Home \ filosofi
 

praktisere tro.

 

Har du ofte vurdert hva sivilisasjon - respekt, kjærlighet, balanse og sameksistens av mennesker - gjør det mulig? Vi bruker alle troen. Tro er tillit og forsikring om at det vi tror på blir sant. Lære å bekrefte og dele sammenhold gjør at en person, et sunt individ, kan leve et målrettet liv. Denne egenskapen er virkelig kjernen grunnlaget for aksept av familie, stamme og samfunn, by og så videre ned til uendelig. Enten du anser deg som en dyp åndelig person eller ikke, trenger du din tro til å gå gjennom livet, ha det gøy, å jobbe, og å gå på skole. Ved å lære å bekrefte denne troen og dele den med andre, vil den hjelpe deg med å lede et trofylt liv.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Bekreft din tro  ,

    
   
 1.            1      "Skift ditt instinkt ett skritt høyere". Lei deg selv til det du elsker, nyt det du gjør, elsk det du føler eller håper å vite. Tillat deg selv å ha utsøkte og elegante eller komplekse tanker i tankene dine og utfordre andre med jakten din ved å oppleve det positive du tror fungerer (og oppmuntrer deg selv). Til sammenligning, overvinne frykten din (eller hat) med bedre ting enn hva du kan håpe på, avhengig av øyeblikket. 
    
  • Gå til Sky Diving fordi du tror på en nøkkelperson, den spesielle personen som har pakket din fallskjerm.
  •  
  • Kjør høyhastighet på motorveien med dine implisitte overbevisninger (og noen forventninger): Kjørere adlyder regler, opprettholder ferdigheter og våkenhet, og alle forblir på deres side for å holde seg i live.
  •  [4111] Tillitsfullt spise på en restaurant og tro på det (stole på det) at kokken ikke vil drepe deg, og tro at han eller hun forbereder maten ren, frisk og trygg.  
  • Bli en topp prestasjons person (eller "en som") på større skala.
  •  
  • Forsvar en god sak, klapp hendene dine, få rytmen - Godta regler, respektere en rettsavgjørelse.
  •  
  • Godta å konkurrere eller samarbeide, være fredelig, eller slåss og samarbeide med andre for å ha et hjem, skole, team, vennlig eller avskyelig arbeidsplass, følg en veiledning,...
  •  
         
 2.  
 3.             2     

  Tro på et «positivt» nåværende eller forutsigbart utfall, som går utover bare en rutine eller en hverdagsholdning som vanlig forventes, er noe veldig verdifullt og hva en høyprester handler om. Prestere kan lykkes i å ha en fast tro, i en flott mulighet, og gjennom deres tro og handlinger som visualiserer og forfølger en hensikt ved å tro mer og gjøre mer enn det mange andre. Ta glimt av "kaliber av et ytelses menneske" ved å godta den fulle gaven til en fantastisk visjon for en god sak eller et godt motiv. Dette går mye lenger enn de separate grensene til sanne forhåpninger. Dette skjer i et område med påviselige hendelser, men utover begrensningene i begreper som ses i dagliglivet. Det er en følelse dypt inne som gir folk en følelse av noe større enn bare mekanisk logikk. Tillat denne velsignelse til å slå rot som et frø, og la røttene til denne gaven motivere deg.  

    
  • Hvis du ikke er religiøs (religiøs), så legg din tro på muligheten: at gjennom samarbeid, godvilje og veldedighet kan man overskride hat og undertrykkelse i denne verden. Eller opprettholde en tro på kunsten, at litteratur, musikk og kreativitet kan lede deg til en høyere, bedre sinnstilstand. Tro i empirisk forespørsel, vitenskap eller filosofi for å svare på viktige spørsmål du har om livets tilværelse og alle andre ting. Hvor kommer vi fra? Hva betyr det å leve? Se etter disse svarene med troen på at du vil finne dem.
  •  
  • Hvis du er dypt åndelig eller religiøs, tror du på en høyere makt og dedikerer livet ditt til den guddom og til tilbedelsen og tjenesten til denne Guden som du stoler på. Troen oppstår ved å høre og høre gjennom ordet. Hvordan vet du hva som er sant? Bruk din tro på Guddommelig Providence og Ordet for å forklare verden, Ånden som veileder og trøster deg. Finn et fellesskap med likesinnede troende som deler din lidenskap for liv, sannhet, håp, vei og kjærlighet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tro på grunnlag av kunnskapen du har oppnådd gjennom læring. Uansett hvilket tro eller trossystem du følger, er det viktig for deg å tro på det, og for å utvikle den troen gjennom hele livet ditt i form av en livslang læringsoppgave. Forplikt deg til å bygge din tro på et trossystem basert på kunnskap. Ikke vær en uvitende troende, i den forstand at "du kjenner sannheten, og sannheten vil gi deg frihet", da dette bekrefter uvurderlig verdi av kunnskap!  
    
