Home \ filosofi
 

Brenn røkelsepinner.

 

Folk lyser røkelsepinner av flere grunner: Noen hjelper dem med å slappe av, andre bruker dem av religiøse årsaker, og andre liker bare lukten. Uansett hva dine grunner kan være, bør du vite hvordan du skal bruke røkelsepinner før du håndterer dem.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Velg røkelsestifter og holdere  ,

    
   
 1.            1      En variant er røkelsepinner med en trekjerne. De består av en tynn trepinne (vanligvis bambus) dekket av et røkelseslag. Bare bunnen få centimeter forblir fri. Laget av røykemateriale kan være glatt og fint eller grovt og kornet. Den vanligvis ganske intense aromaen er da sammensatt av lukten av røykematerialet og lukten av brennende trekjerne.        
 2.  
 3.             2      Det er også røkelsepinner uten trekjerne. Disse består da kun av det tilsvarende røykmaterialet. Deres aroma er litt lettere, noe som gjør dem spesielt egnet for små rom som soverom eller kontorer. Uten den ekstra notatet til den glødende trekjernen inni, er duften litt "enklere".       
 4.  
 5.             3      Finn rettighetshaveren for røkelsespinnene dine. De kommer i en rekke former og størrelser. Det du kan bruke som en holder, avhenger av typen av røkelsepinne (trekjerne eller ikke). Du trenger ikke nødvendigvis å kjøpe en spesiell innehaver, men du kan også lage en av materialer som faktisk finnes i nesten alle husstander. 
    
  • For røkelsepinner med trehåndtak i midten, er de små "båtene" veldig gode, som du kan kjøpe nesten overalt, hvor det også er røkelsepinner. Det er lange strimler av tre, metall eller keramikk med et lite hull i den ene enden. I midten går det vanligvis et hakk, der den fallende aske er fanget.
  •  
  • Hvis røkelsen ikke har en trekjerne, bør du ikke bruke en treholder. Disse røkelsene brenner helt, så det er veldig farlig å bruke beholdere med brannfarlig materiale. I stedet bare fyll en bolle eller kopp med frokostblandinger, ris, salt eller sand og sett røkelsespinnen i den. Hvis du vil bruke en spesiell holder for røkelsepinner, bør den være laget av keramikk eller leire.
  •  
  • Kjøp en vakkert formet holder. De kommer i mange forskjellige former, som elefanter, lotusblomster, blader eller skjell. De er vanligvis laget av keramikk (det er derfor de passer for begge typer røkelsepinner) og har et lite hull for staven et sted.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lag din egen holder. Dette er ikke bare en bolle og en rekke korn, men også leire. Her er noen forslag til deg: 
    
  • Lag en vakker holder for leirens røkelsepinner. Ta en klump av naturlig leire som du kan lufttørke og rulle flatt. Deretter kan du kutte den med en håndkniv i ønsket form. Legg brikken flat eller bøy ytterkanten litt oppover for å ta form av en liten bolle. Ta en røkelsepinne og bruk den til å stikke et lite hull i leiren. Trekk staven ut igjen og la leiret tørke før du bruker arbeidet som en røkelsestangholder.
  •  
  • Lag din egen holder for røkelsepinner fra en bolle eller bøtte. I utgangspunktet kan du bruke en hvilken som helst beholder hvis diameter er stor nok slik at den kan fange fallende aske. Fyll beholderen med korn, ris, salt eller sand.
  •  
                   
 8.  
             

  Del 2      Bruk røkelsepinner  ,

    
   
