Home \ filosofi
 

Hvit magi.

 

Mange magiske utøvere deler dem i to hovedkategorier: Hvit magi (noen ganger kalt høyre hånd) og Black Magic (noen ganger kalt den venstrehåndede banen). Den nøyaktige definisjonen av begge diskuteres imidlertid ofte. Den mest aksepterte differensieringen er at hvit magi er forbundet med positivitet og helbredelse, mens svart magi gir negativitet og skade. Andre troende tror at hvit magi praktiseres til fordel for andre, mens svart magi tjener den personlige fordelen til utøveren. Andre hevder at svart magi er noen form for magi som bryter de rådende sosiale skikker og tabuer. Likevel varierer den faktiske praksis med hvit magi betydelig mellom trosretninger, tankegang og til og med individuelle utøvere.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Bygg din Altar  ,

    
   
 1.            1      Velg basen for alteret ditt. Alt ditt alter kan være en hevet overflate som er bred nok til å holde din bok av skygger og de rituelle gjenstandene du ønsker. Dette kan være et sidebord, et nattbord, en hylle eller en stor kommode. Noen utøvere foretrekker et rundtaltall fordi det er lettere å bevege seg rundt det når det er inne i en rituell sirkel. Andre av praktiske grunner foretrekker kvadratiske eller rektangulære altere, som for eksempel enkel lagring. 
    
  • Spesielt for White Magic, vil du kanskje velge et trealter som er mer i tråd med naturen. Du kan til og med bruke en bestemt type tre forbundet med den spesielle typen staver.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Velg plasseringen i hjemmet ditt. Pass på at du velger et sted som er et generelt stille sted å fokusere på. Noen tradisjoner mener at alteret må plasseres enten nord eller øst, avhengig av tankegangen.  
    
  • For White Magic, vil du kanskje plassere alteret ditt på et sted med rikelig med naturlig lys. Du kan også sette den på et symbolsk positivt sted knyttet til skapelsen, som på kjøkkenet ditt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ordne symboler til dine guder. Disse ikonene skal plasseres side om side og i midten av alteret ditt. Dine symbolske gjenstander kan representere enten den Horned Gud og Modergudinnen, eller guddommer av ditt personlige valg fra en bestemt pantheon. Noen velger forskjellige fargede lys som representerer deres guddommer. Andre kjøper statuer som kopier av deres guddommer. Fortsatt andre velger visse objekter som har betydning for deres guddommer, vanligvis avledet av myter og tradisjoner.        
 6.  
 7.             4      Represent de fire elementene. Mange tradisjoner inkluderer symboler på de fire elementene som er arrangert i henhold til de fire kardinal himmelske retninger rundt alteret. For å utføre White Magic, bruk hvite versjoner av disse elementene, eller de i lyse farger (dvs. hvitvin i stedet for rødvin). 
    
  • Jord i nord: Representert av pentagram, steiner, salt, mat og / eller planter. På kanten av et gult eller grønt lys er plassert.
  •  
  • Brann i Sør: Representert av olje, rituelle kniver og / eller en lysslukker. Legg et rødt lys på kanten.
  •  
  • Luft i øst: Representert av røkelse, fjær, en klokke og / eller trollstaven din. Sett et gul eller blått stearinlys på kanten.
  •  
  • Vann i Vesten: Representert av en bolle med vann, skall, en koppel eller et glass vin og / eller en kjele. Et blått eller grønt lys er plassert på kanten.  
  •  
                   
 8.  
             

    2      Magic  ,

    
   
 1.             1      Bestem dine intensjoner. Har alltid et klart mål når du casting. Husk, White Magic er generelt positiv og til andres godt. Hvit magi stimulerer healing, vekst, tilfredshet, fred, etc. 
    
  • Mange tror at en av de viktigste aspektene ved White Magic er at den ikke kan undergrave andres vilje. Hvis du for eksempel følger dette prinsippet, bør du ikke bruke en kjærlighetsspell på en person for å tvinge dem til å elske deg. I stedet vil en kjærlighetsspell i den hvite magien innebære å dra en ukjent person til deg (eller personen som ba deg om å gjøre magi), muligens med visse ønskede egenskaper.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Velg flere elementer for altaret ditt som er relatert til staveformen din. Detaljer om elementene anses generelt som sekundære for deres betydning for deg, trollmannen. Fjern dem fra din kultur eller fra tradisjonene og symbolene til klosteret ditt. Spesifikke urter og figurer er gjerne tatt. Du kan legge til så mange ting som du vil, så lenge de ikke overfyller alteret ditt.  
    
  • Plasser representasjoner av de trekkene du ønsker med en elsker å fortsette med eksemplet på en White Magic kjærlighetsspell. Legg til pepper eller et krydder med krydder, hvis du vil ha noen lidenskap. Intelligens kan bli representert ved en ugles statue. Noen saffroner kunne stå for en tilbedelse som er fornøyd eller til og med temperert.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Start å tegne en sirkel. Lag en sirkel rundt alteret ditt og stå i det før du begynner å stave deg. Sirkelen kan være laget av kritt, garn, steiner, kvister, salt eller andre gjenstander som du kan lage en av. Se til alteret ditt. Hold hendene og se til sirkelens senter hvis du tyrker med andre mennesker.        
 6.  
 7.             4      Meditere på alteret ditt. Bruk elementene på alteret ditt til å frigjøre ditt sinn og fokusere på målet ditt. Du kan bruke enten en tryllestav eller en seremoniell kniv for å kanalisere fokuset ditt. Pek på hvert symbolisk objekt. Tenk på hvordan alle er relatert til staven du støper. Be om veiledning og hjelp til dine guddommer.       
 8.  
 9.             5      Utfør ritualene eller resitantene som passer til stavningen din. Dette er ikke alltid nødvendig for å stave, men mange utøvere bruker dem. Du kan lære dem enten gjennom forskning eller direkte fra en annen troende. Du kan til og med lage din egen stave og skrive i din bok med skygger. Det er godt å huske alt du trenger før du begynner, men du kan lese det direkte fra boken din.  
    
  • Ikke delta i handlinger av hvit magi som er voldelige eller symboliserer vold. Likeledes ikke snakk negativt eller bruk hatefulle ord.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                Les mer... (14)      
Filosofi populær:
Bruk forsiktig kuler riktig.

Liv etter fjellprædiken.

Vær en bedre kristen.

Gå ut med mormonene.

Mantras synger.

Velsigne et kryss.

Finn ut om du kan se spøkelser.

Bli kvitt demoner.

Utfør en seanse.

Unngå uflaks.

Åpne ditt tredje øye.

Takk Gud for hver av hans velsignelser.

Vær ærlig mot deg selv.

Utfør den lille stavelsesritualen til pentagrammet.

Les håndlinjene.

Liv etter fjellprædiken.

Slik ber du en Novena.

Finn inspirasjon.

Skriv stave.

Lag en tulpa.