Home \ filosofi
 

Sjekk hvor godt forskjellige dyrekretsen passer.

 

Har du noen gang lurt på hvor kompatibel din egen personlighet er med din sværme eller partner? Gamle astrologer trodde at det er en veldig enkel måte å måle potensialet for et forhold på: ved å konsultere stjernetegnene til de to elskerne. Stjernetegnet ditt kan gi oppsiktsvekkende ledetråder til oppførselen din og de mest sannsynlige vanskelighetene i forholdet mellom problemer. Når du analyserer hvordan kompatible to forskjellige stjernetegn er, kan du lett finne ut om den aktuelle personen egentlig er den rette personen.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Identifiser kompatibiliteten mellom forskjellige stjernesignaler  ,

    
   
 1.            1      Kjenn deg med de forskjellige tegnene på dyrekretsen. For å bedre forstå forholdet mellom to personer, må du først få en grunnleggende forståelse av de forskjellige tegnene på dyrekretsen og deres nøyaktige betydning. De tolv stjernetegnene er: Være, Taurus, Tvilling, Kreft, Leo, Jomfru, Vekt, Skorpion, Skytten, Stenbukken, Vannmannen og Fiskene. Hvert tegn på dyrekretsen er avledet fra en bestemt astral konstellasjon, som antas å i stor grad påvirke personlighetene til de fødte, mens disse konstellasjonene ble sett i himmelen.       
 2.  
 3.             2      Lær mer om hvilket element hvert tegn kartlegger til. I tillegg til stjernekonstellasjonen tildeles hvert stjernesignal en elementær kraft som gir en eller flere karakteristika av den naturlige kraften til mennesker med de respektive stjernesignaler. Klassifiseringen er som følger: Brann (Vesen, Leo, Skytten), Luft (Vannmannen, Tvillingen, Vekten), Vann (Kreft, Skorpionen, Fiskene) og Jorden (Stenbukken, Taurusen og Jomfruen). Elementet i et dyrekretsen er avledet fra den fysiske formens rolle i den naturlige rekkefølge.  
    
  • Den elementære klassifiseringen representerer en ganske grov gruppering av visse egenskaper: Brannskilt pleier å være nysgjerrig, lidenskapelig og optimistisk, mens vannmerkene anses lojale, medfølende og ambisiøse. Jordskilt er kjent for å ha vært rasjonelt, praktisk og jordet, mens luftskilt betraktes som vennlig og sosialt og elsker å bygge relasjoner.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sjekk hvor godt to tegn stemmer overens. Den grunnleggende regelen er at brannkategori av stjernetegn er den mest luftbelyste, mens vannet og jorden er mest harmoniske på grunn av deres spesifikke egenskaper. Selvfølgelig teller andre attributter også utenfor de tradisjonelle elementparingene; her er det hovedsakelig avhengig av komplementære egenskaper, preferanser og følelsesmessig oppførsel av de forskjellige tegn på dyrekretsen.  
    
  • Fisk og Steinbukken, Skytten og Vannmannen og til og med Jomfru og Jomfru, for eksempel, er ekstremt kompatible - og ofte er to personer med samme tegn på dyrekretsen den perfekte kampen.
  •  
  • Husk hvilket stjernetegn du er mest kompatibel med og se etter disse gutta i dating.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Finn ut hvilke dyrekretsen som ikke går bra sammen. Ingen to tegn i stjernesirkelen er helt uforenlige - men det er varierende grad av kompatibilitet. Den høyeste kompatibiliteten uttrykkes i den tradisjonelle elementparingen. Når to dyrearter av forskjellige elementer møtes, er de mindre sannsynlig at de nødvendige egenskapene er nødvendige for en sterk og langvarig forbindelse.  
    
