Home \ filosofi
 

Spør Gud om noe.

 

Det er noe du vil spørre Gud om, men du vet ikke hvordan du skal takle spørsmålet. Gud hører dine bønner, men han gir deg ikke alltid akkurat det du ba om. Det er viktig å prise Gud og be om tilgivelse for dine synder før du ber Ham om å gi deg det du vil ha. Be Gud om å handle etter hans vilje. Vær ærlig og konkret hvis du spør Ham om hva du vil. Vær tålmodig og tro at Gud vil handle.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Kontakt Gud  ,

    
   
 1.            1      Bygg et forhold til Gud. Gud vil høre dine bønner, enten du følger ham eller ikke, men han vil heller svare på de som er nær ham. Hvis du ikke har begynt å lese Guds Ord og følge Jesus, er det et godt skritt før du spør Ham om noe. Lær å lytte og følge hva han ber deg om å gjøre.  
    Det betyr ikke at han ikke vil gi deg ditt ønske hvis du ikke er en tilhenger. Det betyr bare at du kan kommunisere bedre med Ham hvis du har et forhold til Ham.  
  • Tenk på forskjellen mellom en fremmed og din beste venn. Hvis en venn ber deg om å låne ham litt penger, og hvis en fremmed spør deg på gata, er du mer sannsynlig å gi vennen din noe. Dette er ikke en perfekt sammenligning, men det er lik.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lov Gud først og uttrykk din takk. Når du nærmer deg Gud i bønn, bør du ikke be ham om noe. Det er bedre å prise ham og takke ham for det han allerede har gjort. Lov ham for å være kjærlig og mektig. Tusen takk for å veilede og velsigne deg. Til å begynne med viser Gud at Han er mer enn noen du ber om ting.  
    
  • Lov og tak må være oppriktig, ingen taktikk for å smøre Guds honning rundt skjegget, slik at du kan be om det du vil ha. Du må virkelig bety hva du ber om.
  •  
  • Start med å si, "Gud, det er bra hvor bra du brydde meg om og hjalp meg. Jeg er takknemlig for at du er sterk og aldri vender bort fra meg. "
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bekjenn og omvende seg fra dine synder. Hvis du har et forhold til Gud, er det viktig å sørge for at du er i god henseende med Ham. Hvis du stadig lever i synd eller har nylig begått synder, er du skilt fra Gud. Du må bekjenne disse tingene og vende seg bort fra dem. Så repareres den ødelagte forbindelsen til Gud igjen.  
    
  • Årsaken til at dette er viktig er at synd betyr at det handler mot hva Gud vil at du skal gjøre. Når du synder, deler du med Gud.
  •  
  • Bekjennelse og omvendelse betyr bare å fortelle Gud at du vet at du har syndet, at du er lei deg, og at du vil endre.
  •  
  • Be til Gud "Jeg beklager at jeg var så uhøflig mot naboen min, jeg vet at du elsker ham også, og jeg bør behandle ham slik du vil at jeg skal. Jeg vil jobbe hardere for å være tålmodig og snill mot ham. "
  •  
         
 6.  
 7.             4      Be Gud om tilgivelse. I bekjennelse og omvendelse ber du Gud om å tilgi deg for disse syndene. Å be om tilgivelse er trinnet som følger tilståelsen. Hvis Gud har tilgitt deg, vil kommunikasjonskanalene mellom deg og Gud være mye mer åpen.  
    
  • Det er ingen spesifikk bønn til tilgivelse som du må be. Fortell Gud at du er lei deg, og at du vil at Han skal tilgi deg, at du har gjort ham urett.
  •  
  • Be, Gud, jeg beklager at jeg løy om hva jeg gjorde i går kveld. Jeg burde ikke ha gjort det. Vennligst tilgi meg min uærlighet. "
  •  
         
 8.  
 9.             5      strip reparasjon med andre mennesker. Hvis du er sint eller har skadet noen, er det vanskelig å be en ærlig bønn til Gud. Ta et øyeblikk å tenke på forholdene dine som ikke er i balanse, og prøv å fikse det først. Å løse problemer med andre åpner deg for å spørre Gud om noe.  
    
  • Det er ikke nok å tenke på hva du gjorde galt uten å plage å fikse det. Kontakt personen og søk forsoning før du går til Gud.
  •  

   unnskyld eller tilgi henne avhengig av hva som er galt mellom deg.  

         
 10.  
 11.             6      Be om ondskap som kan være rundt deg. Hvis du lever for Gud, kan det være ondt som motsetter deg og holder deg tilbake fra Gud. Be at Gud vil drive ut alle ånder som prøver å holde deg fra Gud og distrahert. Åndelig kamp holder deg fra å kommunisere effektivt med Gud.  
    
  • Det kan være verdt tiden din å lære mer om hva åndelig kamp er og hvordan det kan påvirke vår bønn og liv med Gud.
  •  
  • Be, Gud, jeg føler at jeg er omgitt av ondskap. Vennligst juster disse åndene i Jesu navn. Ikke la henne komme mellom oss. Fortell dem at de ikke har noen makt over meg. "
  •  
                   
 12.  
             

