Home \ filosofi
 

Forutsi fremtiden.

 

Colin Wilson forteller i sin historie om den okkulte historien om en mann som bodde i India og gikk ned en gangsti hver dag for å svømme i elva. En dag, på vei hjem, la han merke til fotsporene sine og at han ved et uhell hadde krysset gaten på et bestemt punkt på gata. Han kunne ikke slutte å lure på hvorfor. Hvorfor hadde han gått over gaten i det øyeblikket? Da han stoppet og undersøkte hans spor, så han bort fra dem inn i trærne og la merke til enorme friske tigermerker like utenfor veien, akkurat der han hadde endret sider. Kanskje hadde mannen ubevisst vært oppmerksom på faren og unngått tigeren for å muligens redde sitt liv. Tilfeldighet eller forventning? Du kan også lære noe om hvordan du kan utvikle dine ekstrasensoriske oppfatninger og bruke dem i livet ditt.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Utvikle dine ekstrasensitive oppfatninger  ,

    
     
  1.            1      Lær forskjellen mellom forutsetninger, forutsetninger og profetier. Hver gang du håndterer å forutsi fremtiden, kastes mye jargong rundt. Det kan være forvirrende. Å adskille betingelsene tydelig kan unravel mye mystisk gibberish og gjøre nybegynnerens teknikker og enkle triks litt morsommere.  
       
    •   Precognition betyr bevissthet om fremtiden gjennom direkte kunnskap eller annen form for oppfatning, som drømmer. De fleste forkognitive opplevelser forekommer i drømmer og skjer 24-48 timer før de går inn.
    •  
    •   Foreboding innebærer følelsen av at noe kan skje, men ikke å vite hva det er. Premonisjoner kan være følelser av dårlige forutsetninger, eller "intuisjoner" som noe føles "riktig". Disse kan være like viktige som forutsetninger og mye mer pålitelig.
    •  
    •   Profetia går tilbake til den antikke følelsen av tid, hvor fremtiden var fast og uforanderlig. En profeti er en kunnskap om en fremtid som helt sikkert og uten spørsmål vil skje. At noe er en profeti betyr at det ikke kan endres.
    •  
           
  2.  
  3.             2      Start meditere dypt. Forskning viser at folk bruker bare en liten brøkdel av hjernekapasitet. Men er disse idle evner virkelig ubrukelig og inaktiv? Ikke nødvendigvis. Å spille dine underbevisste muskler er mulig ved å praktisere dyp meditasjon, noe som gjør at det ubevisste sinnet kan overvelde og konsumere ditt bevisste sinn. Her kommer fremtidsprognosen. 
       
    • Start med å gjøre deg komfortabel i et rom med mykt naturlig lys. Berolig ditt sinn ved å sitte i en komfortabel oppreist stilling, helst på gulvet og konsentrere deg om pusten din. Føler hvordan pusten strømmer inn i kroppen din. Føl pusten strømmer ut av kroppen din. Føl oksygenet som nærer kroppen din og går tilbake til verden. Konsentrere deg bare på pusten din og ikke noe annet.
    •  
    • Begynn å fokusere på å slappe av kroppen din mens du puster. Konsentrere deg om hvert pust for å slappe av en arm først. Føler pusten i armen og slapp av. Så gå over til den andre armen, så ned i brystet og gjennom resten av kroppen din. Berolig ditt sinn og sinn også. Konsentrere deg om avslapping.
    •  
           
  4.  
  5.             3      Trinn inn og utdyp trance stadionene dine. Meditasjon er ikke en stor hemmelighet. Zazen - den slags meditasjon som praktiseres av Zen munker - er grovt oversatt som "bare sitter". Målet er ingenting der du lar din underbevissthet lede ledelsen med sin ekstrasensoriske opplevelseskraft. Når du lærer å gjøre dette, åpner du deg selv for et bredere felt av tegn og tegn, noe som gjør framtiden mer synlig. 
       
