Home \ filosofi
 

Hvordan å be.

 

I bredeste forstand er bønn en ydmyk forespørsel. Bønnens benyttes ofte i dag for å referere til religiøs bønn: Som en dialog med en Gesitwesen eller en gud som du tror på. Mens bønnens ritualer og konvensjoner varierer mye, er intensjonene det samme - for å fornye den åndelige forbindelsen med en ekstern makt.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Når, hvor og hvorfor  ,

    
   
 1.            1      Ta deg tid til å be! Uansett hvordan du ber eller til hvem, kan det være vanskelig i hektiske tider å finne tid for en bønn. En måte å håndtere det er å gjøre bønn en del av din daglige rutine, for eksempel å be om morgenen etter å ha våknet, like før du går i dvale eller før hvert måltid. Det er ingen feil tid å be.  
    
  • Mange mennesker ber i følelsesmessige tider, for eksempel når de er triste, engstelige eller glade. Du kan be når som helst på dagen og så mye eller så lite som du tror er tilstrekkelig for ditt åndelige liv. Noen mennesker gjør det til sitt mål å opprettholde sin bønnestatus hele tiden ved å holde seg bevisst på deres åndelige forbindelse hele dagen.
  •  
  • Mindful Jews ber tre ganger om dagen (Shacharit, Mincha og Arvit), og muslimer fem ganger om dagen. Fortsatt andre ber helt spontant når de føler seg som det, eller når det skjer visse anledninger (for foreldrene, før et måltid, etc.). Kort sagt, gjør det du er!
  •  
         
 2.  
 3.             2      Finn et godt sted å be! Du ser at du kan be når som helst, hvor som helst og uansett hvordan. Kanskje det hjelper deg å være på et sted der fokuset er på åndelighet (som en kirke eller et tempel), eller hvor miljøet minner deg om ditt åndelige vedlegg (som et sted i naturen eller et sted med flott utsikt ). Du kan velge å be i nærvær av andre, eller du kan be privat.  
    
  • I noen religioner, som buddhisme, er meditasjon den vanlige form for bønn (eller noen ganger er bønn den vanlige form for meditasjon). Å finne et sted hvor du kan slå seg ned og føle seg knyttet til åndelighet, er like mye en anerkjent form for bønn. Enten du har et fritt felt eller et bøyende samfunn, finner du ditt "sted for tilbedelse"!
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kjenn din intensjon! Bønn følger ofte et ritual som gir intensjon om bønn. Det kan være en lang seremoni med en brann og tilbyr ofre for lykke i den kommende sesongen, eller en enkel, gjennomtenkt uttalelse før et måltid. Det trenger ikke å tigge, be, spør eller takk; alt det man må gjøre er å sette pris på.  
    
  • Bønn kan være en samtale, men det må absolutt ikke være. Noen religioner nyter bønn som en mulighet for intellektuell kontemplasjon. Dessuten trenger bønnen ikke noe å gjøre med deg. Den romersk-katolske tradisjonen inkluderer spesielle bønner og tilbedelse som en "gjenløsningens handling" eller for å rette opp andres synder.
  •  
  • Når du vet hvorfor du ber, er det noen spesifikk du vil snakke med? Hvis du leter etter en dialog med hvem?
  •  
         
 6.  
 7.             4      Forstå at bønn ikke må inkludere håndlaget, kontemplativ stil! Det kan være praktisk talt alt. Sang og dans har lenge vært en del av bønnerepertoarene til mange religioner. Selv noen kristne og muslimer ber i yoga form!  
    
  • Uansett hva som bringer deg nærmere din åndelighet, din Gud, kan være en bønnsaktivitet. Hvis spenningen i vandre bringer deg der, fantastisk. Hvis kunsten er å kose opp i teppet ditt, flott. Du kan brøl og klatre opp fjell hvis du verdsetter, lurer på eller være takknemlig.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Bønnens lov  ,

    
   
 1.             1      Gå på bønn! Det avhenger av din tro, hvis noen. Noen ganger kan det gjøre opplevelsen mer komplett ved å uttrykke dine tanker fysisk. Folk er forskjellige i hvordan de posisjonerer seg under bønn: sitter, knelter, ligger på gulvet, hendene brettes, foldes eller hevet høyt, holder hendene med andre mennesker, bøyde seg, danser, strukket ut på mage, whirling, rocking og så videre.  
    
