Home \ filosofi
 

manifestere noe.

 

Først bli fortalt at det er kjent at vi ikke manifesterer seg fra hjernen, men bare fra sinnet. Selvfølgelig, siden hjernen har både en positiv og en negativ side - og dette er naturen til tankene også - trekker vi automatisk inn den negative siden hvis manifestasjonen vår lykkes (og jeg håper på alle).

 

Og dette skal forstås fullt ut. Fordi de fleste av oss anser åndelighet med et verdenssyn med ren positivitet. Dette er ikke galt, men det er ikke (ennå) hele bildet. Det krever å skape både negativ og positiv. Og det negative vil ikke bli forstått som noe dårlig eller galt. Det er ekvivalent. Hvis du helt og fullt forstår dette, kan du opprette fra sinnet.

 

Hvis du vil ha en mer helbredende tilnærming, må du bare fokusere på hjertet ditt. Hjertet vårt er mye mer primordial enn vår hjerne, og derfor er det renere og, enda viktigere, i enhet. Og denne enheten står for universets eksistens og selve skapelsen. Så vær så snill å lære mer om manifestere fra hjertet .

 

Denne artikkelen i sin opprinnelige versjon viser bare versjonen av ånden.

 

Du kan opprette de erfaringene du vil ha. Ditt sinn har energi til å bringe til liv det du vil manifestere.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Erkjenn at dine tanker er en form for energi som inneholder frøene til dine fremtidige erfaringer.        
 2.  
 3.             2      Lær å roe tankene dine. Meditasjon er både lett og vanskelig. Når du har mestret den meditative tilstanden, må du begynne å introdusere et bestemt ord som "lykke" eller et bilde (som en personlig logo) som du har gitt mening i (for eksempel en kontroll med en viss mengde av det).       
 4.  
 5.             3      Forbedre denne teknikken ved å holde en virkelighetsdagbok. Skriv i disse setningene i nåtiden (som om det bare skjedde) hva du gjør, sier eller tenker, forventer at du vil manifestere.       
 6.  
 7.             4      Lag rom for nye erfaringer ved å bevisst endre gamle vaner og rutiner. Ta en ny rute til jobb. Stå opp tidligere. Spis noe annerledes til frokost. Gi opp noen ting.       
 8.  
 9.             5      Lag ritualer for å symbolisere det forventede resultatet. Når du manifesterer en ny bil, kjøp noe som symboliserer det.       
 10.  
 11.             6      Lag en liste over alle assistenter: pålitelige venner, favorittsteder, inspirerende musikk eller til og med dine selvtillit talismans.                 
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Filosofi populær:
Bruk en bindestav.

Vær en heks.

Forbedre deg selv.

Har en Zen innstilling.

Mantra meditasjon.

Bruk en tryllestav.

Bli en kvalifisert etisk hacker.

Konsentrere olje.

Fri tankene.

Karva Chauth feirer.

Bygg et alter.

Omvendt.

Evangelize.

Finn Qibla.

Be Barmhjertighetens rosenkrans.

Manifestere noe.

Kjør et spøkelse ut av huset hans.

Lag en psi kule.

Å være hellig.

Brenn røkelsepinner.

Forbered en minneservice.