    • Etter hvert som tranceen din fordyper, bør du gradvis miste din følelse av tid, tyde på tankegangen og la det underbevissthet bli mer mottakelig. Noen fortune tellere finner det effektivt å visualisere hvordan de stiger opp eller ned en stige eller går inn i en hule for å symbolisere, dykke dypere inn i underbevisstheten og utdype trance-tilstanden.
    •  
           
  6.  
  7.             4      Tillat ditt meditative sinn å komme inn i ditt daglige liv. Når du begynner å gå inn i trender og utdype din meditasjon, må du slutte å prøve å tvinge ting til å skje og begynne å la ting skje. Se etter bilder som stiger opp under meditasjonene dine, og følg deretter bildene gjennom dagen. Se opp for ansikter og folk som vises i dine meditasjoner og se etter dem. Det kan være forutsetninger. 
       
    • Bruk alle dine sanser. Det kan høres dumt, men du kan tenke på kroppen din som et "psykisk øye" eller noe som alltid samler informasjon. Temperaturer, visse lukter og jevne følelser kan alle være tegn på fremtiden. Hvis du opplever følelser av angst, hvis du ser owls - følelser du aldri har opplevd før - ta dette som meningsfylt. Hvis du føler deg kult hver gang du hører Katy Perry synge, aksepter den som en meningsfylt foreshadowing av noe.
    •  
           
  8.  
  9.             5      Vær oppmerksom på symboler og tegn. Tegn og mangler er rundt oss, men det er opp til oss å finne dem. Hvis du er heldig nok til å ha en viss mengde observasjon og ekstrasensoriske oppfatninger, trenger læring å forutse fremtiden fortsatt mye arbeid. Du blir en bedre trollmann når du trener dine ekstra-sensoriske muskler. Hvis du vil åpne oppfattelsene dine og utvide dine evner, må du slutte å se på hendelser og bilder som "tilfeldig" og begynne å se dem som en del av planen. 
       
    • Se etter "nakne hår" øyeblikk. Hvis noe skjer som forlater de små hårene på nakken din og gjør at du føler deg "sparket ut", må du stoppe hva du gjør og konsentrere. Hva merker du? Hva synes å ha skremt deg? Hva synes viktig?
    •  
    • Se etter déjà vu-opplevelser. Har du noen gang hatt følelsen av at noe har skjedd før, og alt følte rart og som en etterklang? Vær oppmerksom på det som virker ekstraordinært på disse øyeblikkene. Hva merker du? Hvor er du? Hvilke sanselige minner er fremkalt?
    •  
    • Se etter tilfeldigheter. Kanskje en morgen du våkner opp og ser møl på verandaen din, og den vakre baristaen bærer en T-skjorte med en morsom mot over ryggen hennes. Bare tilfeldighet? For noen er det ikke noe slikt - det som betyr noe er at det skjedde. Godta tilfeldigheter som symboler, tegn og mangler snarere enn uforklarlige tilfeldigheter.
    •  
           
  10.  
  11.             6      Analyser symbolene. Så du mediterte og kunne ikke få bildet av en flåte med krabber som drikker bensin om natten på stranden. Crazy! Hva betyr det? Det kan bety forskjellige ting for forskjellige mennesker, så det er opp til deg å lære, forhør dine symboler og underbevisste tegn, og bruk dem til din egen opplevelse. 
       
    • Forestill deg det som en drøftolkning eller poesianalyse. Disse bildene skal gi deg et inntrykk, så start enkelt. Ser det positivt eller negativt ut? Sterk eller svak? Om dagen eller om natten?
    •  
    • Undersøk de enkelte symbolene som kommer tilbake i livet ditt og i dine meditasjoner. For eksempel er forbrenning signifikant i alle typer fremsyn, som vises på "Moon" Tarot-kartet og er en del av dyrekretsen. En betydelig visjon.
    •  
    • Drømmen Bibelen kan være en utmerket ressurs for raskt å lese symboler som dukker opp i drømmene dine. Det er et godt utgangspunkt.
    •  
           
  12.  
  13.             7      Les om mytologi. Hvis du ikke kan skille en stengestang fra albuen din, vil det være en vanskelig måte å forutsi fremtiden. Hvis du er interessert i å trene dine ekstrasensoriske muskler og forutse fremtiden, er det ikke en dårlig idé å forske på deg selv og lære om det kollektive underbevisstheten og de viktige mytene og symbolene i kulturen din. 
       
