Home \ filosofi
 

'Hilsen, du ber Maria'.

 

'Hilsen til Maria' er en tradisjonell katolsk bønn der jomfru Maria, Jesu mor, blir bedt om hjelp. I bønn er forespørselen gjort at Maria skal be for alle syndere og påkalle Gud for alle mennesker. Si "Greetings to Mary" når du trenger hjelp. Tenk deg å snakke bønnen tre ganger hver morgen straks etter å ha våknet og også tre ganger om kvelden før du sovner. Mange bruker også rosenkransen eller setter opp et alter når de sier bønnen. Men alt du trenger er ordene.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Bønnen sier  ,

    
   
 1.            1      Så går bønnen: Hail Mary, full av nåde, Herren er med deg. Du er velsignet blant kvinner, og velsignet er din livs frukt, Jesus. Hellige Maria, Guds mor, vær så snill for oss syndere, nå og i timen av vår død. Amen.        
 2.  
 3.             2      Si bønnen på latin: Ave Maria, gratia plena, Dominus tecum. Benedicta tu i mulieribus, et benedictus fructus ventris tui, Iesus. Sancta Maria, Mater Dei, ora pro nobis peccatoribus, nå i Hora Mortis Nostrae. Amen.        
 4.  
 5.             3      Si tre "Hilsener, du er Mary" på rad. Det er en tradisjon blant romersk-katolske kristne, tre "Hail Marys" å be om hverandre, og dette er en forespørsel om klarhet, renhet og andre dyd. Si tre "Greetings to Mary" etter å ha våknet om morgenen, si en annen tre "Hail Mary" ved sengetid og etter at du har forsket på samvittigheten din. Si følgende bønner etter hverandre; hver bønn er aksentert av en "Hail Mary" for å prise Marias makt, visdom og godhet: 
    
  • Si følgende ord før den første "Hail Mary": O, ulastelig Mary, mektig jomfru, jeg ber, gjennom den mektige kraften du har mottatt fra den evige fader, oppnå for meg renhet i hjertet som Kraft til å overvinne alle mine fiender i min sjel og den spesielle forespørselen jeg bringer til deg her i dag. (Her heter du forespørselen din). Mest søte! Ikke glem meg, hør min bønn, ha barmhjertighet over meg, at jeg bidrar til Guds herlighet, til din herlighet og til min sjels velferd. For å motta denne gaven, heder jeg din vennlighet ved å be: (Hail Mary).  
  •  
  • Si disse ordene til den andre Hail Mary: O jomfru Maria, Guds Hellige Moder, gjennom den uhelbredelige visdom du har fått gjennom Guds inkarnerte ord, anklager jeg deg for min ydmykhet, mildhet og hengivenhet Til slutt gir gi meg innsikt i Guds vilje meg Guds vilje til å alltid overholde. Hellige Maria, visdomens dronning, leder meg på veien til kristen dyd og innsikt; Hjelp meg og la meg gjøre det som gleder din elskede sønn mest, og gi min forespørsel. For å være verdig til denne barmhjertigheten, ærer jeg visdommen din og sier denne bønnen: (Hail Mary).  
  •  
  • Gjenta følgende ord før den tredje 'Hail Mary': O nådenes mor, mor til alle omvendte syndere, her står jeg foran deg som en sorglig synder, jeg tilråder deg av den store kjærligheten du mottar fra den Hellige Ånd har fått sann og oppriktig omvendelse for mine synder, mine synder som jeg oppriktig forakter fordi jeg elsker Gud. Barmhjertig mor, hjelp meg i min nød. Sett dine barmhjertige øyne på meg, elsk, elsk, søt Jomfru Maria! For å gjøre disse gleder, ærer jeg din kjærlig vennlighet med følgende bønn: (Hail Mary).  
  •  
                   
 6.  
             

    2      Før bønnen  ,

    
   
 1.             1      Finn et sted å be. Du kan be Maria 'Hilsen' overalt, men kanskje du kommer inn i en dypere refleksjon når du utfører bønnen i et rolig sted. Noen liker å be i et stille rom hvor de kan være alene; andre roser "Hail Mary" i kirken eller i en bønnegruppe. Finn et sted hvor du føler deg komfortabel og hvor du kan komme inn i et meditativt humør.       
 2.  
 3.             2      Kneel eller stå stille. Tradisjonelt er "Greetings to Mary" talt på knærne, men du kan også be mens du står opp. Hold ryggen og hodet rett og ikke bøyd fremover. Hvis mulig, fokus på noe meningsfylt: et alter, bilde eller statue av Jomfru Maria eller noe annet som støtter meningsfyltheten av ordene du snakker. 
    
