Home \ filosofi
 

Blåser en shofar.

 

Blåser shofar er en religiøs plikt til Rosh Hashanah, det jødiske nyttåret og Yom Kippur, forsoningsdagen. Det kan være vanskelig først å bruke Schofar riktig, men det er enkelt. Følgende tips vil gi deg en grunnleggende forståelse av hvordan du gjør det.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Kjøp en Schofar i en jødisk butikk. De er enkle å finne, men forskjellige i pris. Noen er lengre og ser bedre ut enn andre, så de er dyrere. Hvis du virkelig vil blåse din shofar foran mange mennesker, vil det få deg til å se bra ut hvis du kjøper en skinnende, lang, forferdelig en, men husk at en lengre er mye vanskeligere å blåse. Øv på medie - vei med kvart omgang. Unngå de små. De er veldig vanskelige å spille. Prøv flere shofarer i butikken og velg en som ser enklere ut.       
 2.  
 3.             2      Øv riktig munnform. Hvis du spiller noen slags horn, spiller shofar som om du blåser hornet. Du må kanskje tippe leppene dine for å passe på hullet. Hvis du ikke har erfaring med horn, smal du leppene sidelengs. Dette skal gjøre munnen ser veldig mindre ut, og du bør bare kunne suge luft ut av hullet du har dannet ved å begrense leppene dine. Det skal ikke komme luft inn gjennom sidene.        
 4.  
 5.             3      Prøv å lukke dette hullet. Blås luft ut så stramt som mulig; dette bør gjøre leppene dine vibrere og nesten få lyden av en elefant. Slik spiller du shofaren din.        
 6.  
 7.             4      Få shofaren og gjør den formen med munnen din. Legg shofaret der leppene dine vibrerer mest. Vanligvis er dette midt i midten, men i noen mennesker - som meg - kan det spilles nesten hvor som helst, avhengig av hvor du legger trykket. Den jødiske tradisjonen krever imidlertid å blåse shofaren med høyre side av leppene.        
 8.  
 9.             5      Forhåpentligvis får du en slags squeak, noe som betyr at du har lykkes! Det høres kanskje ikke ut som mye, men med øvelser vil leppene dine danne muskler som vil gjøre deg bedre, og snart vil du blåse den ekstremt lange pushen på slutten av jødiske helligdager!        
 10.  
 11.             6      Kjenn Schofar-kommandoene. Tekiah er en kort notat, Shevarim er tre treff og Teruah 9 korte treff i rask rekkefølge. Disse kan kombineres, f.eks. til Shevarim Teruah, det er tre treff og deretter ni veldig raske sparker i rask rekkefølge. Tekiah-Gedolah er vanligvis den sistkalte kommandoen, og det betyr det veldig lange sparket som vanligvis indikerer slutten av Yom Kippurs ferie. Schofar-spillere kan holde et Tekiah Gedolah i et minutt! Hvis du vil være "snakk om templet", må du sørge for at Tekiah Gedolah er imponerende.                  
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Filosofi populær:
Introduksjon til Astroprojection.

Utvikle sjette sans.

Meditere.

Bruk en bindestav.

Overvinne et lån.

Se Auras.

Betydningen av repeterende tall i numerologi.

Bli munk.

Sjekk hvor godt forskjellige dyrekretsen passer.

Å be for et mirakel.

Lag en voodoo dukke.

Se Auras.

Følg din intuisjon.

Chants (meditativ sang).

Argumenterer mot Guds eksistens.

Lag en lei.

Be.

Meditere.

Snakk med spøkelser.

Feire Lent.

Bøy en skje.