Home \ filosofi
 

Les tarotkort.

 

Lære å lese tarotkort krever en kombinasjon av kunnskap og intuisjon som alle kan utvikle. Følg disse trinnene for å avgrense dine Tarot Card Reader-ferdigheter for å gi innsikt og veiledning til søkere eller for å fremme din egen personlige vekst.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Bli kjent med Tarot  ,

    
   
 1.            1      Velg et kortspill! Ulike kortspill bruker en annen symbolikk. En av de mest brukte og lærte er f.eks. Rider-Waite Tarot eller en av sine replikaer, f.eks. Morgan-Greer Tarot. Likevel er det viktig at kortspillet snakker til deg, så sjekk ut forskjellige spill og les omtaler for å se hva andre liker og hva de ikke liker! 
    
  • Klassiske og populære spill er alltid i omløp, men nye tarotspill blir utgitt hvert år, så det er på tide å se på en stadig skiftende beholdning.
  •  
  • De fem beste tarot spillene til enhver tid er: Deviant Moon Tarot, Rider-Waite Tarot, Aleister Crowley Thoth Tarot, DruidCraft Tarot og Shadowscapes. Tarot.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Opprett en misjonserklæring! Definere nøyaktig hva du vil oppnå i ditt forhold til Tarot, kan hjelpe deg på reisen som leser. Hvis du kjenner ditt langsiktige sluttresultat, vil du være bedre i stand til objektivt å se hvor du er nå og hvilke skritt du må ta for å oppnå din "hensikt". Spør deg selv hva dine intensjoner er for tarot, eller hvordan du vil bruke den eller tjene andre med det! Mission uttalelser kan gjenspeile mål, for eksempel å utvikle større intuisjon, å utvide kreativitet eller å koble seg til åndelige krefter. Disse modellene er ganske forskjellige og personlige til hver enkelt som skaper en.       
 4.  
 5.             3      Overfør energien din til spillet! Den beste måten å gjøre det på er å bruke kartene. Bland dem igjen og igjen! Sorter dem (fra dåren over alle farger av ess til de ti, siden, jack, dronning og konge)! Ved hjelp av kortene kan de bli en forlengelse av deg.       
 6.  
 7.             4      Forstå hvordan spillet fungerer! Tarot Game består av 78 kort: 22 Great Arcane og 56 Small Arcane. Du bør huske dem og være i stand til å identifisere hvert enkelt kort, samt angi to formueforklarende betydninger for hvert kort. 
    
  • Great Arcane. Arketypene avbildet i Great Arcane er bilder som reflekterer liv, situasjoner og erfaringer vi alle opplever. Den er ment som en reise gjennom livet, som begynner med dåren (ung, ren energi i åndelig form), fortsetter gjennom hendelser og sirkler for å oppnå fullføring i verden (slutten av livssyklusen).
  •  
  • Små Arcane. Små kort beskriver menneskene, hendelsene, følelsene og omstendighetene vi møter på vår personlige "dumme reise". De representerer hendelser som styres av den enkelte og viser hvordan du gjør noe. The Small Arcane er ganske lik det tradisjonelle bladet av kortstokk. Den består av fire farger, og hver av disse fargene er knyttet til ett av elementene: stenger (brann), kuller (vann), mynter (jord) og sverd (luft). Det er også dame, konge og jack (eller gutt) av hver farge og i tillegg sider eller prinsesser.  
     
   • For å huske alle 78 kort tar det tid. Prøv å jobbe med en partner som kan forhøre deg kortene som ordforråd.
   •  
    
  •  
         
 8.  
 9.             5      Få en god bok! En velskrevet bok som hjelper deg med å forstå det grunnleggende om tarot, vil være svært nyttig når du begynner å lese tarotkort. Noen tar deg gjennom prosessen på en måte som understreker minnet mens andre oppfordrer deg til å delta. Velg en bok som passer din læringsstil! 
    
  • Ikke hold deg til boken for mye! Det er nyttig å få deg i gang med å lære, men du må integrere din intuisjon i din kunnskap om bøker for å bli en komplett Tarot-leser.
  •  
  • Prøv dette trikset for å bygge intuisjon i din læring. Se på hvert kort og bestem hva du mener, hva det betyr. Ikke bekymre deg hvis du har rett - bare velg fra tarmen! Deretter ser du i boken din og leser hva det står. Dette tar fokus bort fra ren imprinting og frykten for å elske feilaktig. Det lar deg lage avlesninger som strømmer gjennom din måte å personlig koble til kortene.  
  •  
                   
 10.  
             

    2      Spill med det grunnleggende  ,

    
   
 1.             1      Tegn et kort hver dag! Du kan gjøre det for å bare bli kjent med spillet, eller for å få et glimt av dagen foran deg. 
    
