Home \ filosofi
 

Healing sjelen.

 

Du kan lære å vekke og helbrede sjelen din, for å få tilgang til de indre kreftene du har mistet eller glemt. Sjelenes kraft er lidenskap, kreativitet, intuisjon og forbindelse med det guddommelige. Uansett den åndelige banen eller religionen du følger, kan du få tilgang til kraften i din sjel for å skape et liv som er mer levende.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Forstå den sanne naturen til din sjel! Sjelen er kvinnelig av natur, og tankene dine er mannlige. Sammenslutningen av sjel og ånd føder helhet. Å leve i en verden av chauvinisme, nekter vi den (kvinnelige) sjelbevissthet, legger mer vekt på den (mannlige) åndelige og dermed skaper en ubalanse i våre liv. Innse at din sjel er naturlig feminin og lider av din sjel på grunn av undertrykkelse av kvinnelig energi!       
 2.  
 3.             2      Din feminin energi er 1) din fantasi, 2) din lidenskap og lyst, 3) dine følelser og 4) din kreativitet. Derfor består din mannlige energi av 1) Vilje, 2) Lov og Motivasjon, 3) Intellekt og 4) Produktivitet. Når du verdsetter og støtter din feminine energi, nærmer du deg og helbreder din sjel. Utforsk komponentene i din feminine energi, opplev og oppdag fantasiens, kreativitet, lidenskap og følelser! Når du bruker tid på å utvikle disse egenskapene, gir du også næring og styrke din sjel.        
 4.  
 5.             3      Dekk forbindelsen med den guddommelige! Omdefinere din åndelighet og bringe den inn i din religion - hvilken religion du trener - med det! Åndelighet er ditt personlige og private forhold til Gud. Alle har et forhold til Gud, selv ateisten. Det er et dysfunksjonelt forhold, men likevel et forhold. Det ligner tankene. Hvert menneske har et forhold til sinnet hans. Det kan være godt utviklet eller alvorlig mangelfullt, men forholdet eksisterer. Hver person er åndelig, og gjennom din sjel kobler du deg til det guddommelige. Dekk forbindelsen til den guddommelige, men du kaller det! Det kan bidra til å helbrede sjelen din.        
 6.  
 7.             4      Utforsk Passion and Joy! Vi har lært å erstatte våre lidenskaper med plikter og forpliktelser. De fleste har bestemt seg for at de ikke har tid til å utforske deres gleder og lidenskaper og sulte sine sjeler. Ta deg tid hver dag til å gjøre noe du føler lidenskap for, eller som gir deg glede! Hvis du ikke vet hva dine lidenskaper er, begynner du å utforske mulighetene og lage en liste over de fem beste måtene å gjøre livet ditt mer underholdende!        
 8.  
 9.             5      Vend deg inn og utforsk avslappende meditasjon! Når du slapper av, kan du roe deg og høre på intuisjonens stemme. Hvis meditasjon er ny for deg, tar det ikke lang tid å lære det. Den enkleste måten er å bli guidet inn i meditasjon med en CD. Google 'Relaxation Meditations' for å finne en god CD som ikke bare kan hjelpe deg med å slappe av, men også helbrede din forbindelse med din sjel! Når du slapper av og svinger innover, kan du møte den kjærlige medfølelsen til din sjel. Tips: Finn en lærer hvis stemme er behagelig og beroligende!        
 10.  
 11.             6      Dyp dypt i dine følelser! Dine følelser knytter deg til din sjel. Hold en journal og uttrykk for de undertrykte følelsene som har samlet seg i deg! Hva ligger under dine undertrykte følelser er din kreativitet, dine lidenskaper, intuisjon og fantasi. Det er som å finne gravede skatter. Prisen du betaler er din vilje til å føle og uttrykke de ubehagelige følelsene som sinne, vondt, skuffelse og frykt. Når du gjør det, skaper du mer harmonisk plass ved at din sjel kan bo.        
 12.  
 13.             7      Spør hver morgen: "Hva kan jeg gjøre i dag for å hjelpe noen?" "Hvordan kan jeg tjene?" "Hvem kan jeg ringe for å heve ham opp?" Når du gir ut av tjeneste og ubetinget kjærlighet, nærer du og helbreder din sjel. Å være hyggelig og kjærlig og støtte andre har sin belønning i seg selv.                  
 14.  
             

Tips .

             
Filosofi populær:
Se spøkelser.

Bli en følge av Jesus.

Ikke vær overtroisk lenger.

Vær en heks.

Forbered en minneservice.

Konsekrer til Herren Gud.

Konsentrere olje.

Gratis tankene og tenkene.

Fri hodet ditt for meditasjon.

Sitat Bibelen.

Be om rosenkransen.

Elsk Gud.

Overvinne fremmedhad.

Utvikle telepatiske krefter.

Å be for et mirakel.

Ta et skritt inn i det ukjente.

Snakk med de døde.

Å være en fri ånd.

Å be for et mirakel.

Adresse paven.

Les linjene i hånden.