.

Bli en kvalifisert etisk hacker.

Studiefilosofi.

Vær jødisk.

Utvikle styrker.

Bli munk.

Å be for et mirakel.

Finn hans sjelevenner.