    • Carl Jungs skrifter har en dyp innvirkning på måten vi forstår våre sinn og forbindelsen vi har med vår underbevissthet eller "ikke-tenkende" sinn. "The Thousand-Faced Hero" av Joseph Campbell er en utmerket ressurs for å finne mønstre som gjenspeiler kulturer og mytologier, noe som tyder på at visse symboler, tegn og tegn er dypt forankret i oss som mennesker.
    •  
                     
  14.  
             

    2      Analyser drømmer  ,

    
     
  1.             1      Start en drømdagbok. Det kan være vanskelig å analysere drømmene dine hvis du ikke kan huske dem. For å gjøre det enklere for deg, må du alltid ha en notisbok med en penn klar av sengen når du går i dvale. Skriv ned alt du drømte om så snart du våkner. Beskriv det så mye som mulig. Prøv å gjøre det så snart du våkner, uansett hvor sliten du er. 
       
    • Hva så du? Hvem var der? Hva merket du om deg om sensoriske inntrykk som lukt, smak eller tekstur? Hvordan var du følelsesmessig involvert? Var det en skummel drøm? En sexy drøm? En hyggelig drøm?
    •  
    • Skriv først ned dialogene. Disse har en tendens til å forsvinne først. Det kan være frustrerende å tro at noe viktig kunne ha blitt kommunisert og ikke huske hva det var.
    •  
           
  2.  
  3.             2      Sett opp en vekkerklokke regelmessig om natten. Hvis du sliter med å huske drømmene dine, våkner du midt i den. Å bryte drømmene dine er en effektiv måte å gjenkjenne symbolene på og holde bildene friske i tankene dine. 
       
    • Still inn vekkerklokken på telefonen til hver tredje time, slik at du kan fullføre to hele REM-sykluser på 90 minutter hver. Du kan skrive drømmene dine på bare et minutt eller to, noe som betyr at du kan registrere dine drømmer og fortsatt kunne sove for en hel natt.
    •  
           
  4.  
  5.             3      Finn symbolene i drømmene dine og tilordne mening til dem. Begynn å tegne symbolene som stammer fra dine drømmer, akkurat som du ville med symboler som kommer opp i din meditasjon, forhør dem og gi dem mening og mening. 
       
    • Les mange forskjellige ting i hver drøm. La oss komme tilbake til bildet av krabber som drikker gass på stranden. Kreps og gass virker betydelig. Men også vurdere hva drikking kan symbolisere, som kan symbolisere sand og andre taktile eller følelsesmessige elementer av bildene. Hvordan følte hun å se på henne?
    •  
    • Mennesker er også symboler. Å drømme om at du har kysset din beste venn betyr ikke nødvendigvis at du er forelsket i din beste venn og bør begynne å kysse. Når vi drømmer om bestemte mennesker, er det fordi vårt underbevisste sinn har gitt dem en symbolsk betydning. Drømmer om å kysse din venn kan bety at du er tiltrukket av et bestemt element i din venn som menneske, til noe som du kommer nærmere eller som du vil oppnå i ditt eget liv.
    •  
           
  6.  
  7.             4      Kombiner dine drømmesymboler med ditt liv og fremtiden. Vanlige drømmer, for eksempel å få tennene dine til å mislykkes, flyr eller være nakne i offentligheten, har felles tolkninger - du er stresset, du sliter med dominans, eller du lykkes, du er sårbar - men du kan ha flere overbevisende forbindelser Lag hendelser eller tilfeldigheter i ditt eget liv. Bruk drømmer sammen med dine velutviklede ekstrasensoriske oppfatninger i livet ditt for å forme dine egne forebodings og din forkognitive følelse av hva fremtiden har. 
       
