Home \ filosofi
 

Lese aura.

 

En aura er et energifelt utgitt av alle levende ting. Auraen oppfattes vanligvis som et lag med farge som omgir motivet. Hvis du vil lære å lese auras, må du legge mye tid og trene mye. Denne artikkelen er ment for objektive nybegynnere.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Ta vare på det rette miljøet  ,

    
   
 1.            1      Finn en passende bakgrunn. For å gjenkjenne de levende farger av din eller annen aura, trenger du en nøytral bakgrunn. Finn en hvit eller nøytral farget vegg eller annen nøytral bakgrunn. 
    
  • Hvis du vil lese din egen aura, trenger du også et speil. Hvis du ikke har et speil, kan du lese auraen rundt hånden din ved å holde den foran en hvit overflate eller et stykke papir.
  •  
  • Pass på at du er i et komfortabelt og stille miljø. Du må kunne fokusere og fokusere på motivet ditt uten å bli forstyrret.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Finn riktig lys. Du trenger et mykt lys som ikke er for lett eller for mørkt. Du bør sørge for at øynene dine trives godt med lysintensiteten og ikke for stresset eller stresset. 
    
  • Naturlig lys er best, men du kan også bruke stearinlys eller lamper for å få riktig mengde lys.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Plasser objektet ditt. Hvis du vil lese andres aura, la dem sitte foran den hvite bakgrunnen og fortelle dem hva du planlegger å gjøre. Pass på at personen ikke har på seg overdimensjonert eller distraherende klær. Hvis du vil lese din egen aura, se på deg selv i speilet mens du står eller sitter mot en hvit bakgrunn.                 
 6.  
             

  Del 2      Les objektet ditt  ,

    
   
 1.             1      Se på emnet ditt. Prøv å slappe av øynene dine mens du ser på objektet ditt. Bestem på et bestemt tidspunkt og stirre i 30 til 60 sekunder. Fokuser på områdene i din perifere visjon, la øynene dine miste fokus. Du kan legge merke til hvordan kantene begynner å uskarpe. De kan se gjennomsiktige eller hvite. Etter kort tid kan fargen på auraen ses. 
    
  • Prøv å konsentrere deg om et lite område første gang. Det kan være nyttig å konsentrere seg om fagets hode og bruke pannen som fokuspunkt.
  •  
  • Hvis du vil lese din egen aura, kan du Fokuser på området rundt hodet eller hånden mens du holder den mot et stykke hvitt papir. I så fall bruker du neglene som fokuspunkt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Prøv å oppdage synlig farge. Når du begynner å gjenkjenne farger, kan de enten være klare og lyse eller uklare og overskyet. Noen mennesker, spesielt nybegynnere, kan bare gjenkjenne dominerende farger, mens andre kan se forskjellige farger. 
    
  • Jo lenger du jobber med evnen til å lese auras, jo mer farger og variasjoner ser du. Det tar litt tid og praksis.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Se etter "etterbilder". Lang stirre på samme punkt kan produsere en etterligning - det nøyaktige motsatte av det du stirrer på. Etterbilder er ikke auras. Du kan fortelle av forskjellen at etterbilder vises i kort tid overalt hvor du ser ut. 
    
  • Etterbilder er vanligvis bicolored: svart og hvitt, rødt og turkis, oransje og blå, gul og lilla, og grønn og rosa.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Registrer det sett. Tegning av kroppens konturer og skygging av fargene kan være en morsom måte å registrere hva du ser for senere analyse. Det er også noe du kan vise objektet ditt slik at han eller hun bedre kan forstå hva du ser. 
    
  • Noen farger i auras er vanskelig å visualisere. Bare prøv å komme så nært som mulig og også beskrive forskjellen et sted på siden.
  •  
         
 8.  
             