 1.             1      Finn et passende sted å brenne av røkelsepinner. Fordi de produserer en betydelig mengde røyk, antenn bare røkelsepinner i godt ventilerte områder. På den annen side bør du ikke brenne dem på grunn av utkastene direkte på åpne vinduer eller dører. Pass på at det ikke er brennbare gjenstander som gardiner eller duker i umiddelbar nærhet.        
 2.  
 3.             2      Lys enden av røkelsespinnen. Du kan bruke en kamp eller en lighter for den. Hold flammen direkte til pinnen til den tenner.       
 4.  
 5.             3      La røkelsepinnen brenne i omtrent ti sekunder. Mesteparten av tiden går flammen alene. Hvis hun gjør det, se på josspinnen. Når enden lyser, brenner den. Hvis det ikke er noen embers, men bare en liten aske på slutten, lyser du røkelsespinnen igjen.       
 6.  
 7.             4      Slå forsiktig ut flammen hvis den ikke går ut av seg selv. Normalt bør du se spissen av staven som gløder nå, og en tynn tråd skal stige opp fra den. En flamme bør ikke være synlig lenger. Etter ca 30 sekunder skal duften begynne å fylle rommet. Da vet du at røkelsespinnen brenner riktig. Hvis du ikke kan se noe unntatt noen aske, har du helt blåst ut røkelsespinnene. Lys det igjen og blås det litt mer forsiktig denne gangen - det er best hvis du holder din hule hånd bak flammen.       
 8.  
 9.             5      Sett røkelsespinnen i holderen. Hvis du bruker en røkelsepinne med en trekjerne, legg treenden i holderen. Hvis du bruker en røkelsepinne uten en trekjerne, spiller det ingen rolle hvilken ende du setter i holderen. I de fleste holdere er røkelsespinnene vertikale eller litt tilbøyelige. Hvis sistnevnte er tilfelle med eieren, må du sørge for at røkets ende stikker over båten. Hvis det ser ut over holderen, forkorte røkelsen litt eller vær spesielt oppmerksom på at holderen er på en ildfast og best vaskbar overflate. 
    
  • Hvis du bruker en bolle eller en bøtte med korn, ris, salt eller sand, skyv forsiktig stokken av staven inn i det til staven stopper av seg selv. Du kan sette det vertikalt eller i liten vinkel. Du bør imidlertid sørge for at enden ikke ser over kanten av beholderen, slik at asken kan falle inn i den og ikke lander på bordet eller gulvet.
  •  
         
 10.  
 11.             6      La røkelsespinnen brenne til den løper ut. De fleste spisepinner brennes i omtrent 20 til 30 minutter, avhengig av hvor lenge og fett de er.       
 12.  
 13.             7      Pass på at ingenting kan ta ild. Som med alle andre flammer, skal røkelsepinner aldri overses. Hvis du trenger å forlate rommet, dyp røkens ender av en kort pinne i vann eller trykk den ut på en brannmur for å fullstendig slukke den. Plasser holderen kun på varmebestandige overflater og langt nok unna alle gardiner, gardiner, duker, barn og kjæledyr.       
 14.  
             

  Del 3      Når å brenne røkelse og når ikke  ,

    
   
 1.             1      Bruk røkelsepinner til meditasjon. Brennende røkelsepinner når du mediterer, kan ikke bare gi ekstra avslapning, det kan også hjelpe deg med å fokusere.       
 2.  
 3.             2      Bruk røkelsepinner som luftoppfrisker. Fordi spisepinnene gir en veldig duftende røyk, kan de brukes til å skape et bedre rom duft. Men ikke glem at røkelsepinner bare dekker andre lukt. Hvis du virkelig vil kvitte seg med lukten, må du eliminere kilden (dvs. søppel, de skitne tallerkene, søppelboksen, eller, eller, eller...).       
 4.  
 5.             3      Bruk røkelsepinner for aromaterapi. Du kan bruke dem til å forbedre konsentrasjonen, øke motivasjonen, lindre hodepine og bekjempe depresjon. I tillegg kan røkelsepinner hjelpe deg med å slappe av og bekjempe stress.        
 6.  
 7.             4      Men vær oppmerksom på at det kan være dårlig for lungene dine hvis du brenner røkelse for ofte. Til slutt fyller de rommet med parfymert røyk som du inhalerer. Studier tyder på at innånding av denne røyk daglig kan fremme lungekreft.        
 8.  
 9.             5      Ikke glem at du forringer luftkvaliteten i hjemmet ditt hvis du brenner for mange røkelsepinner. Overdreven bruk av røkelse kan føre til at røyken negativt påvirker luftkvaliteten i hjemmet ditt og forårsaker ulike plager, for eksempel hodepine, astma og andre pusteproblemer. Han kan også irritere øynene, nesen, lungene og halsen.        
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                Les mer... (4)      
Filosofi populær:
Vær jødisk.

Blir murere.

Hvit magi.

Mantra meditasjon.

Ikke vær overtroisk lenger.

Skriv et bønnbrev til Gud.

Å være hellig.

Gå med Gud.

Finn inspirasjon.

Brenn røkelsepinner.

Å praktisere sjamanisme.

Utvikle telepatiske krefter.

Finn ditt eget åndelige dyr.

Å være quirky.

Sosialistisk eller sosialistisk.

Vær sjenerøs.

Bli en minister ved yrke.

Ta kontakt med din verneengel.

Trene tro.

Ryd deg.

Forstå deg selv.