Home \ filosofi
 

overleve en utlånt.

 

Folk er fastende av en rekke årsaker. Du vil kanskje raskt å gå ned i vekt eller avgifte eller fasting er en del av ditt åndelige liv. Uansett årsakene dine kan det være vanskelig å holde fast. Men med forberedelse, engasjement og selvomsorg kan du gjøre det.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Forbered deg på å feste  ,

    
   
 1.            1      Gå til legen før du faster. Dramatiske næringsendringer kan dramatisk påvirke kroppen din. Spesielt hvis du har en underliggende sykdom som kan forverres ved fasting, f.eks. Diabetes, en lege bør være enig i dine faste planer. 
    
  • Mange mennesker raser av religiøse grunner, snarere enn helsemessige årsaker til å miste vekt eller avgifte. Men du bør vite at de fleste religioner som har en utlånt - inkludert islam, katolisisme og jødedom - har unntak for folk hvis helse kan skade fastende.  
  •  
  • Snakk med din religiøse leder om legen din bekymringer. Sammen kan du lage en plan for å følge din åndelige engasjement uten å true helsen din.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Drikk nok før det festes. Det kan ta flere uker - i et dokumentert tilfelle, til og med måneder! Overlever uten mat, men han dør veldig fort uten vann. Kroppen vår er om lag 60% vann, og hver kroppscell trenger vann for å fungere ordentlig. Uten vann dør de fleste innen tre dager. Faste kan ta en rekke former - det kan få lov til å drikke vann hele dagen mens det fastes. Andre faste vaner - f.eks. I islamsk utlånt Ramadan - drikkevann over lange avstander av dagen er ikke tillatt. Uansett hvor mye vann du kan drikke mens du faster, sørg for å forberede kroppen din i en lang periode med ernæringsmessig mangel ved å drikke mye mer vann på forhånd. 
    
  • Drikk rikelig med vann i dagene før det faste. Deretter drikker du om to liter av en fuktighetsgivende væske før det siste måltidet av lentet.
  •  
  • Undgå også dehydrerende matvarer som inneholder mye salt eller sukker, f.eks. Hurtigmat eller krydder kjeks eller lignende
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lås ditt koffeinforbruk. Kaffe, koks, te og energidrikker vi drikker daglig inneholder høye koffeininnhold. Kanskje du ikke ser det på den måten, men koffein anses som en stemningsendrende substans som kan føre til avhengighet og til og med avhengighet. Hvis du tar koffein regelmessig og det plutselig mangler, kan det oppstå abstinenssymptomer. I et normalt diett er symptomene ikke så klare. Men allerede en veldig kort faste tid, f.eks. en dag før kirurgi, kan gjøre uttakssymptomer verre.  
    
  • Vanlige symptomer på koffeinavtak er hodepine, tretthet, angst, irritabilitet, depresjon og konsentrasjonsproblemer.  
  •  
  • For å unngå disse uønskede bivirkningene, bør du spenne deg i ukene før faste koffeinholdige produkter.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lås ditt tobaksforbruk. Hvis du er avhengig av tobakksprodukter, kan det være enda vanskeligere å gi opp koffeinforbruket. Men det er enda viktigere å avstå tobakk enn koffein. Ikke bare har tobakk en innvirkning på en tom mage, det gjør også alt vende rundt i hodet ditt og til og med få deg til å føle deg syk. I tillegg er det alvorlige helserisikoer som økt blodtrykk og hjertefrekvens, redusert hudtemperatur i fingre og tær.  
    
  • Hvis du finner det vanskelig å slutte å røyke - selv midlertidig - snakk med legen din for å lære mer om effektive spenningsstrategier.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Spis karbohydratrike matvarer. Ordet karbohydrat er i hovedsak hydrogenert karbon. I motsetning til proteiner og fett binder karbohydrater vann og hjelper kroppen å holde seg hydrert i lange perioder. Dette er svært viktig når du forbereder deg til å faste! Spis rikelig med høyt karbohydratmat i dagene og ukene før du lånet for å hjelpe kroppen din til å lagre vann:  
    
  • Multigrainbrød, pasta og müsli
  •  
  • Stivelsesholdige grønnsaker (poteter, pastinetter)
  •  
  • Grønnsaker (Romana salat, brokkoli, asparges, gulrøtter)
  •  
  • Frukt (tomater, jordbær, epler, bær, appelsiner, ananas og bananer)
  •  
         
 10.  
 11.             6      Kontroller delstørrelsene dine. Du må kanskje tro at du må fylle deg med så mye mat som mulig i dagene før lånet. Fordi det hjelper deg gjennom faser av sult, ikke sant? Feil! Hvis du tømmer deg selv før du faster, blir kroppen vant til store måltider, og du blir enda hungere når du slutter å spise. Det kan også være nyttig hvis du varierer måltidstiden slik at kroppen din ikke forventer et måltid på en bestemt tid på dagen.       
 12.  
 13.             7      Spis et stort måltid før du fester, men ikke overkoker deg selv. Mange velger for et stort proteinrikt måltid rett før fasting. Etter dager med små karbohydratrike måltider, kan dette siste måltidet få deg til å føle deg full lengre og gjøre overgangen til Lent lettere. 
    