  Del 3      Tolk fargen på auraen  ,

    
   
 1.             1      Forstå en rød aura. Personer med rød aura har en tendens til å være energiske, entusiastiske, eventyrlystne og begeistret, ifølge folk som leser auras. De kan være sterke, konkurransedyktige og gode idrettsutøvere. De er vanligvis direkte, utrolige og ærlige, men må vanligvis alltid være nummer ett.        
 2.  
 3.             2      Kjenn den gule auraen. Som beskrevet av de som er kjent med auras, ser det ut til å være intelligent, analytisk, oppfinnsom, logisk, overordentlig kritisk for andre, selvsentrerte, eksentriske og motiverte, men de kan lett bli workaholics. De velger vanligvis vennene sine svært nøye og liker ikke å være alene. Under et visst trykk blir de lettere deprimert og trukket tilbake. Du kan være trygg og selge godt foran store mengder.        
 4.  
 5.             3      Tolk den rosa auraen. Personer med rosa aura er ofte beskrevet som sjenerøs, kjærlig, omsorgsfull, lojal, sunn og romantisk. Når de finner en partner, forblir de vanligvis lojale mot ham eller henne. De liker å invitere venner og familie inn i deres hjem og kan være nådig verter. De ser ut til å ha høye moralske verdier og er ikke redd for å reise opp mot urettferdighet i verden.       
 6.  
 7.             4      Analyser den blå auraen. Blant de som kan lese auras, står den blå auraen for Fremragende Communicators. De pleier å være intuitive, veltalende, karismatiske, intelligente, organisert og inspirerende. Når de må gjøre harde beslutninger, slår de dem med en balanse mellom hode og hjerte. De hjelper andre med å overvinne sin sinne og blir generelt ansett som fredsskapere.        
 8.  
 9.             5      Forstå den grønne auraen. Personer med grønn aura kan være - ifølge Auren-leserne - ekstremt kreativ, hardt arbeidende, bestemt, realistisk, populær, vellykket og respektert. Med de vakre tingene i hennes liv, for eksempel når det gjelder hagearbeid eller matlaging, kan de også lett bli perfeksjonister.        
 10.  
 11.             6      Kjenn den oransje auraen. De med en oransje aura er ofte beskrevet som sjenerøs, sosial, ærlig, snill, hjertelig, empatisk, sensitiv og sjarmerende. Men du kan også være utålmodig og raskt avslutte relasjoner. De er hovede, men de kan tilgi og glemme raskt.        
 12.  
 13.             7      Tolk den lilla auraen. Personer med violet aura kan beskrives som følsomme, mystiske, rolige, intuitive, utdannede og beundringsverdige, og er vanligvis i tråd med dyr og natur. De er veldig koselige om sine venner og har svært nært forhold. De er ofte uheldig i kjærlighet, men når de har funnet en passende partner, er de veldig dedikerte.        
 14.  
 15.             8      Analyser den gyldne auraen. Noen med en gylden aura kan beskrives som overdådig, besatt, sjenerøs, sosial, stolt og uavhengig. Disse menneskene liker å omgir seg med skjønnhet, kan ikke stå når deres svakheter blir avslørt, og elsker å underholde andre og få sin oppmerksomhet og beundring.        
 16.  
 17.             9      Forstå de andre auraene. Aurenleser har funnet noen andre eksisterende farger som er mindre karakteristiske. De ser disse typer auras som negative auras knyttet til personens personlighetstrekk. 
    
  • Den brune auraen finnes i to forskjellige nyanser. En lysebrun er assosiert med motløshet, forvirring og mangel på tillit til seg selv, situasjonen eller andre. En mørk brun aura står for bedrag og egoisme.
  •  
  • Den svarte auraen er forbundet med hat, depresjon og alvorlig sykdom. Personer med svart aura kan betraktes som smålig og gjerrig.  
  •  
         
 18.  
             

Tips .

                Les mer... (12)      
Filosofi populær:
Karva Chauth feirer.

Ghusl utfører.

Å være kristen.

Mantra meditasjon.

Moderne palmistry.

Løse voldspørsmålet i islam.

Bygg et alter.

Gratis tankene og tenkene.

Bli kommunist.

Velsigne et kryss.

Forstå Stoicism.

Ta Jesus inn i livet ditt.

Elsk Gud.

Forstå deg selv.

Bruk Ouijabett trygt.

Bli en helgen.

Be Gud om tilgivelse.

Finn Qibla.

Bli en Buddha.

Utføre tayammum.

'Hilsen, du ber Maria'.