Home \ filosofi
 

Omvend.

 

Er livet ditt overveldende fordi du vet at du gjorde noe galt? Omvendelse er nøkkelen til å tilfredsstille ditt ønske om å klargjøre dette med Gud og de du har gjort noe med. Du kan dermed gjenvinne din indre fred igjen.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      "Hvorfor angre? "Omvendelse er en måte å ta skylden bort fra deg og innse at sjelen din er blitt renset. Og denne trosretningen tilfredsstiller Gud og får deg til å føle deg bedre.  
    
  •   Opplev fred og glede inkludert kunnskapen om at dine synder har blitt tilgitt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      "Hva lærer kirken deg? "De fleste steder for tilbedelse har en pastor / prest eller noen som leder tjenesten. Hvis du går mange ganger i kirken, vil du kunne se hvem presten er. Du kan få råd og instruksjoner fra denne personen.  
    
  •   Opplev Helligånden , og bli ny, lev i Jesus Kristus - og han lever i deg.
  •  
         
 4.  
 5.             3      "Hva er synder? "La oss rydde opp først - alle har syndet og alle gjør feil og gjør Helligånden trist; denne synd fjerner deg fra Guds Ånd  
    
  • I den katolske kirken er det to typer synd: venetiske synder (feil i oppførsel) og dødelige synder. En venetisk synd er en synd som ble gjort utilsiktet, og det er mindre alvorlig enn en bevisst, dødelig synd. En dødelig synd er en dødelig synd som dreper din sjels åndelige tilstand. Å lastre Gud eller Den Hellige Ånd er en dødelig synd. Mens fusk i en test ble kalt en venetisk synd.
  •  
         
 6.  
 7.             4      kontroll. Skriv ned alle de dårlige tingene du har gjort i den siste uken som du kan huske på et stykke papir, og følg deretter trinnene nedenfor. Husk de 10 budene og skriv ned andre ting du gjorde feil. Du kan gjøre dette hver uke, for eksempel på søndag.        
 8.  
 9.             5      "Hva betyr omvendelse? "Omvendelse betyr egentlig; "Endre din holdning." Å endre holdningen og vende seg bort fra personlig synd er svært vanskelig. Hvis hodet ditt forteller deg noe, vil du gjøre det. Ta de riktige avgjørelsene i livet.        
 10.  
 11.             6      Føl Guds sorg. Legg merke til at du har syndet. Å føle Guds sorg fører deg til omvendelse som fører til frelse (2 Korinter 7:10). Så bøyd betyr ikke bare å vende seg bort fra den gamle banen, men vende seg til en ny bane.        
 12.  
 13.             7      Be om hjelp: Bekjennelse er oppfatningen at vi ikke kan oppfylle Jesu standard uten Guds hjelp (Matteus 7: 7-11)        
 14.  
 15.   8      Innse at du har falt av. Selv om du vokste opp i et kirkemiljø og ikke kan tenke på noe du gjorde galt, er omvendelse fortsatt nødvendig. (Romerne 3:23)     
 16.  
 17.             9      Motta Jesus Kristus hvis du ikke allerede har gjort det. : Tro at Jesus Kristus er Messias, og at han gir oss evig liv: "Herre Jesus, fra denne dag til Jeg ber deg om å bli mesteren i mitt liv. Jeg tror at du er død for mine synder og har reist opp fra de døde. Herre, jeg innrømmer at jeg er en synder og har angrer og vil endre holdning og oppførsel. Jeg dedikerer livet mitt til deg. Takk for at du tilgir meg og renser meg for alt som ikke er sant. Kom inn i mitt liv, trøst og lei meg fra nå av til å leve for deg. I Jesu navn Amen. Ba Shem Yeshuah Amain. "Det er viktig å bli døpt med vann. Å være fylt med Guds Hellige Ånd gjennom Bibelen for å motta kraften til å være vitne til Jesus Kristus.        
 18.  
 19.             10      Fortsett å bekjenne dine synder i bønn og bekjenn at du ikke kan være som Jesus. Humble "bekjenner dine synder til hverandre". Ved å dømme ting med andre som har noe mot deg og be med en god samvittighet, adlyder du Kristus. Tilgi andre slik at du mottar barmhjertighet fra Gud; denne nåden er større enn frelsen til din sjel gjennom nåde gjennom tro på Kristus. Når det kommer til konsekvenser mot belønninger, må "målet [ærlig, kjærlig vennlig...] som du bruker for andre, også gjelde for deg.» Det er rettferdig å motta den lovede velsignelsen eller regne med konsekvenser hvis du oppfører seg ikke riktig.  
    
  • Hvis du er katolsk, kan du motta sakens sakrament ved å bekjenne dine synder til en prest.
  •  
         
 20.  
 21.             11      Spørsmål om tilgivelse. Du trenger ikke å gå til kirken for å omvende seg. Gud kan høre fra deg så mye som fra en religiøs leder. Du må "virkelig" tro at du er lei for det du har gjort og bestemmer deg for ikke å gjøre det igjen. Be til Gud og Jesus, analyser din feil og be om tilgivelse og aksepter at du har blitt tilgitt.        
 22.  
 23.             12      Lær av dine feil. Hvis du lærer av feil, trenger du ikke å gå gjennom det igjen. Ikke la hindringer i livet ditt kontrollere hva du vil gjøre. I stedet streber du etter å lykkes i noe godt og lever ved å velsigne og oppløftende mennesker i Guds navn (gi andre takknemlighet for suksess og ære til Gud).                  
 24.  
             

Tips .

             
Filosofi populær:
Forbered en minneservice.

Bli en UFO jeger.

Ta et skritt inn i det ukjente.

Konsentrere olje.

Lese aura.

Finn ditt eget åndelige dyr.

Leser et astrologi diagram.

Brenn røkelsepinner.

Slå opp et bibelvers.

Hvordan vitne.

Kanal.

Send inn en islamsk skilsmisse.

'Hilsen, du ber Maria'.

Lev i fred.

Bruk av Pancha Kachcham.

Kjør et spøkelse ut av huset hans.

Finn hans lykkelige tall gjennom numerologi.

Vær en Shaolin munk.

Fylles med Den Hellige Ånd.

Ikke vær overtroisk lenger.

Ghusl utfører.