  •   Bli kjent med spillet! Velg et tilfeldig kort og se på det litt. Skriv ned dine første inntrykk og intuitive tanker! Skriv dette med en bestemt blekkfarge i en journal eller notatbok! Med en annen, annen farge, skriver du tilleggsinformasjon som du kan finne om kartet i andre kilder (bøker, Internettfora, venner). Etter noen dager, les hva du skrev og legg til kommentarer i en tredje blekkfarge.  
  •  
  •   Hver dag en lesing! Ta et tilfeldig kort først om morgenen! Tilbring litt tid på å se på henne. Vær oppmerksom på deres farger og hvordan du reagerer på dem! Legg merke til den generelle atmosfæren på kortet og følelsene som det utløser i deg! Se på tegnene på kartet - hva de gjør, om de sitter eller står, hvem de husker deg og hvordan du tenker på dem! Fokus på symbolene og hva de husker! Skriv ned dine tanker i en journal - du kan bruke den som et læringsverktøy og spore fremdriften din.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Studiekortkombinasjoner! Det er viktig for nybegynnere å ikke se tarot som 78 separate kort som et system med mønstre og samspill. Studerende kortkombinasjoner kan hjelpe deg med å internalisere dette konseptet. Ta to kort fra spillet og plasser dem med forsiden opp ved siden av hverandre! Se etter bilder, steder eller hendelser innen denne 2-korts kombinasjonen! Du kan også arbeide med flere kort eller med en hel spredning. Tanken er å lære kortene for å utvikle en dypere forståelse og selvtillit når det er tid for en lesing.        
 4.  
 5.             3      Gjør uttalelser! Tarotkonstellasjoner er resultatet av alle kort med samme hovednummer (en til ni). Tarotkonstellasjonene for f.eks. de fire ville være det fjerde kortet i hver farge, linjalen (hvem bærer tallet fire) og døden (hvem bærer tallet 13, men hvis sjekksum er de fire (1 + 3 = 4).Tarot  
    
  • Row alle kortene i en oppstilling foran deg og spør deg selv om noen spørsmål, for eksempel hva du synes om hvert kort, hva tiltrekker deg disse kortene, avviser, irriterer eller skremmer, hvordan de ligner og hvordan de er forskjellige og hvilke symboler de synes å ha til felles. Gjenta øvelsen med hvert av de ni hovedtallene og skriv inntrykkene dine i en dagbok!
  •  
  • Forstå kraften til hvert av disse kortene, gir en jevnere lesing når flere kort med samme nummer vises. I stedet for å fokusere på betydningen av individuelle kort, vil du kunne fokusere på energien de bringer til gruppen.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Spill kortløsende spillet! Gå gjennom kortstokken din og trek kort som utfordrer deg! Tilbring litt tid med dem for å komme til bunnen av ditt inntrykk. Deretter går du tilbake gjennom spillet og tegner ett eller flere kort som du tror vil løse de vanskelige kortene. 
    
  • Dette spillet hjelper deg til og med å utvikle en ferdighet som du kan bruke i dine avlesninger. Hvis det oppstår et vanskelig kort i en av dine avlesninger, og du vil hjelpe søkeren til å løse problemet, kan du foreslå et kort som teller det vanskelige kortet.  
  •  
         
 8.  
             

    3      Hold en enkel lesing  ,

    
   
 1.             1      Fortell en historie! En Tarotavlesning er fortellende, en historie du forteller søkeren. Det er et forsøk på å markere tidligere innflytelser, å forstå dagens forhold og forutsi den mest sannsynlige fremtid. Fremtiden som du snakker vil ikke bli løst eller definitivt finne sted; Det er viktig å huske at det ikke er noen sluttutganger eller grader.       
 2.  
 3.             2      Bli kjent med sprekker! Et sprekke refererer ganske enkelt til hvordan kortene dine er lagt ut. En tarot spredning er en kompilering eller mønster av kort. Mønsteret danner rammen for tarotavlesning. Videre har hver posisjon av tarot-kortene i en spredning en spesiell betydning. Din lesing vil bruke arrangementet eller plasseringen av kortene innenfor et kjent emne. Mange spreads inkluderer f.eks. Posisjoner for fortid, nåtid og fremtid. Du kan også inkludere stillinger for følelser, spesielle oppgaver, eksterne faktorer, og så videre. Det er hundrevis av sprer å prøve, og mer erfarne lesere kan sette sammen sine egne. Eksperimenter med forskjellige sprer, prøver å velge dem som utfordrer fantasi og intuisjon! Å finne ut hva som fungerer best for deg er viktig; Mange lesere refererer til spesifikke spreads som passer best for dem.       
 4.  
 5.             3      Start med tre kortspredning! En tre-kort spredning er perfekt for prediktive svar på kompliserte spørsmål, for å gjenopprette enkelhet og for nybegynnere som nettopp har begynt å lese. Bestem dine stillinger på forhånd, brett spredningen og bruk det du har lært om kortbetydninger og kombinasjoner for å fortelle en historie! 
    
  • Noen mulige leseposisjoner som er utformet for å forstå en situasjon er: fortid / nåtid / fremtid, nåværende situasjon / hindring / råd, hvor du står nå / hva du sikter på / hvordan du oppnår det og hva vil hjelpe deg / hva vil hindre deg / hva er ditt ukjente potensial?
  •  
  • Noen mulige leseposisjoner for å forstå relasjoner er: du / den andre personen / forholdet, muligheter / utfordringer / resultater, hva bringer deg sammen / hva bringer deg fra hverandre? / Hva krever din oppmerksomhet? og hva du forventer av forholdet / hva den andre forventer av forholdet / hvor forholdet fører til.
  •  
  • Noen mulige leseposisjoner for å forstå relasjoner er: sinn / kropp / sinn, materiell status / emosjonell status / mental status, deg / din nåværende bane / potensial og stopp / start / fortsette.  
  •  
         
 6.  
             