  • Hvis du knelder, kan du bruke en bønnebenk eller en pute eller knele direkte på gulvet. Hvis du står, hold beina rett og hold deg rett oppreist. Fokuser mindre på din holdning, men på ordene du snakker og deres intensjoner.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Støtt din bønn med et rosenkrans. Rosary er en serie av katolske bønnbønner som Maria, Guds Moder, har bedt alle kristne; det er en meditasjon av mysteriene i Jesu liv. Under bønn blir perler brukt på en streng for å telle de ulike delene av bønnen. Du kan kjøpe en rosenkrans på nettet, i kirker og i kristne butikker. Hvis du ikke finner en, prøv å lage en rosenkrans selv.       
 6.  
 7.             4      Si: "I Faders, Sønnens og Den Hellige Ånds navn." "Denne setningen er alltid talt før" Hilsen til Maria ", og denne setningen heter bønnens hensikt. Ved å hengive dine ord til Den Hellige Treenighet, gjør du det veldig klart at du ikke direkte tilber den hellige mor, men håper på hennes forbønn i navnet på din bekymring med Gud.        
 8.  
 9.             5      Sett palmer mot hverandre. Hold foldede hender foran brystet. La fingertuppene peke opp. Dette er den klassiske bønnsposen. Ved å klemme hendene fokuserer du fysisk og mental energi på ett punkt, og gir dermed bønn en spesiell, meningsfylt oppmerksomhet.       
 10.  
             

    3      Bønnen 'Hilsen, du forstår Maria'  ,

    
   
 1.             1      Legg merke til hvilke religiøse grupper som hilsen 'Hail Mary'. "Greetings to Mary", som også er kjent som "engelske hilsener", er en tradisjonell grunnleggende katolsk bønn som inviterer til jomfru Maria, Jesu mor, til Guds Fader. I den romersk-katolske tro er det den grunnleggende bønnen til rosenkransen og Angelus-bønnen. I de østlig-ortodokse og østkatolske kirker blir en lignende bønn snakket i den formelle liturgien, både på gresk språk og i tilsvarende oversettelser. Bønnen blir også bedt av mange andre grupper i den katolske tradisjonen, inkludert anglikanere, uavhengige katolikker og gamle katolikker. 
    
  • Noen protestantiske kirkesamfunn, for eksempel lutherserne bruker også bønnen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Det er viktig å forstå at bønn ikke nødvendigvis kan forstås som en ærbødighet til Maria. Mange katolikker tror. Selv om Maria var en trofast kvinne som mottok velsignelsen om at hun fikk lov til å føde Jesus, er hun selv ikke av Gud. Maria var ikke uten synd, og derfor bør kristne ikke tilbe eller tilbede henne. Imidlertid legger andre kirkesetninger større vekt på Maria's ærverdighet og sier at vi kommer nærmere Gud gjennom tilbedelse av Vår Frue.        
 4.  
 5.             3      Kjenn deg med de bibelske røttene til bønn. Teksten til "Greetings to Mary" forener to avsnitt fra Bibelen: "Hilsener, Mest Nådige! Herren er med deg! "(Lukas 1:28) og" Salig er du blant kvinner, og velsignet er din livs frukt, Jesus "(Lukas 1:42). Den tredje delen av "Greetings to Mary" kommer ikke fra Bibelen, det er selv sagt at denne delen er i direkte motsetning til den bibelske sannheten: "Hellige Maria, Guds Moder, for våre syndere, nå og i vår tid døden. " 
    
  • Den første delen (Lukas 1:28) er hilsen av Maria av engelen Gabriel. Han snakker disse ordene når han kunngjør at hun har blitt valgt til å bære Messias.
  •  
  • Den andre passasjen (Lukas 1:42) sier hilsen til Elizabeth, Maria's fetter, når Maria kommer til å besøke henne. Elisabeth var også gravid med Johannes Døperen på den tiden.  
  •  
         
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (2)      
Filosofi populær:
Følg din intuisjon.

Arbeider med akeengel Michael.

Be om en Novena til St Therese of Lisieux.

Fange spøkelser.

Føler takknemlighet.

Bli en følge av Jesus.

Zen Meditation (Zazen) for nybegynnere.

Blir murere.

Les fingrene dine.

Meditere.

Lese tarotkort.

Å være hellig.

Bli en gudinne.

Send inn en islamsk skilsmisse.

Blir murere.

Slå opp et bibelvers.

Mantras synger.

Vær en yogi.

Et harmonisk dikt å snakke med Gud.

Be.

Lag Hellig Vann selv.