Home \ filosofi
 

Vis noen en forbannelse.

 

Forfalskninger er magiske trylleformer som tjener formålet med å påføre noen skade på personen som forbannes. Disse negative konsekvensene av forbannelsen kan variere i omfang, alt fra mild ubehag til psykisk stress til fysisk ubehag og - i tilfelle spesielt drastiske forbannelser - til og med døden til den forbannede personen. Bånd er svært ofte forbundet med svart magi og bør derfor ikke tas lett. Et såkalt "forbannelsesglass" (en variant av magisk flaske) representerer en enkel og idiotsikker metode for forbannelse, som fortsatt er sagt å ha en ganske høy suksessrate.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Forbered forbannelsen  ,

    
   
 1.            1      Vær oppmerksom på de potensielle konsekvensene. Hvis forbannelsen din lykkes, kan det vel være at livet til målet ditt er sterkt svekket - muligens til og med å drepe den andre personen. Du bør imidlertid også huske på at de fleste ikke tror på magi eller effektiviteten av forbannelser, og at det er lite relevant vitenskapelig bevis som utvilsomt kan bevise at forbannelsen faktisk fungerer. 
    
  • Forskjellige studier har funnet ut at folk som faktisk tror de har blitt forbannet og derfor opplever en følelse av hjelpeløshet, faktisk kan lide av en såkalt diastolisk slakk som forårsaker en rask blodtrykksfall forårsaket og senere til den berørte persons død.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vær oppmerksom på at forbannelsen kan falle på deg. De fleste hekser og tryllekunstnere er overbevist om at forbannelser er dypt uetiske og vil alltid returnere i sin opprinnelige form til den personen som først uttalt forbannelsen. Dette betyr at du også vil føle alle de negative effektene av din egen forbannelse. Hvis du bestemmer deg for å forbanne en annen person, bør du være forberedt på å lide av en tapende strikke fra nå av. 
    
  • Et vanlig konsept av Wicca-bevegelsen refererer også til disse "Du vil høste hva du sår" mentalitet: Det står at det du gjør, vil komme tilbake til deg tre ganger - uansett om det er positivt eller negative handlinger.  
  •  
  • Det er lite kjent om de psykologiske implikasjonene til den personen som uttalt forbannelsen hvis forbannelsen var vellykket og skadet offeret. Hvis du forbanner en annen person med en forbannelse, kan det vel være at du skal oppleve enorm psykisk stress som du ikke engang kan forestille deg for tiden.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vurder å tilgi den andre personen, slippe av negative følelser og leve livet ditt. Tenk på hvorfor du virkelig vil hevne seg, og om det virkelig lønner deg å investere tid og energi i denne planen. Sannsynligheten er at du bør bruke din tid og energi til å fremme ditt eget liv i stedet for å gjenoppleve de gamle negative følelsene igjen og igjen - noe som til slutt vil føle deg enda verre. 
    
  • Hvis du sliter bort din dyrebare livstid, søker hevn i stedet for å leve ditt eget liv, slipper du bare bort dyrebare, minneverdige øyeblikk som du kunne ha opplevd i stedet. Disse øyeblikkene vil mest sannsynlig få deg til å føle deg bedre på lang sikt. Selvfølgelig er det bra at personen som sårer deg, fortjener å oppleve noe dårlig. Men disse menneskene er definitivt ikke verdig å kaste bort enda mer av din dyrebare tid på grunn av dem.
  •  
  • Ulike studier har vist at vi føler seg enda verre etter at vi har avenged en annen person. Eksperter mener at dette er tilfelle som aktive hevnesplaner gjør at den opprinnelige hendelsen virker større og viktigere enn det egentlig var. På den annen side, hvis du bevisst avstår fra hevn på den andre personen, vil den negative handlingen mot deg til slutt bli trivial og irrelevant.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bestem intensjonen din. Hvis du har bestemt deg for at du fortsatt vil sette forbannelsen i handling, bør du sette deg ned og tenke nøye på hva som skal skje med den andre personen. Hvis du har en klar ide om hva som skal skje når du utfører de ulike stadiene av forbannelsen, vil dens styrke bli sterkere.       
 8.  
 9.             5      Beskytt deg selv. Før du forbanner en annen person, bør du sørge for at du beskytter deg selv, f.eks. med stave eller en magisk amulett. Hvis personen du vil forbanne, også praktiserer magi, er det ganske mulig at forbannelsen kommer rett tilbake til deg.                  
 10.  
             

