Home \ filosofi
 

Lag en psi-kule.

 

En psi-sfæren er en sfære av psykisk energi (psi) hvis skapelse brukes til å undervise i enkel energiprofilering og programmering. De kan programmeres til å gjøre mye, mye mer kompliserte oppgaver. Denne øvelsen er mye enklere hvis du har en personlig lærer, men finnes i mange bøker og andre kilder om magisk og psykisk trening.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Forberedelse  ,

    
   
 1.            1      Jord og senter deg selv! Du kan begynne med å visualisere hvordan din energi, som røttene til et tre, utvides i jorden og forener med sin energi. Det finnes andre metoder. Denne øvelsen er utformet for å balansere deg.       
 2.  
 3.             2      Anerkjenn strømmen av Psi! Psi er energi og kan sendes, men for nå er det nok å vite at energi eksisterer i deg og strømmer gjennom kroppen din hele tiden.        
 4.  
             

    2      Forberedelse  ,

    
   
 1.             1      Lær å flytte Psi! Dette er enkelt så snart du vet hvordan det fungerer, men det kan ta litt tid før du får tak i det. Den psi ballen er opprettet ved å flytte psi energi i form av en liten ball til et ønsket sted. For noen er standard psi ball litt større enn en tennisball og mindre enn en grapefrukt. Men de kan også gjøres ganske store - for å nå rundt kroppen i tilfelle av skjold eller enda større.        
 2.  
 3.             2      Plasser hendene! Du kan bruke en hånd eller to, du kan holde den vertikalt eller horisontalt. Bare gjør det som føles riktig! Pass på at du ikke får hendene dine i en posisjon som dekker deg og gjør at du skjelver med innsats! Noen mennesker synes det er vanskeligere å føle psi når finnerne berører hverandre.        
 4.  
 5.             3      Følg psi-bevegelsen! Visualiser Psi i din Solar Plexus! Solar plexus er punktet der de nedre ribbenene møtes i midten; Legg hånden på magen din slik at din lillefinger berører mageknappen din! Dette er stedet du vil bruke. Det er mange inntrykk av hva Psi ser ut, som vann, brann, lys... Velg den som føles riktig for deg! Tenk deg i brystbenet hvordan det beveger seg sakte, og prøver å "føle" din solar plexus mens du visualiserer det! Her er en hovedchakra lokalisert.        
 6.  
 7.             4      Flytt psi! Visualisere det sakte å flytte opp, brystet ditt går opp og over skuldrene dine! Prøv å føle det! La det gå ned til armene dine og i hendene dine, la det konsentrere deg for en stund! Ta den opp igjen og deretter tilbake til brystbenet! Gjør dette et par ganger til du begynner å få tak i det!        
 8.  
 9.             5      Lag et skall! Ta Psi ut av din solar plexus! I stedet for å la det konsentrere når du kommer til hendene, la den strømme ut av håndflatene og danne en hul ball! Du bruker denne sfæren som et skall.        
 10.  
 11.             6      Program ballen og fyll den! Dette betyr å projisere dine intensjoner i Psi Orb for å kontrollere deres oppførsel. Enkel programmering bør holde psi inni og holde den på ett sted i stedet for å fly den i alle retninger. Etter at du har opprettet et skall, vil du ønske å fylle det la psi strømme inn i skallet! Din psi ball er klar.        
 12.  
 13.             7      Flytt psi ballen din! Bare flytt det som du flyttet psi fra din solar plexus! Denne gangen er det ikke i kroppen din. Dette kan kreve praksis; du blir bedre med tiden.        
 14.  
 15.             8      Eksperimenter med andre metoder! Det er mange måter å lage psi kuler på, noen mennesker har mye større suksess når de gjør det på en bestemt måte. Prinsippene er de samme; Finn din "energi" kilde, flytt psi, legg deretter psi på plass og bruk "energi" du må lage psi-punktet!        
 16.  
 17.             9      Eksperiment med komprimering! Gjør psi-ballen på størrelse med en volleyball, og når du er klar, kondensere den til en mindre, fastere ball! Mange synes å ha gode resultater med dette.        
 18.  
             

    3      Kilde: Psipog.net  ,

    
   
 1.             1      Samle din energi! Dette kan komme fra kroppen din eller fra en annen kilde. Du kan visualisere hvordan energien fra jorden gjennom føttene eller fra himmelen og solen gjennom kronekakraet ditt invaderer og fyller alle deler av kroppen din. Noen mennesker forestiller seg at energien kommer inn i kroppen når den inhalerer og går ut gjennom hendene når den utåndes.        
 2.  
 3.             2      Hold hendene stabile! Når du føler at du har nok energi, strekker du ut hendene dine! Du kan enten holde dem som om du holdt en basketball, du kan dekke dem når du holder en tennisball, eller du kan til og med nå ut en hånd. Gjør det som føles naturlig for deg!        
 4.  
 5.             3      Forestill deg hvordan et hull kommer opp i hånden din! Forestill deg en fargedøråpning og la energien strømme ut! Tenk deg et rør i begge palmer som sakte slipper ut Psi! Det trenger ikke å være veldig raskt eller med mye press, det må bare flyte naturlig. Ikke legg det ut av hendene dine; neste trinn vil hjelpe deg!  
    
  • På dette punktet bør du kunne føle psi. Det kan føles som varme, trykk eller kile. Når du føler dette, beveger hendene litt nærmere - hvis det er motstand (selv litt), vet du at du føler det.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Konsentrere strømmen! Solidify psi ved å visualisere den i en ball i hånden din! Du kan også gjøre det til en terning, en trekant, eller omtrent alt mulig!        
 8.  
 9.             5      Program psi-ballen! Dette er lettere for noen mennesker enn andre. Ha en klar intensjon i tankene! Noen ganger kan det bidra til å sette det i ord i sinnet. Poenget er at du sørger for at meldingen din er veldig tydelig.  
    
  • Psi kuler kan programmeres for omtrent alt. En vanlig bruk er å få en persons oppmerksomhet - program kulen til å "peke" noen for å la noen få vite at du vil snakke med ham! Kulen kan reise over lange avstander for å levere meldingen.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Slip Psi Orb! Når du har programmert henne, bør hun fullføre programmeringen så snart du lar henne gå. Selvfølgelig, hvis du bare gjorde en for å øve, så skal den løses.        
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Filosofi populær:
Åpne hans chakraer.

Forbered en minneservice.

Les Bibelen.

Bli en buddhist.

Løse voldspørsmålet i islam.

Argumenterer mot Guds eksistens.

Beregn personens alder gjennom palmistry.

Finn sann lykke og fred.

Forbedre deg selv.

Å be for et mirakel.

Utvikle telekinesis.

Bekjennelser i den katolske kirke.

Sjekk hvor godt forskjellige dyrekretsen passer.

Konverter til jødedommen.

Bli en helgen.

Lag Hellig Vann selv.

Hajj Pilegrimsferden til muslimene.

Brenn røkelsepinner.

Utvikle sjette sans.

Bruk forsiktig kuler riktig.

Gjør som en varulv.