  • Inkompatibilitet oppstår oftest av motstridende karaktertrekk, noe som resulterer i forhold til uenigheter og kommunikasjonsvansker.
  •  
  • Det kan hende at noen karaktertrekk på et stjernetegn er for mye for den andre persons følsomhet - selv om de to stjernetegnene anses for å være kompatible i teorien. Mye av astrologisk kompatibilitet må testes i det virkelige liv, med symbolene for stjerneskiltet som blir brukt som en veiledning.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Dra nytte av astrologiske ressurser på Internett  ,

    
   
 1.             1      Besøk et troverdig astrologis nettsted. Det er hundrevis av nettsteder på internett som omhandler astrologi, og på de fleste av disse sidene finner du samme grunnleggende informasjon. Du får tilgang til ressurser som beskriver dyrekretsen og deres betydninger, ideelle sammenkoblinger, klassiske tekster og mer teoretisk informasjon om samspillet mellom de ulike konstellasjonene.  
    
  • Vær forsiktig med nettsteder som selger deg noe eller du vil abonnere. Eierne av disse nettstedene vil vanligvis prøve å selge deg "spesielle" produkter, men de vil bare inneholde samme informasjon som ellers er fritt tilgjengelig for publikum andre steder.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Les informasjonen om hvert stjerneskilt godt. De fleste astrologi nettsider har detaljerte innledende tekster som beskriver de generelle egenskapene til hvert stjernesignal. Finn ditt tegn og stjernetegnet ditt, og les mer om dyrekretsen din. Tenk på hvilke ting i beskrivelsen gjelder for din forelskelse og hva som ikke gjør det. Hvis du leser nøye beskrivelsene av tegnene på dyrekretsen, kan du gjenkjenne tendenser som du ikke ville kunne se uten denne impulsen i deg selv. Kanskje du også vil bli bekreftet i det du allerede har trodd.  
    
  • Det er virkelig en uendelig mengde informasjon om hvordan astrologiske forhold påvirker personens personlighet. Undersøk i så mange kilder som mulig hvordan du og dyrekretsen din er i stand til å reagere på en rekke livssituasjoner, for å få bedre forståelse for hvordan et forhold kan være mellom dere to.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gjør en kompatibilitetstest. Finn en passende online test og fyll den ut. De fleste astrologi nettsteder gir sine astrologi entusiaster med enkle kjærlighetskompatibilitetstester, der du bare trenger å fylle ut noen få biter av informasjon eller trykke på noen få knapper før du umiddelbart viser en ideell stjerne tegnparing. Bare skriv inn fødselsdatoen til en av disse tester for å lære ditt eget stjerneskilt og se en liste over lovende dyrekretsen partnere.  
    
  • Testing av nettkompatibilitet scorer gjennom alle relevante data du har skrevet inn for å gi deg en rask oversikt over hvilke dyrekretsen som passer best for din personlighet.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Forstå styrken og svakhetene i forholdet ditt. Selvfølgelig kan et stjernebilde aldri direkte påvirke personens personlighet, men stjerneskilt kan gi nyttige ledetråder om hvilke personlighetstyper som passer sammen og hvilke som ikke gjør det. Vær spesielt oppmerksom på artikler og beskrivelser av hvordan de forskjellige dyrekretsen skiller seg sammen, og hold denne informasjonen i bakhodet når du møter noen med et annet stjernetegn.  
    
  • Stjernetegnene gir deg bare en ide om hva du kan forvente av en person - men et stjerneskilt bør aldri bestemme om du prøver å inngå et romantisk forhold med en person eller ikke. Også, aldri la din fascinasjon med dyrekretsen direkte påvirke dine virkelige relasjoner.  
  •  
         
 8.  
             

    3      Ta kontakt med astrolog  ,

    
   
 1.             1      Lag en avtale med en profesjonell astrolog. Gjør et raskt internett søk eller sjekk din lokale telefonbok for å se om det er en astrologisk ekspert som arbeider i nærheten av deg. Ekte astrologer skal ha sertifikater som bekrefter deres kunnskap om astrale fortolkninger og er derfor kvalifisert til å gi deg råd om ulike stjernetegn, kjærlighetskompatibilitet og andre bekymringer som: Helse og rikdom, å gi.  
    