  Del 2      Samle alle nødvendige materialer  ,

    
   
 1.             1      Få en glassbeholder. En stor, bred agurkeglass, for eksempel, er utmerket, men alle de andre brillene som er omtrent samme størrelse gjør det samme.       
 2.  
 3.             2      Få en dolly. Denne dukken skal lignes på offeret til forbannelsen din. Imidlertid kan ethvert objekt som symboliserer målet om forbannelsen din fungere, for eksempel et bilde av ditt offer, hans hår eller et stykke papir som du har skrevet navnet på ditt offer. 
    
  • Når du samler offerets hår eller negler, sørg for at du ikke blir fanget. Det ville være best hvis du uheldigvis kunne fiske dem ut av søppelet. Ellers kan du komme i trøbbel - ikke bare fra offeret ditt, men kanskje til og med fra myndighetene.
  •  
  • Hvis du velger et bilde av ditt offer, bør du skrive navnet sitt i lesbart skript og i rød eller svart blekk på baksiden. Hvis du skriver navnet på offeret ditt på et ark papir, bør du også bruke rød eller svart blekk.
  •  
  • Hvis du velger å skrive ned navnet på offeret ditt og legge det til glasset, bør du velge navnet som offeret ditt mest identifiserer med - og ikke nødvendigvis det offisielle navnet. For eksempel, hvis offerets fulle navn er "Nicole Mayer", men de fleste bare kaller henne "Nici Mayer", bør du velge sistnevnte navn. Du kan også bruke et online brukernavn hvis du bare kjenner personen ved det navnet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Samle ulike objekter du kan bruke som medium. Ordet "medium" kan ha mange forskjellige betydninger, men i dette tilfellet betyr det en slags substans som du kan bruke til å overføre dårlig energi (med andre ord din forbannelse). Hver av følgende elementer anses som et kraftig medium: 
    
  • Rusty negler, takker eller andre skarpe, spisse gjenstander kan legges til glasset for å skade målet ditt.  
  •  
  • Røde pepperflak eller hele pepparkorn vil føre til at offeret ditt opplever sinne og sinne.  
  •  
  • Du kan bruke eddik til å pisse bort den annen persons liv eller til å surgjøre et mellommenneskelig forhold mellom to personer.  
  •  
  • Du kan bruke rosa torner til å bedra ditt mål (som en vakker ros ser ut som en anstendig øm og forsiktig til du sitter på den). Alternativt, ved å legge til rosender, kan du også ha en kile drevet mellom to elskere.  
  •  
  • Hvis forbannelsen din inneholder papir, kan du sette en kamp i den for å tenne forbannelsen når du rister eller flytter glasset.  
  •  
  • Giftige planter som en del av forbannelsesglasset vil føre til at målet ditt tar skade. Men i dette tilfellet må du sørge for at du bruker beskyttende klær (for eksempel hansker, vernebriller eller ansiktsmaske) når du angriper giftige ting.
  •  
  • Du kan sette urin (din egen) i forbannelsesglasset for å få dominans over ditt offer. Du bør imidlertid definitivt unngå å bruke fremmed urin eller blod. Utenlandske kroppsvæsker anses å være biologiske farlige stoffer som i verste fall kan forårsake alvorlig sykdom.
  •  
  • Kirkegårdens jord kan brukes til å kjøre en annen person eller kjøre en kil mellom to personer. Jorden fra en ny grav er den mektigste, men du kan være skyldig i alvorlig røveri, som er en kriminell handling i mange land.  
     
   • Hvis du fortsatt bestemmer deg for å fjerne jorden fra en ny grav, bør du absolutt be om tillatelse fra den forlatte sjelen og forlate et tilbud. Alkohol (som vin du tømte gjennom graven), mat (for eksempel den avdøde personens siste gang), eller penger (selv om det bare er en dollar) er passende tilbud.
   •  
    
  •  
  • Merk at det ikke er nødvendig å sette alle disse elementene i glasset ditt. En eller to "ingredienser" er allerede nok!
  •  
         
 6.  
             

  Del 3      Sett forbannelsesglasset sammen  ,

    
   