  • Alle religiøse personer har tro som synes riktig for dem. Hva synes riktig for deg? I tillegg til stillingen din, tenk på kroppen din i grovt! Noen religioner tror at de ser i en bestemt retning under bønnsprosessen (mekka, for eksempel). Hvis det er et åndelig sted i livet ditt, bør du vurdere at stedet er i forhold til deg!
  •  
         
 2.  
 3.             2      Forbered deg på å be! Avhengig av din tro, kan du trenge et ritual for å forberede seg på å be. Kanskje du tror det setter deg i riktig humør. Gjør deg klar på en måte som du føler deg komfortabel eller passende!  
    Overalt i verden vasker folk seg selv, oljer seg selv, ringer klokkene, brenner røkelse eller papir, lyslys, ser i visse retninger, krysser seg selv eller fort. Noen ganger forberedes forberedelsen av noen andre, for eksempel en åndelig venn, en bønnleder, eller en lærer av din tro. Det kan finne sted i noen få minutter før (som vasking eller korsfesting), eller det kan vare i dager eller til og med uker (ved fasting).  
  • Mange religioner involverer ditt utseende. Visse klær anses som passende eller upassende for bønneforsamlinger. Hvis du av en eller annen grunn finner din nåværende klær distraherende, presenter deg i noe mer som minner om deg og din åndelighet!
  •  
         
 4.  
 5.             3      Start med bønnen! Du kan be ved å snakke høyt, tenke, synge, etc. Noen bønner er resitert fra minnet eller lest fra en bok, mens andre bønner er mer som underholdninger. Øynene dine kan være åpne eller lukkede. Du kan åpne bønnen din ved å kalle på Gud / gudene eller gudene du vil be og spør dem om hjelp (eller hva motivasjonen din er).  
    
  • Det er ingen feil måte å takle det på. Når en memorisert bønn eller sang treffer kjernen i den tilsiktede meldingen, er det ikke nødvendig å søke etter ord. Men hvis du har spesielle tanker, et spørsmål eller en bekymring i hodet ditt, teller hver uformell dialog like mye.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Spør, still spørsmål eller bare hør! Du kan be om svar, søke styrke, sende gode ønsker til andre, eller si takk. Kanskje den mest grunnleggende form for bønn ber om hjelp til å bli en god (eller bedre) person, og be om at din guddom styrer bønnen din.  
    
  • Det tar ikke lang tid før en bønn. Til slutt ville mannen med skjegget på skyen (eller en av mennene) sikkert ha en "Hei, takk!" setter pris på!
  •  
  • Forklare ditt sinn og bli stille kan være en nyttig del av en bønn. Ikke føl deg tvunget til å tenke, snakke eller lytte til meldinger uten avbrudd! Du kan få et tydeligere sinn som finner svarene i kontemplativ stil.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Fullfør bønnen! Noen mennesker avslutter eller lukker bønnen med et bestemt ord, uttrykk eller gest, eller bare ved å stå stille eller sitte i et minutt eller to eller "amen". si.  
    
  • Du vil merke når bønnen din er fullført. Gå, men reflekterende, ut av din holdning eller din plass og gå over til den daglige rutinen, bare litt mer åndelig enn før.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Filosofi populær:
Føler deg heldig.

Overvinne fremmedhad.

Tro på Jesus.

Fylles med Den Hellige Ånd.

Kjør et spøkelse ut av huset hans.

Meditere.

Utvikle psykiske evner.

Chants (meditativ sang).

Å gå til himmelen (kristendommen).

Finn Qibla.

Se spøkelser.

Å være kristen.

Finn ditt eget åndelige dyr.

Finn sann lykke og fred.

Hold sabbatsdagen hellig.

Bli en buddhistisk munk.

Les Bibelen om et år.

Fylles med Den Hellige Ånd.

Mottatt nattverd i den katolske kirken.

Forstå syllogismene.

Vær en heks.