Home \ filosofi
 

For å bli opplyst.

 

Det er ingen tenkelig hindring for å stoppe enhver person fra å utvide til opplysning. Hvis vi virkelig vil ha det, kan ingenting stoppe oss. For å bli opplyst, vet at det ikke er noen spesielle dyder å oppnå. Bare vær oppmerksom. Utøvelsen av å utvide vår bevisste tilstand kan ikke gi oss muligheten til å kontrollere den materielle verden. Men det gir oss muligheten til å være helt fri fra den materielle verden. Å være opplyst er ikke en spesiell sinnstilstand; det er sjelens frihet og hjertet av all sammenheng som fører til økt bevissthet om all menneskelig erfaring uten syn på en identitet som er skilt fra verden rundt oss. Selv om dette kan virke vanskelig, er det mulig gjennom trening og trening av sinnet. La gå og la det skje. Akkurat som verdslige prestasjoner er vanskelige - men mulig - opplysning kan virke vanskelig - men mulig - i sinnets sinn. Vår menneskelige intelligens har liten nytte for oss hvis vi bare blir kosmisk bevissthet. Dette skjer litt etter litt, og det er så mange måter å måle fremgangen din som det er vesener på denne banen.

 

Hvis du ikke finner opplysning hvor du er akkurat nå, hvor forventer du å gå på jakt etter det?

 

Mange føler at de må lide for å få befrielse. Dette trenger ikke å være tilfelle. Vi tilhører alle i dette universet, universet bryr seg ikke om vi lider eller ikke. Vi er vår egen nøkkel til absolutt frihet. Og det er så mange måter å perfeksjonere opplysning som det er vesener i universet. Når vi blir bevisste, utvider vi, når vi vender oss bort fra bevissthet, trekker vi oss sammen. Videre vil virkeligheten alltid bevise for oss at vi ikke kan bevege seg mot deres selvregulerende lover. Hver enkelt av oss er fri til å velge den slags "virkelighet" vi vil oppleve, ingen kan bryte reglene. Hver skapnings skapelse har samme valgfrihet.

 

Noen av oss har forkynt den dogmatiske sikkerheten på en bestemt måte. Men til slutt er det opplysning der og hvordan du når det, er ikke like viktig som å komme dit.

 

Det er åpenbart at det ikke er noen trinnvis veiledning til riktig vei for hver gang. Eksterne hendelser er ikke like viktige som din reaksjon på det.

 

Jo mer frykt du har, desto mer vil det være at du kan være redd for, spesielt frykten for frykt eller smerte. I utgangspunktet er frykt en rettferdig advarsel om potensiell skade. Dette er en viktig modus for "utvidelse" og "sammentrekning"; Hvis du undersøker livet ditt, vil du finne mange andre. For å finne opplysning må vi bare akseptere de daglige rytmene av strekk og kontraktsføring. Hver og en av oss har full valgfrihet, det vet du allerede.

 

Bevissthet er ekte, like ekte som vi er. Uansett hva vi har gjort for å trekke seg fra kosmisk bevissthet (som er en kilde til alt det - eller hva du vil kalle det), starter vi nå. Vi kommer alle fra samme sted, vi går alle tilbake til samme sted.

 

Jeg håper du finner noen enkle holdninger som vil hjelpe deg underveis.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Vi har alle gjort feil. Det er det vi synes å lære. Gjenta de samme feilene er skadelig for vår hensikt. Vi er imidlertid fri til å gjøre det også. Vi bør spørre: "Hva er årsaken til smerte og lidelse, og hvordan kan vi rive det opp på et dypt nivå?" Noen sier bare ved overskytende du kan vite hva som er nok . Å være Nå og Her anses av mange som det første trinnet i Liberation .       
 2.  
 3.             2      Søk firmaet med Arahats, vise menn og gode bøker om Dharma.        
 4.  
 5.             3      Lag tid i livet ditt for å være klar over det. For ofte er vi så spente eller stresset av det ansvaret vi bærer, at vi glemmer å nyte øyeblikket.        
 6.  
 7.             4      Sett deg stille og la dine tanker og dommer komme og gå. Bo i her og nå. Vær rolig og klar.        
 8.  
 9.             5      Vær spesielt oppmerksom på de forskjellige luktene du lukter, lydene du hører, og objektene du ser. Møt også hverdagslige situasjoner. Hvis du gjør dette ofte, bringer det deg nærmere ren bevissthet.        
 10.  
 11.             6      Meditere. Du kan gjøre dette hvor som helst, når som helst, bare ved å slappe av sinnet og fokusere på et element for øyeblikket.        
 12.  
 13.             7      Les hva andre har skrevet om opplysning og åndelighet generelt. Mange av de store filosofer som Gautama, Jesus, Lao Tzu, Shunryu Suzuki, Mohammed, Dante, Francis Bacon, William Blake og andre. Dørene til perception har mye å si om emnet, både direkte og indirekte.        
 14.  
 15.             8      Lær den Noble Eightfold Path og forstå de 4 edle sannhetene.        
 16.  
 17.             9      Vær alltid i øyeblikket og nyt alle aktivitetene du gjør om dagen (å spise, sove, gå på badet selv).        
 18.  
 19.             10      Trinnene som er oppført her er grunnleggende, mulige, nyttige øvelser. Et sant "trinn" i retning av opplysning ville være å gjøre noe som nå er en ubevisst del av bevisstheten din , jeg. "Integrer". Praktiske skritt for integrering finnes i relaterte wikiHows.        
 20.  
 21.             11      Veien til opplysning som beskrevet av Shakyamuni / Gautama Buddha Self er gjennom utvikling av dyder, konsentrasjon og visdom.        
 22.  
 23.             12      Opplysning er ikke en sinnstilstand som du kan tvinge. Vi lever av evig lov med årsak og virkning, noe som betyr at når du gjør noe dårlig, får du et dårlig resultat, og når du gjør noe godt, får du et godt resultat. Det som er viktig er den bevisstheten du opplever, uansett hva som skjer.        
 24.  
 25.             13      Hvis du nærmer deg det med vilje, er oppmøtet av en høyere bevissthet naturlig. Vandring kan tenne høyere bevissthet. Gjør en gange meditasjon. Som aspiranter lærer å telle sine pustevirkninger og muliggjøre fremveksten av høyere bevissthet. Syklusene eller trinnene mens du går kan tjene samme formål. Det samme skjer med musikken med rytmen, jeg. Den normale bevisstheten forbruker, slik at muslimen øker bevisstheten til det, slik at den høyere bevissthet utelates. Don Juan satte oversvømmelsen av bilder i går for Carlos Castaneda. Carlos vandret med Don Juan da han lukket øynene for å øke visjonene sine og sikre total forbruk av normal bevissthet. Denne oppmerksomheten til høyere bevissthet mens du går er en motivasjon for videre gang / meditering og evnen til å gå / meditere mer og mer.                  
 26.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Filosofi populær:
Utvikle telepatiske krefter.

Sitat Bibelen.

Leser et astrologi diagram.

Les Bibelen.

Tro på Jesus.

Bli et medium.

Mantras synger.

Ordinert prest.

Gå til kirke.

Ring til Adhan.

Forstå eksistensiell filosofi.

Ryd deg.

Bruk av Pancha Kachcham.

Utvikle telekinesis.

Skriv et bønnbrev til Gud.

Sosialistisk eller sosialistisk.

Bli en Buddha.

Å be for et mirakel.

Bli en helgen.

Elsker en Steinbukken mann.

Se Auras.