 1.             1      Rengjør glasset grundig. Dette gjøres best med varmt vann og såpe for å sikre at etiketten og annet avfall blir helt fjernet. Du bør la glasset lufttørke for å hindre at lint eller rusk kommer i glasset ditt.       
 2.  
 3.             2      Husk dine intensjoner selv. Når du legger til nye elementer og ingredienser i forbannelsesglasset, bør du alltid fokusere på offeret og tenke på hva du vil gjøre med ham.       
 4.  
 5.             3      Sett dukken eller et annet objekt som symboliserer ditt offer i glasset ditt. Hvis du kan bruke en dukke og få noen hår fra ditt offer, kan du pakke håret rundt dukkenes hals.       
 6.  
 7.             4      Sett mediet i glasset ditt, på toppen av dukken eller symbolsk objektet som brukes. Husk å fokusere på dine intensjoner når du fullfører dette trinnet. Hvis du ikke har et bestemt ønske, kan du bare tenke på hvor sint du er og hva offeret ditt har gjort for å trekke sinne.       
 8.  
 9.             5      Lås glasset tett. Før du lukker krukken, sørg for at du ikke har glemt noen ingredienser. Når du har lukket glasset tett, bør det ikke gjenåpnes, ellers kan det - i det mest ufarlige tilfelle - miste effektiviteten.       
 10.  
 11.             6      Tett glasset med voks (valgfritt). Hvis du har et rødt eller svart lys på hånden, kan du teste det og la vokset dryppe på kanten av lokket for å sikre at glasset er veldig lufttett. 
    
  • Hvis du vil at forbannelsen skal være spesielt kraftig, kan du hente en nål eller annen skarp gjenstand og ripe navnet på offeret ditt inn i lyset før du tenner det.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Rist glasset. Når du utfører dette trinnet, bør du fortsette å holde fast på dine sinte tanker om offeret. Husk alltid: Målet ditt er å fylle glasset med kraftig negativ energi. 
    
  • Hvis du brukte negler eller ris i forbannelsesglasset, vær forsiktig med å riste glasset forsiktig slik at det ikke bryter ved et uhell.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Skjul forbannelsesglasset på et mørkt sted. Du kan gjemme glasset i ditt eget hjem. Men hvis du klarer å plassere glasset nærmere ditt offer, vil forbannelsen bli mer effektiv. Hvis du plasserer glasset i nærheten av offeret ditt, bør du sørge for at du skjuler glasset slik at det ikke blir funnet. 
    
  • For eksempel kan du begrave krukken i hagen til ditt offer, for eksempel. Hvis du gjør det, bør du sørge for at du ikke blir sett og at hullet ditt er dypt nok, slik at glasset ditt ikke blir funnet utilsiktet.
  •  
  • Skjul glasset ditt, men sørg for at du enkelt kan ta det tilbake hvis det er nødvendig. Du vet aldri: kanskje en dag i fremtiden endrer du tankene dine om denne personen, og du vil bryte forbannelsen igjen.
  •  
  • Det er en annen grunn til at du skal gjemme glassbrønnen: Hvis en annen person kommer til å finne glasset ditt og bryter det, vil de onde intensjonene dine forbanne falle tilbake på deg.  
  •  
         
 16.  
 17.             9      Vær tålmodig. Det kan ta dager eller måneder før stavningen din trer i kraft. Hvis mye tid allerede har gått, og du føler at forbannelsen ikke fungerte, er det mulig at offeret ditt vil bli beskyttet mot forbannelsen din ved en avdeling eller en beskyttende amulett.  
    
  • Hvis ditt offer er beskyttet av magi, bør du tenke på om det er verdt innsatsen for å holde forbannelsen din, fordi det kan ta deg mye tid og energi for å bryte den annen persons magiske veggen.
  •  
  • Det er også mulig at forbannelsen din ikke rammet ditt offer, men en person nær offeret. Før du konkluderer med at forbannelsen din ikke fungerte, bør du vurdere om det kunne være tilfelle.  
  •  
         
 18.  
             

  Del 4      Bruk psykologi til å gjøre forbannelsen mer effektiv  ,

    
   
 1.             1      La forbannelsesglasset være av (valgfritt). Hvis du ikke har tid, ressurser eller bare interesse for å sette sammen et forbannelsesglass, kan du bare bruke psykologi for å få offeret til å tro at du har forbannet det. 
    
  • I så fall kan du enkelt skremme ditt offer med truende ord eller ond utseende. Hvis du også tar tiltak for å sabotere hverdagen for personen, vil du sikkert oppnå de ønskede resultatene uten noen virkelig forbannelse.
  •  
  • Vi vil imidlertid på nytt minne deg om at du nok bør bruke din energi til å forbedre din egen livssituasjon i stedet for å fikse deg selv på å gjøre livet vanskelig for en annen person. Ordtaket "Godt liv er den beste hevnen" gjelder gjerne her.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Skremme ditt offer. Jo mer offeret ditt er overbevist om at du har forbannet det, desto bedre blir forbannelsen din. I tillegg til ditt forbannede glass, bør du prøve å holde fast ved tankene til ditt offer ved å starte offerets oppdagelse, onde stirrer eller mumlende forstyrrende ord i hans nærhet. 
    
