Home \ filosofi
 

føler seg heldig.

 

I en populær og innflytelsesrik studie som forandret måten mange tenker på lykke, ga Richard Wiseman magasiner til ulike mennesker og ba dem telle alle bildene i dem. De som trodde seg ulykkelige i det forrige intervjuet brukte noen minutter på å skure papiret for bilder. Folket som følte seg glad tok bare noen få sekunder. Hvordan er dette mulig? På den andre siden av papiret hadde Wiseman skrevet stort og fet: "Stopp teller! Det er 43 bilder!" Følelse av lykke betyr også, til en viss grad, å skape din egen lykke. Vær optimistisk, finn lykke og gjør livet ditt vakrere.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Lucky  ,

    
   
 1.            1      Tenk på hva du vil og be om det. Lær å uttrykke og uttrykke ditt ønske. Så du har bedre sjanser til å få det du vil ha og for å oppnå dine mål. Hvis du tror at du alltid er uheldig, er det sannsynligvis fordi du fortsatt ikke vet nøyaktig hva du vil, hva du forventer av livet, og hvordan du kan oppnå det. Så først bør du sette disse tingene nøyaktig.  
    
  • For noen mennesker kan det være mer hensiktsmessig å lage en 5-årig plan og starte mindre for andre. Hva vil du i dag? Hva vil du oppnå på onsdag? Gjør dette til en daglig mosjon.
  •  
  • Fokuser på ting som vil forandre livet ditt på en følelsesmessig basis, ikke bare overfladisk. Å si at du vil vinne lotteriet, vil ikke hjelpe deg med å vinne lotteriet fordi det ikke er ditt virkelige ønske. I stedet sier "Jeg vil være økonomisk trygg og føle meg viktig." Det er en stor forskjell.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Si Ja i stedet for Nei . Ofte er det en følelse av at vi er ulykkelige fordi vi ikke gir oss sjansen til å lykkes. Når du tar tak i noe og forventer noe annet enn fiasko, er det nesten sikkert at du vil mislykkes. I stedet for å kaste bort tiden din og lete etter grunner til hvorfor du bør unngå utfordrende situasjoner, kan du bedre finne grunner til hvorfor du skal møte det og hvordan du kan vinne. Si ja i stedet for nei .  
    
  • Husker du når vennen din gikk ut med deg forrige uke og du klemte? Når du er hjemme og slapper av, kan du raskt finne grunner til at du bor hjemme. Få deg til å gå ut neste gang. Du vil like det.
  •  
  • Uhellene har sin egen måte å se ting på. Ved dristig har du muligheten til å føle lykke, selv om det er en mulighet for at det vil fungere annerledes. Ved å holde seg hjemme og ikke gjøre noe, tar du ikke bare risikoen for uflaks, men også sjansen til å være heldig.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Se utfordringer som muligheter for suksess. Du har nettopp blitt tildelt en spennende, men ansvarlig jobb på jobben? Gå entusiastisk. Du ble bedt om å snakke foran en gruppe mennesker? Skriv en fin tale. Skal du hente en viktig person fra flyplassen? Chat med henne! Se disse øyeblikkene som muligheter for ditt eget lykke til å være smed, ikke som håpløse hindringer.  
    
  • Det høres dumt ut, men oppfordrer deg selv. Sett sammen en spilleliste og spill den hver morgen på vei til jobb. "Opp over mitt hode" av søster Rosetta har aldri gjort noen ulykkelige.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bruk den gode skjebnen. Misfornøyde mennesker kjenner ikke til lykkelige tilfeldigheter, men ser dem som en tilfeldighet og bruker situasjonen som en måte å snakke og snakke om. Glade mennesker godtar denne gode skjebnen og gjør mer ut av det. Wiseman sier i sin studie at forskjellen mellom de heldige og pitchbeardene var at de heldige var ute etter fordeler, skjebne og lykke, og de uheldige kunne ikke se flaks under nøyaktig de samme forholdene.        
 8.  
 9.             5      Ta kontroll. Francis Ford Coppola, prisvinnende filmskaperen av Apocalypse Now og The Godfather er kjent for å gjøre hans filmer uvanlige, noe som ikke er overraskende. Hvis han ønsker å lage en film, begynner han bare å lage en film. Ingen script, ingen skuespillere og ingen studio? Det spiller ingen rolle. Han har en ide og kan ikke frata seg. Respekter deg selv nok til å gi mer vekt til dine ønsker og lengsler enn til dine bekymringer.  
    