    • Hvis du venter på nyheter etter et jobbintervju og drømmer om at du flyr høyt og ukontrollert, kan du ta det som et tegn på at du føler deg engstelig i å forestille deg suksessen og friheten som en ny jobb kunne bringe deg , Som kan bety at du fikk jobben.
    •  
    • Mellow din drømanalyse med objektivitet. Hvis du drømte om at vennen din døde i en kiste, betyr det ikke nødvendigvis «min venn vil dø». Det betyr snarere at et kapittel i vennens liv kan lukke, eller at vennskapet ditt på en eller annen måte kan endres i fremtiden. Bruk det på det som skjer i livet ditt.
    •  
           
  8.  
  9.             5      Øv klare drømmer og spørg fremtiden. Noen spesielt ambisiøse og dyktige klare drømmer bruker dagdrømmer til å intervjue fremtiden direkte. Hvis du har praktisert og utviklet evnen til å holde deg bevisst mens du drømmer, prøv å visualisere et stykke papir eller et annet oracle og spørre ham direkte spørsmål. "Hvem blir tysk mester?" eller "Hva er sjansene mine for å få denne jobben?" Se hva som skjer.       
  10.  
             

    3      Ta kontakt med en Oracle  ,

    
     
  1.             1      Velg en Oracle å konsultere. Et oracle er en øvelse, objekt eller metode som lar deg "lese" fremtiden. Nei, du trenger ikke å klatre opp i et mystisk fjell og presentere en laurbærkranse og en klar bevissthet til en flytende gudinne-trio for å konsultere et orakel. Tenk på orakler som instrumenter for å se, eller som snarveier til fremtiden. Oracle - fra latin for å snakke - er bare måter å gjøre det lettere for deg. 
       
    • Hvis du liker uvanlige bilder og totemiske symboler, er Tarot den klassiske måten for deg. For å komme i gang, sjekk ut en erfaren Tarot-kortleser for å se hvordan en lesing ser ut. Deretter kan du begynne å lære alt om de forskjellige kortene og historien om Tarot i den seeriske kulturen.
    •  
    • Hvis du liker å meditere på historier og tilfeldigheter, lær å konsultere I Ching og se på hans mystiske verden.
    •  
    • Hvis du liker dype meditasjoner og åpne symboler, bør du vurdere formuefortelling, håndlinjeavlesning eller andre mer komplekse fortune-telling metoder som lar deg lede orakelet selv.
    •  
           
  2.  
  3.             2      Spør dine spørsmål om oracle. Hvis du vil se på et oracle for dine fremtidsspecifikke behov, må du gjøre det meste av arbeidet ved å spørre et sonderende og åpent spørsmål. Dette vil hjelpe deg å tolke orakel symbolene du mottar og bruke dem til dine interesser. Det fungerer bare hvis du leder med et spørsmål som er både åpent og komplekst. 
       
    • Gode spørsmål til oraklet begynner vanligvis med "Hva skal jeg tenke..." eller "Hvordan skal jeg nærme meg..." eller "Hvordan skal jeg tenke..." La nok være for å avsløre at oraklet kan gi deg noe konkret å tolke ,
    •  
    • Spørsmålet "Kan jeg få denne jobben?" Fungerer ikke når du knekker eller leser jeg Ching fordi du ikke får et ja eller nei svar. I stedet fokusere på å stille spørsmål som "Hva må jeg vite for å forbedre sjansene mine for å få denne jobben?" å spørre.
    •  
           
  4.  
  5.             3      Ta kontakt med tarot-kortene. Tarot-kort består av 78 kort, bestående av Big and Small Arcana, som ligner på et spill med vanlige spillkort. Det er fire farger: biter, stenger, sverd og mynter med en merkelig design på hvert kort som du kan bruke til å lese det på en rekke forskjellige måter. Det er en av de mest kjente og allsidige måtene å forutsi fremtiden symbolsk. 
       