  • Hvis du tilhører en religiøs tro, forplikter deg til å studere hovedteksten og skriftene i ditt trossystem. Hvis du bare er kristen ved jul og påske, og til og med "slå på" for å få et ord, er det ikke nok til å lede et troende liv. Les den religiøse teksten (som Bibelen eller Koranen) og bli kjent med opprinnelsen til din religion.
  •  
  • Hvis du tror på vitenskap eller andre ikke-religiøse trossystemer, bør du være skeptisk til faget, stille spørsmål og være åpen for alternativer. Et vitenskapsbasert sinn kan være så lukket som andre måter å tenke på hvis du ikke er mottakelig for andres rett til å utøve sin egen tro som kanskje ikke gir deg det grunnleggende.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Tror pågår. Tro på din evne til å oppnå det du vil eller trenger ved å overstyrke din nåværende situasjon og bli den best mulige versjonen av deg selv. Vær så uavhengig som mulig, vær effektiv i en verden som ofte bare snakker om motsatt. Bruk din tro til å gjøre forbindelser med andre; Dette øker din suksess og tro på noe. Angi mål. Opprett deg selv om nødvendig igjen og igjen ved å oppnå målene dine. 
    
  • Men hvis du tror på en høyere makt, frigjør det deg ikke fra bekymringene til her og nå. Du er ikke et blad som svever i din tros bris og sier, "Gud bryr seg om meg," når du finner deg selv arbeidsløs og du har ikke noe imot å finne arbeid. Bruk din tro til å holde deg nede, men aldri som en unnskyldning for ikke å ta ansvar.
  •  
  • For å tro på folks fremgang og å finne det gode i menneskeheten, må du også bidra til det. Du kan ikke gi noe tilbake ved å se på trist dokumentasjon og "føle deg dårlig" på grunn av situasjonen i den tredje verden. Gjør noe om det her og nå.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vis din tro på din familie og kjære. Hvis du ikke kan bygge tillit i familien din, hvem kan du stole på? Omgir deg med folk du kan stole på og lene deg på i tider med vanskeligheter - vær deg selv en person som andre kan lene seg på. Et samfunn av lojale troende er viktig, men en gruppe mennesker som kan stole på hverandre er viktig for å skape "sammenhold" og å dele med hverandre. 
    
  • Hvis du føler deg som den svarte sauen i familien, eller hvis du er fra en familie som ikke støtter deg, prøv å endre det - eller hvis det ikke virker, let etter et trofast samfunn andre steder. Tenk på å bruke mer tid i kirken, trene din tro og dele den med andre. Du kan også prøve å finne et kirkesamfunn og delta i et felles oppdrag der.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Bruk dine tvil til å validere troen din. Ingen som tror er noen gang uten tvil. Einstein oppdaget først kvadratet av quanta - en observasjon som viste at noen partikler var så tett innblandet at de fulgte lignende mønstre, uansett hvor langt de var fra hverandre - og kalte denne "spøkelsesverdige langtrekkseffekten". Dette rystet sin tro på Gud, i vitenskapen og i måten han forstod verden. Men kraften i denne paradoksale oppdagelsen styrket sin tro på begge. Det vi observerer kan noen ganger skremme oss, men vår verden konfronterer oss og våre oppfatninger av virkeligheten, enten vi liker det eller ikke.                 
 12.  
             

  Del 2      Del din tro  ,

    
   
 1.             1      Finn en gruppe likesinnede troende. Tro er mye lettere å trene i en gruppe som kan hjelpe deg med å slå den troen på et troverdig trossystem. Stål skarver stål, og akkurat som en person skarper den andre. Se etter en lokal organisasjon basert på "tro", dette kan være en kirke, en klubb eller en annen gruppe. Møt folk med hvem du kan øve din tro på.  
    
  • Hvis du ikke finner et fellesskap med samme interesser i ditt område, søk etter disse troende på Internett. Tro blogger, meldingstavler, YouTube grupper, og andre nyttige online grupper er mye brukt og like effektiv for å skape en sammenkomst. Du må aldri føle deg alene.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gjør ditt hjem et hus basert på tro. Hvis du har barn, kan det være en utfordring å bestemme hvilke overbevisninger du vil øke. Vil du utdanne henne slik du ble reist? Vil du utdanne dem med din egen tro, eller velger du frit å smi sine "metall" i mange forskjellige former? Det er en viktig del av et troende husstand å skape et miljø der tro kan vokse. Hvordan du gjør dette er helt din egen ting og din tros, men det er veldig viktig å gjøre tro (ikke bare en skygge av virkelighet uten tro) en del av din virkelighet og ditt familieliv.  
    