  • Ikke si "Jeg lurer på om jeg kan gjøre det", men "Hvem holder meg fra å gjøre det?" Gi deg selv ansvaret for din lykke, og du hører sannsynligheten for at du vil lykkes. Kontroller situasjonen selv og ikke la deg styre av andre som holder deg fra dine mål.
  •  
  • Ikke vent på tillatelse til å gjøre noe. Ta det du vil ha. Ikke be om tillatelse til å starte et prosjekt på jobb. Gjør prosjektet enkelt og vis resultatene. Ikke vent på en utgiver for å gi deg et tema for en bok, skriv bare boken din og finn utgiveren.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Stopp å tenke og begynne å føle. Glade mennesker har lært å akseptere deres instinkter og forebodings. Hvis du har en tendens til å spørre situasjoner for mye og finne grunner som støter på eller skadet deg, så hør på din tarmfølelse i stedet.  
    
  • Prøv dette: Neste gang, når du må ta en viktig beslutning, må du møte dem umiddelbart. Gå med din første tarmfølelse og ikke gi deg muligheten til å tenke igjen. Du skjønte bare at du ikke elsker partneren din? La ham være Nå. Du vil ikke lenger jobbe i ditt nåværende yrke, men gå utenlands som frivillig? Legg deretter inn papirene dine.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Arbeid hardt. Coppola måtte fremdeles lage filmer av drømmene sine. Det betydde hundrevis av mars mars gjennom den vietnamesiske jungelen og håndteringen av stjernene. For ikke å nevne alle arbeidstiden som trengs for å kutte materialet. Men han gjorde det. Høst den lykken du har sådd gjennom det harde arbeidet.  
    
  • Folk som jobber hardt, åpner flere muligheter og fordeler fordi deres utfall er mye bedre enn andre. Hvis du gir dobbelt så mye arbeid på jobb, får du dobbelt så mye lønn, og du vil føle deg dobbelt så heldig.
  •  
  • Konsentrere seg om en ting og legg din energi der inne. Ikke stress deg selv på mandager om alt du trenger å gjøre denne uken. Ikke engang tenk på hva du må gjøre om ettermiddagen. Bare leve i nå, akkurat nå, og fokus på hva du gjør.
  •  
                   
 14.  
             

    2      Vær optimistisk  ,

    
   
 1.             1      Forvent flaks. Grunnen til at heldige folk er heldige er deres holdning. De forventer lykke, de forventer at de vil lykkes. Det er det din bestemor sa: Hvis du tror noe blir forferdelig så vil det bli. Og hvis du går positivt, vil noe positivt vente på deg.  
    
  • Ved å forvente at alt skal gå bra, blir du også mer åpen for heldige muligheter som tilbys til deg. Som folkene som går gjennom avisene, blir dere mer åpne for det gode og ikke gi opp fra begynnelsen fordi du forventer noe dårlig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Liste daglig dine oppnådde oppgaver. På slutten av hver dag bør du se gjennom dagen og tenke på hva du har gjort. Hver Å gjøre peker på at du kan sjekke ut, hvert mål du har oppnådd, bør gjenkjennes og feires. Ikke tenk på tingene du vil ha gjort. Tenk på hva du egentlig gjorde. Fokuser på ytelsen din.  
    
  • Skriv både små og store mål. Du renset huset uten å klage? Det er en forestilling. Du reiste deg og tok bussen til jobb? Gratulerer. Flott ytelse.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Feire små og store seire. Ta litt tid hver dag for å feire dine prestasjoner. Dette trenger ikke å være et stort parti med kake og champagne, men refleksjoner på dine prestasjoner er viktige for å føle deg heldig.  
    
  • Ved å reflektere over dine prestasjoner, har du mer mot til å fortsette og stole på deg selv mer. Du vil ikke savne denne vakre følelsen av å ha gjort noe snart.
  •  
  • Pass på at feiringen din ikke er kontraproduktiv. Å feire en god arbeidsdag med en lang natt i baren, vil ikke gjøre dagen din enklere.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Stopp å sammenligne deg med andre. Du trenger ikke å gjøre det samme som andre som har uteksaminert deg, som jobber med deg, som søsken, vennene dine, foreldrene eller partneren din. Den eneste du må gjøre med dine resultater er deg selv. Ikke sammenlign dine prestasjoner med andres verdier, og setter pris på din lykke som du kan gjøre det du vil.  
    
  • Noen mennesker trekker seg ned på sosiale plattformer ved å skryte. Hvis du ikke vil se en persons stående feriebilder, blokkerer du personens nyheter eller registrerer deg for sosiale medier helt.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Prøv å være mer åpen. Når du lærer å stole på mer, kan du lettere møte nye mennesker og bli velsignet med lykke. Husk at hvert møte - selv en liten snakk med en person på t-banen - kan være et livsforandrende øyeblikk. Kanskje posten du snakker med, er musikalsk begavet, og du kan starte et band med ham. Kanskje den søte barista, den den ene . Ikke gå glipp av noe.        
 10.  
 11.             6      Bli mer fleksibel. Planer kan raskt gi deg følelsen av ulykkelighet og skuffelse. Ingen er alltid heldig eller glad hver dag, men hvis du er litt mer fleksibel, bli vant til regnet, og få litt godt ut av det, vil du finne det lettere.  
    