  Del 2      Å be hva du vil  ,

    
   
 1.             1      Vær ærlig mot Gud om hvordan du føler. Gud vet alt du tenker og føler, så det er ingen grunn til å gjemme noe. Når du spør etter hva du vil, må du være helt ærlig om dine tanker og følelser. Ærlighet vil åpne Guds ører for bønnen din.       
 2.  
 3.             2      Spør Gud om hva du vil. Fortell Gud hva du vil eller trenger og be ham om å ordne det for deg. Vær spesifikk på din forespørsel. Selv om Gud vet hva du vil og trenger, vil Han at du skal spørre ham. Gud kan svare på ukjente bønner, men å bede i betong skaper en dypere sammenheng mellom deg og ham.  
    
  • Tale konkret garanterer ikke at Gud vil høre din forespørsel som du vil at den skal være fra ham. Han kunne ha andre planer for deg.
  •  
  • Si Gud "Jeg har presserende behov for penger til leie denne måneden på grunn av min medisinske regninger. Vennligst gi meg litt ekstra timer på jobben, så jeg kan betale min leie. "
  •  
  • Husk at Gud ikke vil gi deg noe som er imot hans vilje. Lytt til hjertet ditt og se i Bibelen for å se om det du ber ham om, er mot hans vilje.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Be Gud om å handle som han vil handle. Mens du kan ha mange konkrete ting du vil ha fra Gud, er det også en god ting å be for at hans vilje skal gjøres i ditt liv. Be Ham om å flytte og bruke som han ønsker, ikke bare hvordan du vil ha det. Be ham om å hjelpe deg med de tingene han ønsker for deg.  
    
  • Å be om dette har mange fordeler. Selv om du vet nøyaktig hva du vil, kunne Gud holde mer for deg enn du noen gang ville be om. Hvis du bare ber om hva du vil, kan du kanskje savne en større velsignelse.
  •  Herre, jeg vil virkelig starte en ny jobb denne måneden, men jeg vet at du kunne ha mer tilgjengelig for meg i løpet av denne tiden. Jeg ber om at du åpenbarer dine planer for meg, selv om de ikke er akkurat det jeg vil. "  
         
 6.  
 7.             4      Be Gud om å svare på spørsmålet ditt raskt. Hvis du spør Gud om noe, vil du sannsynligvis at Ham skal handle raskt. Å være ærlig med Gud er å fortelle ham at du vil at Han skal handle raskt. Han jobber i sin egen tid, så det kunne ikke skje så fort du vil. Likevel er det godt å be ham om å skynde deg fordi du er ærlig med det du vil ha.        
 8.  
 9.             5      Fullfør bønnen ved å si "i Jesu navn". Bibelen lærer oss at Jesu Kristi navn er kraftig. Når du ber, men spesielt når du ber om noe, avslutter du bønnen med "Jeg spør dette i Jesu navn." Ved å bekrefte at Gud handler gjennom Jesus og at Jesus er sterk.  
    
  • Dette er ikke som å si magiske ord, og det bør ikke brukes som en måte å utnytte Guds velsignelse på. Det er bare en måte å vise at du underkaster Kristi vilje gjennom Kristus.
  •  
         
 10.  
             

  Del 3      Venter på Gud å svare på bønnen din  ,

    
   
 1.             1      Vent tålmodig for Gud å gjøre sitt arbeid. Husk at Gud har en annen oppfatning av tid enn du har. Hvis han ikke reagerer så fort som du håpet, bør du ikke gi ham opp. Vent på timingen, og husk at det kan være grunn til at Han ikke svarer så fort du vil at Han skal gjøre.        
 2.  
 3.             2      Lov ham. Når du venter på Guds svar på bønnen din, må du fortsette å ære Ham og gi ham din ros. Det er viktig at du er takknemlig og tilbedelse, selv om du ennå ikke har det du vil ha. Hvis du bare priser Ham, hvis Han gjør slik du vil, vil din ros ikke være oppriktig.        
 4.  
 5.             3      Stol på at Gud vil handle etter Hans vilje. Hvis du ikke tror at Gud har makt til å handle, mister bønnen sin makt. Du må tro at han har hørt deg og vil handle etter hans vilje. Hvis din forespørsel passer inn i Hans plan, vil han gi deg det du vil ha, men husk at Gud ikke alltid svarer slik vi ønsker Ham.        
 6.  
           Les mer... (10)      
Filosofi populær:
Finn en ånd.

For å bli frelst av Jesus Kristus.

Vær en mystiker.

Argumenterer mot Guds eksistens.

Å være en fri ånd.

Spør Gud om noe.

Spør Gud om noe.

Utføre tayammum.

Lese aura.

Fri hodet ditt for meditasjon.

Finn ut om det hjemsøker huset ditt.

Sosialistisk eller sosialistisk.

Utfør en astral projeksjon.

Fri tankene.

Skriv et bønnbrev til Gud.

Lag en lei.

Utfør en hinduistisk puja.

Finne Gud.

Ikke vær overtroisk lenger.

Å være hellig.