Home \ filosofi
 

elsker Gud.

 

Vi troende må innse hvordan vi kan elske og anerkjenne Guds kjærlighet. Dette ble best vist når han sendte sin sønn, Jesus Kristus, til å befri oss fra våre synder. Gud vil at vi skal elske Ham og andre også.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.             1      Elsk dine medmennesker som deg selv, akkurat som Gud elsker oss. Når vi føler medfølelse for andre på samme måte, som vi har medfølelse for våre kjære og oss selv, vet vi at vi elsker Gud. Guds viktigste bud for oss er å elske ham og elske hans barn. Spesielt må vi elske Jesus Kristus fordi enhver som ikke elsker Guds Sønn, ikke kan elske Ham, Faderen.       
 2.  
 3.             2      Lev for Gud og vær klar til å dø for Gud. Vet at meningen med livet er å elske Gud.       
 4.  
 5.             3      Vær tålmodig med andre og med deg selv.        
 6.  
 7.             4      aksepter ham. Godta hva Gud liker og hater og gjør hva han sier.       
 8.  
 9.             5      Sorg med andre og føl deg glad når andre er glade.        
 10.  
 11.             6      I stedet for å bekymre deg for din egen ulykke, bør du tenke på hvor mye lykkere du er enn andre. Vet at andre verden rundt opplever lignende lidelser som deg, om ikke verre.       
 12.  
 13.             7      Ofre for å hjelpe andre i stedet for å ofre andre for å hjelpe deg.        
 14.  
 15.             8      Vær en rollemodell for andre ved å elske andre som deg selv.        
 16.  
 17.             9      Forhold din skjebne med tilfredshet og godta Guds vilje. Vet at bare ved å kjenne Gud og ha riktig mat og klær, kan man være fornøyd. Bibelen sier, "Åndelighet med tilfredshet er en stor fordel."       
 18.  
 19.             10      Ikke vær grådig før Gud. Be ham om å hjelpe deg med egoistiske motiver for din egen glede. Ikke tjene rikdommen. Bibelen sier: "Du kan ikke tjene både Gud og penger."       
 20.  
 21.             11      Forstå at det er en god handling av hengivenhet og hengivenhet til Gud, for ikke å skade eller skade noen av hans mennesker, siden alle mennesker ble skapt i hans likhet.        
 22.  
 23.             12      Hold kontakten med Gud og be alltid. Si kun velsignelser til andre.       
 24.  
 25.             13      Elsk ham, selv om du ikke kan se ham. Se det slik, når du er skilt fra en venn eller ektefelle, elsker du fortsatt ham, ikke sant? Selv om du er langt fra hverandre, og du ikke kan se ham eller henne, hvis du bare kan snakke.       
 26.  
 27.             14      Se Gud i de tingene han har skapt rundt deg. Trær, bier, blomster, natur, menneskene du elsker. Han skapte disse tingene for deg og hans glede. 
    
  • Se ham i underverkene og fenomenene rundt deg.
  •  
         
 28.  
 29.             15      Snakk med Gud. Det spiller ingen rolle hvor, det spiller ingen rolle om det er i hodet ditt eller høyt, på jobb eller i spill. Han lover å høre dine bønner.                 
 30.  
             

     Christian View  ,

    
   
 1.            1      Tro i Jesus Kristus, som demonstrerer at Gud er kjærlighet. Gud har elsket og først ved å sende sin sønn Jesus Kristus som det største eksempelet på sin kjærlighet. Jesus døde slik at alle kunne komme til å leve i Guds kjærlighet og kunne ikke unnslippe det. Jesus vil frelse oss fra våre synder og bygge oss et perfekt evig liv gjennom Guds styrke og ikke gjennom vår egen innsats. Hvis vi tror og ringer på Jesu navn og er villige til å forlate våre onde veier, vil Gud hjelpe oss slik at vi ikke svikter. Hvis vi forplikter oss til å overgi seg til sin regjering, gjør han det og resten!        
 2.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Filosofi populær:
Bøy en skje.

Bekjennelser i den katolske kirke.

Bli muslim.

Finn ut om du kan se spøkelser.

Utvikle sjette sans.

Velsigne et kryss.

Elsk Gud.

Lag Hellig Vann selv.

Bestemt for å oppnå noe.

Se Auras.

Brenn røkelsepinner.

Se spøkelser.

Mantra meditasjon.

Velkommen en muslim med den islamske hilsen.

Be i islam.

Fortsett.

Start en kult.

Finn en ånd.

Hold en bønnskalender.

En buddhistisk bønn snakker.

Vis noen med forbannelse.