Home \ filosofi
 

Bli en Mason.

 

Masoner er verdens største og eldste sekulære brorskap, som spenner over alle religiøse grenser, og samler menn i alle land, trosretninger og synspunkter i fred og harmoni. Det er en universell brorskap forpliktet til å tjene den guddommelige ved å betjene familien, landet og menneskeheten.

 

Freemasons er en filosofisk organisasjon som legger vekt på studiet av moralske symboler for karaktertrening. Denne utdanningen er delvis grunnlaget for en dypere forståelse av menneskeheten og dens eksistens. I dagens liv til et brukbart og massekonsernersamfunn lærer mursteinene menneskets verdi og betydningen av relativisme over personlig individualisme. Masonens sanne natur er en åndelig kraft bak hvert medlem, som forbedrer moralsk ved å knytte seg til likesinnede mennesker. Frimurerne fungerer også som en sosial organisasjon som fremmer samspillet mellom likesinnede menn i hytta for å opprette en forbindelse. Ved å fremme disse broderlige forholdene, som også eksisterer utenfor hyttens komfort, opprettholdes forbindelsene og det er ekte kjærlighet. Som følge av disse forbindelsene møtes frimurere og hilser andre murere hvor de reiser.

 

Masoner åpner øynene for kunnskapen om at veien til lykke er funnet på reisen til fullkommenheten til sinnet, intellektet og sjelen for å nå sitt fulle potensiale. I motsetning til religiøse institusjoner ser murere alle mennesker like likte og adskiller ikke sekterisme, unntatt i tilfelle av amerikanske løp der Masonic lodges er delt inn i hvert løp. Andre murere anses brødre på grunn av ritualene til murere, som har eksistert bokstavelig talt i hundrevis av år. Ved å akseptere all tro i Masonic lærer og lærer vi sannhetene om moral, rettferdighet, patriotisme og brorlig kjærlighet.

 

Frimureri er ikke en religion, har ingen dogma og tilbyr ingen løfter. Å være en Mason bidrar til å bli en bedre person mens du fortsatt er på denne jorden.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Svar tre spørsmål positivt. Merk at ikke alle jurisdiksjoner til den store lodden over hele verden krever at disse tre spørsmålene blir spurt, spesielt uregelmessige jurisdiksjoner som ikke krever tro på guddommer, men de er normale Rettferdigheter felles.  
    
  • Tror du på utgangen av et høyere vesen (dvs. en eneste gud eller gud fremfor alt?)
  •  
  • Har du høy moral?
  •  
         
 2.  
 3.             2      Spør en freemason som du vet, etterpå. Forvent ikke at en Mason spør deg. Den generelle diktum er For å bli en, spør en . Det er ingen restriksjoner på å finne og rekruttere nye Masons, som i den vanlige Big Box, men det er spesielt og du bør ikke forvente det.        
 4.  
 5.             3      En annen måte å finne i nærheten Masons er å ringe telefonboken, vanligvis under brorskap, og ringe der.        
 6.  
 7.             4      Når du kontakter en Freemason og blir medlem, gir du ikke automatisk rett til opptak. Hvis du ikke kjenner en Mason, må du sannsynligvis møte noen som vitner om din gode karakter.        
 8.  
 9.             5      Ikke vær redd for å gå til Masonic-bygningen på stedet (noen ganger som en hall , tempel , lodge eller senter banket), bank på døren og spør noen derfra.                  
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Filosofi populær:
Fortell foreldrene dine at du blir en satanist.

Blåser en shofar.

Vær en bedre kristen.

Start en kult.

Vær jødisk.

Bli med Scientologi.

Fortsett.

Gå til kirke.

Utfør en seanse.

Gratis tankene og tenkene.

Be Gud om tilgivelse.

Bekjennelser i den katolske kirke.

Utvikle telekinesis.

Ta med magi i hverdagen.

Vær en hindu.

Tips for å komme seg ut av kroppsopplevelser.

Snakk med spøkelser.

Si takk.

Utvikle sjette sans.

Utvikle telekinesis.

Gå med Gud.