    4      Kjør et mer komplekst spredt  ,

    
   
 1.             1      Lås opp dine kort! For å starte denne 21-kortspredningen, skill Big Arcane fra den lille!       
 2.  
 3.             2      Bygg spredningen! Bland hvert kort kort, divider og plasser dem tre på rad over og syv i lengden, med et kort på siden. Så du bruker alle Big Arcane, men du holder noen av de små Arcane-kortene. Sett disse kortene til side på en haug.       
 4.  
 5.             3      Skriv ned dine inntrykk! Lag en liste over kortene du har lagt ut! Velg et ord som best beskriver hvert kort og skriv det ved siden av det.       
 6.  
 7.             4      Se på bildene på kortene! Hva foreslår du? Kjenne et fortellende mønster som om du så på en bok med bilder og prøv å finne ut historien! Mønstrene kan gå tverrgående, langsgående, diagonalt eller fra første til siste kort. Kartet på siden indikerer det viktigste elementet i situasjonen.       
 8.  
 9.             5      Still spørsmål! Spør deg selv hvilke situasjoner i livet ditt eller i livet til personen hvis kort du leser utelater til kortene!       
 10.  
 11.             6      Vurder alternativer! Se etter fortellende mønstre som tilbyr alternativer til det opprinnelige utfallet, ting som kan gjøre ting verre eller verre!       
 12.  
 13.             7      Sjekk ordene dine! Vurder ordene du har tildelt hvert kort! Hvordan passer de inn i historiene du har identifisert?       
 14.  
 15.             8      Kast alt sammen! Kombiner dine funn fra trinnene ovenfor for å lese! Du vil bli overrasket over nøyaktigheten av lesingen når du bruker spillinstruksjonene. 
    
  • Husk at hvis et kort har en annen mening enn hva som står i boken, må du si hva du mener! Å stole på din intuisjon er den sanne måten å lese tarotkort og noe du automatisk begynner å gjøre når du er mer erfaren. Bare legg kortene til deg!
  •  
         
 16.  
             

    5      Beskytt spillet ditt  ,

    
   
 1.             1      Hold kortspillet ditt forsiktig! Tarot-kort kan absorbere negativ energi som kan forstyrre lesingene dine. Det anbefales at du holder kortene dine i en svart lommepose eller tre-tarot-kortboks. Du kan legge til perler eller urter som forbedrer psykiske evner.       
 2.  
 3.             2      Bestem hvem som har lov til å røre på kortene dine! Det handler om personlig preferanse om du tillater søkeren å røre på kortene dine eller ikke. Noen lesere oppfordrer dem - de må blande spillet for å overføre energi til kortene. Andre lesere foretrekker å ha ingen andre energier enn sine egne på spill.       
 4.  
 5.             3      Rengjør spillet ditt! Det vil være ganger når du trenger å rense eller rydde spillet for å kvitte seg med negativ energi. Det er mange måter å gjøre dette på, men en enkel måte innebærer å påkalle en av de fire elementene. Hvis du bruker denne metoden, starter du ved å la spillet fly! Hvis ekstrem rengjøring kreves, kan kortene rengjøres en om gangen.  
    
  • Earth. Bur ditt beskyttede spill i 24 timer i sand, salt eller jord. Alternativt luft ditt spill på en duk og dryss det i et minutt eller to med salt og / eller sand eller en blanding av basilikum, lavendel, rosmarin, salvie eller timian!
  •  
  • Vann. Stryk ditt spill lett med vann, urtete eller en planteinfusjon og tørk den av umiddelbart, eller legg spillet ut av måneskinnet på et skjult sted for halvparten av natten!
  •  
  • brann. Vær forsiktig så du ikke brenner deg selv, og flytt ditt spill raskt gjennom en lysflamme! Du kan også sette spillet i sollys i en halv dag på et skjult sted.
  •  
  • luft. Flytt spillet ditt fem til syv ganger over brennende røkelse! Eller, i stedet, prøv å ta dypt pust og pust ut tre ganger dypt og sakte over ditt spill.
  •  
         
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (9)      
Filosofi populær:
Utvikle styrker.

Utfør en seanse.

Be Allah om tilgivelse.

Føler deg heldig.

Bruk av Pancha Kachcham.

Bli en katolsk.

Bruk en miswak.

Vær ærlig mot deg selv.

Lag Hellig Vann selv.

Sitat Bibelen.

Bli kommunist.

Beregn din zakat.

Be Gud om tilgivelse.

Adresse katolsk prest.

Betydningen av repeterende tall i numerologi.

Velsigne et kryss.

Hold en bønnskalender.

Bli en Buddha.

Finn en ånd.

Gi et brev til en katolsk prest.

Bygg et alter.