Home \ filosofi
 

Lov Gud (kristendom).

 

Bestem for Herrens glede og lær å prise Gud bedre. Innse at din glede, selvtillit og håp er fra Herrer ! Her er noen eksempler på hvordan du kan rose ham.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Begynn med en bønn, for eksempel: <"> Hvor mye du, Gud, har gjort bare for meg, hver dag til denne time, Herre, bare du har kraften til å forandre livet mitt. " - og med negative følelser som du føler, for eksempel: "Jeg føler at du perking meg, jeg skal forvandle din nåde til ærverdige, fredelige handlinger og raseri Dedikere til ditt høyere arbeid. " (Anger kan ikke virke veldig kristen, men det er en grunn til at alle følelser skal fungere.  
    
  • Guide din vrede: "Jeg lover deg i denne tiden av vrede som jeg er imot" [ditt åndsobjekt] "for å uttrykke det på en konstruktiv og fredelig måte Jeg vil ikke forlate meg for å hevne og hate. "  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Husk Jesu liv: "Jeg holder deg til ære, for du kom til oss mennesker og døde på korset, slik at våre synder kan bli tilgitt."        
 4.  
 5.             3      La bevisstheten oppfylle deg: "Jeg prisker deg for livet jeg leder dag for dag og for å forstå at du ofrer deg selv for oss og har dermed bragt nåde til oss som lyser alle våre liv. " Si noe som: "Jeg er ikke redd for å innrømme at min forståelse av sannhet og ting er begrenset." Tenk: «Jeg prisker deg, fordi studiet av Bibelen ikke er en reise, jeg går alene, men jeg går med brødre og søstre i tro og Helligånden, å underordne min ånd til din Høyere Makt. "        
 6.  
 7.             4      Fortsett å navngi Guds attributter og attributter, for eksempel: "Du er kraftig!", "Allmektig er du, min far, min herre!" "Du er alt og i alt."        
 8.  
 9.             5      Takk: "Jeg takker for alle tingene i livet mitt, stort eller lite, du har valgt disse tingene for mitt gode." , si noen roser høyt.  
    
  • "Jeg takker deg og ærer deg, Fader, Gud, for din skapelses gave og skjønnhet og for å skape og veilede meg etter din vilje."
  •  
         
 10.  
 11.             6      Bruk Skaper til å prise Herren: "Himmelen og havet, Lov Herren"; "La alt som er i meg, prise Herren."        
 12.  
 13.             7      La ham fylle deg når du uttrykker din kjærlige kjærlighet til Gud: "Men du er hellig, du bor under Israels ros." Salme 22: 3        
 14.  
 15.             8      Hjelp de andre og prise det som Jesus sa: "Hva har du gjort for en av mine mindre brødre til en av mine mindre søstre, du har gjort for meg." Og Isia sa: "Er det ikke den ros som han velger for seg selv! Priset Herren, del med de fattige din godhet og det gode budskap, særlig med enker og foreldreløse."        
 16.  
 17.             9      Bønn i hans vilje og prise ham oppfyller dine bønner med den dypeste vennligheten.        
 18.  
 19.             10      Lag en dagbok av dine bønner, for du vil virkelig føle deg velsignet som du ser fremgangen dine bønner og ros vil oppleve i alle aspekter av livet ditt.        
 20.  
 21.             11      Lov ham under stormen i livet ditt: "Jeg prisker deg, Fader, Gud, for du er evig med evig hjelp og gir meg fred og trøst. er større enn noen som noen gang kunne forstå, og å prise deg og din nåde gir meg styrke. "                  
 22.  
            

Tips .

    
   
 • Lov Gud, selv i de vanskelige tider i ditt liv, for han vil fylle deg med fred.
 •  
 • I stedet for å overgi til ideen om en mørk fremtid, opplyse andres liv i Jesu navn. Bibelen sier at å besøke Guds minste etterfølger er "perfekt kristendom" hvis du hjelper dem i tider med behov.
 •  
 • Hvis du møter en attraktiv person av det motsatte kjønn: «Jeg lover deg, Herre, for det rart at denne personen er!» - Det styrker respekten din. Ære Gud ved å hedre sin plan for det hellige ekteskap.
 •  
 • Hvis du føler at du overgir til Gud, så vær fri til å heve armene dine - dette er også et tegn på at du aksepterer hans vilje og når ut til ham, for han vil vente deg der.
 •  
 • Skyld Satan når han prøver å forføre deg med tvil - for eksempel, "Skal jeg noen gang finne en kjæreste / kjæreste - eller til og med gifte meg?" - eller: "Vil jeg noensinne kunne bosette disse regningene?" - eller til og med: "Fungerer jeg for mye / for lite?" Bekymringer er aldri gode. Ikke bekymre deg, men bekjempe fortvilelsens mørke og vende seg til Jesu lys!
 •  
 • Et jordskjelv rystet fengselet til grunnlaget etter at Paulus og Silas ble slått og fengslet, og de sang salmer til natten. De roste Gud og fengselsdørene sprang åpne. Fangene forteller vakten hvordan han dyttet inn i sitt eget sverd, forutsatt at fangerne hadde flyktet inn i nattens mørkhet. Men de bad ham om ikke å skade seg selv, siden de alle ble igjen. Vakt og hans familie ble troende, så imponert var han. Han tok henne med til sine kamre og vasket sine sår, fordi Gud virkelig hører hans troendes bønner. Dette skjedde i Philippi. (Apg 16: 12-40).
 •  
 • Utvikle en følelse av nysgjerrighet og forbauselse: "Du gir meg tilgang til alt det gode som gjør mitt daglige liv så sant og vakkert."  
 •  
 • Som kristen har du et helt arsenal av ros: Bibelen gir deg materiale for å snakke spontan ros. Katolikker utfører korsbønnen med forsiktighet - selv selve måten kan allerede være en ros. De helliges bønner er fantastiske, og selvfølgelig er den Hellige Mass en av de høyeste former for tilbedelse på denne siden av himlene!
 •  
 • Les ofte Salmenes bok for å bli inspirert av rosene. Kom til den lyse siden av livet ved å rose og løfte Herren og synge med Ham.
 •  
             

Advarsler .

    
        
Filosofi populær:
Se spøkelser.

Utvikle styrker.

Løse voldspørsmålet i islam.

Fast og be.

Mantra meditasjon.

Så du ber som en kristen.

Lag en voodoo dukke.

Adresse katolsk prest.

Be Allah om tilgivelse.

Hvordan be.

Å være hellig.

Bli en følge av Jesus.

Bøy en skje.

Takk Gud for hver av hans velsignelser.

Blåser en shofar.

Palm lesing.

Bli en Buddha.

Bli en buddhist.

Starte en lokal kirke.

Bli en minister ved yrke.

Kanal.