Home \ filosofi
 

Skriv stave.

 

Hvis du vil stave en stave, bør den være spesifikk for deg og hver person. Selv om du følger en tradisjonell stave, bør den tilpasses dine spesifikke behov for å være så effektive som mulig for deg. Å forstå grunnleggende om spellcasting gjør at du kan formulere dine egne spesifikke, effektive staver for hvert valgt formål.

              

Fremgangsmåte .

    

     Skriv din egen stave  ,

    
   
 1.            1      Bestem det resultatet du vil oppnå med stavningen.        
 2.  
 3.             2      Tid din magi . Timing kan være viktig når du støtter staver. Månen er viktig i hekseri og har derfor en stor innflytelse på oss. Det er veldig viktig å velge den rette fasen av månen for stavningen din; Magisk arbeid for å øke, øke eller bringe ting til deg, bør påbegynnes når månen øker (fra nytt til fullt); når månen er avtagende (fra full til mørk), er tiden for magisk handling av aksept eller sending vekk. Den høyeste energien oppstår ved fullmåne, så dette er den sterkeste tiden for magisk aktivitet. Den nye månen er den neste sterkeste tiden for magi.        
 4.  
 5.             3      Arbeid med årstidene. Det er naturlig å starte ting (en plantesesong) for å modne ting (en høysesong), å høste ting (en høsttid) og selvfølgelig en tid for hvile og planlegging.        
 6.  
 7.             4      Samle verktøyene dine. Pass på at du har alle verktøyene du trenger for å kaste stavningen. Dine verktøy trenger ikke å ha iboende magi; De tjener til å skape et humør. Du må også rense verktøyene dine. Ikke glem å rense og velsigne verktøyene dine før du begynner å stave spell.        
 8.  
 9.             5      Forstå det magiske. Husk at magi er manipulasjon av energi, den tanken er en form for energi, og at visualisering er en enda sterkere form for energi. Din visualisering kan være en metode du bruker til å ytterligere intensivere og styre din vilje. Din visualisering kan være metoden der du styrer den magiske energien du har opprettet. Du må vite hva du vil. Du må se det. Du må føle høy energi strømmen. Du må gjennomføre det.        
 10.  
 11.             6      Skriv dine talte ord. For å gjøre dine ord og tanker sterkere, kan du skrive din stave inn i et rim som blir sagt høyt; som gjør det lettere å huske stavningen din; Du kan også synge dine magi for å øke din energi.        
 12.  
 13.             7      Husk den tredobbelte loven. Alt du vil oppnå med denne stave kommer tilbake trefoldig, bra eller dårlig.                  
 14.  
             

Tips .

                  
Filosofi populær:
Meditere Guds Ord.

Trene tro.

Ta et skritt inn i det ukjente.

Utfør en spøkelsesjakt.

Vær en Shaolin munk.

Les Bibelen om et år.

Velsigne et kryss.

Meditere på Sahaja Yoga.

Passerer til hinduismen.

Elsk Gud.

Snakk med Gud.

Prediking.

Vær en heks.

Gratis tankene og tenkene.

Øvende buddhisme.

Praksis buddhistisk meditasjon.

Dowsing.

Konsentrere olje.

Ordinert prest.

Forbered en minneservice.

Bli en kvalifisert etisk hacker.