  • Se alt. Hvis din vakre søndag, som du har planlagt for det store huset, blir forstyrret av en venn, som må bli tatt til flyplassen raskt, må du ikke reagere. Verdsett tiden du kan bruke med vennen din før du går på ferie. Gå med en positiv energi.
  •  
         
 12.  
             

    3      Heldig sjarm  ,

    
   
 1.             1      Fullfør din innsats med lykke-sjarm. For noen kan det være overtro, men for andre er heldig sjarm en hjelp til å gjenkjenne lykke. Du bør ikke stole på lykke til resten av livet ditt, men det er greit å forvente noe godt når en ladybird har landet i hånden din.        
 2.  
 3.             2      Heldig dyr. I forskjellige kulturer blir insekter og dyr ofte oppfattet som et tegn på flaks eller ulykke, avhengig av situasjonen. Hvis du er i naturen, kan du se etter disse insekter og dyr:  
    
  • Griller. Fra Europa til Asia og i de opprinnelige stammene i Nord-Amerika, betraktes grilling som heldig sjarm. I noen kulturer blir etterligning av lyden av grilling kalt ulykke.
  •  
  • Ladybug. Noen mennesker tror at en nybarn som lander på en nygifte kvinne, bruker sine prikker for å indikere hvor mange barn den vil ha. I tillegg er ladybirds godt vær. Du bør aldri drepe nyfugler hvis de lander på deg.
  •  
  • Dragonflies, scarabs, kaniner, eagles, skilpadder, delfiner, frosker, flaggermus og mange andre dyr betraktes som heldig sjarm. Hvis du har et favorittdyr, kan du bære et bilde av det med deg for å gi deg lykke.
  •  
         
 4.  
 5.             3      planter. Aromatiske og nydelige planter kan legge til en følelsesgod faktor for ditt hjem og symbolisere velstand i mange kulturer. Ulike planter betraktes som heldige sjarm:  
    
  • Honeysuckle, lavendel og jasmin er de mest aromatiske plantene du kan plante og straks utstråle duften. Noen tror at tilstedeværelsen av disse plantene kan påvirke drømmene dine og hjelpe deg med å sovne. Så du begynner fantastisk i en ny dag full av flaks.
  •  
  • Bambus bringer velstand, kreativitet og helse til sin gartner. I mange kulturer anses bambus skoger som mystiske og hellige.
  •  
  • Basil, rosmarin og salvie skal være beskyttende urter som du burde ha hjemme. Disse plantene kan leve i mange klima og er spesielt egnet for bruk i matlaging. Tidligere er det sagt at de har blitt brukt i eksorcisme.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bruk en heldig sjarm. Du trenger ikke å se etter flaks, bare ha det med deg. En heldig kjede eller annen talisman i lommen kan gi deg følelsen av lykke. Det påvirker igjen din holdning og gjør deg mer mottakelig for god.  
    Bønder bærer ofte ekorn, kastanjer eller steiner i lommene. Gitarister har ofte en heldig sjarm og idrettsutøvere en heldig skjorte.  
  • Det spiller ingen rolle om noe virkelig bringer lykke. Det betyr bare at det gjør at du føler deg heldig og påvirker oppførselen din.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Sett opp huset ditt. Det kan høres rart, men måten huset ditt er satt opp kan spille en rolle. Hvis du har det bra med å sette opp et følsomt hjørne for deg, endres din holdning.  
    
  • Pass på at inngangen til huset ditt er åpent, slik at den positive energien kan strømme inn i den. Sko, nøkler og bokstaver som ligger rundt, hjelper deg ikke når du går ut i verden eller kommer tilbake.
  •  
  • Noen tror at fargene på dørene dine kan fylle hjemmet ditt med lykke. Ifølge Feng Shui skal dører mot nord være blå eller svart, og dører mot sør skal være malt rød eller oransje.
  •  
  • Still inn møblene slik at du får runde mellomrom. Boksing kan hindre positiv energi og lykke. I stedet må du sørge for at møblene dine er ordnet rundt den.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Filosofi populær:
Vær en bedre kristen.

Å lage voodoo dukker.

Takk Gud for hver av hans velsignelser.

Ta et skritt inn i det ukjente.

Bli muslim.

Utvikle psykiske evner.

Liv etter fjellprædiken.

Vær en heks.

Evangelize.

Se spøkelser.

Slik ber du en Novena.

Bli en Pastafari i Kirken av Flygende Spaghetti Monster.

Bli en følge av Jesus.

Helbred det onde øye.

Vær jødisk.

Bli en hafiz.

Sitat Bibelen.

Fri hodet ditt for meditasjon.

Bli en ateist.

Helbred med chakraer.

Lov Gud (kristendom).