  • Hvis du er religiøs, kan du ta barna dine til kirken og utdanne dem i din tro. Selv om du ikke er religiøs, kan det være en styrke og bevegelseserfaring for å vise barna dine en verden av samfunn uten fordom. La dem se for seg selv og vurdere hvordan forskjellige mennesker praktiserer sin tro og tilbedelse.  
  •  
  • Hvis du ikke er religiøs, er det viktig å vise barna dine tidlig på det du tror på, ikke å tvinge barna dine til denne troen. Gi barna dine muligheten til å eksperimentere med en rekke forskjellige overbevisninger og måter å tolke verden på. La dem uttrykke sin tro på sin egen måte.
  •  
  • Når barna dine blir eldre, prøv å respektere sitt eget spirende trossystem og tro på noe. Det kan avvike fra din tro og bli et tvilsomt problem hvis du lar det skje. Hva gjør du hvis du er en engasjert ateist og barnet ditt vil inn i den katolske kirken? Hvis du selv er dypt religiøs, hva vil du gjøre hvis barnet ditt vender seg bort fra denne troen og hvordan den levde?
  •  
         
 4.  
 5.             3      Oppmuntre trofaste vennskap. Ikke vær alene med dine spørsmål (eller anstrengelser). Lag sterke forbindelser og langsiktige vennskap med folk som deler din tro og ønsker. Vennskap og relasjoner basert på tro, hjelper deg med å vokse, lære og støtte din tro. Hvis du er i tvil, tilbringer tid med venner som har mestret dem, og kan hjelpe deg med å gjøre disse tvilene til en jernbeslutning (til et troende liv).  
    
  • Vennskap basert på tro trenger ikke å dreie seg om en ting. Du trenger ikke å fortsette å snakke om vitenskap eller teologi med vennene dine, og du trenger ikke å snakke med andre forskere og religiøse tilhenger. Gå fiske hver nå og da.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vær sjenerøs. Åpne ditt lagerhus av tro til andre, slik at de kan bruke det fritt - eller legge til noe. Troen fungerer på en mystisk måte gjennom motiverende hendelser og mennesker. Du vet ikke om du ikke tenker på det og snakker om det (og deltar i ting). Mens noen som fokuserer på å tro, blir hyggelige og hyggelige, fører det til at andre oppfører seg nedlatende og for å hindre klar diskusjon, akseptere og forkynne ting. Hvis du tror at du allerede har anerkjent den eneste sannheten og dermed forklarer verden, vil det være vanskelig for deg å bare høre og dele tanker og overbevisninger med folk fra andre trosretninger. Gjør ditt beste for å prøve å dele din tro og kunngjøre sine gode nyheter nøyaktig og korrekt (gospel), og respektere andres rett til å uttrykke deres meninger fritt og å samle fredelig.  
    
  • Gjør et forsøk på å tilbringe tid med folk som tror på og praktiserer forskjellige ting fra deg. Bli med andre organisasjoner - lokale ballspillklubber, bowlinglaget, spillkvelder, nabolagsmøter - og tog velvillige vennskap med folk som kan tro på svært forskjellige ting og oppføre seg annerledes enn deg.
  •  
  • Det å hente inspirerende uttrykk for å tro og gi platituder kan høres bra noen ganger, men det begrenser også troen din, så vel som en mat som er i et bevaringsblikk. Troen er større enn imponerende sitater, og større enn slagord. Du kan ikke utvikle en dyp tro på den raske banen. Vær sjenerøs og ydmyk med din tro, men ikke vis den stolt og gi den opp til ydmyke andre. Unn deg selv mildt, men vær fast og klar.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Tenk på frivillig arbeid eller å gjøre misjonsarbeid. Uansett hvilken tro du følger, er det viktig at du bruker den til å returnere noe til samfunnet eller samfunnet som trenger hjelp. 
    
  • Religiøse samfunn har ofte misjonærreiser som en del av ungdomsgruppene, og disse spiller også en stor rolle i kirken, og bidrar til samfunnstjenesten og organisasjonen. Under disse misjonærreiser spredes de troende gruppene deres budskap og utfører samtidig oppdrag for samfunnsoppbygging, for eksempel ved frivillig arbeid som lærer, hus eller kirke designer eller annet viktig arbeid.
  •  
  • Sekulære ideelle organisasjoner, som for eksempel fredskorps, Røde Kors og leger uten grenser, er vanligvis ikke-diskriminerende og fokuserer hovedsakelig på den humanitære siden av frivillig arbeid, i stedet for å spre en "viss melding". Hvis ditt største mål er å hjelpe andre, er det en fin måte å bli med i en ideell, ikke-statlig organisasjon.
  •  
         
 10.  
             