  • Hvis du ikke er helt overbevist om at du kan si noe som virkelig forstyrrer ditt offer, kan du bedre begrense deg til det onde øyet. Det er viktig for den andre personen å vite at du er etter dem, og det er derfor de er bekymret.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vær diskret. Hvis ditt offer er noen som plager deg fysisk, bør du unngå å snakke med ham eller stirre på dem, da dette kan skade din personlige sikkerhet.       
 6.  
 7.             4      Dra nytte av nocebo-effekten. Flere studier har vist at å ta placebos kan få folk til å føle seg bedre bare på grunn av deres positive, håpfulle tanker. I motsatt retning kan du bruke denne kunnskapen til å oppnå negative resultater. 
    
  • Spesielt i forbannelser brukes setninger som omhandler kroppsfunksjoner, for eksempel sove ("Du vil aldri ha en avslappende søvn igjen") eller berøre ("Du vil ødelegge alle ting du angriper").  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Hold det generelt. Hvis du forbanner muntlig mål for ansikt til ansikt, bør du holde uttalelsene svært generelle. På denne måten er det langt mer sannsynlig at offeret ditt vil få inntrykk av at forbannelsen faktisk har blitt oppfylt når noe skjer i sitt liv som til og med samsvarer med beskrivelsen av uttalelsen din. 
    
  • Hvis du for eksempel sier "Du skal ødelegge alt du berører", og så faller offeret ditt et glass eller snubler noen dager senere, binder skoene dine, din forbannelse kan bli tilbakekalt ,
  •  
  • Siden offeret ditt sakte begynner å tro at du har forbannet, vil forbannelsen av makt vinne over den. Forbandelsen vil bli en selvoppfyllende profeti mot offeret ditt - og du behøvde ikke gjøre mer enn å plante den onde tanken i ditt offers sinn.  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Husk ditt offer ofte. Ulike studier har vist at folk som er altfor våken, har en tendens til å levere dårligere utfall enn folk som er igjen. Du bør imidlertid være oppmerksom på at det vil ta litt tid å sette denne planen til handling, da du hele tiden må irritere offeret ditt. 
    
  • Du trenger ikke engang å være åpenbart for ditt offer. Du kan alltid gi ham unasked råd - det alene vil være nok til å distrahere ditt offer, forstyrre konsentrasjonen, og få ham til å utføre utilfredsstillende, uansett hvilken jobb du har plaget om.  
  •  
  • Du trenger ikke engang å gjøre denne metoden personlig. Vanlige meldinger på Facebook eller titalls e-post om dagen er like effektive. Hvis du bruker alle kommunikasjonskanaler som er tilgjengelige for deg, til regelmessig å gi uønsket råd eller medfølende oppmuntring til ditt offer, vil det naturlig tapt sin nerve på ingen tid i det hele tatt.  
  •  
         
 12.  
             

  Del 5      Bryt forbannelsen igjen  ,

    
   
 1.             1      Beskytt deg selv. Hvis du prøver å bryte forbannelsen uten å beskytte deg selv, kan forbannelsens negative energier komme tilbake til deg. Derfor, før du ødelegger glasset (som dermed ødelegger forbannelsen), bør du sørge for at du beskytter deg selv med avdelinger, amuletter eller i det minste en mantra.        
 2.  
 3.             2      Fjern krukken fra gjemmestedet. Hvis du har skjult glasset utenfor din egen eiendom, bør du sørge for at ingen kan se deg om du tar den tilbake - spesielt offeret til forbannelsen din.       
 4.  
 5.             3      Bryt glasset. Den enkleste og sikreste måten å gjøre dette på er å sette krukken i en stor papirkasse, kaste posen og lukke den, og skyv glasset forsiktig med en hammer. 
    
  • Hvis du har fylt væske inn i forbannelsesglasset, bør du først pakke glasset i en papirpose og deretter i en plastpose før du bryter den.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Kast bort restene. Når krukken er ødelagt, bør du sette papirposen med restene i en solid plastpose som du kan sette i søppelet. Pass på at du fjerner væsker eller glassplater som kan ha falt ut av posen når glasset er ødelagt.       
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (24)      
Filosofi populær:
Å være quirky.

Gå til bekjennelse.

Si takk.

Slik ber du en Novena.

Slik ber du en Novena.

Å krysse seg.

Bli munk.

Slå opp et bibelvers.

Bli kommunist.

Bruk av Pancha Kachcham.

Bruk en tryllestav.

Bli medlem av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige (Mormoner).

Adresse katolsk prest.

Be Gud om tilgivelse.

For å bli frelst av Jesus Kristus.

Bruk Ouijabett trygt.

Snakk med en ateist om kristendommen.

Åpne ditt tredje øye.

Kast bort en bibel.

Utfør en hinduistisk puja.

Få visdom.