  • Husk å konsumere nok hydrogeneringsvæske før ditt siste måltid for å hjelpe kroppen din gjennom Lent.
  •  
                   
 14.  
             

  Del 2      Lent outlast  ,

    
   
 1.             1      Bli involvert. Sult er en primordial følelse som påvirker hele kroppen, og det kan også bestemme tankene dine hvis du lar det gå. Hvis du fortsetter å tenke på sulten din, er det den raskeste måten å bryte raskt på. Distrahere deg selv ved å engasjere deg selv når det er mulig. 
    
  • Distrahere deg selv med enkle, morsomme aktiviteter, si med en venn eller les en bok.
  •  
  • Du kan også gjøre oppgaver eller ærender som du utsetter ellers. Hvis du vil distrahere deg selv fra sult, er støvsuging over hele huset ikke en så dårlig idé.
  •  
  • Hvis du faster av religiøse årsaker, kan du tenke på hvorfor du gjennomgår denne prosessen. Besøk religiøse møter, studere skrifter og reflektere over ditt forhold til Gud.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Tren ikke så hardt når du midlertidig faster. Avhengig av din faste og faste natur, kan anstrengende aktivitet tjene eller skade deg. Hvis du midlertidig faster, jeg. Regelmessig hver dag i kort tid, vil du sannsynligvis gå ned i vekt. Hvis du gjør sport med en kropp som mangler i karbohydrater, begynner den å brenne fett for å skaffe energi - som er målet ditt. Men du bør vite at kroppen din også brenner protein og muskelmasse. Derfor ville det være best å trene moderat og ikke utmate deg helt i hjerteopplæring.       
 4.  
 5.             3      Unngå veldig anstrengende aktiviteter når du faster i lang tid. Midlertidig fasting handler om korte faser. Selv om folk skal gjøre mindre kardioopplæring i disse korte perioder, kan de gjøre sport fordi de snart vil aktivere kroppene sine. Men hvis du planlegger å raske i noen dager eller mer, bør du ikke gjøre veldig anstrengende ting. Disse aktivitetene ville spise deg mye mer enn de ville hvis du spiste regelmessig. Hvis du er mer sannsynlig å raske i lang tid enn bare en kort tid, vil du ikke kunne aktivere kroppen din i løpet av denne tiden.       
 6.  
 7.             4      Gi deg selv nok hvile. Du kan være avslappet i søvnen, men kroppen din er opptatt av å ta vare på seg selv. Når du sover, har kroppen din tid til å reparere muskler, lage minner og kontrollere både vekst og appetitt gjennom hormoner. Hvis du er rask, kan det hende du finner det vanskeligere å konsentrere deg fordi du mangler ernæring. Vanlige lur i løpet av dagen er kjent for å øke oppmerksomheten, refokusere tankene dine og forbedre humøret ditt.  
    
  • Du bør sove minst åtte timer hver natt og ta regelmessige lur i løpet av dagen.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Tilbring tid med andre folk som faste. For de som raser av åndelige grunner, er det lett. Du har sikkert venner i ditt religiøse samfunn som raser samtidig og av samme grunner. Men selv om du er fastende eller avgiftende av helsemessige årsaker, kan du prøve å finne en venn som vil raskt med deg for å holde deg i bedriften. Hvis du har noen rundt deg som går gjennom det samme, så vil du ikke føle deg så alene. Hold hverandre ansvarlig og motiver mot hverandre for å oppnå målet ditt - uansett hva det kan være.       
 10.  
 11.             6      Ikke snakk om mat. Ikke sett deg selv i situasjoner hvor du er lei meg for deg selv. Selv om du er blant folk som også fort, ikke snakk om mat og hvor mye du savner det. Ellers vil du tenke på det, selv om samtalen er lang over. Dette kan føre til at du jukser når du er alene. I stedet for å snakke om hva du savner, snakk om noe positivt: hvilket mål vil du oppnå med det? Eller snakk om noe helt annet, f.eks. om filmen du nettopp har sett eller en hendelse på nyhetene. 
    