  Del 3      Finn troen på møter  ,

    
   
 1.             1      Tenk på å prøve ut en rekke overbevisninger som du vil. Når du arbeider med (eller finner) endringer i sovesalen din, eller selv navngi og bruker troen du føler deg selv, kan det være inspirerende og oppløftende, en gruppe eller en kirke, som også handler om dette området for å bli med. Å anerkjenne en høyere styrke i et sikkert miljø gir tilfredsstillelse, lettelse og styrke til mange mennesker. Hvis du tror at du vil føle på samme måte, men du ikke ble utdannet i en religiøs tro, er det en god ide å bli kjent med forskjellige trosretninger og finne ut mer om deres tro og innsikt. Så du gir deg størst mulig valgfrihet. 
    
  • Hvis du har blitt utdannet i troen på kirken, men ikke fornøyd med det, kan du være i en troskrise. Bruker du disse tvilene eller spørsmålene for å gjenoppfinne din tro (med flygende flagg)? Eller for å finne dormers andre steder? Alle må svare på disse spørsmålene for seg selv, men å prøve noe annet er alltid en smart måte å finne svar på. Hvis du er misfornøyd med ett fellesskap, prøv en annen. Som din religion reiser flere spørsmål og konseptuelle irritasjoner enn å gi svar, vær mer opptatt av din andre tro eller tro. Tro at du vil finne det riktige svaret.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Speid ut buddhismen. Buddhistene tror på Noble Eightfold Path, som er en måte å lede et moderat liv ved å avslutte menneskelig lidelse ved å unngå å holde seg til begjær. Den buddhistiske tro kommer fra Pali-ordet Sadadd, som ofte fører til en følelse av overbevisning. Saddhā er ofte beskrevet som "en overbevisning og vilje til å oppnå ens mål, og også å dyrke en følelse av glede". Lær mer om buddhismen.       
 4.  
 5.             3      Scout-kristendommen. Kristne tror på en Gud som skapte himmel og jord, manifestert som Jesus Kristus på jorden, og døde for menneskers synder. Kristne tror at hvis de bøyer seg til Guds vilje og tror på Kristus, vil deres evige sjel bli frelst fra fordømmelse. Kristus fortalt en lignelse om tro: "Den som mottar frøet som falt på den fruktbare jorden, er mannen som hører og forstår ordet. Han produserer en høst og mottar et hundre, seksti eller tretti ganger det han sådde. "(Matteus 13:23) Lær mer om kristendommen.       
 6.  
 7.             4      Utforsk islam. Muslimer tror på den eneste sanne Gud, Allah, og i Mohammed, hans profet. I islam kalles troen "iman", som betyr overgivelse til Allah, lyding, tro, proklamerer og handler etter Allahs vilje. Den trofaste daglige praksis bekrefter og bønner for å gjenopprette troen. Lær mer om islam       
 8.  
 9.             5      Utforsk jødedommen. Jøder tror på Guds Gamle Testamente, Toraen; Her anerkjenner de verdien av tro og overbevisning til Abraham. Abraham trodde på Guds bud som virket umulig, men adlød dem uten å stille spørsmål. Denne rockfaste oppfatningen av tro og overbevisning i Gud er hjertet av jødedommen. Lær mer om jødisk religion.       
 10.  
 11.             6      Utforsk universell tro. Unitarian Universalism har ingen skriftlig credo å følge. Mange unitariske universalister tror ikke på Gud, mens mange andre gjør det. Men siden UU er en veldig aksepterende religion, dømmer de deg ikke i henhold til din spesielle tro. Mange unitariske universalister feirer både jul og sjukka, mens andre ikke feirer. Derfor tillater de deg å utforske religion i et akseptabelt og tolerant miljø.       
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                     
Filosofi populær:
Finn spøkelser i huset ditt.

Omvendt.

Bruk magi og skriv inn okkulten.

Forstå deg selv.

Les ut av hånden.

Omvend deg etter Bibelen.

Tips for å komme seg ut av kroppsopplevelser.

De ti yoga prinsippene til Patanjali lever.

Bli kvitt demoner.

Ring til Adhan.

Gå til kirke.

De ti yoga prinsippene til Patanjali lever.

Lag en lei.

Bidra effektivt.

Skriv et bønnbrev til Gud.

Bli en filosof.

Meditere Guds Ord.

Ordinert prest.

Konsentrere olje.

Mottatt nattverd i den katolske kirken.

Les fingrene dine.