Home \ filosofi
 

Bruk en bindende stave.

 

Bindende staver tjener en rekke formål. De spenner fra relativt enkle til vanskelige. De kan brukes som beskyttelse mot staver av andre. De kan binde krefter av natur, ånder og til og med mennesker. Og de kan brukes til å redusere en persons innflytelse på deg. Uansett behovet, hvis du bruker staver, kan disse bindende staver være til hjelp for deg.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      En bindende stave for å stoppe en persons påvirkning  ,

    
   
 1.            1      Bruk denne stavningen til å knytte en persons innflytelse på deg. Det er åpenbart ikke svart magi, og det er ingen skade på den personen den er kastet på. Målet er å holde offeret borte fra deg, og det vil ikke bli forbannet eller skadet på noen måte.        
 2.  
 3.             2      Få et 9 x 9 cm ark papir. Skriv navnet på personen i svart blekk på papiret (hvis du kan, også mellomnavnet). Deretter banker den ut med et pentagram.       
 4.  
 5.             3      Brett papiret to ganger og bind det med et gummibånd eller en streng, eller bruk et papirklipp.        
 6.  
 7.             4      Hold det på pannen og si tre ganger: "For å være beskyttet mot deg, kaster jeg den stavningen inn i disse ordene. Jeg binder deg for å bli beskyttet mot din skade, jeg forsegler nå denne stavningen ".       
 8.  
 9.             5      Legg papiret på din høyre sko og slå den ni ganger. Fullfør stavningen ved å rope, "Så vær den!" (Den siste setningen betyr bare "det er slik det burde være").                 
 10.  
             

    2      Binding Water Magic for å holde noen på avstand  ,

    
   
 1.             1      Bruk denne stave for å holde en person borte fra deg eller stoppe negativ oppførsel mot deg. Denne stavningen brukes til å knytte en person bort fra deg. I motsetning til popular tro er det ikke svart magi og skader ikke personen den ble kastet på.       
 2.  
 3.             2      Hent et element som har tilhørt personen du vil binde. Dette kan være et klær, en kam eller en hårbørste, en bok eller et annet objekt som personen bruker ofte. 
    
  • Prøv å finne noe lite som hun ikke savner fordi personen ikke får varen tilbake. Et hårnål, en blyant, en viskelær eller andre skolelever kan være et godt valg.
  •  
  • Prøv å velge noe som ikke forurenser vannet når objektet lander i en elv eller strøm. Et lite stykke papir eller klut blir til slutt brutt ned, men ikke et plastobjekt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Fest objektet i et silkebånd. Sett et langt stykke tape rundt objektet igjen og igjen for å knytte det. Når du jobber, reciter disse ordene: "(navnet på personen), jeg binder deg til å skade meg, andre og deg selv." Gjenta ordene til objektet er fullt bundet.       
 6.  
 7.             4      Finn en vannkilde med en strøm Gå til en elv eller en bekk. Se bort fra ham slik at ryggen vender mot vannet og strømmen flyter bort fra deg. Ikke prøv bindende stave i en innsjø eller dam fordi objektet synker til bunnen i stedet for å bli båret bort.       
 8.  
 9.             5      Kast varen over skulderen i elva. Det er viktig at du ikke ser tilbake . Gå bort fra stedet der du kastet den og tenk på bindende stave. Hvis du har gjort det riktig, bør personen være bundet til å holde deg borte fra det (eller for å stoppe atferden som forstyrret deg).       
 10.  
             

    3      Mighty Binding Spell for Protection  ,

    
   
 1.             1      Bruk denne bindende stave for å beskytte deg mot en annen persons staver.        
 2.  
 3.             2      Få hodet gratis. Konsentrere. Når du støter på en stave, er det godt å ha en klar intensjon før du begynner. Så du unngår mange feil senere. Har du en legitim grunn til å kaste den stavningen (noe annet enn personlig gevinst)? Hva gjør du din bindende magi for? Er det noe du trenger å bygge før for å jobbe staver riktig?       
 4.  
 5.             3      Lag alle nødvendige verktøy sammen. Disse varierer avhengig av stavemåten din.       
 6.  
 7.             4      Start med stave. De fleste staver begynner med stave. Et eksempel på en bindende stave som beskytter deg ville være: "Jeg binder deg (navn), ditt arbeid, ditt språk og dine staver. Arbeidet du har gjort mot meg har ingen effekt på meg. " 
    
  • Lys et rødt eller hvitt stearinlys for stavningen som fullfører ovennevnte stavemåte. Du trenger ikke begge deler. Hvis du har en, er den røde en foretrukket.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Plukk opp et stykke tau etter lyset av lyset. Si, "Jeg binder deg. Jeg stopper stavningen din. "Fest en knute i tauet.       
 10.  
 11.             6      Si: "Jeg stopper arbeidet ditt." Fest en annen knute i tauet.       
 12.  
 13.             7      Si: "Din magi er borte, arbeidet ditt er ødelagt." Blås ut lyset, forestill deg hvordan magien på deg med røyken forsvinner, han er borte.       
 14.  
 15.             8      Du må vite at dette bare er et eksempel på en bindende stave du kunne kaste. Målet er å beskytte deg. Hver stave er annerledes, med en annen hensikt, men de fleste begynner å lyse et lys og ende opp med å bløde det ut. De fleste krever noe som et tau som holder det du binder. Stavningen varierer avhengig av hva du binder.       
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Filosofi populær:
Dowsing.

Ta kontakt med din verneengel.

Bli et medium.

Tips for å komme seg ut av kroppsopplevelser.

Bruk Ouijabett trygt.

Et harmonisk dikt å snakke med Gud.

Fast og be.

Be.

Overvinne fremmedhad.

Beregn personens alder gjennom palmistry.

Lag Hellig Vann selv.

Forbered en minneservice.

Få visdom.

Spør Gud om noe.

Dignify døende.

Løse voldspørsmålet i islam.

Følg din intuisjon.

Les Bibelen.

Tro på Gud.

Gi et brev til en katolsk prest.

Å be for et mirakel.