    • De fleste tarotavlesninger forteller historier og fokuserer på et bestemt spørsmål som stilles av spørsmålet. Hvis du vil vite mer om Tarot, gå til en lesning, få en guidebok og bli kjent med spillet.
    •  
           
  6.  
  7.             4      Still spørsmålene til I Ching. The I Ching er boken for endring. Du kan stille spørsmål om det med mynter, kuler, ryggstengler eller matematiske metoder. Dette resulterer i tegning av et "hexagram" av to symboler som tilsvarer en oppføring i boken. Mer enkelt, kaster du noen terninger, stiller et spørsmål og leser noen mystiske passasjer. Hvis du liker poesi, gambling og meditere på historier, er dette en fin måte å komme i kontakt med fremtiden.       
  8.  
  9.             5      Les skygge. Sciomancy er kunsten å forutsi fremtiden ved å se på skygger og se etter bilder og symboler i mørket for tolkning. Hvis du vil komme i gang, er alt du trenger et stearinlys og en velutviklet følelse av din egen ekstrasensoriske oppfatning. 
       
    • Klær på et mørkt rom med vanlige vegger. Du bør være baklyset med et enkelt stearinlys. Meditere for en stund, åpne øynene dine for å se inn i hjørnene på rommet, og se lysspillet med skyggene.
    •  
    • Ta opp bildene som kommer opp av skyggene for deg ved å skrive dem ned for senere. Tenk deg at rommet er ditt sinn og skyggene er ideer, bilder og tanker som flyter i det. Hva synes viktig? Hva kan peke på fremtiden?
    •  
           
  10.  
  11.             6      Ser inn i en krystallkule eller annen reflekterende overflate. Ligner skyggen, er spådom kunsten å se på en reflekterende overflate, mest fremtredende en krystallkule, for å "finne" bilder og symboler for tolkning. 
       
    • Få en krystall, helst laget av klart kvarts, for å komme i gang. Andre akseptable krystaller inkluderer ametyst, beryl, selenitt eller obsidian. Krystallet skal ha en diameter på minst ti eller tolv centimeter. Lad krystallet være for en natt i lys av fullmåne og hold den ren og låst på et trygt sted der det er fri for psykisk negativitet.
    •  
    • Hold krystallet forsiktig i hendene for å se på, eller legg det på et stativ eller en mørk pute foran deg. Trinn inn i din dype meditative tilstand og blikk forsiktig inn i krystallet, se dypt inn i det og slapp av med øynene dine for å tillate bildene å avsløre seg selv.  
    •  
           
  12.  
  13.             7      Se i stjernene. Siden det er mennesker, har de sett stjernene som veiledning. I årtusener har astrologi blitt brukt til å lære om oss selv og vår fremtid. Hvis du er interessert i å gå utover det enkle avishoroskopet, kan du lære mer om tolkning av symboler basert på arrangement av stjerner. 
       
    • Astrologi er like mye en filosofi eller en måte å forstå oppførsel på som det er et mystisk instrument. Det er 12 astrologiske tegn som kombinerer de fire elementene i jord, luft, brann og vann med en av de tre egenskapene - fundamentalt, fast og variabelt. Lære om symbolene dine som de er avhengige av årstidene og endringene, kan lære deg hemmelighetene om hvordan du skal se fremover og hva du kan gjøre for å forme din fremtid.  
    •  
           
  14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                     
Filosofi populær:
Se Auras.

Gjør som en varulv.

Moderne palmistry.

Utføre tayammum.

Kast bort en bibel.

Snakk med spøkelser.

Les Bibelen om et år.

Finn spøkelser i huset ditt.

Overvinne et lån.

Kjør et spøkelse ut av huset hans.

Overvinne fremmedhad.

Omvend deg etter Bibelen.

Lag et astrologisk diagram.

Så du ber som en kristen.

Finn meningen med livet.

Kanal.

Finne Gud.

Utfør en seanse.

Hold sabbatsdagen hellig.

Sitat Bibelen.

Passerer til hinduismen.