Home \ filosofi
 

Tro på Jesus.

 

Hva er tro? Vi spurte alle dette spørsmålet minst en gang. Hebreerne 11: 1 sier, "Men tro er en viss forsikring om det man håper, og en tvil om det som man ikke ser." I Matteus 17:20 snakker Jesus om de store tingene som tro kan utrette. Han sa: "For sannelig sier jeg dere, om dere har tro som et sennepskorn, kan dere si til dette fjellet: Ta det dit fra det, og du skal løfte opp, og ingenting skal være umulig for deg." Tro er en Guds gave, og for å ha tro, trenger du en forbindelse med Jesus Kristus. Bare ved å tro at han virkelig lytter, du har tro! Det er så enkelt! Tro er veldig viktig fordi alt som ble gjort i Bibelen ble gjort av tro. Vi må lese Bibelen dag og natt fordi det er svært viktig i vår "tro". Tingene nedenfor er noen få enkle trinn som kan hjelpe deg å forstå noe mer om hvordan du har tro.

                 

Fremgangsmåte .

    
     
  1.            1      Ha et personlig forhold til Gud. Noen ganger kan Gud ved hans nåde gjøre ting som styrker din tro. Hvis du virkelig ønsker å se troens herlighet i Gud, må du bli kjent med Gud personlig og være klar til å følge Ham overalt. Be og vokse hos Gud, og med tiden vokser din tro, jo mer erfaring har du med Jesus Kristus.        
  2.  
  3.             2      Søk tro på Gud. Bibelen sier klart i Johannes 14:13, "Og hva du spør i mitt navn, vil jeg gjøre det, slik at Faderen kan bli æret i Sønnen." Hvis du kommer til Gud og spør ham helhjertet for tro, vil han aldri forkaste deg.       
  4.  
  5.             3      Vær tålmodig og vær fast: Som mennesker har vi en tendens til å ønske ting i vår egen tid. Men så vanskelig som det er, må vi være tålmodige og vente til Guds tid er kommet for å velsigne oss. Gi aldri opp og aldri la deg frata. Mens vi venter, må vi alltid være i bønn med Herren og alltid fokusere på Herren. Mens du venter, tro at Gud gir deg den troen du har bedt om. Kanskje du finner ut at dette er tro! Bare tro.                 
  6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Filosofi populær:
Bli medlem av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige (Mormoner).

Be.

Praksis buddhistisk meditasjon.

Hvordan vitne.

Vær en Shaolin munk.

Fri hodet ditt for meditasjon.

Ikke vær overtroisk lenger.

Finn spøkelser i huset ditt.

Bruk en bindestav.

Finn hans sjelevenner.

Å praktisere sjamanisme.

Få visdom.

Finn hans lykkelige tall gjennom numerologi.

Vær en bedre kristen.

Utvikle styrker.

Ghusl utfører.

Bli en katolsk.

Lev i fred.

Lag en voodoo dukke.

Feirer Sukkot festivalen.

Ryd deg.