Home \ filosofi
 

Bli en Buddha.

 

Verden er tilfreds når deres verdslige liv er hyggelig. Åndelige mennesker er tilfreds når de kommer til opplysning før døden, kan hjelpe sine medmennesker åndelig og stige inn i lyset (Paradis, de helliges dimensjon) etter døden. Dette er veien for trefoldig tilfredshet (Longchenpa).

 

I indisk yoga er det læren om de fire stadier av livet. Som barn får du åndelig og verdslig kunnskap. Som voksen ser du etter en god jobb og starter en familie. Man lever tilstrekkelig hans verdslige begjær etter kjønn, forhold, anerkjennelse og suksess.

 

På et tidspunkt er du klar til å sette fokus på den åndelige banen. I en alder mellom 30 (Buddha) og 60 (tradisjonell) blir man en yogi. Mennesket trekker seg til ensomhet alene, med sin kone eller med en gruppe (kloster, ashram) og intensiverer sine åndelige øvelser (yoga, meditasjon, lesing, tankearbeid, følelsesarbeid). Etter 12 (tradisjonelt) til 30 år (normal) når man opplysningene.

 

En er åndelig frelst. Man lever hovedsakelig (i Gud, i lyset, i Sat-Chid-Ananda -> opplyst Vesen - Guds bevissthet / Enhetsbevissthet - indre lykke). Den ene er befriet fra livets lidelser. Nå er det på tide å hjelpe den uopplyste medmannen. Du arbeider på din egen måte som en åndelig mester.

 

Det er veien til et optimalt liv. En mann (mann eller kvinne) lever tilstrekkelig hans verdslige behov og innser den dypere meningen med livet. Etter døden kan den opplyste sjelen fritt velge å bli i paradiset eller komme tilbake til jorden for å ytterligere redusere lidelsene på jorden som en bodhisattva (karma yogi, saint) og la andre sjeler komme seg inn i lyset.

 

Hva er dine livsmål? Tenk mantraet: "Mitt livsmål er... Min vei til å nå disse målene er... Om alle opplyste herrer, ber jeg om veiledning og hjelp på vei." Denne artikkelen er basert på antagelsen om at det er et liv etter døden og muligheten for reinkarnasjon.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.      1      Definer dine livsmål. Hva vil du oppnå verdslig (okkupasjon, forhold, reise, opplevelser)? Hva vil du oppnå åndelig (indre lykke, indre fred, helse, opplysning, gjør godt, paradis)? Du trenger ikke å bli en Buddha i ett liv. Vanligvis trenger en sjel tusenvis av liv for det. Det er mange stadier av opplysning. Buddhahood er det høyeste nivået, nivået på en perfekt mester. Det første trinnet er bare å være i harmoni med deg selv og livet ditt. Bare gå hvert skritt mot Buddhahood. I henhold til lovene om logikk (karma lov), vil du en dag komme sikkert til reisemålet. For dette livet, sett målet og banen som er realistisk for deg. For eksempel kan målet ditt være å ha et tilfredsstillende liv i dine interesser og å nå en lykkelig alder gjennom tilstrekkelig åndelig praksis.        
 2.  
 3.   2      Lag en klar implementeringsplan. Hva er din vinnende måte? Hvordan kan du nå dine mål? Ikke overdriv og ikke overdriv deg selv.     
 4.  
 5.   3      Hold deg til livsplanen din. Flow fleksibelt med omstendighetene, men gi aldri opp dine åndelige mål.     
 6.  
 7.   4      Spør de opplyste mesterene for veiledning og hjelp. Bli initiert av en opplyst Mester (overføring av opplysningsenergi, darshan).     
 8.  
 9.   5     Finn de riktige åndelige øvelsene (yoga, meditasjon, lesing, mantraer, gjør godt).     
 10.  
 11.   6      Lev i hovedsak. Livets essens er kjærlighet, fred, lykke, visdom og åndelig praksis.     
 12.  
 13.   7      Gå videre på en midtvei. Lev glede tilstrekkelig, uten å miste deg selv i glede.               
 14.  
             

  Video     Det er mulig at denne tjenesten utveksler informasjon med Youtube.  ,

    
    
 
       
Introduksjon til buddhisme med Dalai Lama.
 
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Filosofi populær:
Be.

Åpne ditt tredje øye.

Mantras synger.

Rens ditt hjem åndelig fra psykiske forstyrrelser.

Bruk en miswak.

Bruk Ouijabett trygt.

Forstå syllogismene.

Ta et skritt inn i det ukjente.

Vær jødisk.

Blåser en shofar.

Bli mer åndelig.

Si takk.

Å bli døpt.

Finne Gud.

Stave Eliminer Black Magic.

Utfør en seanse.

Vis noen med forbannelse.

Sitat Bibelen.

Ta kontakt med din verneengel.

Bli en kvalifisert etisk hacker.

Dignify døende.