Home \ filosofi
 

Takk Gud for hver av hans velsignelser.

 Da ropte Jesus: "Far, himmelens og jordens herre, du er begynt å etablere ditt herredømme." Du har skjult det fra den vise og den lærde, men du har gjort det åpenbart for den uvitende. For det lover jeg deg! " (Matt 11:25) Har du noen gang tenkt på å takke den som gir deg" alle ting " kan gi deg flere velsignelser enn å klage på mindre ønskelige hendelser, hvordan du styrker troen og din selvtillit til å være i stand til å motta disse større velsignelsene.

                 

Fremgangsmåte .

    

Be Gud om velsignelser og svar på bønner, og fortsett ved å tjene andre som trenger og vil ha det. Tenk på hva du kan gjøre for Herren. Bibelen sier at alle skal alltid takke og prise Herren. Tenk på en ting - og det er: "Stol på Herren med hele ditt hjerte og ikke stole på tankene dine, men husk ham på alle dine veier vil han lede deg rett. " (Ordspråkene 3: 5). "Forsøk å gå inn gjennom den smale porten, for mange sier jeg, vil forsøke å gå inn og ikke. "

 
   
 1.            1      Godta Guds velsignelser og gaver, men ikke glem å takke ham når du får det du vil ha.        
 2.  
 3.             2      Ikke overdrive det: Gud spør oss ikke om å sitte i kirken eller på gulvet hele dagen, og takk, men hvis han velsigner oss med en gave, bør vi si takk.       
 4.  
 5.             3      Arbeid på vane å be Gud om hver velsignelse og behov - men så glemmer å være takknemlig.        
 6.  
 7.             4      Utsett ikke alltid takk til Herren (som om du en dag skulle komme rundt) , glem å takke ham i hvert øyeblikk.       
 8.  
 9.             5      Husk at hvis du ikke vil at svarene dine skal gå vekk: Hvis Herren tilfredsstiller deg med alt du vil ha eller trenger, må du sørge for at du umiddelbart takker ham for å "ligge bak" for å unngå fremtiden. 
    
  • Vil du at Gud skal forsinke dine bønner, bønner og velsignelser?
  •  
         
 10.  
 11.             6      Husk at hvis han har velsignet deg med så mange ting i livet ditt, f.eks. B. Med luften du og jeg puster, må du takke ham.        
 12.  
 13.             7      Si tre ord til din daglige bønn før du sover: "Takk, Herre." Dette vil ikke skade deg på noen måte; Faktisk vil det bringe flere og flere velsignelser i livet ditt - takk Gud for alt, ikke bare det beste av tider. Prøv å få en ånd der du takker ham på hvert trinn, da vi kan vise stor takknemlighet til Herren som skapte oss - som vår guddommelige Skaper.                 
 14.  
            

Tips .

    
   
 • Hvis ikke i hvert øyeblikk, så minst etter din daglige bønn, før du gå til sengs - si "takk, sir." Disse ordene vil bringe velsignelser til livet ditt. Hvis et problem oppstår, begynn å bede på forhånd da svaret allerede er utarbeidet.
 •  
 • Tenk på noe hver dag, du kan være takknemlig for og si i dine bønner og roser at du er takknemlig for det.
 •  
 • Gud, selv i vanskelige tider, for muligheten til å stole enda mer på ham.
 •  
 • Øynene som du leser dette er Guds velsignelse - og ørene som du hører er Guds velsignelse. Alt vi har i våre liv er en guds velsignelse, og det er også Guds nåde, som han aldri skifter til senere.  
    Hvorfor skal vi utsette noen takk, som Herren fortjener til senere.  
   
 •  
             

Advarsler .

    
   
 • Vær rettferdig og nyttig, "fordi med målet du måler, blir du dømt igjen". Spesielt hvis du ikke forventer det...
 •  
 • Glem aldri å takke ham; Han er så glad når barna hans takker ham. Nåde og trofasthet vil ikke forlate deg. Heng henne på nakken og skriv henne på hjertebrettet ditt! " (Ordspråkene 3: 3)  
 •  
 

                 
Filosofi populær:
Bli en ateist.

Be Allah om tilgivelse.

Vis noen med forbannelse.

Send inn en islamsk skilsmisse.

Stave Eliminer Black Magic.

Å be for et mirakel.

Be Gud om tilgivelse.

Føler deg heldig.

Bli en følge av Jesus.

Føler takknemlighet.

Forbedre deg selv.

Å praktisere sjamanisme.

Kast bort en bibel.

Bruk magi og skriv inn okkulten.

Få visdom.

Bli med Scientologi.

Unngå fristelser til å synde.

Bygg et alter.

Spør Gud om noe.

Bibelstudie.

Be i islam.