  • Si farvel til invitasjoner til å spise med ikke-faste venner til Lent er over. Selv om du ikke er fristet til å bryte deg fort, er det ikke morsomt å se på andre som spiser.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Hold en fastende dagbok. Selv om du har en partner og du skylder hverandre en konto for å holde fast, kan du bli frustrert på måter du ikke vil dele med andre. En privat tankegang hjelper til med å frigjøre damp og skrive ned erfaringen til å vurdere senere. Du kan gjøre det i en vanlig journal, hvor du skriver om hverdagen. Du kan også fokusere på bestemte temaer for fasting. Imidlertid er fasting sikkert en del av dine private tanker. 
    
  • Ikke censur selv! Selv om du faster av religiøse grunner, bør du ikke føle deg dårlig om å tenke på å gi opp. Bare ved å skrive, håndterer du følelsen og så kan du skylle den ut av systemet.
  •  
         
 14.  
             

  Del 3      Bryt den raske  ,

    
   
 1.             1      Du bør ha en plan for fasting. Uansett hvor sulten du er i slutten av lånet, må du motstå fristelsen til å kaste deg selv ved den første muligheten. Under fasting tilpasser kroppen på grunn av mangel på mat og bremser produksjonen av fordøyelsesenzymer. Hvis du spiser deg selv etter å ha fastet, blir kroppen din overveldet av maten som den ikke kan fordøye. Dette fører til magekramper, kvalme og oppkast. Hvis du nærmer deg den faste enden, bør du lage en plan hvordan du gjør en enkel overgang til det vanlige dietten.       
 2.  
 3.             2      Drikk etter en vannfastende juice eller spis frukt. Selvfølgelig, hvis du har gjort en juice raskt, så vil du ikke bryte fast hvis du drikker mer juice. Men hvis du bare drakk vann mens du faster, så kan du få kroppen tilbake til vanlig å spise når du drikker juice og spise frukt som inneholder mye vann. Magen din har krympet under fasting, så du finner sannsynligvis at du i utgangspunktet kan tilfredsstille din sult med juice og frukt.       
 4.  
 5.             3      Start sakte med svært små måltider. Bedre enn å slå seg ned på slutten av Lent til en fest, ta små snacks eller måltider hele dagen. Stopp å spise når du er sulten. Å spise for mye før kroppen din kan takle det kan føre til fordøyelsesproblemer. I begynnelsen er det bedre å spise vannrike matvarer: 
    
  • Supper og buljonger
  •  
  • Grønnsaker
  •  
  • Rå frukter
  •  
  • Yoghurt
  •  
         
 6.  
 7.             4      Tug maten grundig. Grundig tyging tjener to formål etter fasting: For det første forhindrer du deg på å dousing dine måltider. Hjernen tar ca. 20 minutter å behandle informasjonen fra magen og gjenkjenne at magen er full. Å spise for fort fører til å spise for mye, noe som kan være farlig etter en utlånt. For det andre sørger grundig tyging for at maten brytes ned i mindre stykker som er lettere å fordøye av kroppen. 
    
  • Tug hver bit omtrent 15 ganger.
  •  
  • Drikk et glass vann før hvert måltid og en for å senke spiseprosessen. Ta en liten slurk mellom hver bit.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ta probiotika til deg. Dette er "gode bakterier" som naturlig finnes i munnen, fordøyelseskanalen og skjeden. De hjelper kroppen din til å fordøye mat effektivt, noe som er veldig viktig etter en utlånt. Spis mat som inneholder levende kulturer av Lactobacillus, f.eks. Yoghurt, surkål og miso. Du kan også ta kapsel, tablett eller pulver probiotisk kosttilskudd for å hjelpe kroppen din å fordøye.       
 10.  
 11.             6      Lytt til kroppen din. Uansett hva du leser om de beste typer faste, forteller kroppen din hva den er klar for. Hvis du får magesmerter etter overgangen fra frukt til grønnsaker eller hvis du føler at du må kaste opp, ikke tvinge deg selv! Spis frukt og drikke juice ved neste måltid eller til og med neste dag. La kroppen din bestemme når den er klar for hva. Over tid vil du kunne spise vanskeligere å fordøye måltider uten å føle negative bivirkninger.       
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (22)      
Filosofi populær:
Les fingrene dine.

Å skaffe en rik mentalitet.

Start en kult.

Gjør Tahajjud bønnen.

Føler takknemlighet.

Prediking.

Be Gud om tilgivelse.

Bruk magi og skriv inn okkulten.

Bli en hafiz.

Gratis tankene og tenkene.

Bli medlem av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige (Mormoner).

Rens ditt hjem åndelig fra psykiske forstyrrelser.

Feirer Sukkot festivalen.

Bli medlem av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige (Mormoner).

Å be for et mirakel.

'Hilsen, du ber Maria'.

Bruk den kinesiske kalenderen til å avgjøre kjønn før fødselen.

Bruk den kinesiske kalenderen til å avgjøre kjønn før fødselen.

Lag en lei.

Velsigne et kryss.

For å bli frelst av Jesus Kristus.