  • Ikke alle profesjonelle astrologer eier sitt eget firma / studio. Noen tilbyr sine tjenester hjemmefra eller utfører astrologiske evalueringer som en del av en helhetlig terapi. Du vil sannsynligvis være mest vellykket i søket ditt hvis du søker på nettet for en astrologisk autoritet i nærheten av deg.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gi astrolog din dyrekretsen informasjon. Astrologen du besøker trenger fødselsdato og -dato, samt noen andre detaljer om deg selv. Formentlig vil hele grepet være i form av en kort, uformell samtale, da astrologeren vil sørge for at du er komfortabel å snakke åpent om deg og dine personlige forhold før du gir deg råd.        
 4.  
 5.             3      Lytt nøye mens du forklarer kjennetegnene til dyrekretsen din. Astrologen vil kunne gi deg interessant innblikk i din egen personlighet, basert på de generelle egenskapene som mennesker med dyrekretsen din vanligvis viser. I tillegg vil astrologen diskutere optimale dyrekretsen partnere med deg, gi deg tips om dine økonomiske og forretningsmessige forhold, og advare deg om sannsynlige problemer i livet ditt. Lytt nøye da alle disse tingene er forklart for deg og tenk på om og hvordan disse tingene gjelder for ditt eget liv.  
    
  • Hvis du får detaljene til stjerneskiltet ditt forklares av en spesialist, kan du legge merke til mange ting om deg selv som du ville ha forblitt blind uten noen eksterne forklaringer.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lag en relasjonsgraf opprettet. En annen tjeneste som en profesjonell astrolog kan tilby, er opprettelsen av relasjonsdiagrammer. Hvis du kjenner ditt eget stjernetegn og din partner eller flokk, kan astrologen bruke denne informasjonen til å skape et opplysende forholdsdiagram som tar hensyn til faktorer som astral orientering, hvor godt de to dyrekretsen passer naturlig og en prediksjon av planetens potensial Utgivelser forhold. Hvis du tar hensyn til astrologens visdom, vil du definitivt ha en stor fordel i hjertets saker.  
    
  • Diskuter med astrologen hvilke kvaliteter du og din potensielle partner har til felles, og på hvilke områder du er annerledes. Hvis du forventer denne kunnskapen på forhånd, vil det være lettere for dere begge å tenne hverandres lidenskap, og dere vil være bedre forberedt på å effektivt løse uventede konflikter etter hvert som forholdet ditt utvikler seg.
  •  
  • Når to dyrekretsen er spesielt inkompatible, vil en god astrolog ty til en lesning av månens tegn og orienteringen av Venus og Mars. På denne måten vil han kunne vise deg måter der, til tross for de opprinnelig tvilsomme prognosene, kan du likevel lykkes i å etablere et fungerende forhold.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Still alle spørsmålene som går gjennom tankene dine. En av fordelene ved en personlig astrologisk konsultasjon er muligheten for at du kan spørre alle dine brennende spørsmål og få svar med en gang. Tenk på de spesifikke og uklare spørsmålene du har om dyrekretsen din eller relasjoner og hva du trenger å vite for å hjelpe deg å balansere ditt naturlige temperament. Moderne astrologi bør ikke være kryptisk mystikk, men heller en slags dyp personlighetsvurdering som utnytter de sosiale analysene fra de siste årtusene.  
    
  • I tillegg til generelle kompatibilitetskriterier, bør du også spørre astrologen hvilke kriterier du bør bruke for å søke etter en partner slik at du og din fremtidige partner kan utfylle hverandre perfekt. Selv innenfor de riktige elementparrene, er det sterkere og svakere obligasjoner.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (16)      
Filosofi populær:
Zen Meditation (Zazen) for nybegynnere.

Hold en bønnskalender.

Få visdom.

Finn meningen med livet.

Tips for å komme seg ut av kroppsopplevelser.

Hvit magi.

Ring til Adhan.

Fortell foreldrene dine at du blir en satanist.

Har en Zen innstilling.

Sjekk hvor godt forskjellige dyrekretsen passer.

Bli kommunist.

Passerer til hinduismen.

Hold sabbatsdagen hellig.

Beregn personens alder gjennom palmistry.

Vær ærlig mot deg selv.

Øvelse av lykkefilosofien.

Leser et astrologi diagram.

Forstå eksistensiell filosofi.

Vær en mystiker.

Fast og be.

Å være hellig.